Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
40.648612,22.917796
Κανε επικόλλησή αυτό στους χάρτες να δεις πού ακριβώς στέκεται
Αν πας κατά τις δέκα εκεί θα είναι συνήθως είναι με ένα τζιν σορτς
Εχει κ ένα άλλο γυφτάκι απέναντί περίπου από αυτήν χωρίς δόντια :tooth:
Ναι, είναι η μιμη, αυτή πήρα εγώ προχθές και τώρα έχω άγχος μην άρπαξα καμιά πανούκλα από το ερείπιο.
Εντωμεταξύ εκει στη Γιαννιτσών κυκλοφορει ένας, μάλλον αλβανοσκοπιανος με ένα σαραβαλακι που θα φύγει καμιά ρόδα και με πολύ δυνατή μουσική και κάνει συνέχεια στροφές, τι πράμα είναι αυτός ρε παιδιά; Αποθέωση η φάση μέσα στη νύχτα χαχαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
40.648612,22.917796
Κανε επικόλλησή αυτό στους χάρτες να δεις πού ακριβώς στέκεται
Αν πας κατά τις δέκα εκεί θα είναι συνήθως είναι με ένα τζιν σορτς
Εχει κ ένα άλλο γυφτάκι απέναντί περίπου από αυτήν χωρίς δόντια :tooth:
Το κορίτσι τη ηλικία έχει και πόσο ύψος περίπου ξέρουμε ?

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Ναι, είναι η μιμη, αυτή πήρα εγώ προχθές και τώρα έχω άγχος μην άρπαξα καμιά πανούκλα από το ερείπιο.
Εντωμεταξύ εκει στη Γιαννιτσών κυκλοφορει ένας, μάλλον αλβανοσκοπιανος με ένα σαραβαλακι που θα φύγει καμιά ρόδα και με πολύ δυνατή μουσική και κάνει συνέχεια στροφές, τι πράμα είναι αυτός ρε παιδιά; Αποθέωση η φάση μέσα στη νύχτα χαχαχαχα
Το ερείπιο περίπου που είναι ; Και αυτο το γυφτάκι καλό ; Αξίζει;

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Η μόνη που άξιζε η ψηλή ξανθιά Ρίτα, με την άσχημη συμπεριφορά, αλλά στο σεξ γουστάρει τον άντρα αφού κατάπινε σπέρμα..όμως αναφέρθηκε ότι λόγω εγκυμοσύνης εξαφανίστηκε εδώ και 5 χρόνια..καμία άλλη μέρα από αυτην

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.027
Πόντοι
2.356
Το κορίτσι τη ηλικία έχει και πόσο ύψος περίπου ξέρουμε ?
Κ τα 2 είναι νορμάλ σε σώμα κ ύψος κ ηλικία κάτω από 25 κ αν ενδιαφέρεσαι κ από μαυριλα ούτε πού φαίνονται μέσα στη νύχτα

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Η Μιμή ποια είναι ; Έχει δει κανείς τελευταία την σβεντα που βγαίνει πρωινά εκεί στο ερειπωμένο με 15 ευρώ ήταν καλή επιλογή

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η Μιμή ποια είναι ; Έχει δει κανείς τελευταία την σβεντα που βγαίνει πρωινά εκεί στο ερειπωμένο με 15 ευρώ ήταν καλή επιλογή
Με 15 ;πως είναι αυτή; Μήπως είναι από τις πρεζουδες ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Την Χρύσα την πέτυχε κανένας τελευταία ;δεν την πετυχαίνω ούτε αργά που βγαίνει συνήθως ούτε πιο νωρίς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.836
Πόντοι
4.766
Ακριβώς δύο μήνες έχει να φανεί... από τα πιο ωραία σώματα στην πιάτσα και για επίπεδο βουλγαρογυφτισσας ήταν καλής ποιότητας...την είχα ρίξει πολλά :zfuck: .... Μακάρι να ξαναεμφανιστεί...

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Την Χρύσα την πέτυχε κανένας τελευταία ;δεν την πετυχαίνω ούτε αργά που βγαίνει συνήθως ούτε πιο νωρίς
Την είχα πάρει πριν δυο βδομάδες την πέτυχα στις 21:00
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς δύο μήνες έχει να φανεί... από τα πιο ωραία σώματα στην πιάτσα και για επίπεδο βουλγαρογυφτισσας ήταν καλής ποιότητας...την είχα ρίξει πολλά :zfuck: .... Μακάρι να ξαναεμφανιστεί...
Μια χαρά τίμια επιλογή και ούτε βιάστηκε και να γκρινιαξει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Την είχα πάρει πριν δυο βδομάδες την πέτυχα στις 21:00
Τελευταία τόσο έχει μπορεί και παραπάνω ,αλλά πλέον δεν βγαίνει δεν ξέρω . .από τις λίγες επιλογές που έχουμε την προτιμώ από τις άλλες

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Τελευταία τόσο έχει μπορεί και παραπάνω ,αλλά πλέον δεν βγαίνει δεν ξέρω . .από τις λίγες επιλογές που έχουμε την προτιμώ από τις άλλες
Η καλύτερη επιλογή για μένα στην πιάτσα αυτή την περίοδο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η καλύτερη επιλογή για μένα στην πιάτσα αυτή την περίοδο
Ναι φίλε ,δεν κάνει και τίποτα φοβερό αλλά για δεδομένα πιάτσας πολύ καλή και συνησταται από καθαριότητα ,πάντα πάνω στο γαμησι έχει δίπλα και τα μωρομαντιλα ώστε να φύγεις και εσύ όσο το δυνατόν καθαρός

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Ναι φίλε ,δεν κάνει και τίποτα φοβερό αλλά για δεδομένα πιάτσας πολύ καλή και συνησταται από καθαριότητα ,πάντα πάνω στο γαμησι έχει δίπλα και τα μωρομαντιλα ώστε να φύγεις και εσύ όσο το δυνατόν καθαρός
Απλά βγαίνει για λιγη ώρα οχι κάθε μέρα και συνέχεια την φορτώνουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Απλά βγαίνει για λιγη ώρα οχι κάθε μέρα και συνέχεια την φορτώνουν
Ξέρω ,πολλές φορές την έχω δει στο φόρτωμα ξεφόρτωμα,απλά έχουν πιάσει το πόστο της εκεί οι δύο κωλομαυρες και η χοντρή ξανθιά και έλεγα μήπως άλλαξε σημείο και δεν πήρα χαμπάρι .

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Ξέρω ,πολλές φορές την έχω δει στο φόρτωμα ξεφόρτωμα,απλά έχουν πιάσει το πόστο της εκεί οι δύο κωλομαυρες και η χοντρή ξανθιά και έλεγα μήπως άλλαξε σημείο και δεν πήρα χαμπάρι .
Όχι πάντα εκεί βγαίνει η άλλη η ξανθιά με τα τάτου και ωραίο σώμα που έχει καλή είναι; Γιατί βγάζει μια ξινιλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Όχι πάντα εκεί βγαίνει η άλλη η ξανθιά με τα τάτου και ωραίο σώμα που έχει καλή είναι; Γιατί βγάζει μια ξινιλα
Δεν ξέρω ,δεν την πρόλαβα τελευταία ,με κοιτούσε με ένα ξινό βλέμμα όπως λες και μέχρι να γυρίσω ενώ είδε ότι έκανα αναστροφή σταμάτησε ταξι και έφυγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom