Stadarh
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
ΝαιΤι να το κάνεις
για να πας εκεί το γυφτάκι πού θα πάρεις
ΝαιΤι να το κάνεις
για να πας εκεί το γυφτάκι πού θα πάρεις
Τι κόλλημα είναι αυτό με τις γυφτισσες ρε φίλε! Άμα θα πας μια βόλτα εγγύηση ότι θα βρεις και γύφτισσα και θα σε πάει και στο ερείπιο από το χέρι
Δεν ξέρω μου έχουν καρφωθεί στο κεφάλι ρε φίλε και επειδή ένας φίλος μου πήγε με μια πρόσφατα μου είπε ότι είναι το κάτι άλλο και θέλω να δοκιμάσωΤι κόλλημα είναι αυτό με τις γυφτισσες ρε φίλε! Άμα θα πας μια βόλτα εγγύηση ότι θα βρεις και γύφτισσα και θα σε πάει και στο ερείπιο από το χέρι
Σε πουτανα δεν ξέρω αν είναι το κάτι άλλο ,σε γκόμενα γύφτισσα έξω ίσως .πάντως άμα πας και τις πεις έλα λίγο μέχρι το ερείπιο από μόνο σου μπορεί να σε περάσουν για ψυχοπαθή!Δεν ξέρω μου έχουν καρφωθεί στο κεφάλι ρε φίλε και επειδή ένας φίλος μου πήγε με μια πρόσφατα μου είπε ότι είναι το κάτι άλλο και θέλω να δοκιμάσω
Χαχαχαχαχα ε ναι ρε λογικό αυτές γενικά της πουτανες του δρόμου όταν είσαι και εσύ στο δρόμο περπατώντας πως της προσεγγίζεις η σε πλησιάζουν αυτές ?Σε πουτανα δεν ξέρω αν είναι το κάτι άλλο ,σε γκόμενα γύφτισσα έξω ίσως .πάντως άμα πας και τις πεις έλα λίγο μέχρι το ερείπιο από μόνο σου μπορεί να σε περάσουν για ψυχοπαθή!
Και τα δύο ,αλλά ανάλογα που στέκονται κάπου εκεί γύρω θα γίνει η δουλειά .με τα πόδια δεν παιζει να σε πάνε σε καβατζα μακρινή .σε κανένα στενό δίπλα τους κανένα πάρκινγκ η παράδρομοΧαχαχαχαχα ε ναι ρε λογικό αυτές γενικά της πουτανες του δρόμου όταν είσαι και εσύ στο δρόμο περπατώντας πως της προσεγγίζεις η σε πλησιάζουν αυτές ?
Είσαι αλάνι σε ευχαριστώ για την βοήθειαΚαι τα δύο ,αλλά ανάλογα που στέκονται κάπου εκεί γύρω θα γίνει η δουλειά .με τα πόδια δεν παιζει να σε πάνε σε καβατζα μακρινή .σε κανένα στενό δίπλα τους κανένα πάρκινγκ η παράδρομο
Το θρεντ για αυτό είναι για να δίνουμε πληροφορίες και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον .Είσαι αλάνι σε ευχαριστώ για την βοήθεια
Μπορεί ναι μπορεί και τίποτα ..εγω σου προτείνω να πας μετά τις 9 τότε μαζεύονται και τα λίγα καλά γιατί κλείνουν και τα μαγαζιά στο δρόμοΑν ας κατά τις 7 το απόγευμα θα πετύχεις τίποτα καλό ?
Αν μας έλεγες κ πως είναι αυτή η Χριστίνα θα βοηθούσε περισσότεροΠαιδια οποιος ξερει κατι για μισ Χριστινα πογ ηταν περυσι ας δωσει τα φωτα. Υπαρχουν καποια ατομα που ενδιαφερονται για συναντηση μαζι της.
Εαν υπαρχει τηλ. Ας μου το στειλει.
Εχω 2 τηλ. απο μια Χριστινα Βουλγαρα απο Αθηνα. Ειναι αυτη που λεμε εδω μεσα;
Αυτη που ψαχνουμδ εκανδ περυσι πιατσα.
Ευχαριστω εκ των προτέρον
Ναι...εχω δει μία μια φορα στο daylicious. Πριν 2 χρονια. Μελαχρινη με ωραιο σωμα και φορουσε ενα πετσινο. Ειμασταν με τον larson μαζι. Αυτος την ειδε καλυτερα.Αν μας έλεγες κ πως είναι αυτή η Χριστίνα θα βοηθούσε περισσότερο
Επιδεσμο στο χερι κ Χριστινα που περιγραψαμε εδω ηταν μια Ρομα κοπελα που ελεγε οτι θα σταματησει. Κ απο τοτε δεν εμφανιστηκε ξανα.Ναι...εχω δει μία μια φορα στο daylicious. Πριν 2 χρονια. Μελαχρινη με ωραιο σωμα και φορουσε ενα πετσινο. Ειμασταν με τον larson μαζι. Αυτος την ειδε καλυτερα.
Πρεπει να ειχε συνοδεια ενα παιδι αδυνατο ψιλο μαζι της.
Περυσι που περιγραψανε εδω μεσα μια Χριστινα ομοιάζει μαυτη που ειδα. Ειχε και ενα επιδεσμο στο χερι.
Δεν πρεπει να ειναι η χριστινα η βουλγαρα. Αυτη ελληνιδα ειναι που λεω εγω...
Το θρεντ για αυτό είναι για να δίνουμε πληροφορίες και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον .
Όταν θα πας περιμένουμε ενημέρωση από την βόλτα σου .
Μην κάνεις σαν μερικούς εδώ που ρωτάνε να πάρουν όλα έτοιμα στο πιάτο και μετά εξαφανίζονται .
Επιδεσμο στο χερι κ Χριστινα που περιγραψαμε εδω ηταν μια Ρομα κοπελα που ελεγε οτι θα σταματησει. Κ απο τοτε δεν εμφανιστηκε ξανα.
Δεν ήταν γυφτισσα, Ελληνίδα φαινόταν, μάλλον. Αυτή κυκλοφορούσε με έναν ψηλό αδύνατο νέο και αντρικά ντυμένος δεν ήταν τα συνηθισμένα τραβελια της γιαννιτσων που είναι ντυμένα γυναίκες. Όμως και αυτός κουνιστρα ήταν .Επιδεσμο στο χερι κ Χριστινα που περιγραψαμε εδω ηταν μια Ρομα κοπελα που ελεγε οτι θα σταματησει. Κ απο τοτε δεν εμφανιστηκε ξανα.
Αν λεμε την ιστορια που ειχαμε αναλυσει για τον επιδεσμο κ γιατι τον φορουσε με το ονομα Χριστινα πιτσιρικα ειναι η Ρομα. Στο λεω γιατι την πηρα. Αν υπαρχει καποια αλλη περιπτωση δεν ξερω φιλος.Δεν ήταν γυφτισσα, Ελληνίδα φαινόταν, μάλλον. Αυτή κυκλοφορούσε με έναν ψηλό αδύνατο νέο και αντρικά ντυμένος δεν ήταν τα συνηθισμένα τραβελια της γιαννιτσων που είναι ντυμένα γυναίκες. Όμως και αυτός κουνιστρα ήταν .