λοιπον μολις μπήκα σπιτι. απο τις 10 περιπου ειμαι στην γύρα, έκαψα αρκετη βενζινη αλλα δεν γάμησα...
καθε χρόνο τετοια εποχή θυμαμαι γινοταν χαμος, όλες τα πετούσαν έξω και δεν ηξερες τί να πρωτογαμησεις.
τωρα αρκετα χαλαρα τα πραγματα, πανω κατω τα ιδια με τους τελευταιους μηνες.
αρκετα χοντρα γυφτοβουλγαρακια, σαγιαναρα μονο κ όλες ρε πουστη μου να τρωνε. δλδ κ καβλωμενος να εισαι μονο που τις βλεπεις ετσι ξενερωνεις. νταξ δεν λεω να γαμαμε μονο μινι κ τακουνια αλλα όχι και τοσο χυμα ρε γαμωτι μου.
τεσπα στα γρηγορα πέτυχα την κλασιικη αλβανιδα πανεμορφη αλλα δεν την ξαναπαταω, συλβια μπροστα στην τραπεζα, ντεζυ στο απεναντι στενο καπνιζε κ μιλουσε στο τηλ αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν εκει για πουτσο πιο πολύ σαν να κραταει τσιλιες μου φαινοταν,ειχα να την δω αρκετο καιρο παντως,
μπενυ χιλλ στο πόστο του,
γιωτα τουρμπο εσκασε μυτη λιγο πριν αποχωρησω απο την βολτα,
στον οπαπ αναστασια, σουζη και η αλλη μελαχρινη με το κοκκινο αμαξακι που οσες φορες περναω φωναζει ΄΄χει νεαρεεεε΄΄,
φιονα στο στενο του fever η οποια περπατουσε και μεσα απο το σορτσακι φαινοταν τερμα καβλωμενη( προς ενημερωση για τους μερακλιδες),
τα γνωστα κοκορετσια που εμφανιζονται και εξαφανιζονται σε δευτερολεπτα,
στις ραγες στο παλιο ποστο της φιονας, ο δρομος δλδ που πας στα σφαγεια, εντωπισα μπροστα στη στάση σμαρτακι με trans ηλεκτρα αν θυμαμαι καλα, νομιζω 30 μου ειπε αλλα ηταν σκοτεινα κ γενικα δεν φαινοταν καλα κ δεν ψηθηκα, αν εχει κανεις κανα ινφο μπας κ ειναι τπτ καλο .
στο στενο απεναντι απο γκρεμισμενο σπιτι ενα μικρο μπλε αμαξακι κ ειχε μια αρκετα μεγαλης ηλικιας που οποτε περνουσα με κοιτουσε κ εστελνε φιλακια, πολλη καλτιλα η τυπισσα, τι ειναι τουτη ιδεα δεν εχω.
αυτα τύποι, εμεινα με το πουλι στο χερι, παω να βαλω καμια τσοντα να τον παιξω και να την πεσω για υπνο. αντιο!