Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Τώρα εσύ ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα...σε αυτό που ψάχνεις έχει γεμίσει η μισή Θεσσαλονίκη,αλλά εσύ είσαι σε λάθος νήμα
Οχι δεν ριχνω τίποτα εξάλλου ψαχνω να με πηδηξουν οποτε είμαι έτσι και αλλιώς στην άλλη πλευρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Οχι δεν ριχνω τίποτα εξάλλου ψαχνω να με πηδηξουν οποτε είμαι έτσι και αλλιώς στην άλλη πλευρα
Αυτό λέω ,είσαι σε λάθος νήμα ..
Μπορείς να λύσεις τις απορίες σου στα τσοντοσινεμα η σε κάποιο γκέι θρεντ

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Φίλε είναι πάρα πολύ αυτοί που τους παίρνουν .εγώ σου λέω προσωπικά δεν είμαι της κατηγορίας αυτής ,αλλά δεν θα κρίνω και τις επιλογές του άλλου.ουτε είναι σωστό να μιλάς έτσι για αυτούς .
Το θρεντ λέγεται ,
-Πουτανες Θεσσαλονίκης (πιάτσες ,τραβελια ,πουτανες)

Ο καθένας μπορεί να ενημερώσει για κάθε είδους προτιμήσεις.
Και όπως σου είπε και ο alfie,ήταν ένα σκηνικό που ήθελε να το αναφέρει ,για την φάση ,αν πας κάποια χρόνια πίσω θα διαβάσεις πολύ περισσότερα σαν αυτό .
Πλέον δεν φτάνει που γυρνάμε όλο και όλο 5 άτομα ,ούτε μπαίνει στον κόπο κανένας νέος να βγει να ενημερώσει ούτε καν να βγει,μπαίνει στο bourdela και αρχίζει ..ποια να πάρω ;είναι καλή ;τι ώρα θα την βρω ;πόση ώρα θα κάτσει να την γαμησω ;έχει ταυτότητα η διαβατήριο;..και μετά λέει έδωσα 50 ευρώ και πέρασα υπέροχα.
Χαιρω πολύ αυτά τα ξέρουμε...δεν παύει όμως να είναι ανώμαλοι όσοι τους παίρνουν..μην θεωρεί κάποιος νορμάλ τον εαυτό του αν Η μισή Θεσσαλονίκη δλδ είναι ανώμαλη! Όπως και τόσα μέλη εδώ μέσα που
Αδερφέ δεν είναι έτσι... μετά έχουμε παράπονο γιατί έχει περισσοτερα τραβελια η πιάτσα αντί για μουνι@ ,άμα τους παίρνουν καθημερινά πόσοι ανώμαλοι λογικό να βρίσκονται κάθε μέρα εκεί πέρα....
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι ανώμαλη η μισή πόλη;! Που και μέσα σ αυτήν είναι τόσα ένδοξα μέλη του φόρουμ όπως Al, monstercock, Humax κτλ που σε διαφωτίζουν συνεχώς με πληροφορίες τόσα χρόνια; Η καβλα μπρο δεν κοιτάει ανωμαλίες και εδώ μιλάμε για πιάτσα! Κάτι το οποίο Εσυ θεωρείς λογικό μπορει κάποιος άλλος να το θεωρεί όχι απλά ανώμαλο αλλά ξεφτίλα!
Και όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Dew, το όνομα του θρεντ εμπεριέχει τα πάντα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Πάνε στα gloryhole πίσω απ το capsis η στο άλλο κάθετα στην Ταντάλου εκεί στον ΟΑΕΔ. Λάθος πόρτα χτυπησες

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
ρε παιδια μια φορα πηγα τη βολτα και δε νομιζω να το ξανακανω.. λεει ο ανθρωπος ενα σκηνικο που ειδε και δεχεται επιθεση με χαρακτηρισμους κιολας. δηλαδη δε καταλαβα..!? για ενημερωση δεν ειναι εδω το νημα? ενημερωσε το παλικαρι. ενημερωστε στη τελικη κι εμας... γιατι βλεπω αλλους τους κραζουν που απλα ρωτανε. αλλους τους κραζουν που λενε τι ειδαν και δεν εμπιπτει στα γουστα τους. εγω λοιπον απ οτι ειδα στη βολτα μου η πιατσα αναφερεται σε ολα τα γουστα και οπως ειχα στο μυαλο μου σε μια ΠΙΑΤΣΑ θα παιζουν και πολλα σκηνικα. οποτε λοιπον αναφερομαστε σε σκηνικα πιατσας λογικο δεν ειναι να αναφερονται και ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ?? οι συμπεριφορες μερικες φορες ορισμενων ανθρωπων αποτρεπουν πολλους καινουργιους απ το να μοιραστουν στο νημα εμπειριες και εικονες. καλο απογευμα σε ολους

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ρε παιδια μια φορα πηγα τη βολτα και δε νομιζω να το ξανακανω.. λεει ο ανθρωπος ενα σκηνικο που ειδε και δεχεται επιθεση με χαρακτηρισμους κιολας. δηλαδη δε καταλαβα..!? για ενημερωση δεν ειναι εδω το νημα? ενημερωσε το παλικαρι. ενημερωστε στη τελικη κι εμας... γιατι βλεπω αλλους τους κραζουν που απλα ρωτανε. αλλους τους κραζουν που λενε τι ειδαν και δεν εμπιπτει στα γουστα τους. εγω λοιπον απ οτι ειδα στη βολτα μου η πιατσα αναφερεται σε ολα τα γουστα και οπως ειχα στο μυαλο μου σε μια ΠΙΑΤΣΑ θα παιζουν και πολλα σκηνικα. οποτε λοιπον αναφερομαστε σε σκηνικα πιατσας λογικο δεν ειναι να αναφερονται και ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ?? οι συμπεριφορες μερικες φορες ορισμενων ανθρωπων αποτρεπουν πολλους καινουργιους απ το να μοιραστουν στο νημα εμπειριες και εικονες. καλο απογευμα σε ολους
Αυτό εξηγήσαμε και πιο νωρίς .
Δεν αποτρέπει κάνεις τους καινούριους να ρωτάνε κάτι που θέλουν να μάθουν η που είδαν και τους φάνηκε παράξενο η πρωτόγνωρο..
Απλά όταν θες να συμμετέχεις σε ένα ενημερωτικό θρεντ και θες να μαθαίνεις η να μοιράζεσαι εμπειρίες πρέπει και να πας και καμιά βόλτα .
Δεν γίνεται να μην έχεις βγει στη ζωή σου από την Καλαμαριά και να θες να σε στείλω στη Γιαννιτσών 130 στις 22:00 για να γαμησεις την τάδε ..και επιπλέον να μην ξανά μπεις μετά ποτέ εδώ να πεις ούτε καν την εντύπωση σου .

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Αυτό εξηγήσαμε και πιο νωρίς .
Δεν αποτρέπει κάνεις τους καινούριους να ρωτάνε κάτι που θέλουν να μάθουν η που είδαν και τους φάνηκε παράξενο η πρωτόγνωρο..
Απλά όταν θες να συμμετέχεις σε ένα ενημερωτικό θρεντ και θες να μαθαίνεις η να μοιράζεσαι εμπειρίες πρέπει και να πας και καμιά βόλτα .
Δεν γίνεται να μην έχεις βγει στη ζωή σου από την Καλαμαριά και να θες να σε στείλω στη Γιαννιτσών 130 στις 22:00 για να γαμησεις την τάδε ..και επιπλέον να μην ξανά μπεις μετά ποτέ εδώ να πεις ούτε καν την εντύπωση σου .
δε ρωτησα απολυτως τιποτα και δε ζητησα καμια συμβουλη. εχω κανει μια παραθεση με ακριβως οτι ειδα και οτι δεν ειδα. απλα ξεκαθαριζω οτι ΑΝ ειχα δει ενα τετοιο μηνυμα, προσβλητικο προς αλλους ανθρωπους που ενημερωσαν, δε θα το ρισκαρα να ενημερωσω και να με προσβαλει καποιος. ειναι προσωπικη αποψη δικη μου και δεν αναφερομαι σε καναν. απλα παραθετω εναν τροπο σκεψης

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
δε ρωτησα απολυτως τιποτα και δε ζητησα καμια συμβουλη. εχω κανει μια παραθεση με ακριβως οτι ειδα και οτι δεν ειδα. απλα ξεκαθαριζω οτι ΑΝ ειχα δει ενα τετοιο μηνυμα, προσβλητικο προς αλλους ανθρωπους που ενημερωσαν, δε θα το ρισκαρα να ενημερωσω και να με προσβαλει καποιος. ειναι προσωπικη αποψη δικη μου και δεν αναφερομαι σε καναν. απλα παραθετω εναν τροπο σκεψης
Και καλά έκανες ,δεν σε εκραξε κανένας .αλλά άμα βγεις το βράδυ πες μας και τι γίνεται !

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
Και καλά έκανες ,δεν σε εκραξε κανένας .αλλά άμα βγεις το βράδυ πες μας και τι γίνεται !
εννοειται γι αυτο αλλωστε μπηκα σημερα κιολας γιατι (λογικα) μεσα στο ΠΣΚ θα κανω μια βολτα. απλα ολοι οι παλιοι καλο ειναι να μη ξεχνατε οτι υπαρχουν και νεοι και σε ηλικια και σε εμπειριες. οπως δε γεννηθηκατε 30-40-50 ετσι κι αυτοι περνουν απ τα 18--20-29 οπως κι εσεις αλλωστε. αυτα ευχαριστω. αν εχω εικονες θα ενημερωσω

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
Όσοι παίρνετε κρος και τρανς σε πιάτσα και αγγελίες αυτοκτονηστε, να χαρούμε λιγο.... τουλάχιστον μην τα γράφετε δημοσια..
Αυτό ακριβώς απ' το στόμα μου το πήρες

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Η πιάτσα είναι για όλους ρε κομπλεξικοι. Καλά κάνει ο καθένας και γράφει ενημέρωση για τα πάντα, ο τίτλος του νήματος είναι συγκεκριμένος, εκτός αν δεν ξέρετε ορθογραφία ή είναι επιλεκτική η όραση σας. Παλιότερα έχουν γραφτεί όργια εδώ μέσα και γουστάραμε. Αυτό είναι ένα πτεσμα που ειπώθηκε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η πιάτσα είναι για όλους ρε κομπλεξικοι. Καλά κάνει ο καθένας και γράφει ενημέρωση για τα πάντα, ο τίτλος του νήματος είναι συγκεκριμένος, εκτός αν δεν ξέρετε ορθογραφία ή είναι επιλεκτική η όραση σας. Παλιότερα έχουν γραφτεί όργια εδώ μέσα και γουστάραμε. Αυτό είναι ένα πτεσμα που ειπώθηκε.
Velop3 έγραψε:

Εδώ ο άλλος (Velop3 ) πριν 2 βδομάδες είχε 10 σελίδες στο νήμα των τρανς φασαρία ,με μια bella τρανς ,γιατί αυτός ορκιζόταν ότι την γάμησε ακαποτα ! ..και δες τι μπήκε εδώ να γράψει ..
Τέλος πάντων ,ο τίτλος πιστεύω τα λέει και τα δικαιολογεί όλα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ευχαριστώ για το Έμμεσο σαπορτ και Που λες τα αυτονόητα φίλε! Έτσι είναι! Μου λείπουν οι στιγμές και οι μέρες που κάθε σχολείο στο θρεντ Ήταν γνήσιο και άμεσο! Και γεμάτο προσωπικότητα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
παλιά ρε μαλακες μπαίναμε εδώ μέσα όχι μόνο για καβλα και ενημέρωση αλλά και για χαβαλέ και να νιώσουμε παρέα! Να ξεχαστουμε λίγο! Λέγαμε μαλακιες και παράλληλα πληροφορίες κ τώρα ο καθένας κοιτάει να την πει στον άλλον γιατί δίνει πίπες σε τραβελια
Σοκ

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Φυσιολογικά δεν νομίζω να εξαφανιστούν γενικώς ,ούτε αυτή.ολες το κάνουν ίσως πήγε κανένα τουρ για αρπαχτες η διακοπές .
Κάποια στιγμή θα εμφανιστούν πάλι .
Μπορεί απλά και να έτυχε άμα ήταν συνέχεια με πελάτες και να μην την είδαμε
Σήμερα στον γυρισμό είδα αμάξι εκει στο στενάκι άρα πιθανό να γαμιόταν είμαστε εντάξει :cheesy: Η αλήθεια είναι οτι πρέπει να έχει παρα πολυ δουλειά η ρουφιάνα πολύ σπάνια θα την δεις να κάθετε είτε περπατάει να γυρίσει είτε να πάει στην καβάτζα. Για να την πάρεις πρέπει να την στήσεις εκεί κοντά και όταν την δείς να πας.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εχει κανενας εμπειρια να μας πει για τις 2 που ειναι στην Μοναστηριου προς το μηχανουριο ΟΣΕ που στεκονται;;;

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
Velop3 έγραψε:

Εδώ ο άλλος (Velop3 ) πριν 2 βδομάδες είχε 10 σελίδες στο νήμα των τρανς φασαρία ,με μια bella τρανς ,γιατί αυτός ορκιζόταν ότι την γάμησε ακαποτα ! ..και δες τι μπήκε εδώ να γράψει ..
Τέλος πάντων ,ο τίτλος πιστεύω τα λέει και τα δικαιολογεί όλα
Εγώ την χοντρή δε την πήρα απ' την πιάτσα όμως αδερφέ...για τη πιάτσα συμφώνησα λόγο της βρώμας...τα κρος κ τρανς της πόλης μας ξέρουμε όλοι τι βρώμα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλο παλιά όπως είπες κ αλο τώρα με τα κοκορέτσια κ τα κοντοσουβλια

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
παλιά ρε μαλακες μπαίναμε εδώ μέσα όχι μόνο για καβλα και ενημέρωση αλλά και για χαβαλέ και να νιώσουμε παρέα! Να ξεχαστουμε λίγο! Λέγαμε μαλακιες και παράλληλα πληροφορίες κ τώρα ο καθένας κοιτάει να την πει στον άλλον γιατί δίνει πίπες σε τραβελια
Σοκ
Πιστεύω πως κ τώρα μπορεί να γίνει αυτό που λες....αλλά δεν το λέω για μένα,γενικά βλέπω τους [παλιούς] να μιλάνε πολύ επιθετικά κ άσχημα κ βρίζοντας εννοείται άτομα τα οποία είναι καινούρια...
Εδώ να σημειώσω ότι κ εγώ παλιός είμαι απλά άλλαξα συσκευές έκανα κάνα 3 με 4 καινούρια προφίλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom