Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Στην Χαλκίδος ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο... μόλις βγαίνει φαίνεται από πίσω ένα ωραίο κωλαρακι... λέω εδώ είμαστε... μόλις πάω να πλησιάσω κάνει κάτι σπαστικες κινήσεις και ξαναμπαίνει μέσα.... Ήμουν έτοιμος να πάω να τους κατουρήσω αλλά τα κράτησα για σπίτι... Καθόταν εκεί μέσα πόση ώρα....
Αυτή πού στέκεται στην στάση πριν το today πού ζητάει 30 κ τελευταία κάνει παρέα με την ψηλή την κόρη της ξανθιάς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτή πού στέκεται στην στάση πριν το today πού ζητάει 30 κ τελευταία κάνει παρέα με την ψηλή την κόρη της ξανθιάς
Όχι δεν είναι αυτή.αυτη που λες είναι που έλεγε προχθές ένας φίλος εδώ ότι θα πήγαινε το βράδυ να την φορτώσει και θα ενημερώσει αλλά ακόμα άφαντος

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
Λοιπόν, για όσοθς ψάχνουν νταίζη αρκετό καιρό τωρα που χάθηκε, εθεάθη να βγαίνει απο το στενό που δουλεύει, αλλά δεν παει απεναντι στην στάση μαζί με την άλλη την ξανθοκοντούλα. Αραζει στην είσοδο της καβατζας. Σήμερα είχε κ μια ακομα κοπελα μαζι, με λιγο χοντεουλικα μπούτια, δεν παρατηρησα καλα. Ημουν ετοιμος να φυγω καθως δεν επαιζε τπτ καλό, μονο σαπίλα κ μαυρες και τελευταια στιγμη εισα την νταιζη λοιπόν. Περιμενα αλλα οταν οηρα πρεφα οτι δεν παει στο ποστο της, εκανα αναστροφη κ πέεασα απέναντι. Δυσκολη πςρίπτωση, δεν βολευει ο δρόμος, αναγκάστηκα να παω περα δόθε πολλές φορες γιατι καθε φορα που πλησιαζα αυτη χανότανε μεσα στα σκοταδια ή έίχε πελάτη. Οπότς να ξέρετε, καπου εκει ειναι πάντα, εχετε τα ματια σας ανοιχτά.
Αφου εκαψα ποση βενζινη κ εβριζα, καποια στιγμη την πέτυχα και πηγα πισω μαζι της. Πλέον ειναι στα 30 γαμησι, 20 πιπα. Επισης πηγα να πιασω βυζακι κ μου λέει μονο στο ξενοδοχείο αυτο....
Ε αυτο ηταν λεω παει χαλασε κ αυτη. Νευριασα τοσο που την γάμησα μετα τόσο δυνατα οσο δεν εχω γαμησει ποτς καμια, σε σημειο που ποστευα οτι θα μεβρισε κ πονουσε.
Τεσπα ηταν η τελευταια φορα μαζι της.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Λοιπόν, για όσοθς ψάχνουν νταίζη αρκετό καιρό τωρα που χάθηκε, εθεάθη να βγαίνει απο το στενό που δουλεύει, αλλά δεν παει απεναντι στην στάση μαζί με την άλλη την ξανθοκοντούλα. Αραζει στην είσοδο της καβατζας. Σήμερα είχε κ μια ακομα κοπελα μαζι, με λιγο χοντεουλικα μπούτια, δεν παρατηρησα καλα. Ημουν ετοιμος να φυγω καθως δεν επαιζε τπτ καλό, μονο σαπίλα κ μαυρες και τελευταια στιγμη εισα την νταιζη λοιπόν. Περιμενα αλλα οταν οηρα πρεφα οτι δεν παει στο ποστο της, εκανα αναστροφη κ πέεασα απέναντι. Δυσκολη πςρίπτωση, δεν βολευει ο δρόμος, αναγκάστηκα να παω περα δόθε πολλές φορες γιατι καθε φορα που πλησιαζα αυτη χανότανε μεσα στα σκοταδια ή έίχε πελάτη. Οπότς να ξέρετε, καπου εκει ειναι πάντα, εχετε τα ματια σας ανοιχτά.
Αφου εκαψα ποση βενζινη κ εβριζα, καποια στιγμη την πέτυχα και πηγα πισω μαζι της. Πλέον ειναι στα 30 γαμησι, 20 πιπα. Επισης πηγα να πιασω βυζακι κ μου λέει μονο στο ξενοδοχείο αυτο....
Ε αυτο ηταν λεω παει χαλασε κ αυτη. Νευριασα τοσο που την γάμησα μετα τόσο δυνατα οσο δεν εχω γαμησει ποτς καμια, σε σημειο που ποστευα οτι θα μεβρισε κ πονουσε.
30 ευρώ και βυζί θα δεις μόνο στο ξενοδοχείο;;έχουν χαζεψει από την ζέστη ..και μόλις είπε Τρι..... Κακός δεν πάτησες γκάζι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Εκεινη λεγεται Σουλα ...Αυτη πριν που περασα παλι εκει ηταν ..σκιστα ματια σαν Κινεζουλα και παλι μεσα στο Σαραβαλο στην Χαλκιδος :jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εκεινη λεγεται Σουλα ...Αυτη πριν που περασα παλι εκει ηταν ..σκιστα ματια σαν Κινεζουλα και παλι μεσα στο Σαραβαλο στην Χαλκιδος :jerking:
Αυτή που λες στο σαραβαλο είναι η Χρύσα .
Πάντα στεκόταν στη γωνία στο δρόμο ,γιατί γίνεται αυτό με το αμάξι αυτές τις μέρες δεν μπορώ να καταλάβω

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Δυο φορες που την πηρα με λεει 30 παω να φυγω και φωναζει 20…. Ρε φιλε απλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αν πας πχ με ενα εσκορτ ή για μασαζ και δεν εισαι μεσα στις καυλες θα κανουν κατι για να φτιαχτεις τα κοριτσια. Η αλβανιδα για να αξιζει πρπει να εχεις να γαμησεις 4-5 μερες και να πας να αδιασεις και να φυγεις.
Τι συγκρίνεις τα εσκορτς, τα μίλα με τα καρπούζια;

Μετα εντωμεταξυ με ελεγε πανε με απο εκει που με πηρες με το αμαξι και κλεγοταν οτι ειναι κουρασμενη απλα την παρατησα και εφυγα
Ο δρόμος από εκεί που βρίσκεται έχει αρκετή απόσταση με τα πόδια. δε νομίζω να σου ζήτησε ή να σου είπε κάτι παράλογο. (άσχετα από το αν ήθελες να την πας ή όχι).

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Πάντα στεκόταν στη γωνία στο δρόμο ,γιατί γίνεται αυτό με το αμάξι αυτές τις μέρες δεν μπορώ να καταλάβω
Γιατί θα έμπλεξε με αυτόν τον ζαβο και την πληρώνουν οι πελάτες και τρώνε την ξενερα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Μία μεγάλη με κορμάρα πού φοράει καπελο τον χειμώνα κ στέκεται στην γωνιά αυτή είναι η Χρύσα??

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
215
Πόντοι
20
Εγώ προχθές γύρω στις 23:30, την πέτυχα Μοναστηρίου στην στάση, την φόρτωσα και πήγαμε στην καβάτζα, 20€ ακά με τελείωμα στο στόμα. Έκατσε στα τέσσερα στην θέση του συνοδηγού και σήκωσε φόρεμα για να χουφτώνω κώλο και δεν είπε τίποτα όταν έπιανα βυζιά.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μία μεγάλη με κορμάρα πού φοράει καπελο τον χειμώνα κ στέκεται στην γωνιά αυτή είναι η Χρύσα??
Όχι φίλε μου ,καπέλο δεν φοράει ,ούτε μεγάλοδειχνει ,ίσα ίσα άμα την δεις πριν πλησιάσεις την περνας για πολύ μικρότερη

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Άσχετο αλλά επειδή δεν βλέπω να το αναφέρει κάποιος, όταν η αστυνομία κάνει ντου οι κοπέλες μεταφέρονται πάνω από την Μοναστηρίου δίπλα σε ένα νηπιαγωγείο του δήμου Θεσσαλονίκης στο δρόμο που είναι το μηχανοστάσιο του ΟΣΕ εκεί χτες πέτυχα δύο κοπέλες πολύ δυνατά και τις έχω πετύχει εκεί ξανά. Δεν σταμάτησα να ρωτήσω επδ ήταν άλλος συναγωνιστής που ρωτούσε

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Άσχετο αλλά επειδή δεν βλέπω να το αναφέρει κάποιος, όταν η αστυνομία κάνει ντου οι κοπέλες μεταφέρονται πάνω από την Μοναστηρίου δίπλα σε ένα νηπιαγωγείο του δήμου Θεσσαλονίκης στο δρόμο που είναι το μηχανοστάσιο του ΟΣΕ εκεί χτες πέτυχα δύο κοπέλες πολύ δυνατά και τις έχω πετύχει εκεί ξανά. Δεν σταμάτησα να ρωτήσω επδ ήταν άλλος συναγωνιστής που ρωτούσε
Ήταν δυο μελαχρινές τι ώρα τις πέτυχες ;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Ήταν δυο μελαχρινές τι ώρα τις πέτυχες ;

Ναι φίλε μου! Απλα δεν ειδα κανεναν να το λεω ή δεν διαβασα καλα το νημα. Δυο μελαχρινες ωραια μουνια.. Ηταν κατα τις 10,30 τις αφηνε ενα αμαξι,
εκανα μια βολτα περασα ξανα μιλούσαν με ενα αλλο αμαξι. Προσοχη ομως λιγο πιο πανω ειχε ενα αμαξι με 4-5 μουαμελουκους γεωργιανους λογικά ειναι η προστασια τους;
Δεν ξερω αλλα ήταν λιγο περιεργοι επιναν μπυρες και σκαναραν την περιοχη

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Ναι φίλε μου! Απλα δεν ειδα κανεναν να το λεω ή δεν διαβασα καλα το νημα. Δυο μελαχρινες ωραια μουνια.. Ηταν κατα τις 10,30 τις αφηνε ενα αμαξι,
εκανα μια βολτα περασα ξανα μιλούσαν με ενα αλλο αμαξι. Προσοχη ομως λιγο πιο πανω ειχε ενα αμαξι με 4-5 μουαμελουκους γεωργιανους λογικά ειναι η προστασια τους;
Δεν ξερω αλλα ήταν λιγο περιεργοι επιναν μπυρες και σκαναραν την περιοχη
Θυμάμαι βγαίναν έκει τον χειμώνα δυο Βουλγάρες και ερχόντουσαν για λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom