Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Ναι δεν είναι για γέλια .κάτι μουτς μουτς δήθεν φιλάκια σε στέλνουν ,μετά άμα είσαι στο φανάρι,Ε πάμε ;..
Και μετά τρέχουν κατά πάνω σου και βγάζουν κάτι κραυγές .σηκώνουν και το χέρι λες και σε ξέρουν χρόνια ..κατάντια .δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια ;
Κάθονται μέχρι να βγει ο ήλιος ,πιστεύω μόνο εδώ στη Θεσσαλονίκη καταφέρνουν και βγάζουν και μεροκάματο αυτές άμα ήταν σε άλλη χώρα της Ευρώπης η ακόμα και Αθήνα θα είχαν πεινάσει

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
746
Ναι δεν είναι για γέλια .κάτι μουτς μουτς δήθεν φιλάκια σε στέλνουν ,μετά άμα είσαι στο φανάρι,Ε πάμε ;..
Και μετά τρέχουν κατά πάνω σου και βγάζουν κάτι κραυγές .σηκώνουν και το χέρι λες και σε ξέρουν χρόνια ..κατάντια .δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια ;
Κάθονται μέχρι να βγει ο ήλιος ,πιστεύω μόνο εδώ στη Θεσσαλονίκη καταφέρνουν και βγάζουν και μεροκάματο αυτές άμα ήταν σε άλλη χώρα της Ευρώπης η ακόμα και Αθήνα θα είχαν πεινάσει
Ξερω σειρα ναι. Εχουν κ κεινα τα μαντηλια τι ειναι στα χερια μερικες...

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Δενδροπόταμο και είσαι άρχοντας
Κοίτα επειδή εγώ είμαι 18 θα προτιμούσα λίγο μικρή να μην περνά τα 25 τώρα για να μπω Δενδροπόταμο δεν ξέρω σκέφτομαι να το ρισκάρω και ότι γίνει

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Να πάει ο παίχτης να την πέσει σε καμία γυφτοπουλα στον Δενδροπόταμο και να τον ψάχνο

Να πάει ο παίχτης να την πέσει σε καμία γυφτοπουλα στον Δενδροπόταμο και να τον ψάχνουμε μετά
Σκέφτομαι αν και μικρός εγώ σε ηλικία (είμαι 18) να την πέσω σε καμία έτσι για το γαμοτο γτ βαρέθηκα λίγο της Ελληνίδες να δω τι λέει αυτή η φάρα γτ λένε ότι είναι καλές

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Σκέφτομαι αν και μικρός εγώ σε ηλικία (είμαι 18) να την πέσω σε καμία έτσι για το γαμοτο γτ βαρέθηκα λίγο της Ελληνίδες να δω τι λέει αυτή η φάρα γτ λένε ότι είναι καλές
Σε βλέπω να είσαι παντρεμένος στα 19 αν πας δενδροποταμο
Κάτσε στην αυγά σου κ βόλεψου στην Γιαννιτσών

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Κοίτα επειδή εγώ είμαι 18 θα προτιμούσα λίγο μικρή να μην περνά τα 25 τώρα για να μπω Δενδροπόταμο δεν ξέρω σκέφτομαι να το ρισκάρω και ότι γίνει
Και εγώ το ίδιο θα σου πω ,πάρε κανένα γυφτοβουλγαρακι Γιαννιτσών το ίδιο είναι .μην κάνεις τον ήρωα εκεί μέσα γιατί μάλλον με άλλο σκοπό θα πας και με άλλο θα φύγεις .
Και αν πας σκέψου ότι δεν είσαι ο Γλετσος οπότε ..

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Σε βλέπω να είσαι παντρεμένος στα 19 αν πας δενδροποταμο
Κάτσε στην αυγά σου κ βόλεψου στην Γιαννιτσον
Χαχαχαχαχα βράζει το αίμα μου αλλά από το να παντρευτώ στα 19 καλύτερα να πάω στα εύκολα άσχετα η μάνα μου δεν δίνει εύκολα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ασε τους δεντροποταμους κ τους ψιθύρους καρδιάς κ βασικα βολεψου με μια μικρούλα βουλγαρα γύφτισσα που αράζει με την Βασια την χοντρη εκεί στη γωνια με άλλες 2 χοντρές. (απεναντι απο το κινέζικο το μεγάλο δίπλα από την παιδική χαρά) Η εκεί θα την βρεις η στις λαμαρίνες μόνη της γιαννιτσων με κολλετη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Ασε τους δεντροποταμους κ τους ψιθύρους καρδιάς κ βασικα βολεψου με μια μικρούλα βουλγαρα γύφτισσα που αράζει με την Βασια την χοντρη εκεί στη γωνια με άλλες 2 χοντρές. (απεναντι απο το κινέζικο το μεγάλο δίπλα από την παιδική χαρά) Η εκεί θα την βρεις η στις λαμαρίνες μόνη της γιαννιτσων με κολλετη.
Ωραίο είναι αυτό το μικρό ,είναι που έλεγα προχθές ..αλλά δεν θα παρασυρθώ ,30 δεν της δίνω ..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ωραίο είναι αυτό το μικρό ,είναι που έλεγα προχθές ..αλλά δεν θα παρασυρθώ ,30 δεν της δίνω ..
Δεν νομίζω να ζητάει 30. 20 σίγουρα περνει. Δεν την εχω δοκιμασει γτ οπότε σταματησα, δλδη 2 φορες, μου λέει όχι. Το έχει κάνει κ σε άλλους.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν νομίζω να ζητάει 30. 20 σίγουρα περνει. Δεν την εχω δοκιμασει γτ οπότε σταματησα, δλδη 2 φορες, μου λέει όχι. Το έχει κάνει κ σε άλλους.
Από ότι κατάλαβα σε αυτοκίνητα λέει όχι.. κάτι θα φοβάται... γιατί την εχω δει να παίρνει έναν πεζό....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Εγώ σταμάτησα 3 φορές και ζητούσε 30 ακατεβατα ,τι δεν την είπα μέχρι και ότι είναι τελευταίο μου 20 Ρίκο ! Εμένα με έπαιρνε αλλά ήθελε 30 αλλιώς ούτε συζήτηση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
20ρικο από τις αξιόλογες έπαιρνε η Χρύσα αλλά εξαφανίστηκε ,την είδε κανένας ;

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Παιδιά αυτή η βουλγαρο γύφτισσα τι ώρες συχνάζει και περίπου τι ύψος έχει Μαλιά κτλπ και επίσης πως θα γίνει η φάση να πάω με τα πόδια και να της πω π.χ πάμε με ένα 20αρι και αν μου πει ναι που πάμε ? (Συγνώμη για τις ερωτήσεις που κάνω είμαι μικρός και άπειρος σε αυτά τα θέματα )

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Παιδιά αυτή η βουλγαρο γύφτισσα τι ώρες συχνάζει και περίπου τι ύψος έχει Μαλιά κτλπ και επίσης πως θα γίνει η φάση να πάω με τα πόδια και να της πω π.χ πάμε με ένα 20αρι και αν μου πει ναι που πάμε ? (Συγνώμη για τις ερωτήσεις που κάνω είμαι μικρός και άπειρος σε αυτά τα θέματα )
Αυτή η Βουλγαρογυτισα πού λέτε όλοι είναι η Ιουλία η οποία πριν τον κορώνα έβγαινε με φανταχτερά φορέματα κάτι κόκκινα κ αλλά έντονα είχε κ κοιλίτσα έγκυος
μάλλον πήγε γέννησε κ γύρισε κάπου στην διασταύρωση με κωλεττη στεκόταν διπλά στην καλύβα κ αν την έπαιρνες την πηδούσες μέσα στην καλύβα
Μέτρια τα πράγματά κ καμία φορά κ βιαστική

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καμμία από τις δύο...Η Βάσια τα εχει αλλάξει σε ράστα ξανθά.. αυτή λέει αλλά τα εχει μπερδευσει
Καμμία από τις δύο...Η Βάσια τα εχει αλλάξει σε ράστα ξανθά.. αυτή λέει αλλά τα εχει μπερδευσει
Έχεις δίκαιο γιατί πήγα κοντά της και ειναι άλλη από αυτήν που εννοούσα δηλαδή την Έλενα. Η Έλενα ήταν μία από το λιτοχωρο νομίζω και είχε μαύρα μαλλιά με δυνατά καπουλια και καμια 20ρια χρονών. Αυτό πριν 1,5 χρόνο περίπου. Εχα διαβάσει εδώ μέσα ότι συνεχίζει κσι σκάει μύτη στην γιαννιτσων-μοναστηρίου με ενα τραβελι. Το τηλέφωνο της πάντως είναι ανενεργό που την πήρα 1-2 φορές τώρα.
Ωστόσο τις 4 ημέρες που ήμουν εδώ, η πιάτσα ειναι απαγοητευτικη. Μονο τραβελια, μαύρες και μερικές γυφτισσες.
Για να μην φύγω άπρακτος πήρα μια γυφτισσα την μιμη που ανέφερα λίγο πιο πάνω και ήταν μια μαλακια και μισή, τσάμπα το 20αρικο. Αυτή στέκεται λίγο μετά τα φανάρια στο salonika προς κτελ. Μην κάνει κανείς καμιά πατάτα και την πάρει, θα το κλαίει το 20ρικο. Ελπίζω το Σεπτέμβριο που θα ανέβω πάλι, να έχει βελτιωθεί η εικόνα, γιατί τώρα δεν βλέπεται.
Καλά να περνάτε

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
40.648612,22.917796
Κανε επικόλλησή αυτό στους χάρτες να δεις πού ακριβώς στέκεται
Αν πας κατά τις δέκα εκεί θα είναι συνήθως είναι με ένα τζιν σορτς
Εχει κ ένα άλλο γυφτάκι απέναντί περίπου από αυτήν χωρίς δόντια :tooth:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αυτές οι γυφτισσες και οχι μόνο, έχουν μια καβατζα ερείπιο μεσα σε ένα στενό στην Γιαννιτσών που άμα αποφασίσεις να πας, πάρε και καμία αντιασφυξιογονο μάσκα φόρα και καμία στολή για βιολογικό πόλεμο και πήγαινε

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Έχεις δίκαιο γιατί πήγα κοντά της και ειναι άλλη από αυτήν που εννοούσα δηλαδή την Έλενα. Η Έλενα ήταν μία από το λιτοχωρο νομίζω και είχε μαύρα μαλλιά με δυνατά καπουλια και καμια 20ρια χρονών. Αυτό πριν 1,5 χρόνο περίπου. Εχα διαβάσει εδώ μέσα ότι συνεχίζει κσι σκάει μύτη στην γιαννιτσων-μοναστηρίου με ενα τραβελι. Το τηλέφωνο της πάντως είναι ανενεργό που την πήρα 1-2 φορές τώρα.
Ωστόσο τις 4 ημέρες που ήμουν εδώ, η πιυσα ειναι απαγορευτική. Μονο τραβελια, μαηρες και μερικες γυφτισσες.
Για να μην φύγω άπρακτος πήρα μια γυφτησσα την μιμη που ανέφερα λίγο πιο πάνω και ήταν μια μαλακια και μισή, τσάμπα το 20αρικο. Αυτή στέκεται λίγο μετά τα φανάρια στο salonika προς κτελ. Μην κάνει κανείς καμιά πατάτα και την πάρει, θα το κλαίει το 20ρικο. Ελπίζω το Σεπτέμβριο που θα ανέβω πάλι, να έχει βελτιωθεί η εικόνα, γιατί τώρα δεν βλέπεται.
Καλα να περνάτε
Η Έλενα συχνάζει κάπου ανάμεσα στην Κωλέττη με Χαλκίδος πάνω στην Γιαννιτσών
Εχει πάλι ένα τραβελι μαζί της όχι αυτό πού είχε παλιά(Θανάση Στέλλα) αλλά δε βγαίνει κάθε μέρα
Το τηλ της δε δουλεύει από τότε πού παντρεύτηκε
Κάποιος πριν μερικά ποστ αναφέρθηκε σ αυτήν κ είπε ότι την έπαιρναν συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom