Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Γρήγορο πέρασμα από 9.30 - 10.30. Μοναστηριου στο filoxenia η Ντεζη η βουλγαρα 40αρα οι παλιοί την ξέρουμε. Στροφή γιαννιτσων από μοναστηριου, η αλβανιδα η ξανθιά, ψιλή, μόνη της. Στον παπαδατο η Σονια μαζί με την Σουλα (γύφτισσα κρητικά που ζητάει τα 30αρια) διπλα τους ή ξανθια η βουλγαρα με την ακμή στο πρόσωπο από τις πιο παλιες αυτή, βγαίνει κ απο νωρίς το μεσημέρι στο ερείπιο. Πιο κατω στην γωνια που στριβεις για την καβάντζα η Βάσια με ένα ντοφαλο ακόμα μαζί με την μικρουλα που διώχνει τους περισσότερους. Μαζί τους κ η βουλγαρα που έχει σχιστα ματια κ αυτη από τις πιο παλιες στην πιατσα, ο νταβάς της ο Ελληνας γύφτος οδηγάει την bmw του νταβα της Μαρίνας.Ανεβηκαν οι δουλιες μάλλον. .Απέναντι από αυτές η Ελληνίδα που επερνε 30 έχω ξεχάσει το ονομα της,λίγο τρελή που σε παρατουσε κ έφευγε, εχει παχύνει αλλά το αγελαδισιο βλέμμα παραμένει. Στην γωνια πριν την Κωλετη το fiat στην θέση του κ αυτη στο πεζουλη μόνη, η αδερφή της λογικά δεν βγήκε. Γωνία Κωλετη ένα βουλγαρακι συμπαθητικο πολύ κοντό κ πετιτ. Γιαννιτσων με χαλκέων η μάνα της Σονια. Στο 4all μια βουλγαρα ξανθια κοντη με καλό κορμακι γύρω στα 35 σγουρο μαλλί, συμπαθητική κ αυτη. Εχει εμφανιστεί κ παλιότερα ως guest star κ πάλι. Πιο κατω η Τζενη όπως πάντα, πρέπει να την στήσουν κουβουκλιο σαν τους παλιούς τροχονόμους. Κλασσικά ο νταβάς άντρας απεναντι. Μοναστηριου κλασσικα τα παρέακι Ντεση, Συλβια( αλβανιδα κ οχι ρουμανα για τους νέους τα λέω αυτά) , Ελενη(Κατερίνα το πραγματικό της μισή αλβανιδα ειναι) ξεκολλα κ τ 3. Κ πριν την Ροτοντα η Βάσια με νέα περούκα κ μπάντανα. Ναι περούκες φοράει πάντα. Αυτά εν ολίγοις
Ωραίος φίλε .καλή ενημέρωση!
Αυτή που σε παρατάει και φεύγει είναι η Γιώτα που λέγανε παλιά ;που τελικά δεν την έχει γαμησει κανεις ;
Η άλλη η Βάσια τελικά γιατί φοράει μονίμως περούκες ;

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα σήμερα στους Αμπελόκηπους πήγαινα για κούρεμα καθώς τελείωσα το κούρεμα πήγα να τσιμπήσω κάτι σε ένα μαγαζάκι κοντά . Καθώς παρήγγειλα ήρθαν τα σουβλάκια μετά από κάνα πεντάλεπτο έρχεται ένα γυφτάκι δίπλα μου το πολλή 16 άντε 17 με κοιτάει επίμονα και της λέω θες ? Μου απαντάει γρήγορα ναι και της παίρνω μια πίτα απ'όλα μετά από λίγο κάθεται τρώει και της λέω εσύ δεν θα κάνεις κάτι για εμένα και μου λέει ότι θες και είναι η κακιά στιγμή σκάει μύτη ο πατέρα μου και μου λέει πάμε για μια δουλειά και ξενέρωσα άσχημα γιατί θα την έκανα ότι ήθελα .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Αυτή που σε παρατάει και φεύγει είναι η Γιώτα που λέγανε παλιά ;που τελικά δεν την έχει γαμησει κανεις ;
Οχι δεν ειναι η Γιωτα, είναι αυτή που έχει νταβα ένα ψιλο με λίγα μαλλιά με ένα κόκκινο οπελ. Για την Βασια ξέρω είναι παθολογική αιτία από ψυχικό τραύμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Και είναι και μια φαντασίωση μου να πάω με γύφτισσα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
Οχι δεν ειναι η Γιωτα, είναι αυτή που έχει νταβα ένα ψιλο με λίγα μαλλιά με ένα κόκκινο οπελ. Για την Βασια ξέρω είναι παθολογική αιτία από ψυχικό τραύμα.
Κ στέκεται στη στάση ακριβώς μπροστά στο κινεζικό Νίνα Κατερίνα δηλώνει ότι την λένε είχε καλό κορμί αλλά από τον κορώνα κ μετά χάλασε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μάγκες καλησπέρα σήμερα στους Αμπελόκηπους πήγαινα για κούρεμα καθώς τελείωσα το κούρεμα πήγα να τσιμπήσω κάτι σε ένα μαγαζάκι κοντά . Καθώς παρήγγειλα ήρθαν τα σουβλάκια μετά από κάνα πεντάλεπτο έρχεται ένα γυφτάκι δίπλα μου το πολλή 16 άντε 17 με κοιτάει επίμονα και της λέω θες ? Μου απαντάει γρήγορα ναι και της παίρνω μια πίτα απ'όλα μετά από λίγο κάθεται τρώει και της λέω εσύ δεν θα κάνεις κάτι για εμένα και μου λέει ότι θες και είναι η κακιά στιγμή σκάει μύτη ο πατέρα μου και μου λέει πάμε για μια δουλειά και ξενέρωσα άσχημα γιατί θα την έκανα ότι ήθελα .
Άμα ήταν 16-17 το πολύ θα σε είχε κεράσει αυτή σουβλάκι .πάνε οι γύφτοι που ήξερες .
Δεν κυκλοφορούν πλέον ξυπόλητοι και πάνε πιο πολύ ταβέρνα από σένα και από μένα .
Τέλος πάντων ,όντως φτάνει αυτή η ιστορία . καλύτερα γράψε στο αντίστοιχο θρεντ και αν ποτέ γαμησεις γύφτισσα πιάτσας εμείς εδώ ήμαστε και θα σε διαβάσουμε .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτή η Γιώτα πάντως σίγουρα δεν βγαίνει άλλο,δεν την έχω πετύχει τόσους μήνες .
Ξανά ρωτάω ! Κατάφερε να την γαμησει ποτέ κανένας;!!!
Είχα ρωτήσει και πριν καιρό αλλά δεν βγήκε ούτε ένας να πει .αν όχι είναι μεγάλο ταλέντο τοτε ..χαχαχα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Και εγώ αυτό πιστεύω ,όταν το διάβασα η περιγραφή αυτές μου θύμισε αλλά εχθές δεν βγήκα καθόλου πιάτσα

Ναι, της γιωτας μονο πιπα της είχα δώσει κι εγω και ήθελε και 30 με γαμισι. Μόλις έκανε οτι πονάει κλπ, της πήρα το 10ρικο πίσω. Μεγάλη πονηρατζα καριόλα., άσε που έχει καμιά 10ρια προφίλ στο φβ

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
156
Πόντοι
1
Ναι, της γιωτας μονο πιπα της είχα δώσει κι εγω και ήθελε και 30 με γαμισι. Μόλις έκανε οτι πονάει κλπ, της πήρα το 10ρικο πίσω. Μεγάλη πονηρατζα καριόλα., άσε που έχει καμιά 10ρια προφίλ στο φβ
αν λετε για μια Γιωτα turbo (καπως ετσι το ειχε) την ειχα παρει εγω πριν χρονια, μια ξανθιά με μεγαλα βυζια

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587

αν λετε για μια Γιωτα turbo (καπως ετσι το ειχε) την ειχα παρει εγω πριν χρονια, μια ξανθιά με μεγαλα βυζια
Nαι αυτη, στην διχάλα στεκόταν, ελληνιδα δήλωνε και φόραγε ή κολάν ή ξεκωλα σορτσακια και κούναγε προκλητικά το κωλο της στη γιαννιτσων

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Nαι αυτη, στην διχάλα στεκόταν, ελληνιδα δήλωνε και φόραγε ή κολάν ή ξεκωλα σορτσακια και κούναγε προκλητικά το κωλο της στη γιαννιτσων
Γιώτα τούρμπο λένε την τρανς ,μπερδευτηκατε και οι δύο .
Γιώτα είναι μια αδύνατη με ωραίο κωλαρακι καστανή νομίζω ήταν ,όχι ξανθιά .
Απλά πάντα λένε την κοπαναει από το αμάξι πριν την γαμησεις .
Αν διαβάζει κάποιος παθών από τα παλιά μπορεί να μας διαφωτίσει με λεπτομέρειες

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Άμα ήταν 16-17 το πολύ θα σε είχε κεράσει αυτή σουβλάκι .πάνε οι γύφτοι που ήξερες .
Δεν κυκλοφορούν πλέον ξυπόλητοι και πάνε πιο πολύ ταβέρνα από σένα και από μένα .
Τέλος πάντων ,όντως φτάνει αυτή η ιστορία . καλύτερα γράψε στο αντίστοιχο θρεντ και αν ποτέ γαμησεις γύφτισσα πιάτσας εμείς εδώ ήμαστε και θα σε διαβάσουμε .

πολυ μεγαλη και πικρη αληθεια τυπε. η ελιτ του κοινωνικου ιστου στο Ελλαδισταν εχει αλλαξει.

πλεον ακομα και στα "καλα" :tooth: μπιτσομπαρα του πρωτου ποδιου Χαλκιδικης ειναι τακτικοι πελατες.

πολυ το μαυρο χρημα να πουμε.... :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
πολυ μεγαλη και πικρη αληθεια τυπε.

πλεον ακομα και στα "καλα" :tooth: μπιτσομπαρα του πρωτου ποδιου Χαλκιδικης ειναι τακτικοι πελατες.

πολυ το μαυρο χρημα να πουμε.... :confused:
Εννοείται,είδες κανέναν να πουλάει καρέκλες;
Ξύπνησαν και όλη ασχολούνται όπως το είπες .
Όπου και να πας σε κυριλέ μαγαζιά είναι παντού .
Και όλοι έχουν ακριβά αυτοκίνητα .
Άσε αυτούς εδώ δεν έχουν καμία δουλειά ,εγώ απλά το ανέφερα για να καταλάβει ο φίλος ότι οι εποχές Ταμτάκου τελείωσαν άμα θέλει να γαμησει γύφτισσα εκτός πιάτσας ,ψάχνει με λάθος τρόπο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.025
Πόντοι
2.356
Γιώτα τούρμπο λένε την τρανς ,μπερδευτηκατε και οι δύο .
Γιώτα είναι μια αδύνατη με ωραίο κωλαρακι καστανή νομίζω ήταν ,όχι ξανθιά .
Απλά πάντα λένε την κοπαναει από το αμάξι πριν την γαμησεις .
Αν διαβάζει κάποιος παθών από τα παλιά μπορεί να μας διαφωτίσει με λεπτομέρειες
Γιώτα μπέμπα είναι το όνομά της αδύνατη κ περπατάει σαν βάρκα σε τρικυμία
Πολύ σοσιαλ πριν μπει στο αμάξι κ μετά σπασίκλακι
Κ καλά δε μπορεί πριν καν της τον βάλεις
Μετά την πιάτσα δούλεψε για λίγο στο καραμέλα το μπαρ πάνω στην μοναστηριού

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Μαρια Αλβανιδα ,οποτε σε πετυχαινω στο αγαπημενο μου 4all ,

με κοιτας μεσα στην καβλα μωρη ξεκωλιαρα..... :confused:

τις προαλλες ειχα φορεσει κολωνια μεχρι και στα αρχιδια μου ,γιατι πηγαινα να βρω μουνοπαρεα στο Brizola..

σιγουρα μουσκεψες,το ειδα στα ματια σου..... :wink:
που θα παει, θα το παρω αποφαση να σε σκισω καποια μερα...που θα τη θυμασαι για παντα :bottom:

οι αρνητικες κριτικες των υπολοιπων πλεον δε μπορουν να με... συγκρατησουν!

εισαι αλογο-αλογο-αλογο :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Γιώτα μπέμπα είναι το όνομά της αδύνατη κ περπατάει σαν βάρκα σε τρικυμία
Πολύ σοσιαλ πριν μπει στο αμάξι κ μετά σπασίκλακι
Κ καλά δε μπορεί πριν καν της τον βάλεις
Μετά την πιάτσα δούλεψε για λίγο στο καραμέλα το μπαρ πάνω στην μοναστηριού
Ωραίος φίλε ,για αυτήν έλεγα .
Γιώτα μπέμπα ,απλά δεν θυμόμουν πως την λέγαμε .
Γιώτα τούρμπο βγαίνει ακόμα και είναι τρανς ,ξανθιά και με βυζιά..
Άμα ήξερα ότι υπάρχει περίπτωση να την γαμησω θα την φορτωνα τότε αλλά με αυτά που άκουγα ,ούτε για πίπα ,έχει κοροϊδέψει πολύ κόσμο

nicksalgr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
86
Πόντοι
0
Πέρασμα Χθες αργά μόνο μαύρες και τπτ απολύτως..1-2 έχουν κορμί τούμπανο ωραίο, όχι χοντρές.. Αλλά ξέρεις ότι θα βγουν ξεπετες..
Πέρασμα σήμερα, ξεκινώντας από την αρχή του δρόμου με την Μαρία αλβανιδα να ναι και πάλι τούμπανο με πράσινο σορτσάκι και το μισό κωλαράκι απ εξω πριν το todaylicious μια πολύ ψηλη ξανθιά, τόσο που εμένα δεν είναι για τα γούστα μου..
Μετά τα today.. Μαρία γεματουλα.. Στο πόστο της όσο αυτή έλειπε είχε παραδίπλα ένα πολύ σαπιο το οποίο έκανε μπαμ οτι ειναι σ άλλη διάσταση.. Είτε τζάνκι είτε σουρωμένο..
Κάτι γυφτάκια στα αριστερά χοντρουλικα αλλά το 1 να ναι λεπτό πανέμορφο, Νίνα μου ειπαν.. Όταν ξαναπέρασα γι αυτό το Χαν φορτώσει..

Πιο κάτω ένα κοντουλικο ξανθό σκουρόχρωμο με ωραίο λεπτό κορμάκι , μπουτακια κοιλίτσα απ έξω.. Αθλητικό παπουτσάκι , Μ ενημέρωσαν ότι λέγεται ειρήνη χρυσοβαλαντω.. Ξέρουμε γι αυτήν κάτι? Κυρίως εάν κουβαλάει τπτ κολλητικό?

Παρακατω ένα παααρα πολύ όμορφο μακρύ μαλλι μελαχρινό ανοιχτοχρωμο που το πέτυχα όλες τις φορές με αμάξια ουρά να της μιλήσουν κ τελικά την Φορτωσαν κ εξαφανίστηκε για πάντα..
Ίσως να ταν η γιώτα που λέγατε? Ήταν για τα δεδομένα πιάτσας σε ομορφιά σε κατηγορία μαριας αλβανιδας
, τέλος από μοναστηριού η σιλβυα σταθερή αξία και χθες λίγο πριν την ροτοντα είδα σε πολλά περάσματα 2 μελαχρινεςνα κάθονται σε σκάλες και μονίμως να χουν έναν τυπα μπροστά τους να τους μιλάει.. Το ένα απ το πρόσωπο κ μόνο μου φάνηκε τραβελακι αλλά το άλλο ήταν πανέμορφο.. Αυτά.
Σόρι αδέρφια που δεν ξέρω παραπάνω λεπτομερειες κ πληροφορίες.. Τελικά Δεν φόρτωσα, έμεινα με το πουλί στο χέρι κ τις εικόνες στην μνημη της αλβανιδας και της άλλης σαν παρηγορια

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Πέρασμα Χθες αργά μόνο μαύρες και τπτ απολύτως..1-2 έχουν κορμί τούμπανο ωραίο, όχι χοντρές.. Αλλά ξέρεις ότι θα βγουν ξεπετες..
Πέρασμα σήμερα, ξεκινώντας από την αρχή του δρόμου με την Μαρία αλβανιδα να ναι και πάλι τούμπανο με πράσινο σορτσάκι και το μισό κωλαράκι απ εξω πριν το todaylicious μια πολύ ψηλη ξανθιά, τόσο που εμένα δεν είναι για τα γούστα μου..
Μετά τα today.. Μαρία γεματουλα.. Στο πόστο της όσο αυτή έλειπε είχε παραδίπλα ένα πολύ σαπιο το οποίο έκανε μπαμ οτι ειναι σ άλλη διάσταση.. Είτε τζάνκι είτε σουρωμένο..
Κάτι γυφτάκια στα αριστερά χοντρουλικα αλλά το 1 να ναι λεπτό πανέμορφο, Νίνα μου ειπαν.. Όταν ξαναπέρασα γι αυτό το Χαν φορτώσει..

Πιο κάτω ένα κοντουλικο ξανθό σκουρόχρωμο με ωραίο λεπτό κορμάκι , μπουτακια κοιλίτσα απ έξω.. Αθλητικό παπουτσάκι , Μ ενημέρωσαν ότι λέγεται ειρήνη χρυσοβαλαντω.. Ξέρουμε γι αυτήν κάτι? Κυρίως εάν κουβαλάει τπτ κολλητικό?

Παρακατω ένα παααρα πολύ όμορφο μακρύ μαλλι μελαχρινό ανοιχτοχρωμο που το πέτυχα όλες τις φορές με αμάξια ουρά να της μιλήσουν κ τελικά την Φορτωσαν κ εξαφανίστηκε για πάντα..
Ίσως να ταν η γιώτα που λέγατε? Ήταν για τα δεδομένα πιάτσας σε ομορφιά σε κατηγορία μαριας αλβανιδας
, τέλος από μοναστηριού η σιλβυα σταθερή αξία και χθες λίγο πριν την ροτοντα είδα σε πολλά περάσματα 2 μελαχρινεςνα κάθονται σε σκάλες και μονίμως να χουν έναν τυπα μπροστά τους να τους μιλάει.. Το ένα απ το πρόσωπο κ μόνο μου φάνηκε τραβελακι αλλά το άλλο ήταν πανέμορφο.. Αυτά.
Σόρι αδέρφια που δεν ξέρω παραπάνω λεπτομερειες κ πληροφορίες.. Δεν φόρτωσα, έμεινα με το πουλί στο χέρι κ τις εικόνες της αλβανιδας και της άλλης σαν παρηγορια
Να διαβαζεις κ τα προηγούμενα ποστ για να μην ρωτάς ονόματα κ ποια καθεται που κ πια ειναι. Θε έπρεπε να είχες μάθει τα ονόματα αφού τρυγηρνανε κ διαβάζεις. Μακριά από το τζανκι την χρυσοβαλαντω όπως την λες. Σορρυ για τον τρόπο αλλά κουράζετε οι περισσότεροι με αναφορές ιδεις με προηγούμενα ποστ κ δεν ξέρετε η δεν θελτε να δίνεται σημασία στα ονόματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom