Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Εγώ θα έλεγα να μην πάει ξενοδοχείο τσάμπα λεφτά κ τσάμπα ταλαιπωρία. Δωμάτιο 25 με 30 ευρω όχι βέβαια στο Ροτοντα 70 με 80 χρεώνουν γτ πολυ απλα δεν θέλουν τέτοιους πελάτες. 50 το λιγότερο να ζήτηση για 30 λεπτα. Η 100 για μια ώρα. Ίδιες υπηρεσίες θα κάνει με την διαφορά ότι θα είσαι σε κρεβάτι. Τωρα αν γουστάρει κάποιος να γαμαει κ αυτη εκτός από κομοδηνο να έχει κ το βλεμμα καθηστεριμενου οκ πάω πάσο. Δωστα καλύτερα σε βιζιτα η στα δελα σε προγραμμα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Εγώ θα έλεγα να μην πάει ξενοδοχείο τσάμπα λεφτά κ τσάμπα ταλαιπωρία. Δωμάτιο 25 με 30 ευρω όχι βέβαια στο Ροτοντα 70 με 80 χρεώνουν γτ πολυ απλα δεν θέλουν τέτοιους πελάτες. 50 το λιγότερο να ζήτηση για 30 λεπτα. Η 100 για μια ώρα. Ίδιες υπηρεσίες θα κάνει με την διαφορά ότι θα είσαι σε κρεβάτι. Τωρα αν γουστάρει κάποιος να γαμαει κ αυτη εκτός από κομοδηνο να έχει κ το βλεμμα καθηστεριμενου οκ πάω πάσο. Δωστα καλύτερα σε βιζιτα η στα δελα σε προγραμμα
Όπως είχα αναφέρει, με την μαρια την αλβανιδα τρακαριστικαμε ένα βράδυ στην είσοδο της ροτοντα, αυτή έβγαινε προφανώς από γαμισι κι εγώ έμπαινα γιατί έμενα εκεί. Με έψηνε να την πάρω μαζί μου. Στο χοτελ αυτό σε κάθε περίπτωση παίζει πολύ βίζιτα, έχω τρακάρει στην ρεσεψιόν κατά καιρούς κάτι απίθανα βιζιτακια. Τώρα για 70 και 80 για ημιδιαμονη δεν γνωρίζω. Εγώ δίνω 50 για κανονική διανυκτέρευση και επί εποχής κορονοιου 40

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Πέρασμα χθές μετά από αρκετά χρόνια από την Γιαννιτσών και γενικά της περιοχής.
Εχω να δηλώσω ότι η πιάτσα έχει αναβαθμιστεί αριθμητικά από την προηγούμενη φορά που πέρασα πριν χρόνια(αλλά όχι ποιοτικά).
Πολλές μαύρες, άλλες χοντρές, άλλες λεπτές, και επίσης γιούφτσες προς το τέλος της Γιαννιτσών.
Παρεμπιπτόντως είχε ένα καλό, αλλά προφανώς φοβήθηκα να το πάρω μην χάσω λεφτά κινητό, αυτοκίνητο και κανένα νεφρό ή αρχίδι.
Μου έκανε το κλικ μια μελαχρινή Ελληνίδα ονόματι Μαρία, στα όρια του chubby με βυζάρες που τις μόστραρε, η οποία καθόταν μπροστά σε ένα παλιό στριπτιτζάδικο (δε θυμάμαι όνομα από τα φοιτητικά μου χρόνια), 2 τετράγωνα μετά το One Salonica.
15 ευρώ τσιμπούκι-μουνάκι ή 20 τσιμπούκι-κωλαράκι. Εν τέλει τη φόρτωσα. Ενέδωσα
Με οδήγησε σε ένα αδιέξοδο 2 στενά πιο πέρα, που οφείλω να ομολογήσω ότι χέστηκα πάνω μου προς στιγμήν μην μουθ την πέσουν τπτ Ρομά, αλλά ευτυχώς όλα καλά.
Τσιμπούκωμα και μετά από κώλο ενώ έσκυβε πάνω στο καπό. Αν εξαιρέσεις ότι μύριζε αλκοόλ και μάλλον ούζο συγκεκριμένα, το 20αρικο το τίμησε.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Εχω να δηλώσω ότι η πιάτσα έχει αναβαθμιστεί αριθμητικά από την προηγούμενη φορά που πέρασα πριν χρόνια(αλλά όχι ποιοτικά).
Πολλές μαύρες, άλλες χοντρές, άλλες λεπτές, και επίσης γιούφτσες προς το τέλος της Γιαννιτσών.
Παρεμπιπτόντως είχε ένα καλό, αλλά προφανώς φοβήθηκα να το πάρω μην χάσω λεφτά κινητό, αυτοκίνητο και κανένα νεφρό ή αρχίδι.
Μου έκανε το κλικ μια μελαχρινή Ελληνίδα ονόματι Μαρία, στα όρια του chubby με βυζάρες που τις μόστραρε, η οποία καθόταν μπροστά σε ένα παλιό στριπτιτζάδικο (δε θυμάμαι όνομα από τα φοιτητικά μου χρόνια), 2 τετράγωνα μετά το One Salonica.
Με οδήγησε σε ένα αδιέξοδο 2 στενά πιο πέρα, που οφείλω να ομολογήσω ότι χέστηκα πάνω μου προς στιγμήν μην μουθ την πέσουν τπτ Ρομά, αλλά ευτυχώς όλα καλά.
Τσιμπούκωμα και μετά από κώλο ενώ έσκυβε πάνω στο καπό. Αν εξαιρέσεις ότι μύριζε αλκοόλ και μάλλον ούζο συγκεκριμένα, το 20αρικο το τίμησε.
Εννοεις στο Fever φιλος; Μονο αλκοολ η κ τιποτα περισσοτερο;

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Τα μπερδεψα αρχηγε;
Εσύ καλά τα είπες, αυτo ήταν το θεαθήναι. Έπαιζαν όμως τα πάντα από γυναίκες μέχρι ρωσικό πύραυλο. Όταν το έκλεισε η δίωξη οι καναπέδες στα prive ήταν λες και βγήκαν από ταινία του escobar, επενδυμένοι με λευκή κουραμπιεδόσκονη. άσε που γινόταν όργια, αν σε γούσταρε η άλλη και μόνο με ποτό γινόταν η δουλειά. εποχές...

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Εσύ καλά τα είπες, αυτά ήταν το θεαθήναι. Έπαιζαν όμως τα πάντα από γυναίκες μέχρι ρωσικό πύραυλο. Όταν το έκλεισε η δίωξη οι καναπέδες στα prive ήταν λες και βγήκαν από ταινία του escobar, επενδυμένοι με λευκή κουραμπιεδόσκονη. άσε που γινόταν όργια, αν σε γούσταρε η άλλη και μόνο με ποτό γινόταν η δουλειά. εποχές...
Ο φιλος για ποια μιλαει γνωριζουμε; Μαρια Ελληνιδα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τι άλλες λεπτομέρειες έχουμε για αυτήν αρχηγέ;γιατί μια φορά είχα δει και εγώ μια εκεί μπροστά αλλά καθόταν κοντά της και ένας τελειωμένος.
Ο τιμοκατάλογος πάντως θυμίζει πρεζοκατασταση να ξέρεις .

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Ο φιλος για ποια μιλαει γνωριζουμε; Μαρια Ελληνιδα;
το ελληνίδα σχετικό είναι όλες ελληνίδες το παίζουν. αν δε μας δώσει παραπάνω πληροφορίες... ψιλή; κοντή; μαλλί; τι φορούσε; χαρακτηριστικά; εκεί συνήθως ρωμά συναντάς (έχει κανα 2-3 εν ονόματι Μαρία) ή την Νίνα η οποία εθεάθη πρόσφατα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
το ελληνίδα σχετικό είναι όλες ελληνίδες το παίζουν. αν δε μας δώσει παραπάνω πληροφορίες... ψιλή; κοντή; μαλλί; τι φορούσε; χαρακτηριστικά; εκεί συνήθως ρωμά συναντάς (έχει κανα 2-3 εν ονόματι Μαρία) ή την Νίνα η οποία εθεάθη πρόσφατα.
Εγώ εκεί μπροστά είχα πετύχει μια μαυρομαλλα,σκούρη λίγο με ένα σαν μπλουζοφορεμα αλλά έχει πολύ καιρό

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Εγώ εκεί μπροστά είχα πετύχει μια μαυρομαλλα,σκούρη λίγο με ένα σαν μπλουζοφορεμα αλλά έχει πολύ καιρό
ο φίλος crucifix έχει αναφέρει σε εκείνο το σημείο εθεάθη πρόσφατα και η ρομά Μαρία ή αλλιώς Άννα η οποία είχε να εμφανιστεί καιρό. Καλό μωρό 35-40αρα, μικροδείχνει την κάνεις άνετα στα 30 και κάτω. Μετρίου αναστήματος, ωραίο σώμα, πάτο, βυζί, προς λευκό δέρμα, μαύρο μαλλί. δε πρέπει όμως να αναφέρετε σε αυτήν.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ο φίλος crucifix έχει αναφέρει σε εκείνο το σημείο εθεάθη πρόσφατα και η ρομά Μαρία ή αλλιώς Άννα η οποία είχε να εμφανιστεί καιρό. Καλό μωρό 35-40αρα, μικροδείχνει την κάνεις άνετα στα 30 και κάτω. Μετρίου αναστήματος, ωραίο σώμα, πάτο, βυζί, προς λευκό δέρμα, μαύρο μαλλί. δε πρέπει όμως να αναφέρετε σε αυτήν.
εγώ αυτήν πρέπει να είδα .
Αλλά και οι τιμές που αναφέρει μόνο πρεζου κάνει τέτοια παζάρια .
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια έτσι με έλεγε και μια άλλη ,Εύα η κάτι τέτοιο στα 15 ευρώ ,και μόλις πήγα να της τον βάλω έλεγε ότι πονάει και με είχε μισή ώρα στο τσιμπούκι ,φαινόταν λιγο φτιαγμένη ,δεν θυμάμαι γιατί θα έχει καμία 10 ετια

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Εννοεί όχι αυτή με το κόκκινο φιατ αλλά την αδερφή της που είναι πιο κοντη κ στα ίδια σχεδόν κυβικά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.836
Πόντοι
4.766
Εννοεί όχι αυτή με το κόκκινο φιατ αλλά την αδερφή της που είναι πιο κοντη κ στα ίδια σχεδόν κυβικά.
Για να πήρε αυτήν μάλλον αυτός θα ήταν πιωμενος όχι αυτή να είχε πιει ούζα :2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Για να πήρε αυτήν μάλλον αυτός θα ήταν πιωμενος όχι αυτή να είχε πιει ούζα :2funny:
Για μπόγο μιλάμε τόση ώρα ;
Εγώ νόμιζα για κανένα καλό μουνι γίνεται όλη η συζήτηση

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.836
Πόντοι
4.766
Για μπόγο μιλάμε τόση ώρα ;
Εγώ νόμιζα για κανένα καλό μουνι γίνεται όλη η συζήτηση
Να ήταν μόνο μπογος αδερφέ...Για σούμο επιπέδου.. μακριά από εμάς τέτοια

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
λοιπον μολις μπήκα σπιτι. απο τις 10 περιπου ειμαι στην γύρα, έκαψα αρκετη βενζινη αλλα δεν γάμησα...
καθε χρόνο τετοια εποχή θυμαμαι γινοταν χαμος, όλες τα πετούσαν έξω και δεν ηξερες τί να πρωτογαμησεις.
τωρα αρκετα χαλαρα τα πραγματα, πανω κατω τα ιδια με τους τελευταιους μηνες.
αρκετα χοντρα γυφτοβουλγαρακια, σαγιαναρα μονο κ όλες ρε πουστη μου να τρωνε. δλδ κ καβλωμενος να εισαι μονο που τις βλεπεις ετσι ξενερωνεις. νταξ δεν λεω να γαμαμε μονο μινι κ τακουνια αλλα όχι και τοσο χυμα ρε γαμωτι μου.
τεσπα στα γρηγορα πέτυχα την κλασιικη αλβανιδα πανεμορφη αλλα δεν την ξαναπαταω, συλβια μπροστα στην τραπεζα, ντεζυ στο απεναντι στενο καπνιζε κ μιλουσε στο τηλ αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν εκει για πουτσο πιο πολύ σαν να κραταει τσιλιες μου φαινοταν,ειχα να την δω αρκετο καιρο παντως,
μπενυ χιλλ στο πόστο του,
γιωτα τουρμπο εσκασε μυτη λιγο πριν αποχωρησω απο την βολτα,
στον οπαπ αναστασια, σουζη και η αλλη μελαχρινη με το κοκκινο αμαξακι που οσες φορες περναω φωναζει ΄΄χει νεαρεεεε΄΄,
φιονα στο στενο του fever η οποια περπατουσε και μεσα απο το σορτσακι φαινοταν τερμα καβλωμενη( προς ενημερωση για τους μερακλιδες),
τα γνωστα κοκορετσια που εμφανιζονται και εξαφανιζονται σε δευτερολεπτα,
στις ραγες στο παλιο ποστο της φιονας, ο δρομος δλδ που πας στα σφαγεια, εντωπισα μπροστα στη στάση σμαρτακι με trans ηλεκτρα αν θυμαμαι καλα, νομιζω 30 μου ειπε αλλα ηταν σκοτεινα κ γενικα δεν φαινοταν καλα κ δεν ψηθηκα, αν εχει κανεις κανα ινφο μπας κ ειναι τπτ καλο .
στο στενο απεναντι απο γκρεμισμενο σπιτι ενα μικρο μπλε αμαξακι κ ειχε μια αρκετα μεγαλης ηλικιας που οποτε περνουσα με κοιτουσε κ εστελνε φιλακια, πολλη καλτιλα η τυπισσα, τι ειναι τουτη ιδεα δεν εχω.
αυτα τύποι, εμεινα με το πουλι στο χερι, παω να βαλω καμια τσοντα να τον παιξω και να την πεσω για υπνο. αντιο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom