Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Πριν λίγο πέρασα Γιαννιτσών .χαλαρά πράγματα ,γυφτοβουλγαρες στην διχάλα,οι μαύρες στα πόστα τους και η καλύτερη παρουσία (εμφάνιση μιλάμε ) η Μαρία αλβανίδα με πράσινο φόρεμα ,είναι καύλα κάθε φορά ,σήμερα δεν ξέρω ,αλλά κάνει εντύπωση .
Αυτή μετα το φανάρι του τουντει προς δυτικά που στέκεται δεξιά με μαύρο φόρεμα πάντα γεματουλα μελαχρινή.οτι ώρα και να περάσεις από νωρίς μέχρι ξημερώματα είναι μονίμως εκεί .την παίρνει κανένας ;
Δεν λείπει ποτέ από το πόστο της λες και ρίζωσε
Αυτή είναι η Μαρία. Ελληνίδα , γυρο στα 45(αν και φαίνεται μεγαλύτερη) .Τίμια επιλογή γι αυτά που προσφέρει. Μπορεί να μην εχει ωραίο σωμα, αλλα δινει πονο στον αγωνα. Ματώνει για την φανελα. Σαν τον Καραγκουνη ενα πραγμα, απλα αυτή δεν εχει παρει ευρωπαικο.
Την πρώτη φορα που την πηρα , φορουσε bluetooth και την ρωτησα τι φαση; θα μου παρεις πιπα και θα ακους μουσικη; Οχι μου λεει, εχω παιδακια και αν γινει κατι θα πρέπει να απαντησω στο τηλ. Συγκινηθηκα. Επίσης δινει κωλαρακι για τους λατρεις του ειδους.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Την μαυρομαλλα που καθετε εξω απο τον οπαπ απεναντι απο το shell την εχει δοκιμασει κανεις;
Αν λες ένα μουναρο με σορτςακι νομίζω Μαρία την λένε ακούστηκε πως είναι ξεπετα σαν την Αλβανίδα οπότε δε μπήκα στον πειρασμό να την τεσταρω

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Αν λες ένα μουναρο με σορτςακι ακούστηκε πως είναι ξεπετα σαν την Αλβανίδα οπότε δε μπήκα στον πειρασμό να την τεσταρω
Ναι αυτη πρπει να λεω, θα προσπαθησω να παω αυριο βραδυ μα δω αν οντως ειναι ετσι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κατα της 9-10 θα περασω ελπιζω να την βρω
Αμα δεν είναι φορτωμένη θα την βρεις ,αλλιώς γυρνά κοντά στο σημείο μέχρι να εμφανιστεί γιατί αυτή σίγουρα φορτώνεται γρήγορα .

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Αμα δεν είναι φορτωμένη θα την βρεις ,αλλιώς γυρνά κοντά στο σημείο μέχρι να εμφανιστεί γιατί αυτή σίγουρα φορτώνεται γρήγορα .
3 μερες που πηγα παντως δεν την ειδα ποτε φορτωμενη απλα πρωτιμησα αλβανιδα. Παντως φανηκε πολυ καυλιαρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν την πήρε κανεις ακόμα από δω;

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Καλημερα ρε παιδια! μιας και χθες σας διαβασα αρκετα κι εκανα μια βολτα απ τη πιατσα ειπα να κανω ενα προφιλ να σας ενημερωσω κι εγω για το τι ειδα καθως μονο ειδα και δεν δοκιμασα! για αρχη δε ξερω τους δρομους και τα στενα κλπ εκει στο σινεμα εχω παει καμια 30αρια φορες και ηξερα οτι παιζουν κοριτσια περιξ οποτε με αναζητηση στο google βρεθηκα στο νημα. αυτη τη μαρια την αλβανιδα εξαιρετικης εμφανισης κλπ δε την ειδα πουθενα. την αλλη που ανεφερε ενας φιλος πριν καυλαρα με κολαν επισης δεν ειδα απεναντι απ το shell. εκει ηταν μια τρανς γυρω στα 60 και χωρις καμια προσπαθεια να προσπαθει να ειναι τρανς. εβαλε ενα φορεμα και μια περουκα. στα 50 μετρα πιο εκει μια ακομα τρανς γυρω στα 50 σπαμενη αλλα σιγουρα πιο περιποιημενη. πολλες αφρικανες μετα με ματς και μουτς τα οποια ακουω και οταν φευγω απ το σινεμα. τωρα απ το φαναρι του one και μετα τερμα κατω πριν το παραδρομο για το κτελ οπως κοιταμε στα κτελ ηταν μαλλον η κοπελιτσα το τζανκι που λετε. νορμαλ φαινοταν κι οχι κομματια. καθοταν σ ενα σκαλακι στη γωνια του στενου και ακριβως διπλα της στην αλλη γωνια του δρομου ηταν δυο πολυ μελαχροινες μια ΠΟΛΥ ευσωμη και γυρω στα 50φευγα και η αλλη πρεπει να ηταν πιο αδυνατη και πιο μικρη αλλα καθοταν σε κατι σα σκαμνακι (?) και την εκρυβε η αλλη. περασα εκανα μια γυρα και σταματησα στο τζανκι. παρα πολυ ευγενικη και γλυκια 15 πιπα λεει 20 σεξ παμε και τα βρισκουμε μου λεει. ετοιμος ημουν να πω μπες οχι για να πηδηξω ετσι για να πω παρε ενα δεκαρικο να φας κατι και μακαρι την αλλη φορα που θα σε δω να σαι πολυ καλυτερα. ξερω πουτανες ειναι αλλα οκ... κατεβηκα που κατεβηκα κι εκαψα βενζινες και χρονο να πω κατι εγινε. ε ρε παιδια! οι αλλες διπλα κοιτουσαν σα τη γκεσταπο με ενα βλεμμα φονικο. ειχαν καρφωθει πανω μου απ τα 3 μετρα και κοιτουσαν λες και εβλεπαν το μομπυ ντικ. αγχωθηκα κι εφυγα.. απ τη μερια της μοναστηριου ηταν μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ομορφη κοπελιτσα με χρωτατιστα μαλλια (ροζ?) ενα ωραιο ταττου στο ποδι και γενικα φαινοταν απιστευτα δυνατο μωρο. δε σταματησα περασα πολυ γρηγορα παιζει απλα να περιμενε καναν στο δρομο το παιδι. εκοψα απ το φαναρι του one παλι κατω περασα παλι τη γιαννιτσων και ηταν αλλες δυο πολυ μελαχροινες πολυ χοντρες ακριβως μετα το one που καθοντουσαν σε κατι πολυθρονες σα παραλιας!!! ρε μιλαμε για πολυ καλτ σκηνικα! την ευχαριστηθηκα τρελα τη βολτα παρα το αγχος που μου εβγαλαν οι αλλες. τελος στο παραδρομο που βγαζει στο σταθμο ηταν 2 μικρες τρανς μαξ 25αρες αρκετα ομορφες και συμαζεμμενες για τους μερακληδες. αυτα... συγγνωμη για την εκθεση πραγματικα αλλα πρωτη βολτα εκανα και νομιζα ειναι ολα αξια αναφορας. επισης να αναφερω οτι σε ολο το δρομο γενικα περπατουσαν πολλοι τυποι περιεργοι που οκ καταλαβαινω απ οσα διαβασα απο εσας δε σας απασχολει αλλα σα νεος ολο αυτο το σκηνικο εγγληματικοτητας ειναι απιστευτα αρνητικο για εμενα. τωρα νταβαδες ειναι? πωλητες ειναι? απλα τη βολτα τους κανουν? εμενα παντως με εκαναν απλα να παταω το γκαζι και να μη μπορω να συγκεντρωθω στο εργο της ανιχνευσης

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Δε σας ειπα οτι η βολτα εγινε μεταξυ μια και μιασιση ειχε τελειωσει. επισης περιμενα οτι δε θα υπηρχε ψυχη τελη ιουλιου γαρ με 40 βαθμους αλλα φευ. γινοταν χαμος στο κεντρο και αρκετα αμαξια τριγυρνουσαν γυρω γυρω στην περιοχη.

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
Θα ρωτήσω κατι εντελώς χαζο, το ξέρω αλλα ποιός ειναι ο παραδρομός για τον σταθμό ρε τύποι; τοσο καιρο διαβάζω για μια διχάλα κ ακομα δεν καταλαβα για τι μιλάμε...το ξερω βριστε με γιαυτο που ρωταω αλλα οσο κ αν εχω ψαξει.δεν εχω καταλαβει...

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Θα ρωτήσω κατι εντελώς χαζο, το ξέρω αλλα ποιός ειναι ο παραδρομός για τον σταθμό ρε τύποι; τοσο καιρο διαβάζω για μια διχάλα κ ακομα δεν καταλαβα για τι μιλάμε...το ξερω βριστε με γιαυτο που ρωταω αλλα οσο κ αν εχω ψαξει.δεν εχω καταλαβει...
εγω εννοω αυτο εδω και νομιζω και οσοι το λενε ετσι αυτο ακριβως εννοουν

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    3 MB · Εμφανίσεις: 53

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Καλημερα ρε παιδια! μιας και χθες σας διαβασα αρκετα κι εκανα μια βολτα απ τη πιατσα ειπα να κανω ενα προφιλ να σας ενημερωσω κι εγω για το τι ειδα καθως μονο ειδα και δεν δοκιμασα! για αρχη δε ξερω τους δρομους και τα στενα κλπ εκει στο σινεμα εχω παει καμια 30αρια φορες και ηξερα οτι παιζουν κοριτσια περιξ οποτε με αναζητηση στο google βρεθηκα στο νημα. αυτη τη μαρια την αλβανιδα εξαιρετικης εμφανισης κλπ δε την ειδα πουθενα. την αλλη που ανεφερε ενας φιλος πριν καυλαρα με κολαν επισης δεν ειδα απεναντι απ το shell. εκει ηταν μια τρανς γυρω στα 60 και χωρις καμια προσπαθεια να προσπαθει να ειναι τρανς. εβαλε ενα φορεμα και μια περουκα. στα 50 μετρα πιο εκει μια ακομα τρανς γυρω στα 50 σπαμενη αλλα σιγουρα πιο περιποιημενη. πολλες αφρικανες μετα με ματς και μουτς τα οποια ακουω και οταν φευγω απ το σινεμα. τωρα απ το φαναρι του one και μετα τερμα κατω πριν το παραδρομο για το κτελ οπως κοιταμε στα κτελ ηταν μαλλον η κοπελιτσα το τζανκι που λετε. νορμαλ φαινοταν κι οχι κομματια. καθοταν σ ενα σκαλακι στη γωνια του στενου και ακριβως διπλα της στην αλλη γωνια του δρομου ηταν δυο πολυ μελαχροινες μια ΠΟΛΥ ευσωμη και γυρω στα 50φευγα και η αλλη πρεπει να ηταν πιο αδυνατη και πιο μικρη αλλα καθοταν σε κατι σα σκαμνακι (?) και την εκρυβε η αλλη. περασα εκανα μια γυρα και σταματησα στο τζανκι. παρα πολυ ευγενικη και γλυκια 15 πιπα λεει 20 σεξ παμε και τα βρισκουμε μου λεει. ετοιμος ημουν να πω μπες οχι για να πηδηξω ετσι για να πω παρε ενα δεκαρικο να φας κατι και μακαρι την αλλη φορα που θα σε δω να σαι πολυ καλυτερα. ξερω πουτανες ειναι αλλα οκ... κατεβηκα που κατεβηκα κι εκαψα βενζινες και χρονο να πω κατι εγινε. ε ρε παιδια! οι αλλες διπλα κοιτουσαν σα τη γκεσταπο με ενα βλεμμα φονικο. ειχαν καρφωθει πανω μου απ τα 3 μετρα και κοιτουσαν λες και εβλεπαν το μομπυ ντικ. αγχωθηκα κι εφυγα.. απ τη μερια της μοναστηριου ηταν μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ομορφη κοπελιτσα με χρωτατιστα μαλλια (ροζ?) ενα ωραιο ταττου στο ποδι και γενικα φαινοταν απιστευτα δυνατο μωρο. δε σταματησα περασα πολυ γρηγορα παιζει απλα να περιμενε καναν στο δρομο το παιδι. εκοψα απ το φαναρι του one παλι κατω περασα παλι τη γιαννιτσων και ηταν αλλες δυο πολυ μελαχροινες πολυ χοντρες ακριβως μετα το one που καθοντουσαν σε κατι πολυθρονες σα παραλιας!!! ρε μιλαμε για πολυ καλτ σκηνικα! την ευχαριστηθηκα τρελα τη βολτα παρα το αγχος που μου εβγαλαν οι αλλες. τελος στο παραδρομο που βγαζει στο σταθμο ηταν 2 μικρες τρανς μαξ 25αρες αρκετα ομορφες και συμαζεμμενες για τους μερακληδες. αυτα... συγγνωμη για την εκθεση πραγματικα αλλα πρωτη βολτα εκανα και νομιζα ειναι ολα αξια αναφορας. επισης να αναφερω οτι σε ολο το δρομο γενικα περπατουσαν πολλοι τυποι περιεργοι που οκ καταλαβαινω απ οσα διαβασα απο εσας δε σας απασχολει αλλα σα νεος ολο αυτο το σκηνικο εγγληματικοτητας ειναι απιστευτα αρνητικο για εμενα. τωρα νταβαδες ειναι? πωλητες ειναι? απλα τη βολτα τους κανουν? εμενα παντως με εκαναν απλα να παταω το γκαζι και να μη μπορω να συγκεντρωθω στο εργο της ανιχνευσης
Αυτές τις γυφτοΒουλγαρες είχε έρθει η αστυνομία τις προάλλες και τις έδιωξε...μετα από μισή ώρα πάλι εκεί ήταν... μεγάλος μπελάς και τα δύο τα μπάζα...η απορία είναι ποιοί τις παίρνουν κιόλας... καλύτερα να πάρεις το πρεζακι (Ζωή) παρά αυτές τις δύο...Άσε που τελευταία κάνει και παρέα μαζί τους η Αλβανίδα η Μιράντα και χαλαει οποία καλή εικόνα έχει...

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Αυτές τις γυφτοΒουλγαρες είχε έρθει η αστυνομία τις προάλλες και τις έδιωξε...μετα από μισή ώρα πάλι εκεί ήταν... μεγάλος μπελάς και τα δύο τα μπάζα...η απορία είναι ποιοί τις παίρνουν κιόλας... καλύτερα να πάρεις το πρεζακι (Ζωή) παρά αυτές τις δύο...Άσε που τελευταία κάνει και παρέα μαζί τους η Αλβανίδα η Μιράντα και χαλαει οποία καλή εικόνα έχει...
φιλε δε με βλεπω καμια να φορτωνω απλα να κανω ετσι μια ενημερωση τι ειδα ηθελα να κανω γιατι πηρα πολλες εικονες απο εσας. πηγα για στοχο μονο αυτη την αλβανιδα δε με ενδιαφερουν οι χαλια υπηρεσιες ετσι κι αλλιως αν ειναι τοσο ωραια οσο οι περιγραφες σε πολυ λιγα λεπτα ετσι κι αλλιως θα παρεδιδα. αυτο εψαχνα αλλωστε, μονος μετα απο καιρο, να παω μπαμ μπαμ να ξεδωσω και σπιτι. γουσταρα απλα τη φαση ετσι κι εκανα τις δυο βολτες. οπως ειπα και πριν ΠΟΛΥ καλτιλα! ευχαριστω και για την απαντηση!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Προς το τελείωμα της Γιαννιτσών 100μ πριν το φανάρι για να βγεις μοναστηριού ανάβεις αριστερό φλας εκεί ακριβώς είναι η διχάλα κ αν πας αριστερά για ΚΤΕΛ αυτός είναι ο παράδρομος πού λες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Ποια είναι η καλή εικόνα της Μιράντα το περίμενε μπρε η το σταμάτα μπρε μη πέφτεις πάνω μου κ αλλά πολλά

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
Θα βγω σημερα βραδακι νωρις σχετικα. Αν βρω κάτι καλο θα ενημερώσω λιγο μετα τις 8.30-9 πιστευω με την ζεστη αυτή όλο κ κατι θα πετύχω. Ψάχνω να βρω κανα μικροκαμομένο κ αδυνατο. Εχω βαρεθει μα βλέπω χοντρες ή μαύρες ή χοντρές μαύρες! Κανα πιτσιρικι ρε γμτ...καποτε έβγαινες και δεν ήξερες που να δωσεις τα λεφτά σου...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ποια είναι η καλή εικόνα της Μιράντα το περίμενε μπρε η το σταμάτα μπρε μη πέφτεις πάνω μου κ αλλά πολλά
Σαν εμφανιση εννοω οχι σαν συμπεριφορα που ειναι οντως για κλωτσιες...

• Like
Αντιδράσεις: Humax

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.946
Πόντοι
456
Αυτήν την Μαρία νομίζω την λένε γυφτάκι που της λειπουν κ δόντια. Την παίρνει κανείς??:think: :confused:

σκασε ΜΠΟΥΣΤΗ !

οι φαφουτες κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια :tooth:

μακραν το πιο καλτ θρεντ :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom