Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εχθές βόλτα κατά τις δύο το βράδυ ,στην αρχή της Γιαννιτσών στροφή μονόδρομου ,δύο τρανσακια Βουλγαρίας το ένα πολύ αδύνατο ξανθό με τατουάζ και ένα πολύ κοντό Βουλγαρίας και αυτό μαύρο μαλλί αλλά σώμα βαρελάκι .
Σελ για λίγο η χοντρή τρανς με το bmw .
Στο 4all περπατούσε για λίγο Γιώτα τούρμπο (τρανς ) .
Φανάρι τουντει ,οι μαύρες σειρήνες.
Μετά το φανάρι του τουντει , Μαρία με κόκκινο αυτοκίνητο ,με φόρεμα και ντεκολτέ να φαίνονται τα βυζιά .
Λίγο πιο κάτω μια άλλη αρκετά χοντρή άγνωστη ,για μένα .
Απέναντι από το πάρκο λίγο πιο πέρα ,μια Όλγα ,μου είπε ,πρεζου με μαύρο φορεματακι ,πριν σταματήσεις φαίνεται αρκετά καλό ,10 ευρώ για πίπα και 20 γαμιση,τατουάζ στα χέρια ,μπρατσομενη αρκετά! Καστανή αλλά έσερνε τα λόγια της .μετά εξαφανίστηκε .
Απέναντι από την διχάλα η Μιράντα με τον κρος και πήγε παρέα και ο άλλος κρος με το καρέ μαλλί .
Ακριβώς πάνω στην διχάλα άλλη γύφτισσα πρεζου ,με πιο καλό λέγειν αλλά και αυτή αδύνατη και αποκρουστική .
Η βόλτα έγινε μετά την βροχή περίπου 2 η ώρα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Πέρασμα μεσοβδόμαδα γύρω στις 1.30-2 από γιαννιτσών, 4-5 μαύρες εκεί κοντά στο fever, μια ξανθιά με πρησμένο πρόσωπο στο today, μια μελαχρινή μαυρομάλλα (μάλλον γύφτισα) μπροστά στην καβάτζα της βάσιας, βάσια κ ακόμα 1-2 ρομαδάκια στην χλόης κοντά, και τέλος στην διχάλα μια ξανθιά βουλγαρομά και η Ντανιέλα(επιτέλους) που φορτώθηκε με 20 (μετά απο διαπραγμάτευση-ηθελε 30) στην καβάτζα πίσω από το ταβερνάκι εκεί.

Πολύ καλή αίσθηση αν και βιαστική, δεν άφηνε να χουφτώνεις πολύ βέβαια αλλά καλό μπουκιτσι και στήσιμο. Σίγουρα θα ξαναφορτωθεί αλλά το απωθημένο τουλάχιστον έφυγε

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.946
Πόντοι
456
Καλά έκανε και εξαφανίστηκε φίλε μου,είναι η κρος η ντροπαλή που οπότε περνάς η κρύβεται η σου γυρνάει πλάτη να βλέπεις μόνο τον κωλο της .
Αυτή φοράει αυτό το φόρεμα που λες και ταιριάζει σε χρώμα και ύψος

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Σαββατοβραδο ηταν και 2 ξανθουλικα μωρα μαζι της !

στο ιδιο σημειο ! αυτες δεν τις εκοψα για τρανσφορμερς ομως:grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Σαββατοβραδο ηταν και 2 ξανθουλικα μωρα μαζι της !

στο ιδιο σημειο ! αυτες δεν τις εκοψα για τρανσφορμερς ομως:grin:
Η μία ήταν η αννιλια και η άλλη η Μιράντα ,σχεδόν κάθε βράδυ εκεί θα τις βρεις .είναι και μια μελαχρινή μαζί τους και τις τελευταίες μέρες που δεν βγαίνει η αννιλια με την μελαχρινή έπιασε πόστο αυτός με το καρέ μαλλί από μοναστηριού

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χθες 2:30 η ώρα πέρασα από πιάτσα το βράδυ απόλυτος τίποτα ,οι μαύρες όλες καθιστές στα πεζούλια,σε λίγο θα φέρουν και καρέκλες σαν τις γυφτισσες,η μαυρομαλλα με το κόκκινο αυτοκίνητο κλασικά στο πόστο της.
Μετά το4 all η ξανθιά μιλφ που στέκεται συνήθως εκεί κάποιες φορές ,η γνωστή μάνα εδώ ,που έχει και μια κόρη στο κουρμπετι .
Στη διχάλα η Μιράντα παρέα με ένα πουστη .
Και λίγο πιο δίπλα μεταφέρθηκε η πρεζου ,η πολύ αδύνατη , Ζωή νομίζω είπαμε ;δεν είναι γύφτισσα .
Σταμάτησα από περιεργεια να δω τι θα πει ,της λέω πόσο ;μου λέει πίπα η γαμιση..την λέω γενικά για να πάμε ,μου λέει πάμε με δέκα.
Είπα μπορεί πιο μετά και έφυγα .
Ρε σεις πως την γαμάτε αυτή την κοπέλα ,μιλούσε και έτρεμε η φωνή της ,είναι τελείως αδύνατη φαίνονται τα κόκκαλα .εγώ την λυπήθηκα πιο πολύ ,που να περάσει από το μυαλό να την γαμησω.
Έχει φτάσει στα τελειώματα.

Επίσης δεν ξέρω ρε γαμωτο η είμαι πολύ γκαντεμης η μόνο σε μένα τυχαίνει;
Πηγαίνοντας σπίτι ,κοιτάζω στο ταμπλό από την μεριά του συνοδηγού και βλέπω στην γωνία κλειστή καποτα μέσα στο αμάξι ..η είναι από την αννιλια πριν 3-4 μέρες που την είχα πάρει η προχθές που μιλούσα με την άλλη πρεζου την Όλγα και στιριζοταν από έξω στην πόρτα και είχε τα χέρια μέσα στο αμάξι για να μου κάνει τράκα τσιγάρο .
Πριν πάω σπίτι πρέπει να κάνω έλεγχο με φακό πλέον .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Χθες 2:30 η ώρα πέρασα από πιάτσα το βράδυ απόλυτος τίποτα ,οι μαύρες όλες καθιστές στα πεζούλια,σε λίγο θα φέρουν και καρέκλες σαν τις γυφτισσες,η μαυρομαλλα με το κόκκινο αυτοκίνητο κλασικά στο πόστο της.
Μετά το4 all η ξανθιά μιλφ που στέκεται συνήθως εκεί κάποιες φορές ,η γνωστή μάνα εδώ ,που έχει και μια κόρη στο κουρμπετι .
Και λίγο πιο δίπλα μεταφέρθηκε η πρεζου ,η πολύ αδύνατη , Ζωή νομίζω είπαμε ;δεν είναι γύφτισσα .
Σταμάτησα από περιεργεια να δω τι θα πει ,της λέω πόσο ;μου λέει πίπα η γαμιση..την λέω γενικά για να πάμε ,μου λέει πάμε με δέκα.
Ρε σεις πως την γαμάτε αυτή την κοπέλα ,μιλούσε και έτρεμε η φωνή της ,είναι τελείως αδύνατη φαίνονται τα κόκκαλα .εγώ την λυπήθηκα πιο πολύ ,που να περάσει από το μυαλό να την γαμησω.

Πηγαίνοντας σπίτι ,κοιτάζω στο ταμπλό από την μεριά του συνοδηγού και βλέπω στην γωνία κλειστή καποτα μέσα στο αμάξι ..η είναι από την αννιλια πριν 3-4 μέρες που την είχα πάρει η προχθές που μιλούσα με την άλλη πρεζου την Όλγα και στιριζοταν από έξω στην πόρτα και είχε τα χέρια μέσα στο αμάξι για να μου κάνει τράκα τσιγάρο .
Άσε φίλε παραλίγο να χωρίσω εξ αυτού
Πάντα παρατηρώ που πετάει το πλαστικό η εκάστοτε ταναπου για να μην έχω τραβαλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Άσε φίλε παραλίγο να χωρίσω εξ αυτού
Πάντα παρατηρώ που πετάει το πλαστικό η εκάστοτε ταναπου για να μην έχω τραβαλα
Ούτε καν γάμησα μέσα στο αμάξι ..την αννιλια που την πήρα την πήγα 2 λεπτά δρόμο και την γάμησα έξω και την άλλη ούτε την γάμησα ουτε καν την έβαλα μέσα στο αμάξι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Εχει ενα ρισκο μεγαλυτερο η πιατσα. Αλλα οταν ειναι σε τετοια κατασταση μια κοπελα το θεωρω (προσωπικα) αρκετα επικινδυνο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εχει ενα ρισκο μεγαλυτερο η πιατσα. Αλλα οταν ειναι σε τετοια κατασταση μια κοπελα το θεωρω (προσωπικα) αρκετα επικινδυνο.
Δεν θα την φορτωνα με τίποτα.απλα μιας και περνούσα είπα να μιλήσω να δω τι παιζει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πριν λίγο πέρασα πολύ λίγα πράγματα στην πιάτσα .δύο τρεις χοντρό Βουλγάρες κάνα δύο μαύρες ,μια ξανθιά στέκεται στην στροφή του φιβερ την οποία δεν την ξέρω αλλά φάνηκε αρκετά καλό .
Μαρία αλβανίδα με τζιν σορτσάκι και το κωλαρακι έξω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Πριν λίγο πέρασα πολύ λίγα πράγματα στην πιάτσα .δύο τρεις χοντρό Βουλγάρες κάνα δύο μαύρες ,μια ξανθιά στέκεται στην στροφή του φιβερ την οποία δεν την ξέρω αλλά φάνηκε αρκετά καλό .
Μαρία αλβανίδα με τζιν σορτσάκι και το κωλαρακι έξω
Η ίδια ξανθιά είναι που κάθεται στο στενό εκεί στήν τράπεζα Πειραιώς που είναι η γρια με το αμάξι το μπλε. Απλά άλλαξε θέση.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Απέναντι από το φιβερ πήρα πριν ένα τρανσακι ψηλό και ρε μάγκες τι έκανε το μωρό;
Χωθήκαμε στο γνωστό πάρκινγκ έναντι φιβερ και μου λέει
-«Εχεις χαρτί μήπως;»
-«Ναι φυσικά και έχω, γιατί ρωτάς;»
-«Έκανα κλισμα πριν λίγο και μου φεύγουν κάτι υγρά!»
Και ρε μαλακες αλήθεια έκατσε σαν σε τουρκική τουαλέτα, και προφανώς ξενέρωσα και δεν έβγαλα καν παπαρι έξω!
Της λέω να μ δώσει πίσω απευθείας το εικοσάρικο και αυτή να αρνείται! Και να μου δείχνει τα καφέ υγρά που έχεσε ρε παιδιά! Και να λέει δεν είναι καφέ δεν είναι σκατα, είναι σκέτα υγρά! Να με δουλεύει μπροστά στα μάτια μου δλδ! Πάλευε να με πείσει ότι θα με καβλωσει αλλά καταλαβαίνετε!
Εννοείται πήρα τα λεφτά μου πίσω και έφαγα μια πανσέτα προσπαθώντας να μη σκέφτομαι το τι είδα λίγο νωρίτερα!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Απέναντι από το φιβερ πήρα πριν ένα τρανσακι ψηλό και ρε μάγκες τι έκανε το μωρό;
-«Εχεις χαρτί μήπως;»
Και ρε μαλακες αλήθεια έκατσε σαν σε τουρκική τουαλέτα, και προφανώς ξενέρωσα και δεν έβγαλα καν παπαρι έξω!
Της λέω να μ δώσει πίσω απευθείας το εικοσάρικο και αυτή να αρνείται! Και να μου δείχνει τα καφέ υγρά που έχεσε ρε παιδιά! Και να λέει δεν είναι καφέ δεν είναι σκατα, είναι σκέτα υγρά! Να με δουλεύει μπροστά στα μάτια μου δλδ! Πάλευε να με πείσει ότι θα με καβλωσει αλλά καταλαβαίνετε!
Εννοείται πήρα τα λεφτά μου πίσω και έφαγα μια πανσέτα προσπαθώντας να μη σκέφτομαι το τι είδα λίγο νωρίτερα!
Καλά μας έκανες βραδιάτικα το στομάχι μη πω τι δε χρειαζόταν κ τόση λεπτομέρεια οπότε να προσέχετε εσείς με τα τρανσακια
Τώρα Η ξανθιά στην διασταύρωση με fever είναι η Ελένη η οποία είχε κ αγγελία στο κανε κ δούλεψε σε στούντιο κ είναι απότομη αν την μιλήσεις είναι κ ξεπετα είναι μόνιμα εκεί άντε κ κάπου εκεί τριγύρω η Πειραιώς πέφτει πολύ μακριά οπότε για άλλη μιλάς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Όσοι παίρνετε κρος και τρανς σε πιάτσα και αγγελίες αυτοκτονηστε, να χαρούμε λιγο.... τουλάχιστον μην τα γράφετε δημοσια..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Όσοι παίρνετε κρος και τρανς σε πιάτσα και αγγελίες αυτοκτονηστε, να χαρούμε λιγο.... τουλάχιστον μην τα γράφετε δημοσια..
Εχει κάτι μερακλήδες που περνουν τα γέροντο-κρος για παρτουζα στις καβαντζες. Τραινάκι τους πανε.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Ρε φίλε μετά από όλα αυτά την πανσέτα πως την έφαγες;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.432
Πόντοι
7.095
-«Εχεις χαρτί μήπως;»
H πανσέτα τι χρώμα είχε αδερφέ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
H πανσέτα τι χρώμα είχε αδερφέ?
Χαχαχα προς το καφέ λογικά
Πάντως ήρωας ο τύπος ποιος άλλος θα καθόταν να δει όλα αυτά πού μας ανέλυσε