Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Σύντομη βόλτα πριν από λίγο , στην καβατζα απέναντι από eurobank επί της Μοναστηρίου είχε 3 , λογικά Νταίζη Σόνια μια μια ακόμα μελαχρινή .

Γιαννιτσών τώρα, εκεί στα 4all τίποτα απολύτως, προς τα κάτω μετά το ερείπιο δεξιά ήταν δύο κοπελίτσες μια ξανθιά και μια μελαχρινη , η μελαχρινή πολύ καλό .30€ ζητούσαν.... Και 20 για πίπα.
Και εκεί δίπλα και η βυζαρου βουλγαρογυφτισα .
Τα ενδιάμεσα βουλγαρογυφτακια στα κωλοστενα δεν τα λογιζω καν .
Αυτές οι 2 ξανθιά /μελαχρινή είναι τα αλβανακια που είχε γίνει συζήτηση πριν κανένα 2μηνο;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Αν λεμε την ιστορια που ειχαμε αναλυσει για τον επιδεσμο κ γιατι τον φορουσε με το ονομα Χριστινα πιτσιρικα ειναι η Ρομα. Στο λεω γιατι την πηρα. Αν υπαρχει καποια αλλη περιπτωση δεν ξερω. Μηπως μπερδευεις τα ονοματα φιλος;
Μπορεί, σίγουρα όμως γι αυτήν που λέει και ο πλουταρχος, δεν ήταν γυφτισσα, ελληνιδα ήταν. Κι αυτή επίδεσμο είχε στο χέρι τότε. Δύσκολα να βρούμε άκρη μετά τόσο καιρό. Αυτή όπως είπαμε, πέρασε με τον αδύνατο στο dellisius για "ψωνια" και μετά συνάντησαν στην μοναστηριου έναν κοντοχοντρο ηλικιωμένο αλβανό και πήγαν όλοι μαζί στο hotel rex για τα περαιτέρω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν ήταν γυφτισσα, Ελληνίδα φαινόταν, μάλλον. Αυτή κυκλοφορούσε με έναν ψηλό αδύνατο νέο και αντρικά ντυμένος δεν ήταν τα συνηθισμένα τραβελια της γιαννιτσων που είναι ντυμένα γυναίκες. Όμως και αυτός κουνιστρα ήταν .
Πριν κάνα δυο βδομάδες ,Παρασκευή μέρα ,μπροστά στο one salonica περπατούσε μια κοντή μαυρομαλλα μαζί με τον πουστη με το καρέ μαλλί που κάνει πιάτσα πάνω στη μοναστηριού λίγο πριν το ροτόντα,ίσως ήταν αυτή και ίσως είναι αυτός το τότε ψηλό αγόρι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτές οι 2 ξανθιά /μελαχρινή είναι τα αλβανακια που είχε γίνει συζήτηση πριν κανένα 2μηνο;
Και εγώ αυτό πιστεύω ,όταν το διάβασα η περιγραφή αυτές μου θύμισε αλλά εχθές δεν βγήκα καθόλου πιάτσα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Και εγώ αυτό πιστεύω ,όταν το διάβασα η περιγραφή αυτές μου θύμισε αλλά εχθές δεν βγήκα καθόλου πιάτσα

Κρίμα και δεν τις πρόλαβα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Πριν κάνα δυο βδομάδες ,Παρασκευή μέρα ,μπροστά στο one salonica περπατούσε μια κοντή μαυρομαλλα μαζί με τον πουστη με το καρέ μαλλί που κάνει πιάτσα πάνω στη μοναστηριού λίγο πριν το ροτόντα,ίσως ήταν αυτή και ίσως είναι αυτός το τότε ψηλό αγόρι
Καρέ μαλλί, ψηλός αδύνατος και αδελφούλα ταιριάζει με το γκομενακι που το συνοδεύει αυτός και το έχει αναφέρει και ο πλουταρχος και εγώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Καρέ μαλλί, ψηλός αδύνατος και αδελφούλα ταιριάζει με το γκομενακι που το συνοδεύει αυτός και το έχει αναφέρει και ο πλουταρχος και εγώ
Αυτός είναι κάθε μέρα κοντά στο ροτόντα κάνει πιάτσα ,η γκόμενα τελευταία ήταν πριν δυο βδομάδες μαζί του .περπατούσαν στην Γιαννιτσών

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Αμα τους τρακαρεις καμια μέρα, μπορείς να ρωτήσεις τη γκόμενα για το όνομα της, εγώ την ήξερα σαν βασιλική. Ωραίο γκομενακι και δεν πρέπει να είναι πάνω απο 22-23. Για hotel rex ήξερα από τον καράφλα γεροαλβανο το κοντοχοντρο οτι έπαιρνε 80/1h.

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
156
Πόντοι
1
περασμα χτες μετα απο πολυ καιρο ισως και 4 μηνες. κατα τις 10μιση. γιαννιτσων απο κτελ προς κεντρο η ντανιελα στο ποστο της το διδυμο μανα κορη στον παπαδατο και λιγο πιο κατω κατι θιτσες που αμα εχουν κορες παιζει να εχουν μπει και αυτες στην κλιμακτηριο. στην σταση στην παιδικη χαρα οι χοντρογυφτισες. πριν το φαναρι στο εμπορικο κλασικα το κοκκινο στιλο αραγμενο. λιγο πριν το φορολ οι μαυρες να μαλωνουν και μετα μια ξανθια γεματουλα δε θυμαμαι να την εχω ξαναδει. η μαρια η αλβανιδα κλασικα στο ποστο της με ενα στρας συνολο ο μισος κωλος απεξω. οι τραβελοι στο σελ μαζι και η αλλη η μαρια νομιζω συστηνεται και αυτη. μοναστηριου η συλβια στο μερος της στο φαναρι της κολετη. πριν το ροτοντα η ξανθια με ραστα μαζι με το τραβελο. εκανα κανα 2 γυρες μονο η συλβια και η αλβανιδα φορτωνονταν απο κοσμο. οι αλλες τιποτα. πηγα εκατσα στο εμπορικο και στις 12μιση ξαναπερασμα αλλες 2 φορες τα ιδια και χειροτερα. παλιοτερα περα απο το οτι υπηρχαν επιλογες εκανες μια γυρα ανοιγε το ματι σου δε ντυνονταν λες και πανε στη λαικη. και πολλες χοντρουλες δεν εχω κατι με αυτες απλα εμενα δε μου αρεσουν ειδικα μερικες που ειναι πολυ γεματες. δε σχολιαζω το 30ρι που ζηταν μερικες. γελαω απλα. εσεις που γυρνατε τακτικα ρε μαγκες ετσι ειναι συνεχεια η επεσα παλι σε λαθος μερα?
στο σημείο που λες στον παπαδατο για το δίδυμο μάνα-κόρη τι ακριβώς εννοείς γιατι με έψησε

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αμα τους τρακαρεις καμια μέρα, μπορείς να ρωτήσεις τη γκόμενα για το όνομα της, εγώ την ήξερα σαν βασιλική. Ωραίο γκομενακι και δεν πρέπει να είναι πάνω απο 22-23. Για hotel rex ήξερα από τον καράφλα γεροαλβανο το κοντοχοντρο οτι έπαιρνε 80/1h.
Αμα την δω θα ρωτήσω εννοείται

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
στο σημείο που λες στον παπαδατο για το δίδυμο μάνα-κόρη τι ακριβώς εννοείς γιατι με έψησε
Οτι μάνα κ κόρη κάνουν πιάτσα τι άλλο
Αλλά τελευταία τις βλέπω χωρία πάλι μαλωμένες θα είναι
Είχα πετύχει καυγά μάνα κ κόρη να έχει πάρει ένα καδρόνι η κόρη κ να λέει την μάνα της θα με κλάσεις τ αρχίδια

Ντροπή της Τέτοια ανατροφή την έδωσε η μάνα της :2funny: :2funny: :2funny:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.836
Πόντοι
4.766
Είχα πετύχει καυγά μάνα κ κόρη να έχει πάρει ένα καδρόνι η κόρη κ να λέει την μάνα της θα με κλάσεις τ αρχίδια

Ακριβώς αυτό και ο Αλβανός νταβας τους πάει και παίζει κινο στο πρακτορείο... ότι να ναι είναι και οι τρεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Η μάνα και η κόρη ποιες είναι;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
Η μάνα και η κόρη ποιες είναι;
Μάνα είναι μία ξανθιά μεγάλη πού είναι όλη μέρα Γιαννιτσών κ κάθεται στο γκρεμισμένο σε μία καρέκλα από νωρίς κ μετά κάθεται πάλι γωνία Χαλκίδος με Γιαννιτσών κ κόρη είναι μία ψηλή αδύνατη με σορτς συνήθως πού τελευταία είναι με μία μελαχροινη μαζί ποτέ λίγο πριν το today κ πότε μετά την δάφνης δεξιά κατεύθυνσή κτελ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μάνα είναι μία ξανθιά μεγάλη πού είναι όλη μέρα Γιαννιτσών κ κάθεται στο γκρεμισμένο σε μία καρέκλα από νωρίς κ μετά κάθεται πάλι γωνία Χαλκίδος με Γιαννιτσών κ κόρη είναι μία ψηλή αδύνατη με σορτς συνήθως πού τελευταία είναι με μία μελαχροινη μαζί ποτέ λίγο πριν το today κ πότε μετά την δάφνης δεξιά κατεύθυνσή κτελ
Αυτές γυφτοβουλγαρες η κάτι τέτοιο δεν είναι ;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Γρήγορο πέρασμα από 9.30 - 10.30. Μοναστηριου στο filoxenia η Ντεζη η βουλγαρα 40αρα οι παλιοί την ξέρουμε. Στροφή γιαννιτσων από μοναστηριου, η αλβανιδα η ξανθιά, ψιλή, μόνη της. Στον παπαδατο η Σονια μαζί με την Σουλα (γύφτισσα κρητικά που ζητάει τα 30αρια) διπλα τους ή ξανθια η βουλγαρα με την ακμή στο πρόσωπο από τις πιο παλιες αυτή, βγαίνει κ απο νωρίς το μεσημέρι στο ερείπιο. Πιο κατω στην γωνια που στριβεις για την καβάντζα η Βάσια με ένα ντοφαλο ακόμα μαζί με την μικρουλα που διώχνει τους περισσότερους. Μαζί τους κ η βουλγαρα που έχει σχιστα ματια κ αυτη από τις πιο παλιες στην πιατσα, ο νταβάς της ο Ελληνας γύφτος οδηγάει την bmw του νταβα της Μαρίνας.Ανεβηκαν οι δουλιες μάλλον. .Απέναντι από αυτές η Ελληνίδα που επερνε 30 έχω ξεχάσει το ονομα της,λίγο τρελή που σε παρατουσε κ έφευγε, εχει παχύνει αλλά το αγελαδισιο βλέμμα παραμένει. Στην γωνια πριν την Κωλετη το fiat στην θέση του κ αυτη στο πεζουλη μόνη, η αδερφή της λογικά δεν βγήκε. Γωνία Κωλετη ένα βουλγαρακι συμπαθητικο πολύ κοντό κ πετιτ. Γιαννιτσων με χαλκέων η μάνα της Σονια. Στο 4all μια βουλγαρα ξανθια κοντη με καλό κορμακι γύρω στα 35 σγουρο μαλλί, συμπαθητική κ αυτη. Εχει εμφανιστεί κ παλιότερα ως guest star κ πάλι. Πιο κατω η Τζενη όπως πάντα, πρέπει να την στήσουν κουβουκλιο σαν τους παλιούς τροχονόμους. Κλασσικά ο νταβάς άντρας απεναντι. Μοναστηριου κλασσικα τα παρέακι Ντεση, Συλβια( αλβανιδα κ οχι ρουμανα για τους νέους τα λέω αυτά) , Ελενη(Κατερίνα το πραγματικό της μισή αλβανιδα ειναι) ξεκολλα κ τ 3. Κ πριν την Ροτοντα η Βάσια με νέα περούκα κ μπάντανα. Ναι περούκες φοράει πάντα. Αυτά εν ολίγοις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom