pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Παίδες με το αμάξι για τσιμπούκι που τις πάμε υπάρχει κανα ασφαλές σποτ? Μια φορά έχω πάρει και αυτή ήταν δροματο
Αγαπουληδες είναι μεσα στο γκρι Σκόντα. Που μας διαβάζουν κ δείχνουν κ τα ποστ στις πουτανες. Ψάχνουν κανα τζάμπα γαμησι. Αλλες φορες με την Βασια, άλλες φορές με την Τζένη κάθονται με τις ώρες μαζί τους.Η ξανθιά (μάλλον ελενα) στη μοναστηρίου δεν είναι μόνο με το τραβελι-φοράδα αλλά και με άλλους 2 που ειναι μέσα σε ένα γκρι skoda η οποία γκόμενα ειναι συνέχεια δίπλα τους. Προφανώς οι μαστροποι της. Πάντως χθες βράδυ φορτεκφορτωνοταν σε διαστημα ανα 5-λεπτά. Την έχουν ξεσκίσει.
Ποια ξανθιά εννοεις φίλε μου ;αυτή με τα τατουάζ η την άλλη λίγο πριν την στροφή για ΚΤΕΛ;Η ξανθιά (μάλλον ελενα) στη μοναστηρίου δεν είναι μόνο με το τραβελι-φοράδα αλλά και με άλλους 2 που ειναι μέσα σε ένα γκρι skoda η οποία γκόμενα ειναι συνέχεια δίπλα τους. Προφανώς οι μαστροποι της. Πάντως χθες βράδυ φορτεκφορτωνοταν σε διαστημα ανα 5-λεπτά. Την έχουν ξεσκίσει.
Καμμία από τις δύο...Η Βάσια τα εχει αλλάξει σε ράστα ξανθά.. αυτή λέει αλλά τα εχει μπερδευσειΠοια ξανθιά εννοεις φίλε μου ;αυτή με τα τατουάζ η την άλλη λίγο πριν την στροφή για ΚΤΕΛ;
Α οκ ,ευχαριστώ .γιατί η άλλη που είναι κοντά στα ΚΤΕΛ σπάνια βλέπω να φορτώνεται και αυτή με τα τατουάζ κάνει λίγες αρπαχτες και εξαφανίζεταιΚαμμία από τις δύο...Η Βάσια τα εχει αλλάξει σε ράστα ξανθά.. αυτή λέει αλλά τα εχει μπερδευσει
Σπανια στριβω στη διχαλα για κτελ κ οταν το κανω παω μεχρι τις γραμμες. Εχει κ πιο περα κοριτσια;Α οκ ,ευχαριστώ .γιατί η άλλη που είναι κοντά στα ΚΤΕΛ σπάνια βλέπω να φορτώνεται και αυτή με τα τατουάζ κάνει λίγες αρπαχτες και εξαφανίζεται
Όχι ,εκεί μπορεί μόνο καμία πρεζου να πετύχεις ..λίγο πριν την διχάλα λέω τελευταίο στενό δεξιά στη γωνία στέκονταιΣπανια στριβω στη διχαλα για κτελ κ οταν το κανω παω μεχρι τις γραμμες. Εχει κ πιο περα κοριτσια;
Ξέρει κανένας τηλέφωνο από τη συγκεκριμένη Βάσια.Καμμία από τις δύο...Η Βάσια τα εχει αλλάξει σε ράστα ξανθά.. αυτή λέει αλλά τα εχει μπερδευσει
Ναι εκει στο παλιο....απεναντι απ το καφε τι ειναι. Εκει καθεται συνηθως μια με ισιο μαλλι ζουμερη. Αυτη ειναι η Ντανιελα;Όχι ,εκεί μπορεί μόνο καμία πρεζου να πετύχεις ..λίγο πριν την διχάλα λέω τελευταίο στενό δεξιά στη γωνία στέκονται
Να το κάνεις τιΞέρει κανένας τηλέφωνο από τη συγκεκριμένη Βάσια.
Ναι αυτή είναι η Ντάνιελα κ μία παρόμοιά σε στυλ είναι η Άννα εκεί κοντά κ αυτήΝαι εκει στο παλιο....απεναντι απ το καφε τι ειναι. Εκει καθεται συνηθως μια με ισιο μαλλι ζουμερη. Αυτη ειναι η Ντανιελα;
Θα έλεγα ότι αν δεν έγραφες τίποτα θα ήταν καλύτερα. Πιστεύω ότι είσαι πολύ μικρός για να με κάνεις παρατήρηση. Σταματάω εδώ τη συζητησηΝα το κάνεις τι
Για να πλακωθεις πάλι στις αντιβίωσεις η να την κράξεις πού σε κόλλησε την άλλη φορά
Προφανώς πολλές κοπάνες έκανες σχολειό κ δε ξέρεις να ξεχωρίζεις την ερώτηση από την παρατήρηση εσύ ο μεγάλοςΘα έλεγα ότι αν δεν έγραφες τίποτα θα ήταν καλύτερα. Πιστεύω ότι είσαι πολύ μικρός για να με κάνεις παρατήρηση. Σταματάω εδώ τη συζητηση
Στη Γιαννιτσών έχει αν την διασχίσεις όλη σίγουρα θα βρειςΚαλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω καμία γυφτισσα και γενικά που συχνάζουν?
Δενδροπόταμο και είσαι άρχονταςΚαλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω καμία γυφτισσα και γενικά που συχνάζουν?
Να πάει ο παίχτης να την πέσει σε καμία γυφτοπουλα στον Δενδροπόταμο και να τον ψάχνουμε μετάΔενδροπόταμο και είσαι άρχοντας
Έτσι είναι κάθε μέρα αδερφέ .περασμα χτες μετα απο πολυ καιρο ισως και 4 μηνες. κατα τις 10μιση. γιαννιτσων απο κτελ προς κεντρο η ντανιελα στο ποστο της το διδυμο μανα κορη στον παπαδατο και λιγο πιο κατω κατι θιτσες που αμα εχουν κορες παιζει να εχουν μπει και αυτες στην κλιμακτηριο. στην σταση στην παιδικη χαρα οι χοντρογυφτισες. πριν το φαναρι στο εμπορικο κλασικα το κοκκινο στιλο αραγμενο. λιγο πριν το φορολ οι μαυρες να μαλωνουν και μετα μια ξανθια γεματουλα δε θυμαμαι να την εχω ξαναδει. η μαρια η αλβανιδα κλασικα στο ποστο της με ενα στρας συνολο ο μισος κωλος απεξω. οι τραβελοι στο σελ μαζι και η αλλη η μαρια νομιζω συστηνεται και αυτη. μοναστηριου η συλβια στο μερος της στο φαναρι της κολετη. πριν το ροτοντα η ξανθια με ραστα μαζι με το τραβελο. εκανα κανα 2 γυρες μονο η συλβια και η αλβανιδα φορτωνονταν απο κοσμο. οι αλλες τιποτα. πηγα εκατσα στο εμπορικο και στις 12μιση ξαναπερασμα αλλες 2 φορες τα ιδια και χειροτερα. παλιοτερα περα απο το οτι υπηρχαν επιλογες εκανες μια γυρα ανοιγε το ματι σου δε ντυνονταν λες και πανε στη λαικη. και πολλες χοντρουλες δεν εχω κατι με αυτες απλα εμενα δε μου αρεσουν ειδικα μερικες που ειναι πολυ γεματες. δε σχολιαζω το 30ρι που ζηταν μερικες. γελαω απλα. εσεις που γυρνατε τακτικα ρε μαγκες ετσι ειναι συνεχεια η επεσα παλι σε λαθος μερα?