Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.434
Πόντοι
7.095
Για πιπα και κάρφωμα 15 ευρώ μου έπαιρνε στη καβατζα μοναστηριού. Καυλιαρα το μιλφακι, για 15 καλά είναι. Η αλλη η νταιζυ η βουλγαρα όπως λέει, καλη είναι αλλά και λιγο ψυχρή. Απ οτι θυμάμαι την έπαιρνα στη καβατζα πάνω σε ένα σαραβαλάκι για 20 ευρω. Εκανε και ακαποτη πιπα για + 20. Εγώ δεν πήρα για τόσα πολλά το θεωρώ κοροϊδία
Για ακάποτη πίπα η Νταίζη τις δυο φορές που την είχα πάρει, μου πήρε 15 Ευρώ.
Μην τρώτε κανένα παζάρι τους.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.835
Πόντοι
4.766
Μια με μαύρο μαλλί που στέκεται με την Μιράντα στη στροφή για ΚΤΕΛ τελικά τρανς είναι ; Σήμερα ήταν μόνη της αλλά είχε πολύ φορτωμα από αμάξια και άρχισα να έχω αμφιβολίες ..μήπως δεν βλέπω καλά
Ούτε καν trans ...cross είναι...αν τον ακούσεις να μιλάει κιόλας θα αρχίσεις να γελάς....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ούτε καν trans ...cross είναι...αν τον ακούσεις να μιλάει κιόλας θα αρχίσεις να γελάς....
Άρα καλά είχα δει.απλα εχθές δεν φαινόταν καλά γιατί έχει μια συνήθεια όταν περνάς να γυρνάει πλάτη να μην φαίνεται το πρόσωπο του και ξαφνικά βλέπω να τον φορτώνουν συνέχεια ,σκέφτομαι λες ρε γαμωτο τόσο καιρό να μην έχω καταλάβει καλά ..

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Γεια σας. Κάποτε, νομίζω περσυ τον Σεπτέμβριο ειχα πετύχει μια πρεζου, αδυνατη, με ξανθια μαλλια. Μη εχωντας αλλες επιλογες την φορτωσα. Ηταν αρκετα δεκτηκη και οτι της ειπα το εκανε χωρις δευτερη σκεψη. Δεν την ξαναπετυχα ποτε. Γνωρίζεται ποια ειναι; Θυμαμαι οτι καθοταν προς το τελος της Γιαννιτσων πριν την διχαλα , μονη της. Μιλουσε τελεια ελληνικα.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Γεια σας. Κάποτε, νομίζω περσυ τον Σεπτέμβριο ειχα πετύχει μια πρεζου, αδυνατη, με ξανθια μαλλια. Μη εχωντας αλλες επιλογες την φορτωσα. Ηταν αρκετα δεκτηκη και οτι της ειπα το εκανε χωρις δευτερη σκεψη. Δεν την ξαναπετυχα ποτε. Γνωρίζεται ποια ειναι; Θυμαμαι οτι καθοταν προς το τελος της Γιαννιτσων πριν την διχαλα , μονη της. Μιλουσε τελεια ελληνικα.
Σου θυμίζει τίποτα το όνομα Φωτεινή ή Ιωάννα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτή είναι μια πολύ αδύνατη ;που πρέπει να ήταν προς τα εκεί και πριν λίγες μέρες απόγευμα ;
Έχει ακόμα τόσες πρεζουδες η πιάτσα ;
Πάλια θυμάμαι είχε αρκετές τώρα δεν ξέρω ,δεν πετυχαίνω συχνά

• Like
Αντιδράσεις: Humax

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.282
Πόντοι
1.056
Μια με μαύρο μαλλί που στέκεται με την Μιράντα στη στροφή για ΚΤΕΛ τελικά τρανς είναι ; Σήμερα ήταν μόνη της αλλά είχε πολύ φορτωμα από αμάξια και άρχισα να έχω αμφιβολίες ..μήπως δεν βλέπω καλά

Οταν λεμε "στην στοφη για τα κτελ" εννοούμε στο τέλος της γιαννιτσων που έχει φανάρι για να στρίψεις αριστερά για κτελ ή δεξιά για κέντρο ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Οταν λεμε "στην στοφη για τα κτελ" εννοούμε στο τέλος της γιαννιτσων που έχει φανάρι για να στρίψεις αριστερά για κτελ ή δεξιά για κέντρο ?
Όχι λίγο πριν το φανάρι που έχει τον παράδρομο αριστερά που βγαίνει κτελ

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Ακόμα βγαίνει, θα την βρείς από το σημείο που είπες μέχρι 100 μετρα πιο πίσω από την πάνω μεριά του δρόμου. Τουλάχιστον εκεί κοντά κάθεται όταν την βλέπω γυρνώντας από τη δουλειά κατά τις 11. Δε ξέρω πως ήταν όταν την πείρες αλλα εγώ μια φορα που την φόρτωσα χωρίς να καταλάβω ποσο αδύνατη ήταν λόγω ντυσίματος το μετάνιωσα υπερβολικά δε την γάμησα καν εννοείτε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ακόμα βγαίνει, θα την βρείς από το σημείο που είπες μέχρι 100 μετρα πιο πίσω από την πάνω μεριά του δρόμου. Τουλάχιστον εκεί κοντά κάθεται όταν την βλέπω γυρνώντας από τη δουλειά κατά τις 11. Δε ξέρω πως ήταν όταν την πείρες αλλα εγώ μια φορα που την φόρτωσα χωρίς να καταλάβω ποσο αδύνατη ήταν λόγω ντυσίματος το μετάνιωσα υπερβολικά δε την γάμησα καν εννοείτε.
Άρα λέμε αυτή την πολύ αδύνατη που γυρνάει εκεί γύρω και έχει και λίγο καγκουρό ντύσιμο..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
Κατά 99% είναι η Ζωή η οποία τον χειμώνα φοράει σκούφο μόνιμα κ τελευταία αδυνάτισε πολύ κ είναι σχεδόν κάθε βραδύ εκεί
Κάπου Γιαννιτσών μετα την δάφνης θα την βρεις

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Οντως παρα πολυ αδυνατη. Απλα φιλε εγω περασα ομορφα. Απο τις αλλες επιλογες που υπαρχουν στην αγορα, μου εμοιαζε καλυτερη.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.835
Πόντοι
4.766
Κατά 99% είναι η Ζωή η οποία τον χειμώνα φοράει σκούφο μόνιμα κ τελευταία αδυνάτισε πολύ κ είναι σχεδόν κάθε βραδύ εκεί
Κάπου Γιαννιτσών μετα την δάφνης θα την βρεις
Η Δάφνης είναι πολύ μακριά ... πριν το στενό της Ηλέκτρας Αποστόλου βγαίνει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
Η Δάφνης είναι πολύ μακριά ... πριν το στενό της Ηλέκτρας Αποστόλου βγαίνει
Σήμερα ήταν στην διχάλα ακριβώς
Εκανα μία γύρα κ πολύ ήταν
Στα πόστα τους οι δυο ξεπετες η Αλβανίδα μαζί με την ξανθιά με τα τατουάζ
Κρίμα τις κορμάρες τζάμπα πάνε
Μετά το 4all 3 μαύρες κ η ξανθιά η ψηλή η μάνα
Μετά το χάος στο τελείωμα δεξιά η Άννα κ ακριβώς στην διχάλα η Ζωή πού ψάχνει ο φίλος στον γυρισμό από μοναστηριού πριν την eurobank η σιλβια κ μετά τα πλυντήρια το τραβελι κ τίποτε άλλο
Μεγάλη νέκρα στην πιάτσα χάλια μαύρα

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Οντως παρα πολυ αδυνατη. Απλα φιλε εγω περασα ομορφα. Απο τις αλλες επιλογες που υπαρχουν στην αγορα, μου εμοιαζε καλυτερη.
Αδερφε τι να σου πω η κοπέλα πίνει, ειναι έτοιμη να κοιμηθεί συνήθως και πρακτικά είναι κόκαλα και πέτσα. Σεβαστό το βίτσιο σου αλλά όχι και ότι είναι καλύτερη επιλογή από άλλες στην πιάτσα υπερβάλεις.

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Αδερφε τι να σου πω η κοπέλα πίνει, ειναι έτοιμη να κοιμηθεί συνήθως και πρακτικά είναι κόκαλα και πέτσα. Σεβαστό το βίτσιο σου αλλά όχι και ότι είναι καλύτερη επιλογή από άλλες στην πιάτσα υπερβάλε
Καλύτερη επιλογη οχι οσο αφορα την ομορφια. Απλα το να παω με την Μαρια που ειναι τουμπανο και να μου το βγαλει ξυνο, ή τις μαυρες που θελουν να χυσεις σε 10'' ή τα γυφτοβουλγαρακια αυτη φανταζει καλυτερη επιλογη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αδερφε τι να σου πω η κοπέλα πίνει, ειναι έτοιμη να κοιμηθεί συνήθως και πρακτικά είναι κόκαλα και πέτσα. Σεβαστό το βίτσιο σου αλλά όχι και ότι είναι καλύτερη επιλογή από άλλες στην πιάτσα υπερβάλεις.
Έτσι είναι φίλε,συμφωνώ ,σαν γούστο μπορεί αλλά καλύτερη επιλογή όχι .
Δεν θα πω ότι έχει και πολλές επιλογές όλα σίγουρα καλύτερες από αυτήν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom