Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Έτσι είναι φίλε,συμφωνώ ,σαν γούστο μπορεί αλλά καλύτερη επιλογή όχι .
Δεν θα πω ότι έχει και πολλές επιλογές όλα σίγουρα καλύτερες από αυτήν
Για πες μια καλυτερη επιλογη. Για αποψε παιζει να περασω μια βολτα απο εκει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Για πες μια καλυτερη επιλογη. Για αποψε παιζει να περασω μια βολτα απο εκει.
Μπορείς να πάρεις Σύλβια η ντεζη ,από μοναστηριού που αναφέρονται συνέχεια ..η ακόμα και την Μαρία άμα είναι με 20 πιστεύω είναι καλή επιλογή .
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φορτώσω την ξανθιά με τα τατουάζ την Βουλγάρα που στέκεται στη στροφή για φιβερ . φαίνεται ωραία γκόμενα .
Καλό μουνι και να σου κάθεται με τις ώρες για ένα 20ρικο δεν υπάρχει ..και αυτή κάθεται γιατί μάλλον ξεχνιέται λόγο μαστουρας ,μην νομίζεις ότι το κάνει για σένα .

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Μπορείς να πάρεις Σύλβια η ντεζη ,από μοναστηριού που αναφέρονται συνέχεια ..η ακόμα και την Μαρία άμα είναι με 20 πιστεύω είναι καλή επιλογή .
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φορτώσω την ξανθιά με τα τατουάζ την Βουλγάρα που στέκεται στη στροφή για φιβερ . φαίνεται ωραία γκόμενα .
Καλό μουνι και να σου κάθεται με τις ώρες για ένα 20ρικο δεν υπάρχει ..και αυτή κάθεται γιατί μάλλον ξεχνιέται λόγο μαστουρας ,μην νομίζεις ότι το κάνει για σένα .
Ωραια. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αν παω θα επιστρεψω με αναφορα απο το μετοπο.
Κάποτε ειχα πετυχει μια ρουμανα. Μαλιστα ειχε νευριασει που της μιλήσα ρουμανικα.. "Εδω ειμαστε Ελλαδα , μην μου μιλας ρουμανικα" Την εχετε πετυχει;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χθες βράδυ έκοβα βόλτες κανένα μισάωρο ,δεν είχε τίποτα ,ήταν βέβαια αργά 2:30-3 .
Η τρανς στη στροφή για φιβερ ,η μαυρομαλλα όχι η Φιόνα ,
Οι μαύρες παντού διάσπαρτες ,που δεν τις κοιταω καν .
Είναι πολύ μαλάκια αυτό που κάνουν ,ορμάνε πάνω στα αμάξια σε κάθε φανάρι και βγάζουν κάτι κραυγές και επιφωνήματα λες και ήμαστε ζώα .
Όλη η Γιαννιτσών αδεια και η μοναστηριού ,μόνο στην διχάλα για ΚΤΕΛ οι τρεις Βουλγάρες καθόταν όλες μαζί .η Μιράντα ,μια μελαχρινή και μια ξανθιά που δεν ήξερε καθόλου ελληνικά,20 ευρώ είπαν αλλά προτίμησα να δώσω 30 στο στούντιο για να μην πάνε χαμένα .δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις τρεις και εχθές ήθελα να περάσω καλά οπότε δεν ρίσκαρα

chessmaster

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα φίλοι σας παρακολουθώ αρκετό. Ποια πιστεύεται είναι η πιο δυνατή σε υπηρεσίες αυτή τη στιγμή στη πιάτσα;

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
εννοώ από αυτές που κυκλοφορούν αυτη τη στιγμή
Μια σταθερή που βγαίνει κάθε βράδυ και κάθεται στην κάτω μεριά της μοναστηριού είναι η Σύλβια η Ρουμάνα που είπα και πιο πίσω. Πολύ πετιτ αλλά αν δε σε πειράζει θα περάσεις καλά.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Γνωρίζει κανείς γιατί το γυφτοtodaylicius κλείνει τόσο νωρίς πλέον?? :confused: :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πριν λίγο πέρασα Γιαννιτσών .χαλαρά πράγματα ,γυφτοβουλγαρες στην διχάλα,οι μαύρες στα πόστα τους και η καλύτερη παρουσία (εμφάνιση μιλάμε ) η Μαρία αλβανίδα με πράσινο φόρεμα ,είναι καύλα κάθε φορά ,σήμερα δεν ξέρω ,αλλά κάνει εντύπωση .
Αυτή μετα το φανάρι του τουντει προς δυτικά που στέκεται δεξιά με μαύρο φόρεμα πάντα γεματουλα μελαχρινή.οτι ώρα και να περάσεις από νωρίς μέχρι ξημερώματα είναι μονίμως εκεί .την παίρνει κανένας ;
Δεν λείπει ποτέ από το πόστο της λες και ρίζωσε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Γνωρίζει κανείς γιατί το γυφτοtodaylicius κλείνει τόσο νωρίς πλέον?? :confused: :confused:
Έχει πολύ καιρό και Γιαννιτσών και Βαρδάρη κλείνουν βράδυ .δεν έχω ρωτήσει αλλά πιστεύω λόγο περιοχής .
Πολύ σαβουρα τα βράδυα μαζεύονται σε αυτά σαν στέκι μάλλον για αυτό

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Έχει πολύ καιρό και Γιαννιτσών και Βαρδάρη κλείνουν βράδυ .δεν έχω ρωτήσει αλλά πιστεύω λόγο περιοχής .
Πολύ σαβουρα τα βράδυα μαζεύονται σε αυτά σαν στέκι μάλλον για αυτό
Και σε άλλες περιοχές μετά τις 12+ κλείνουνε. παίζει να βάλανε ωράριο.

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Πριν λίγο πέρασα Γιαννιτσών .χαλαρά πράγματα ,γυφτοβουλγαρες στην διχάλα,οι μαύρες στα πόστα τους και η καλύτερη παρουσία (εμφάνιση μιλάμε ) η Μαρία αλβανίδα με πράσινο φόρεμα ,είναι καύλα κάθε φορά ,σήμερα δεν ξέρω ,αλλά κάνει εντύπωση .
Αυτή μετα το φανάρι του τουντει προς δυτικά που στέκεται δεξιά με μαύρο φόρεμα πάντα γεματουλα μελαχρινή.οτι ώρα και να περάσεις από νωρίς μέχρι ξημερώματα είναι μονίμως εκεί .την παίρνει κανένας ;
Δεν λείπει ποτέ από το πόστο της λες και ρίζωσε
Την έχω πάρει δύο φορές για πίπα, την πρώτη που ήταν πριν κάνα δυο χρόνια μου είχε πει 10 με καποτα, 15 η 20 χωρίς δε θυμάμαι ακριβώς. Την δεύτερη που ήταν πριν από λίγους μήνες δε μου είπε για ακαποτο. Πάντως πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη από την αίσθηση του σώματος της, ίσως πάνω από 60, συμπαθής όμως και δεν κάνει άσχημη πίπα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αυτήν την Μαρία νομίζω την λένε γυφτάκι που της λειπουν κ δόντια. Την παίρνει κανείς??:think: :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Την έχω πάρει δύο φορές για πίπα, την πρώτη που ήταν πριν κάνα δυο χρόνια μου είχε πει 10 με καποτα, 15 η 20 χωρίς δε θυμάμαι ακριβώς. Την δεύτερη που ήταν πριν από λίγους μήνες δε μου είπε για ακαποτο. Πάντως πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη από την αίσθηση του σώματος της, ίσως πάνω από 60, συμπαθής όμως και δεν κάνει άσχημη πίπα.
Όχι και 60 ,είπαμε ενταξει,φαίνεται ότι δεν είναι και πιτσιρικά αλλά και τόσο μεγάλη δεν είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτήν την Μαρία νομίζω την λένε γυφτάκι που της λειπουν κ δόντια. Την παίρνει κανείς??:think: :confused:
Σε ποιο σημείο ακριβώς ;
Έχει αρκετές ξεδοντιαρες ,να καταλάβουμε περίπου ποια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Όχι και 60 ,είπαμε ενταξει,φαίνεται ότι δεν είναι και πιτσιρικά αλλά και τόσο μεγάλη δεν είναι

Σε ποιο σημείο ακριβώς ;
Λίγο πριν το ερείπιο κάθεται πάνω σε ένα παρμπρίζ αυτοκινήτου συνήθως! Ή χορεύει στον καθρέφτη που είναι απέναντι από την παιδική χαρά! :grin:

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0

Σε ποιο σημείο ακριβώς ;
Κοίταξε δεν έχω προσέξει το πρόσωπο της αλλά όντως το πρόσωπο δεν είναι για 60, αλλά αν την πάρεις και χαιδεψεις κωλο βυζί θα καταλάβεις τι εννοώ. Σα μπαλόνια με νερό είναι αν είναι κάτω από 55 θα μου κάνει εντύπωση.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Κοίταξε δεν έχω προσέξει το πρόσωπο της αλλά όντως το πρόσωπο δεν είναι για 60, αλλά αν την πάρεις και χαιδεψεις κωλο βυζί θα καταλάβεις τι εννοώ. Σα μπαλόνια με νερό είναι αν είναι κάτω από 55 θα μου κάνει εντύπωση.
Αυτη με το κοκκινο αυτοκινητο λετε;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Κ γω οταν κανω επισκεψεις λεω καμια φορα να την δοκιμασω...οπως κ αλλες...ετσι για το παλμαρε που λεμε απλα. Αλλα παντα κατι με σταματαει. Παντως δειχνει ευχαριστος χαρακτηρας.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτη με το κοκκινο αυτοκινητο λετε;
Τι έχει και αυτοκίνητο;εγώ λέω μια μαυρομαλλα που είναι μονίμως ντυμένη στα μαύρα γεματουλα με βυζιά μετά το τουντει πάντα κάθεται μόλις περνάς την διασταύρωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom