Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Κ γω οταν κανω επισκεψεις λεω καμια φορα να την δοκιμασω...οπως κ αλλες...ετσι για το παλμαρε που λεμε απλα. Αλλα παντα κατι με σταματαει. Παντως δειχνει ευχαριστος χαρακτηρας.
Νταξει δεν πιάσαμε και συζήτηση αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να σε ευχαριστήσει , άμα την δοκιμάσεις πες μας πως είναι και στο γαμηση.

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Τι έχει και αυτοκίνητο;εγώ λέω μια μαυρομαλλα που είναι μονίμως ντυμένη στα μαύρα γεματουλα με βυζιά μετά το τουντει πάντα κάθεται μόλις περνάς την διασταύρωση
Την άλλη φορά που θα την δεις κοίτα ένα κόκκινο αμάξι μπροστά της καπου, δικό της είναι την έχω δει να φτάνει στην πιάτσα με αυτό. Απλά όταν περνάω αν δε δω αυτήν δε βλέπω και το αμάξι, ανάθεμα αν την φορτώνουν πανω από 5 όλη νύχτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Την άλλη φορά που θα την δεις κοίτα ένα κόκκινο αμάξι μπροστά της καπου, δικό της είναι την έχω δει να φτάνει στην πιάτσα με αυτό. Απλά όταν περνάω αν δε δω αυτήν δε βλέπω και το αμάξι, ανάθεμα αν την φορτώνουν πανω από 5 όλη νύχτα.
Αυτό απορώ και εγώ ,12 Ώρο κλείνει δεν φεύγει με τίποτα από κει και δεν την βλέπω και σε φορτωματα

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Αυτό απορώ και εγώ ,12 Ώρο κλείνει δεν φεύγει με τίποτα από κει και δεν την βλέπω και σε φορτωματα
Η αλήθεια είναι ότι έτσι πως κάθεται συνέχεια πολλές φορές με το ζόρι την βλέπεις εκεί χωρίς φως. Και να την δεις αν δεν περνάς καιρό από την πιάτσα δε καταλαβαίνεις καν ότι δουλεύει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η αλήθεια είναι ότι έτσι πως κάθεται συνέχεια πολλές φορές με το ζόρι την βλέπεις εκεί χωρίς φως. Και να την δεις αν δεν περνάς καιρό από την πιάτσα δε καταλαβαίνεις καν ότι δουλεύει.
Σωστά άμα δεν κάθεται στο πεζούλι που έχει στυλό από πάνω της ούτε φαίνεται

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Αυτήν την Μαρία νομίζω την λένε γυφτάκι που της λειπουν κ δόντια. Την παίρνει κανείς??:think: :confused:
Την έχω δει να την παίρνει τύπος 35αρης με μαύρο bmw σαν jeep ....Θα σέβεστε!! :grin:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Νταξει δεν πιάσαμε και συζήτηση αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να σε ευχαριστήσει , άμα την δοκιμάσεις πες μας πως είναι και στο γαμηση.
Θα το κανω το κασκαντεριλικι

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Παρεμπιπτόντως για κάποιον που ρώτησε, είδα πάλι εκείνη την πολύ λεπτή ναρκωμανη εκεί πριν τη διχάλα από την πάνω μερια.
Περπατούσε να πάει κάπου, τι περπατούσε δηλαδή σερνόταν ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση, αν σταματήσει να φαίνεται αυτή θα ξέρουμε γιατί.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Την έχω πάρει δύο φορές για πίπα, την πρώτη που ήταν πριν κάνα δυο χρόνια μου είχε πει 10 με καποτα, 15 η 20 χωρίς δε θυμάμαι ακριβώς. Την δεύτερη που ήταν πριν από λίγους μήνες δε μου είπε για ακαποτο. Πάντως πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη από την αίσθηση του σώματος της, ίσως πάνω από 60, συμπαθής όμως και δεν κάνει άσχημη πίπα.
δε μας είπες όμως, το κατέχει το πνευστό;

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Τελευταία τροποποίηση:

VW

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2021
Like
7
Πόντοι
0
Πέρασμα κατά τις 00:15 μετά το one Salonica μια ξανθιά με γκρι φόρεμα ( για τραβελος μου φάνηκε δεν σταμάτησα), μετά μια τυπισα ντυμένη σαν νοικοκυρά που κοιτούσε μπας και την φορτώσει κανένας. Προχωρώντας μια μεγάλης ηλικίας με μαύρα ρούχα και λίγο πριν την στροφή για μοναστηριού ένα ασιατακι με μπλε μπλούζα (δεν ξέρω άμα έκανε πιάτσα αλλά μιλούσε με ένα παλικάρι που ήταν πανω σε ένα σκούτερ

VW

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2021
Like
7
Πόντοι
0
Πέρασμα κατά τις 00:15 μετά το one Salonica μια ξανθιά με γκρι φόρεμα ( για τραβελος μου φάνηκε δεν σταμάτησα), μετά μια τυπισα ντυμένη σαν νοικοκυρά που κοιτούσε μπας και την φορτώσει κανένας. Προχωρώντας μια μεγάλης ηλικίας με μαύρα ρούχα και λίγο πριν την στροφή για μοναστηριού ένα ασιατακι με μπλε μπλούζα (δεν ξέρω άμα έκανε πιάτσα αλλά μιλούσε με ένα παλικάρι που ήταν πανω σε ένα σκούτερ
Δεν έδωσα πολλές πληροφορίες απλά ήθελα να πω τι βρήκα στο δρόμο μου

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Παντός αυτή με το κόκκινο αν κάνει πως παίρνει ανάποδες... δε σε γλυτώνει ούτε ιάπωνας καρατερίστας :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Παιδια για το τζανκι που ειναι πολυ αδυνατη που λεγατε πιο πανω την πετυχα πολυ αργα μια μερα και αφου δεν ειχε τιποτα αλλο αποφασησα να την παρω για πιπα. 10 με σκουφο 15 χωρις. Προτιμησα με σκουφο. Ενα πραγμα μου αρεσε οσο και να τηα πιεζα το κεφαλι δεν ελεγε τιποτα, πιο βαθια πιπα δεν παιζει να με εχουν παρει. Οταν σηκωσε το κεφαλι της η τυπισα ειχε δακρυσει και ηταν μεσα στα σαλια. Δεν ξερω αν θα την ξαναεπαιρνα γιατι την θεωρω επικυνδυνη εται οπως εχει γινει

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Παιδια για το τζανκι που ειναι πολυ αδυνατη που λεγατε πιο πανω την πετυχα πολυ αργα μια μερα και αφου δεν ειχε τιποτα αλλο αποφασησα να την παρω για πιπα. 10 με σκουφο 15 χωρις. Προτιμησα με σκουφο. Ενα πραγμα μου αρεσε οσο και να τηα πιεζα το κεφαλι δεν ελεγε τιποτα, πιο βαθια πιπα δεν παιζει να με εχουν παρει. Οταν σηκωσε το κεφαλι της η τυπισα ειχε δακρυσει και ηταν μεσα στα σαλια. Δεν ξερω αν θα την ξαναεπαιρνα γιατι την θεωρω επικυνδυνη εται οπως εχει γινει
Πριν μια βδομάδα που είχα περάσει έτσι για απορία την ρώτησα στην αρχή με είπε και εμένα 10 και 15€ αντίστοιχα μετά που ξαναπέρασα από καμια ώρα ήταν εκεί στην διχάλα και την είπα για 5€ με σκούφο και είπε ναι, δεν την πήρα γιατί φοβήθηκα και ήταν ήδη τέρμα κουρασμένη, οπότε της έδωσα ένα κουτάκι μπύρα που είχα πάρει κ έφυγα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πριν μια βδομάδα που είχα περάσει έτσι για απορία την ρώτησα στην αρχή με είπε και εμένα 10 και 15€ αντίστοιχα μετά που ξαναπέρασα από καμια ώρα ήταν εκεί στην διχάλα και την είπα για 5€ με σκούφο και είπε ναι, δεν την πήρα γιατί φοβήθηκα και ήταν ήδη τέρμα κουρασμένη, οπότε της έδωσα ένα κουτάκι μπύρα που είχα πάρει κ έφυγα.
Τι κουρασμένη ρε φίλε ! Νταγκλαρισμενη ήτανε !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η ξανθιά δεν είναι τραβελος πρέπει να είναι η Βουλγάρα που βγαίνει τελευταία εκεί .
Αυτή με τα μαύρα την πέτυχα και εγώ αυτές τις μέρες .
Το ασιατακι που λες λίγο πριν την μοναστηριού καλά έκανες και δεν σταμάτησες γιατί σίγουρα θα ήταν κινέζα σε εκείνο το σημείο οπότε μπορεί να είχες και πρόβλημα μετά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom