Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Όσοι παίρνετε κρος και τρανς σε πιάτσα και αγγελίες αυτοκτονηστε, να χαρούμε λιγο.... τουλάχιστον μην τα γράφετε δημοσια..
Δεν είναι έτσι φίλε μου,εγώ προσωπικά δεν είμαι λάτρης των τρανς η κρος ,ούτε με ενδιαφέρει το θέμα ..αλλά μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα να μην σου πω οι μισοί είναι αυτής της κατηγορίας.
Ο καθένας τα γούστα του

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
Εντωμεταξυ σε ποιά αναφέρεται τελικά ο τύπος; η φιονα νομίζω βγάίνει μπροστά στο fever
Μεγάλο σίχαμα κ επικύνδινη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εντωμεταξυ σε ποιά αναφέρεται τελικά ο τύπος; η φιονα νομίζω βγάίνει μπροστά στο fever
Μεγάλο σίχαμα κ επικύνδινη
Για την Φιόνα δεν ξέρω γιατί λες ότι είναι επικυνδινη είναι πολλά χρόνια εκεί..
Πρέπει να λέει για μια που ήταν εχθές από νωρίς εκεί μια με κόκκινα μακριά μαλλιά ,πρώτη φορά την είδα εγώ ,περιφερόταν εκεί μπροστά λες και ήταν όλος ο δρόμος δικός της

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Χαχαχα προς το καφέ λογικά
Πάντως ήρωας ο τύπος ποιος άλλος θα καθόταν να δει όλα αυτά πού μας ανέλυσε
Θα με πεις ήταν στη μέση κ το εικοσάρικο πού περίμενε να πάρει
Αυτό ακριβώς δικέ μπυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την Φιόνα δεν ξέρω γιατί λες ότι είναι επικυνδινη είναι πολλά χρόνια εκεί..
Πρέπει να λέει για μια που ήταν εχθές από νωρίς εκεί μια με κόκκινα μακριά μαλλιά ,πρώτη φορά την είδα εγώ ,περιφερόταν εκεί μπροστά λες και ήταν όλος ο δρόμος δικός της
Ναι αυτή λεω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Όσοι παίρνετε κρος και τρανς σε πιάτσα και αγγελίες αυτοκτονηστε, να χαρούμε λιγο.... τουλάχιστον μην τα γράφετε δημοσια..
Φίλε σε πιάτσα δεν έχω γαμησει ποτε στη ζωη μου παρά μόνο τη φιονα, απ τις εποχές που σύχναζε στη γωνία 26ης έναντι δικαστηρίων και προφανώς κ ξεχωρίζει από όλες καθώς πάντα ήταν καθαρή όπως και η Νινα γ αυτούς που ξέρουν. Θα ήθελες να εχεις σπίτι σαν της φιονας έναντι παραλιακής τις εποχές εκείνες! Προφανώς και φορτώνω τρανσακια μια στο τόσο (4-5 το χρόνο) για την αλλαγή και όχι για να τα γαμαω όπως προείπα η το αντίθετο αλλά για να παίρνω το μάτι μου.
Τις προαλες συνεβρεθην με φοβερό εσκορτ τρανς αλλά δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ για να το αναφέρω
Ο λόγος που το ανέφερα εδώ και σου χάλασα την καθωσπρεπει φιλοσοφία της «Πάντειου σχολής» που μάλλον έβγαλες και θίχτηκες, ήταν καθαρά χιουμοριστικός, καλτ, άξιο αναφοράς (απ τη στιγμή που ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει στη Γιαννιτσων αφου βλέπουμε τα ίδια), ήταν στο σωστό φόρουμ & εν κατακλείδι το ανέφερα για να προβληθεί και κατι διαφορετικό για το αλατοπίπερο σε ένα φόρουμ το οποίο τελευταία ειναι μονοχνωτο και έχει τάση να μην είναι στις δόξες του όπως παλιά λόγω μη υλικού στη Γιαννιτσων! Λες κ εδώ που βρίσκεσαι είναι φόρουμ ιατρικής
Σπασε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Φίλε σε πιάτσα δεν έχω γαμησει ποτε στη ζωη μου παρά μόνο τη φιονα, απ τις εποχές που σύχναζε στη γωνία 26ης έναντι δικαστηρίων και προφανώς κ ξεχωρίζει από όλες καθώς πάντα ήταν καθαρή όπως και η Νινα γ αυτούς που ξέρουν. Θα ήθελες να εχεις σπίτι σαν της φιονας έναντι παραλιακής τις εποχές εκείνες! Προφανώς και φορτώνω τρανσακια μια στο τόσο (4-5 το χρόνο) για την αλλαγή και όχι για να τα γαμαω όπως προείπα η το αντίθετο αλλά για να παίρνω το μάτι μου.
Τις προαλες συνεβρεθην με φοβερό εσκορτ τρανς αλλά δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ για να το αναφέρω
Ο λόγος που το ανέφερα εδώ και σου χάλασα την καθωσπρεπει φιλοσοφία της «Πάντειου σχολής» που μάλλον έβγαλες και θίχτηκες, ήταν καθαρά χιουμοριστικός, καλτ, άξιο αναφοράς (απ τη στιγμή που ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει στη Γιαννιτσων αφου βλέπουμε τα ίδια), ήταν στο σωστό φόρουμ & εν κατακλείδι το ανέφερα για να προβληθεί και κατι διαφορετικό για το αλατοπίπερο σε ένα φόρουμ το οποίο τελευταία ειναι μονοχνωτο και έχει τάση να μην είναι στις δόξες του όπως παλιά λόγω μη υλικού στη Γιαννιτσων! Λες κ εδώ που βρίσκεσαι είναι φόρουμ ιατρικής
Σπασε
Απλά γελάω με το "σπάσε" ...δεν χρειάζεται να αυτοκτονησετε ειλικρινά ας υπάρχετε μόνο και μόνο για να γελάμε οι υπόλοιποι....

• Like
Αντιδράσεις: Velop3

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Δεν είναι έτσι φίλε μου,εγώ προσωπικά δεν είμαι λάτρης των τρανς η κρος ,ούτε με ενδιαφέρει το θέμα ..αλλά μεγάλο ποσοστό εδώ μέσα να μην σου πω οι μισοί είναι αυτής της κατηγορίας.
Ο καθένας τα γούστα του
Αδερφέ δεν είναι έτσι... μετά έχουμε παράπονο γιατί έχει περισσοτερα τραβελια η πιάτσα αντί για μουνι@ ,άμα τους παίρνουν καθημερινά πόσοι ανώμαλοι λογικό να βρίσκονται κάθε μέρα εκεί πέρα....

• Like
Αντιδράσεις: Velop3

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αδερφέ δεν είναι έτσι... μετά έχουμε παράπονο γιατί έχει περισσοτερα τραβελια η πιάτσα αντί για μουνι@ ,άμα τους παίρνουν καθημερινά πόσοι ανώμαλοι λογικό να βρίσκονται κάθε μέρα εκεί πέρα....
Η πιάτσα ανέκαθεν είχε και πουτανες και τρανς ,κρος και πουστηδες και ότι θες .δεν έχει καμία σχέση το ότι επειδή κάποιοι πάνε με τρανς για αυτό είναι κάθε μέρα εκεί.
Γυναίκες και μόνο θα βρεις μόνο στα στούντιο ...
Η πιάτσα είναι για όλους για αυτό λέγεται έτσι ότι θέλεις απλά διαλέγεις από γυναίκα μέχρι ελικόπτερο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Η πιάτσα ανέκαθεν είχε και πουτανες και τρανς ,κρος και πουστηδες και ότι θες .δεν έχει καμία σχέση το ότι επειδή κάποιοι πάνε με τρανς για αυτό είναι κάθε μέρα εκεί.
Γυναίκες και μόνο θα βρεις μόνο στα στούντιο ...
Η πιάτσα είναι για όλους για αυτό λέγεται έτσι ότι θέλεις απλά διαλέγεις από γυναίκα μέχρι ελικόπτερο
Χαιρω πολύ αυτά τα ξέρουμε...δεν παύει όμως να είναι ανώμαλοι όσοι τους παίρνουν..μην θεωρεί κάποιος νορμάλ τον εαυτό του αν το κάνει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χαιρω πολύ αυτά τα ξέρουμε...δεν παύει όμως να είναι ανώμαλοι όσοι τους παίρνουν..μην θεωρεί κάποιος νορμάλ τον εαυτό του αν το κάνει
Φίλε είναι πάρα πολύ αυτοί που τους παίρνουν .εγώ σου λέω προσωπικά δεν είμαι της κατηγορίας αυτής ,αλλά δεν θα κρίνω και τις επιλογές του άλλου.ουτε είναι σωστό να μιλάς έτσι για αυτούς .
Το θρεντ λέγεται ,
-Πουτανες Θεσσαλονίκης (πιάτσες ,τραβελια ,πουτανες)

Ο καθένας μπορεί να ενημερώσει για κάθε είδους προτιμήσεις.
Και όπως σου είπε και ο alfie,ήταν ένα σκηνικό που ήθελε να το αναφέρει ,για την φάση ,αν πας κάποια χρόνια πίσω θα διαβάσεις πολύ περισσότερα σαν αυτό .
Πλέον δεν φτάνει που γυρνάμε όλο και όλο 5 άτομα ,ούτε μπαίνει στον κόπο κανένας νέος να βγει να ενημερώσει ούτε καν να βγει,μπαίνει στο bourdela και αρχίζει ..ποια να πάρω ;είναι καλή ;τι ώρα θα την βρω ;πόση ώρα θα κάτσει να την γαμησω ;έχει ταυτότητα η διαβατήριο;..και μετά λέει έδωσα 50 ευρώ και πέρασα υπέροχα.

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Έχει προσέξει κανείς αν κάθεται άλλου η Σύλβια πλέον? Γυρνώντας από δουλειά περνάω από την μοναστηριού και δεν την βλέπω ούτε στην γωνία ούτε στην καβατζα της.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Έχει προσέξει κανείς αν κάθεται άλλου η Σύλβια πλέον? Γυρνώντας από δουλειά περνάω από την μοναστηριού και δεν την βλέπω ούτε στην γωνία ούτε στην καβατζα της.
Χθες πέρασα και εγώ δύο φορές 21:00 και μετά στις 00:00και δεν ήταν πουθενά ..έχει δύο τρεις μέρες και οι μισές Βουλγάρες χάθηκαν

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Σας έχει τύχει ατομο που κάνει πιατσα να μην ζητήσει λεφτά; Αν ναι υποθετω πως λογικά θα αφορουσε αντρα.

Καθαρα από περιέργεια ρωταω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Αν δε κάνω λάθος είναι η ξανθιά πού ήταν με νταιζη κ Έλενα στην eurobank εξακολουθεί να είναι στο πόστο της μέχρι κ προχθές πού πέρασα αλλά καμία φορά νομίζω πάνε κ απέναντί στην μοναστηριού έχω δει κ την Έλενα την τρίτη της παρέας από την απέναντί μεριά αλλά λίγο πιο πέρα δηλαδή προς κέντρο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Σας έχει τύχει ατομο που κάνει πιατσα να μην ζητήσει λεφτά; Αν ναι υποθετω πως λογικά θα αφορουσε αντρα.

Καθαρα από περιέργεια ρωταω
Οχι βεβαία
Τζάμπα δε δίνει ούτε η μαμά στον μπαμπά
Αλλά πως σού πέρασε από το μυαλό όλο κ κάτι θα γνωρίζεις

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Χθες πέρασα και εγώ δύο φορές 21:00 και μετά στις 00:00και δεν ήταν πουθενά ..έχει δύο τρεις μέρες και οι μισές Βουλγάρες χάθηκαν
Τέλεια... Την είχα στανταρακι αυτήν άμα εξαφανιστεί την κάτσαμε δεν είναι για κασκαντεριλικια η πιάτσα πολύ υποτονικά πράγματα.
Αν δε κάνω λάθος είναι η ξανθιά πού ήταν με νταιζη κ Έλενα στην eurobank εξακολουθεί να είναι στο πόστο της μέχρι κ προχθές πού πέρασα αλλά καμία φορά νομίζω πάνε κ απέναντί στην μοναστηριού έχω δει κ την Έλενα την τρίτη της παρέας από την απέναντί μεριά αλλά λίγο πιο πέρα δηλαδή προς κέντρο
Μια πολύ κοντή είναι με τατουάζ στα μπούτια. Θα κοιτάξω και από την απέναντι πλευρά σήμερα μπας και.

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Οχι βεβαία
Τζάμπα δε δίνει ούτε η μαμά στον μπαμπά
Αλλά πως σού πέρασε από το μυαλό όλο κ κάτι θα γνωρίζεις
Τοσοι πηδιουνται χωρίς λεφτα. Ισως καποιοι να το εκαναν για να βρουν πιο ευκολα ατομα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τέλεια... Την είχα στανταρακι αυτήν άμα εξαφανιστεί την κάτσαμε δεν είναι για κασκαντεριλικια η πιάτσα πολύ υποτονικά πράγματα.

Μια πολύ κοντή είναι με τατουάζ στα μπούτια. Θα κοιτάξω και από την απέναντι πλευρά σήμερα μπας και.
Φυσιολογικά δεν νομίζω να εξαφανιστούν γενικώς ,ούτε αυτή.ολες το κάνουν ίσως πήγε κανένα τουρ για αρπαχτες η διακοπές .
Κάποια στιγμή θα εμφανιστούν πάλι .
Μπορεί απλά και να έτυχε άμα ήταν συνέχεια με πελάτες και να μην την είδαμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τοσοι πηδιουνται χωρίς λεφτα. Ισως καποιοι να το εκαναν για να βρουν πιο ευκολα ατομα
Τώρα εσύ ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα...σε αυτό που ψάχνεις έχει γεμίσει η μισή Θεσσαλονίκη,αλλά εσύ είσαι σε λάθος νήμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom