Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Τι κόλλημα είναι αυτό με τις γυφτισσες ρε φίλε! Άμα θα πας μια βόλτα εγγύηση ότι θα βρεις και γύφτισσα και θα σε πάει και στο ερείπιο από το χέρι
Δεν ξέρω μου έχουν καρφωθεί στο κεφάλι ρε φίλε και επειδή ένας φίλος μου πήγε με μια πρόσφατα μου είπε ότι είναι το κάτι άλλο και θέλω να δοκιμάσω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν ξέρω μου έχουν καρφωθεί στο κεφάλι ρε φίλε και επειδή ένας φίλος μου πήγε με μια πρόσφατα μου είπε ότι είναι το κάτι άλλο και θέλω να δοκιμάσω
Σε πουτανα δεν ξέρω αν είναι το κάτι άλλο ,σε γκόμενα γύφτισσα έξω ίσως .πάντως άμα πας και τις πεις έλα λίγο μέχρι το ερείπιο από μόνο σου μπορεί να σε περάσουν για ψυχοπαθή!

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Σε πουτανα δεν ξέρω αν είναι το κάτι άλλο ,σε γκόμενα γύφτισσα έξω ίσως .πάντως άμα πας και τις πεις έλα λίγο μέχρι το ερείπιο από μόνο σου μπορεί να σε περάσουν για ψυχοπαθή!
Χαχαχαχαχα ε ναι ρε λογικό αυτές γενικά της πουτανες του δρόμου όταν είσαι και εσύ στο δρόμο περπατώντας πως της προσεγγίζεις η σε πλησιάζουν αυτές ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χαχαχαχαχα ε ναι ρε λογικό αυτές γενικά της πουτανες του δρόμου όταν είσαι και εσύ στο δρόμο περπατώντας πως της προσεγγίζεις η σε πλησιάζουν αυτές ?
Και τα δύο ,αλλά ανάλογα που στέκονται κάπου εκεί γύρω θα γίνει η δουλειά .με τα πόδια δεν παιζει να σε πάνε σε καβατζα μακρινή .σε κανένα στενό δίπλα τους κανένα πάρκινγκ η παράδρομο

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Και τα δύο ,αλλά ανάλογα που στέκονται κάπου εκεί γύρω θα γίνει η δουλειά .με τα πόδια δεν παιζει να σε πάνε σε καβατζα μακρινή .σε κανένα στενό δίπλα τους κανένα πάρκινγκ η παράδρομο
Είσαι αλάνι σε ευχαριστώ για την βοήθεια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Είσαι αλάνι σε ευχαριστώ για την βοήθεια
Το θρεντ για αυτό είναι για να δίνουμε πληροφορίες και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον .
Όταν θα πας περιμένουμε ενημέρωση από την βόλτα σου .
Μην κάνεις σαν μερικούς εδώ που ρωτάνε να πάρουν όλα έτοιμα στο πιάτο και μετά εξαφανίζονται .

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Πήγα σήμερα αποφασισμένος και δεν πετύχαινα τπτ σε όλη τη Γιαννιτσών..μετά είδα μπάτσους να τις διώχνουνε.. μετά πήρα.μια. μαύρη αναγκαστικά απτήν τυφλά μου φειλ η φάση

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Αν ας κατά τις 7 το απόγευμα θα πετύχεις τίποτα καλό ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σήμερα δεν έχει τίποτα ,μέχρι πριν λίγο έκοβα βόλτες πάνω από μία ώρα .οι μαύρες πλέον δεν μετράνε..σήμερα στο τουντει στο φανάρι κόντεψαν να ανοίξουν και την πόρτα .πολύ ενοχλητικές ..
Στο τέλος πριν την στροφή προς ΚΤΕΛ ήταν πάλι το τραβελι παρέα με την ξανθιά κοπέλα,δεν ξέρω ούτε το όνομα της ,θέλω όλο να σταματησω να μάθω τίποτα λεπτομερειες και όλο κάτι με αποτρέπει ..την πήρε κανένας ,έχουμε καμία πληροφορία;
Σήμερα φορούσε ένα λουλουδάτο φόρεμα και μια τσάντα πλάτης ..άμα δεν κάθεται με τον τραβελο ούτε καταλαβαίνεις ότι κάνει πιάτσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αν ας κατά τις 7 το απόγευμα θα πετύχεις τίποτα καλό ?
Μπορεί ναι μπορεί και τίποτα ..εγω σου προτείνω να πας μετά τις 9 τότε μαζεύονται και τα λίγα καλά γιατί κλείνουν και τα μαγαζιά στο δρόμο

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Παιδια οποιος ξερει κατι για μισ Χριστινα πογ ηταν περυσι ας δωσει τα φωτα. Υπαρχουν καποια ατομα που ενδιαφερονται για συναντηση μαζι της.
Εαν υπαρχει τηλ. Ας μου το στειλει.
Εχω 2 τηλ. απο μια Χριστινα Βουλγαρα απο Αθηνα. Ειναι αυτη που λεμε εδω μεσα;
Αυτη που ψαχνουμδ εκανδ περυσι πιατσα.
Ευχαριστω εκ των προτέρον

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.027
Πόντοι
2.356
Παιδια οποιος ξερει κατι για μισ Χριστινα πογ ηταν περυσι ας δωσει τα φωτα. Υπαρχουν καποια ατομα που ενδιαφερονται για συναντηση μαζι της.
Εαν υπαρχει τηλ. Ας μου το στειλει.
Εχω 2 τηλ. απο μια Χριστινα Βουλγαρα απο Αθηνα. Ειναι αυτη που λεμε εδω μεσα;
Αυτη που ψαχνουμδ εκανδ περυσι πιατσα.
Ευχαριστω εκ των προτέρον
Αν μας έλεγες κ πως είναι αυτή η Χριστίνα θα βοηθούσε περισσότερο

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Σύντομη βόλτα πριν από λίγο , στην καβατζα απέναντι από eurobank επί της Μοναστηρίου είχε 3 , λογικά Νταίζη Σόνια μια μια ακόμα μελαχρινή .

Γιαννιτσών τώρα, εκεί στα 4all τίποτα απολύτως, προς τα κάτω μετά το ερείπιο δεξιά ήταν δύο κοπελίτσες μια ξανθιά και μια μελαχρινη , η μελαχρινή πολύ καλό .30€ ζητούσαν.... Και 20 για πίπα.
Και εκεί δίπλα και η βυζαρου βουλγαρογυφτισα .
Τα ενδιάμεσα βουλγαρογυφτακια στα κωλοστενα δεν τα λογιζω καν .

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αν μας έλεγες κ πως είναι αυτή η Χριστίνα θα βοηθούσε περισσότερο
Ναι...εχω δει μία μια φορα στο daylicious. Πριν 2 χρονια. Μελαχρινη με ωραιο σωμα και φορουσε ενα πετσινο. Ειμασταν με τον larson μαζι. Αυτος την ειδε καλυτερα.
Πρεπει να ειχε συνοδεια ενα παιδι αδυνατο ψιλο μαζι της.
Περυσι που περιγραψανε εδω μεσα μια Χριστινα ομοιάζει μαυτη που ειδα. Ειχε και ενα επιδεσμο στο χερι.
Δεν πρεπει να ειναι η χριστινα η βουλγαρα. Αυτη ελληνιδα ειναι που λεω εγω...

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
αναφορά απο τη πιάτσα Τρίτη 28/6 ώρα 12 ακριβώς μετά απο ενα 20λεπτο βόλτας. Μονο μαύρες και κακό τίποτα απο Μαρία Αλβανιδα, βασια, Χρύσα (χαμένη κανα μηνα κοντα). 4 μελαχρινα το ενα λεπτό με τατου στο πόδι απέναντι απο eurobank μοναστηριου. ούτε η ΑΕΚ μας τετοια πίκρα...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Ναι...εχω δει μία μια φορα στο daylicious. Πριν 2 χρονια. Μελαχρινη με ωραιο σωμα και φορουσε ενα πετσινο. Ειμασταν με τον larson μαζι. Αυτος την ειδε καλυτερα.
Πρεπει να ειχε συνοδεια ενα παιδι αδυνατο ψιλο μαζι της.
Περυσι που περιγραψανε εδω μεσα μια Χριστινα ομοιάζει μαυτη που ειδα. Ειχε και ενα επιδεσμο στο χερι.
Δεν πρεπει να ειναι η χριστινα η βουλγαρα. Αυτη ελληνιδα ειναι που λεω εγω...
Επιδεσμο στο χερι κ Χριστινα που περιγραψαμε εδω ηταν μια Ρομα κοπελα που ελεγε οτι θα σταματησει. Κ απο τοτε δεν εμφανιστηκε ξανα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Το θρεντ για αυτό είναι για να δίνουμε πληροφορίες και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον .
Όταν θα πας περιμένουμε ενημέρωση από την βόλτα σου .
Μην κάνεις σαν μερικούς εδώ που ρωτάνε να πάρουν όλα έτοιμα στο πιάτο και μετά εξαφανίζονται .

Επιδεσμο στο χερι κ Χριστινα που περιγραψαμε εδω ηταν μια Ρομα κοπελα που ελεγε οτι θα σταματησει. Κ απο τοτε δεν εμφανιστηκε ξανα.
Δεν ήταν γυφτισσα, Ελληνίδα φαινόταν, μάλλον. Αυτή κυκλοφορούσε με έναν ψηλό αδύνατο νέο και αντρικά ντυμένος δεν ήταν τα συνηθισμένα τραβελια της γιαννιτσων που είναι ντυμένα γυναίκες. Όμως και αυτός κουνιστρα ήταν .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Δεν ήταν γυφτισσα, Ελληνίδα φαινόταν, μάλλον. Αυτή κυκλοφορούσε με έναν ψηλό αδύνατο νέο και αντρικά ντυμένος δεν ήταν τα συνηθισμένα τραβελια της γιαννιτσων που είναι ντυμένα γυναίκες. Όμως και αυτός κουνιστρα ήταν .
Αν λεμε την ιστορια που ειχαμε αναλυσει για τον επιδεσμο κ γιατι τον φορουσε με το ονομα Χριστινα πιτσιρικα ειναι η Ρομα. Στο λεω γιατι την πηρα. Αν υπαρχει καποια αλλη περιπτωση δεν ξερω φιλος.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom