Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

nicksalgr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
86
Πόντοι
0
Να διαβαζεις κ τα προηγούμενα ποστ για να μην ρωτάς ονόματα κ ποια καθεται που κ πια ειναι. Θε έπρεπε να είχες μάθει τα ονόματα αφού τρυγηρνανε κ διαβάζεις. Μακριά από το τζανκι την χρυσοβαλαντω όπως την λες. Σορρυ για τον τρόπο αλλά κουράζετε οι περισσότεροι με αναφορές ιδεις με προηγούμενα ποστ κ δεν ξέρετε η δεν θελτε να δίνεται σημασία στα ονόματα.
Κατ αρχήν ευχαριστώ για την συμβουλή για την χρυσοβαλ!
Στο υπόλοιπο έχεις μεν τα δικιά σου φανταζομαι , αλλά συγγνώμη εγώ απ την πλευρά μου προσπάθησα να δώσω αναφορά της κατάστασης για το τι περιπου είχε σήμερα εξω με τα όσα ξερω, μπορεί να ταν χρήσιμα σε κάποιους.. δεν τριγυρνάω να σταματάω στην καθεμια με τετράδιο να σημειώσω τα ονόματα τους να τα θυμάμαι.. Αυτά μπορούσα να πω κι αυτά έγραψα.. Καθόλου εσκεμμένα ή κρύβοντας πληροφορίες
Κ οσο για τα παλαιότερα, σαφώς κ έχω διαβάσει αρκετα προηγούμενα και προσπαθώ να τις μάθω, αλλά πχ το όνομα της συγκεκριμένης δεν το χα πετύχει σε καποια απ τις παλαιότερες καρτέλες γι αυτό κ ρώτησα
(φιλικά τα γράφω χωρίς διάθεση για παρεξηγήσεις)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Μακρια και αγαπημενοι!!
Την πηρα μια και τελευταια φορα! Δεκαρα δεν δινω σαυτην...
Ολο ποναω, δεν καθοτανε ισυχα να την γαμισω. Με λιγα λογια πανπόνηρη νσ αρπαξει λεφτα χωρις να την γαμισεις..

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Παντως αποτι διαβάζω εδω υπάρχει καλη αναβάθμιση στην Γιανιτσων μας....

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Μαρια Αλβανιδα ,οποτε σε πετυχαινω στο αγαπημενο μου 4all ,

με κοιτας μεσα στην καβλα μωρη ξεκωλιαρα..... :confused:

τις προαλλες ειχα φορεσει κολωνια μεχρι και στα αρχιδια μου ,γιατι πηγαινα να βρω μουνοπαρεα στο Brizola..

σιγουρα μουσκεψες,το ειδα στα ματια σου..... :wink:
που θα παει, θα το παρω αποφαση να σε σκισω καποια μερα...που θα τη θυμασαι για παντα :bottom:

οι αρνητικες κριτικες των υπολοιπων πλεον δε μπορουν να με... συγκρατησουν!

εισαι αλογο-αλογο-αλογο :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Ξέχασες το μηχανάκι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
Πέρασμα Χθες αργά μόνο μαύρες και τπτ απολύτως..1-2 έχουν κορμί τούμπανο ωραίο, όχι χοντρές.. Αλλά ξέρεις ότι θα βγουν ξεπετες..
Πέρασμα σήμερα, ξεκινώντας από την αρχή του δρόμου με την Μαρία αλβανιδα να ναι και πάλι τούμπανο με πράσινο σορτσάκι και το μισό κωλαράκι απ εξω πριν το todaylicious μια πολύ ψηλη ξανθιά, τόσο που εμένα δεν είναι για τα γούστα μου..
Μετά τα today.. Μαρία γεματουλα.. Στο πόστο της όσο αυτή έλειπε είχε παραδίπλα ένα πολύ σαπιο το οποίο έκανε μπαμ οτι ειναι σ άλλη διάσταση.. Είτε τζάνκι είτε σουρωμένο..
Κάτι γυφτάκια στα αριστερά χοντρουλικα αλλά το 1 να ναι λεπτό πανέμορφο, Νίνα μου ειπαν.. Όταν ξαναπέρασα γι αυτό το Χαν φορτώσει..

Πιο κάτω ένα κοντουλικο ξανθό σκουρόχρωμο με ωραίο λεπτό κορμάκι , μπουτακια κοιλίτσα απ έξω.. Αθλητικό παπουτσάκι , Μ ενημέρωσαν ότι λέγεται ειρήνη χρυσοβαλαντω.. Ξέρουμε γι αυτήν κάτι? Κυρίως εάν κουβαλάει τπτ κολλητικό?

Παρακατω ένα παααρα πολύ όμορφο μακρύ μαλλι μελαχρινό ανοιχτοχρωμο που το πέτυχα όλες τις φορές με αμάξια ουρά να της μιλήσουν κ τελικά την Φορτωσαν κ εξαφανίστηκε για πάντα..
Ίσως να ταν η γιώτα που λέγατε? Ήταν για τα δεδομένα πιάτσας σε ομορφιά σε κατηγορία μαριας αλβανιδας
, τέλος από μοναστηριού η σιλβυα σταθερή αξία και χθες λίγο πριν την ροτοντα είδα σε πολλά περάσματα 2 μελαχρινεςνα κάθονται σε σκάλες και μονίμως να χουν έναν τυπα μπροστά τους να τους μιλάει.. Το ένα απ το πρόσωπο κ μόνο μου φάνηκε τραβελακι αλλά το άλλο ήταν πανέμορφο.. Αυτά.
Σόρι αδέρφια που δεν ξέρω παραπάνω λεπτομερειες κ πληροφορίες.. Τελικά Δεν φόρτωσα, έμεινα με το πουλί στο χέρι κ τις εικόνες στην μνημη της αλβανιδας και της άλλης σαν παρηγορια
ΠροΧθες πέρασες 1/2 το έγραψες χθες τι ώρα περίπου ήταν
Καλή αναφορά λάθος τ φίλου illusion πού σε έκανε την παρατήρηση

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Παιδια οποιος ξερει κατι για μισ Χριστινα πογ ηταν περυσι ας δωσει τα φωτα. Υπαρχουν καποια ατομα που ενδιαφερονται για συναντηση μαζι της.
Εαν υπαρχει τηλ. Ας μου το στειλει.
Εχω 2 τηλ. απο μια Χριστινα Βουλγαρα απο Αθηνα. Ειναι αυτη που λεμε εδω μεσα;
Αυτη που ψαχνουμδ εκανδ περυσι πιατσα.
Ευχαριστω εκ των προτέρον
Τη Χριστίνα λες που έβγαινε επι καραντίνας μεταξύ παιδικής χαράς και ερειπίου. Μελαχρινό, Αδύνατο, petite, συνήθως με μαύρο δερμάτινο ή μαύρη φόρμα. ομορφούλα στο πρόσωπο, μικροδείχνει. είχε και αγγελίες ένα καλοκαίρι.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Τη Χριστίνα λες που έβγαινε επι καραντίνας μεταξύ παιδικής χαράς και ερειπίου. Μελαχρινό, Αδύνατο, petite, συνήθως με μαύρο δερμάτινο ή μαύρη φόρμα. ομορφούλα στο πρόσωπο, μικροδείχνει. είχε και αγγελίες ένα καλοκαίρι.
Φιλος αυτη ειχε πει θα σταματουσε....Χωρια που ειχε αρχισει κ τα παρατραγουδα.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Φιλος αυτη ειχε πει θα σταματουσε....Χωρια που ειχε αρχισει κ τα παρατραγουδα.
ισχύει, απλά λογικά σε αυτή πρέπει να αναφέρεται ο συνάδελφος παραπάνω αν κατάλαβα σωστά

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Παιδια καλησπερα δεν εχω διαβασει να γραφετε κατι για την ντεζη την μαυρομαλλα στην γιουρομπανκ εχω καιρο να την πετυχω βγαινει ακομα;

• Like
Αντιδράσεις: Larson

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ναι αυτη Σταλόνε...

• Like
Αντιδράσεις: Larson

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Παιδια καλησπερα δεν εχω διαβασει να γραφετε κατι για την ντεζη την μαυρομαλλα στην γιουρομπανκ εχω καιρο να την πετυχω βγαινει ακομα;
Πρεπει να υπάρχει ακομα.
Την γραψανε σε πρωϊγούμενα πόστς. Η άποψη μου ειναι οτι δεν αξίζει.

nicksalgr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
86
Πόντοι
0
ΠροΧθες πέρασες 1/2 το έγραψες χθες τι ώρα περίπου ήταν
Καλή αναφορά λάθος τ φίλου illusion πού σε έκανε την παρατήρηση
1-2 ήταν που είχε νεκρα και μόνο τις μαύρες.. Και την επόμενη μέρα που είχε λαό έγινε γύρω στις 10-11μιση

• Like
Αντιδράσεις: Humax

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Ναι σαυτην.
Πως μπορουμε να την βρουμε;
Υπαρχει κανενα τηλ.;;
Παλιά έβγαινε συχνά, έχω να τη δω αρκετό καιρό, συγκεκριμένα μετά από το εξής σκηνικό:
Πριν κανα 6μηνο περίπου την πέτυχα, τα μούτρα της νταούλι. Έλεγε ότι έπεσε και καλά από μηχανάκι, σκάλες,... από ότι μ είπε είχε πρόβλημα με τις άλλες τις γύφτισσες (εδαφικές διαμάχες πόστου), βάλανε ένα δικό τους γύφτογούρουνο να κάνει τον πελάτη. Ο τύπος εκτός ότι τη βίασε, τη ξυλοφόρτωσε με λοστό και την παράτησε στο πουθενά γυμνή. Όλο το σώμα της ήταν μες στις μελανιές. Αυτά κατά τα λεγόμενα της... έχω να τη δω από τότε...

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Πέρασμα εχθές μεταξύ 10.00 - 10.30. Μαρία Αλβανίδα στο πόστο της με άσπρο φωρεματάκι φωτιά, παρακάτω το τραβέλι καπελάκι γνωστό από εποχές fever. Χαλκίδος Άννα βουλγάρα με το κοντό μαλλί (αδυνάτησε;). μπροστά από τα today γυφτοβουλγάρα Κασσάνδρα (στα 20 πιπα γκαμησι), καθοδόν χλόης με δάφνης τα δύο βουλγαράκια (Μιμή με το κοντό σορτσάκι στα 20), παρακάτω προς Κουμαρά Στέλα κρητικιά ρομά. Από μεριά ένας κουνιστός με μπουστάκι με ένα ξανθό μαζί του το οποίο εξαφανίστηκε. Εν συνεχεία μόνο Σύλβια ....

Νέο πέρασμα στις 12 οι γνωστές μαύρες καταδρομείς, τέρμα διχάλα η μιράντα (η ξανθιά από τα 2 αλβανάκια).

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πέρασμα εχθές μεταξύ 10.00 - 10.30. Μαρία Αλβανίδα στο πόστο της με άσπρο φωρεματάκι φωτιά, παρακάτω το τραβέλι καπελάκι γνωστό από εποχές fever. Χαλκίδος Άννα βουλγάρα με το κοντό μαλλί (αδυνάτησε;). μπροστά από τα today γυφτοβουλγάρα Κασσάνδρα (στα 20 πιπα γκαμησι), καθοδόν χλόης με δάφνης τα δύο βουλγαράκια (Μιμή με το κοντό σορτσάκι στα 20), παρακάτω προς Κουμαρά Στέλα κρητικιά ρομά. Από μεριά ένας κουνιστός με μπουστάκι με ένα ξανθό μαζί του το οποίο εξαφανίστηκε. Εν συνεχεία μόνο Σύλβια ....

Νέο πέρασμα στις 12 οι γνωστές μαύρες καταδρομείς, τέρμα διχάλα η μιράντα (η ξανθιά από τα 2 αλβανάκια).
Είδες τι ωραία πέφτουν στο 20ρικο ! Άμα πέφτει λίγο πείνα και έχει και παραπάνω κοπέλες η πιάτσα ...

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
η ντεζυ που χαθηκε ω ρε μάγκες?
Έλεος ρε παιδιά , διαβάστε και λίγο πίσω μια σελίδα είναι !
Προχθές την είδα και το έγραψα . Καλά κάνουν άλλοι παλιοί και δεν γράφουν , είστε όλα έτοιμα μερικοί.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
2 νταιζη έχει η πιάτσα
Μία η μελαχροινη 25αρα μαζί με την ξανθιά συλβια μπροστά στην eurobank
Κ η άλλη 35/40 περίπου από την διχάλα έως το φιλοξενία την βρίσκεις

Stories