Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
797
Πόντοι
81
Μαγκες καλησπερα ! Πριν μια βδομαδα περιπου βρεθηκα στα ΚΤΕΛ της πολης σας λογω υποχρεωσεων . Εκει που καθομουν στο καφε απο την μερια που ειναι τα εκδοτηρια εχει καποια τραπεζακια εξω για τον κοσμο οπου εκει ζητιανευαν διαφορα ζομπι :zombie:.Αναμεσα τους διεκρινα μια κορασιδα ψηλη με μακρυ μαυρο φορεμα , κρατουσε μια μεγαλη γυναικεια τσαντα ,ειχε κοντο μαλλι στυλ αφανα και φορουσε μαυρη μασκα.Τι παιζει με την συκεκριμενη κορασιδα ?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μαγκες καλησπερα ! Πριν μια βδομαδα περιπου βρεθηκα στα ΚΤΕΛ της πολης σας λογω υποχρεωσεων . Εκει που καθομουν στο καφε απο την μερια που ειναι τα εκδοτηρια εχει καποια τραπεζακια εξω για τον κοσμο οπου εκει ζητιανευαν διαφορα ζομπι :zombie:.Αναμεσα τους διεκρινα μια κορασιδα ψηλη με μακρυ μαυρο φορεμα , κρατουσε μια μεγαλη γυναικεια τσαντα ,ειχε κοντο μαλλι στυλ αφανα και φορουσε μαυρη μασκα.Τι παιζει με την συκεκριμενη κορασιδα ?
Δύσκολα να ήταν της πιατσας

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Της τα δωσα μια φορά τα τριάντα της Σουλαρας και αν της φερθείς εντάξει κ δει ότι καβλωνεις το πάει μια χαρά. Πέρσι που έβγαινε απέναντι από το one στη στάση στο πόστο της Άννα-περούκες την είχα πάρει. Μου είχε δώσει και τηλ και την ειχα πάρει μια δυο. Το σήκωνε ένας «κύριος» λέγοντας πως η «Μαρία» (σουλα) τα έχει κόψει αυτά και να σπάσω γιατί ζηλεύει και θα γίνει χαμός
Προφανώς ή θα χώρισε ή της ήρθε πολύ το αέριο-ΔΕΗ
Αυτο που ο νταβάς ζηλεύει κιόλας κ θυμώνει.... Δλδη βγάζεις την γκομενα σου στο κλαρί ρε τελευταιε. Δεν τους γαμας, που με δικά μας λεφτά λαδώνει το στομάχι τους κ παίζουν κινο κ πίνουν μπύρες στα today.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτο που ο νταβάς ζηλεύει κιόλας κ θυμώνει.... Δλδη βγάζεις την γκομενα σου στο κλαρί ρε τελευταιε. Δεν τους γαμας, που με δικά μας λεφτά λαδώνει το στομάχι τους κ παίζουν κινο κ πίνουν μπύρες στα today.
Αυτοί οι νταβαδες της πιάτσας είναι τραγικοί ..άκου εκεί ζηλεύει ! Φαντάζεσαι να σου έρχεται στην καβατζα και να σου λέει ,γιατί μου το κάνεις αυτό ρε φιλαράκι ;....
Γενικά όλη η πιάτσα όσο πάει χειροτερεύει,παλια γκρινιαζαν όλοι για τις γκόμενες και τώρα έχει γίνει 10 φορές χειρότερα..
Όταν περνάω αργά ,από την ξεραιλα που έχει μέχρι που μπαίνω στον πειρασμό να γαμησω την Μιράντα ,αλλά κάτι με σταματάει ,οπότε την βλέπω μου δίνει την ιδέα ότι είναι χαζοχαρουμενο ,προχθές ήμουν καυλωμένος και παρά λίγο να την φορτωσω και τελικά ξανά σκάσανε οι δύο Βουλγάρες και πήρα πάλι την αννιλια,όχι ότι κάνει κάτι το ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον βλέπεται

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Εθεαθη η Χρυσα 11.30 ώρα το πρωί σήμερα. Κλασικά ντυμένη με τα ιδια μαύρα ρούχα κ βάψιμο. Μάλλον δεν έβγαιναν τα φραγκα για την δόση της. Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι της έχουν πέσει τα δόντια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εθεαθη η Χρυσα 11.30 ώρα το πρωί σήμερα. Κλασικά ντυμένη με τα ιδια μαύρα ρούχα κ βάψιμο. Μάλλον δεν έβγαιναν τα φραγκα για την δόση της. Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι της έχουν πέσει τα δόντια.
Σοβαρά φίλε;τόσο χάλια;
Για να βγήκε 11:30 πρωί να μου πεις ...έχει ένα μήνα δεν εμφανίζεται στη γωνία ,δύο φορές την πέτυχα και ήταν μέσα σε εκείνο το αμάξι που λέγαμε και την προηγούμενη φορά χωρίς να βγαίνει

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Σοβαρά φίλε;τόσο χάλια;
Για να βγήκε 11:30 πρωί να μου πεις ...έχει ένα μήνα δεν εμφανίζεται στη γωνία ,δύο φορές την πέτυχα και ήταν μέσα σε εκείνο το αμάξι που λέγαμε και την προηγούμενη φορά χωρίς να βγαίνει
Κοιτα χάλια ποτέ δεν είναι σε σημείο που να σε αποτρέπει, αλλα τελευταία φορά που την πήρα όταν μιλούσα στο αμαξι μαζί της το καταλαβα οτι της λέιπει δόντι η δόντια από μπροστά, κ ότι εχει περίεργα σημάδια γενικά στο σωμα της. Εχει κανα 2μηνο που την πειρα 1 κ τελευταία φορά. Επισης το αμαξι είναι στημένο εκεί μαυτον αλλά Χρύσα πουθενά για αρκετή ώρα. Προχθές αυτό το βραδυ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κοιτα χάλια ποτέ δεν είναι σε σημείο που να σε αποτρέπει, αλλα τελευταία φορά που την πήρα όταν μιλούσα στο αμαξι μαζί της το καταλαβα οτι της λέιπει δόντι η δόντια από μπροστά, κ ότι εχει περίεργα σημάδια γενικά στο σωμα της. Εχει κανα 2μηνο που την πειρα 1 κ τελευταία φορά. Επισης το αμαξι είναι στημένο εκεί μαυτον αλλά Χρύσα πουθενά για αρκετή ώρα. Προχθές αυτό το βραδυ
Νομίζω προχθές το είχα δει και εγώ το αμάξι ,για σημάδια περίεργα είχα προσέξει και εγώ κάτω από το λαιμό στο θώρακα ..αλλά έχω να την πάρω σίγουρα 2 μήνες .2 φορές την πέτυχα με αυτό το αμάξι και την μία είχαν και περισσότερη παρέα .δεν σταμάτησα γιατί δεν βγήκε καν στο δρόμο όταν βγήκε μετά από ώρα καθόταν απλά με τους άλλους απέναντι από το σημείο της και μιλούσαν .
Κάτι δεν πάει σίγουρα καλά με αυτήν , τελευταία.παλια ήταν πάντα στο μέρος της πολύ αργά το βράδυ όταν εμφανιζόταν

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Πέρασμά χθες κατά τις 11 χάλια μαύρα η πιάτσα
Ακόμα κ ο μπενυ έλειπε
Προχωροντας στο 4all μπροστά μία ξανθιά ανάξια συζήτησής απέναντί η Έλενα με τα τατουάζ έπαιζε με το κινητό κ από αριστερά ανέβαινε η Αλβανίδα η Μαρία η ξεπετα μπούτι δε κλεινει η καριολα
Λίγο πιο πέρα καθόταν δεξιά η ξανθιά η μάνα η ψηλή
Πριν την δάφνης κάτι σαβούροβουλγαρες κ στην διασταύρωση με κουμαρά ήταν η ψηλή η κόρη δε θυμάμαι όνομά με την σούλα κ ένα τραβελι στην απέναντί γωνιά άλλο τραβελι στην επομένη διασταύρωση η ξανθιά Άννιλια με την Ντανιέλα κ επιστροφή από μοναστηριού οπού κάπου στην Χαλκίδος περίπου από την πάνω της μοναστηριού η Έλενα με την νταιζη τα λέγανε
Φορτώθηκε η Έλενα για ακόμη μία φορά καλή για ένα 20ρικο

Τελευταία τροποποίηση:

Chimikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα και από εμένα!!!
Καινούργιος στο forum....... κάποιος φίλος να δώσει "πληροφορίες" για την Μιράντα την αλβανίδα πριν το τέρμα της Γιαννιτσών προς τα κτελ;;;;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Πέρασμά χθες κατά τις 11 χάλια μαύρα η πιάτσα
Ακόμα κ ο μπενυ έλειπε
Προχωροντας στο 4all μπροστά μία ξανθιά ανάξια συζήτησής απέναντί η Έλενα με τα τατουάζ έπαιζε με το κινητό κ από αριστερά ανέβαινε η Αλβανίδα η Μαρία η ξεπετα μπούτι δε κλεινει η καριολα
Λίγο πιο πέρα καθόταν δεξιά η ξανθιά η μάνα η ψηλή
Πριν την δάφνης κάτι σαβούροβουλγαρες κ στην διασταύρωση με κουμαρά ήταν η ψηλή η κόρη δε θυμάμαι όνομά με την σούλα κ ένα τραβελι στην απέναντί γωνιά άλλο τραβελι στην επομένη διασταύρωση η ξανθιά Άννιλια με την Ντανιέλα κ επιστροφή από μοναστηριού οπού κάπου στην Χαλκίδος περίπου από την πάνω της μοναστηριού η Έλενα με την νταιζη τα λέγανε
Φορτώθηκε η Έλενα για ακόμη μία φορά καλή για ένα 20ρικο
Η γνωστη Ελενα που καποιες φορες συνοδευεται απο τρβ 20; Το ριξε παλι; Γιατι 30 ζητουσε κι αυτη. Η Αννιλια ειναι καπως ζουμερη;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Η γνωστη Ελενα που καποιες φορες συνοδευεται απο τρβ 20; Το ριξε παλι; Γιατι 30 ζητουσε κι αυτη. Η Αννιλια ειναι καπως ζουμερη;
Ναι αυτή πού κατά καιρούς κάνει παρέα με τραβελια τώρα είναι με την νταιζη όσο για τα 20 πέφτει πείνα μεγάλη απ ότι μου είπε οπότε καλά θα κάνουμε να μη δίνουμε πουθενά 30
Οχι δε θα το έλεγα κανονική είναι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Μάγκες καλησπέρα και από εμένα!!!
Καινούργιος στο forum....... κάποιος φίλος να δώσει "πληροφορίες" για την Μιράντα την αλβανίδα πριν το τέρμα της Γιαννιτσών προς τα κτελ;;;;
Τι γνωρίζεις για την Μιράντα γιατί για να ξέρεις όνομά αρά την ρώτησές
Τι πληροφορίες θέλεις

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Ναι αυτή πού κατά καιρούς κάνει παρέα με τραβελια τώρα είναι με την νταιζη όσο για τα 20 πέφτει πείνα μεγάλη απ ότι μου είπε οπότε καλά θα κάνουμε να μη δίνουμε πουθενά 30
Οχι δε θα το έλεγα κανονική είναι
Σωστος. Ευχαριστω.

Chimikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Τι γνωρίζεις για την Μιράντα γιατί για να ξέρεις όνομά αρά την ρώτησές
Τι πληροφορίες θέλεις
Πέρασα προχθές, ήταν 2 μελαχρινες ( τώρα αγοράκια ήταν;;; Κοριτσάκια;;; Δεν ξέρω)και αυτό το αξιομαμητο ξανθό πίσω από ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Μου συστήθηκε ως Μιράντα από Αλβανία και εκείνη την στιγμή έσκασαν 2 μηχανές της αστυνομίας και αυτες μπήκαν εκεί στο στενό........ξανά πέρασα μετά από 1 τέταρτο,αλλά τίποτα. Ήθελα να μάθω τι παίζει,κάθε πότε βγαίνει,αν αξίζει να ξανά περάσω, καθότι από επαρχία και δεν βολεύει

Τελευταία τροποποίηση:

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Τις προάλλες είδα μια μικροκαμωμένη στην διχάλα και σταμάτησα να ρωτήσω τι και πώς, 20 μου είπε αλλά δεν είχε καποτες έπρεπε να πάω να πάρω, έτσι πως σήκωσα το βλέμμα να την απαντησω και την κοίταξα καλύτερα σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να πω κάτι. Παιδιά το κοριτσάκι ήταν το πολύ πολύ 13 χρόνων μπορεί λιγότερο. Έχουν ξεφύγει οι γύφτοι.

Να τις προσέχετε αυτές γιατί 13 χρόνων μιλούσε σαν 39, σε 10 χρόνια αυτοί έχουν κάνει και έχουν δει πιο πολλά απότι θα δούμε και θα κάνουμε εμείς σε 50.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μετά από κάνα 2 περάσματα στην περιοχή σταματάω στην Σούλα, που απολάμβανε το φραπεδακι της στο σημείο που κάθεται μαζί με την Σόνια! Το μωρό κατευθείαν μου απάντησε 30€ πως παίζει μπαλίτσα(:boobies:)! Την λέω μωρό..."αν σε πάρω σε ξενοδοχείο με 2 τελειώματα, πόσο θα κοστίσει??"
Και τι μου απαντάει..."130€"(:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:)
Έφυγα σαν πακετας που έχει να παραδώσει 10 παραγγελίες μαζί!:grin:
Τώρα που το είδα και πιο καλά το μωρό από κοντά, όντως γυφτιζει πολύ στο πρόσωπο!:confused::confused:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Τις προάλλες είδα μια μικροκαμωμένη στην διχάλα και σταμάτησα να ρωτήσω τι και πώς, 20 μου είπε αλλά δεν είχε καποτες έπρεπε να πάω να πάρω, έτσι πως σήκωσα το βλέμμα να την απαντησω και την κοίταξα καλύτερα σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να πω κάτι. Παιδιά το κοριτσάκι ήταν το πολύ πολύ 13 χρόνων μπορεί λιγότερο. Έχουν ξεφύγει οι γύφτοι.

Να τις προσέχετε αυτές γιατί 13 χρόνων μιλούσε σαν 39, σε 10 χρόνια αυτοί έχουν κάνει και έχουν δει πιο πολλά απότι θα δούμε και θα κάνουμε εμείς σε 50.
Μιλούσε σαν 39 χρόνων γιατί είναι καμιά 30 και την λένε Κατερίνα... επηδει είναι πολύ μινιον δεν πάει να πει ότι είναι και παιδάκι...Δεν χρειάζεται να πίνετε όταν πηγαίνετε στις πιατσες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μιλούσε σαν 39 χρόνων γιατί είναι καμιά 30 και την λένε Κατερίνα... επηδει είναι πολύ μινιον δεν πάει να πει ότι είναι και παιδάκι...Δεν χρειάζεται να πίνετε όταν πηγαίνετε στις πιατσες
Εντάξει φίλε μου ,μην γίνεσαι κακός .έχει κάποια κορίτσια απροσδιόριστα η πιάτσα ,πως να το κάνουμε

• Like
Αντιδράσεις: Velop3

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μετά από κάνα 2 περάσματα στην περιοχή σταματάω στην Σούλα, που απολάμβανε το φραπεδακι της στο σημείο που κάθεται μαζί με την Σόνια! Το μωρό κατευθείαν μου απάντησε 30€ πως παίζει μπαλίτσα(:boobies:)! Την λέω μωρό..."αν σε πάρω σε ξενοδοχείο με 2 τελειώματα, πόσο θα κοστίσει??"
Και τι μου απαντάει..."130€"(:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:)
Έφυγα σαν πακετας που έχει να παραδώσει 10 παραγγελίες μαζί!:grin:
Τώρα που το είδα και πιο καλά το μωρό από κοντά, όντως γυφτιζει πολύ στο πρόσωπο!:confused::confused:
Τι 30 ρε όργιο ,πες της .
130 δεν θα βγάλεις ούτε σε 12 ώρες άμα κάτσεις στην πιάτσα .
Μην δίνετε 30ρια όσο καλό και να είναι ,20 και πολλά είναι ,30 πας στούντιο με κλιματισμό και κρεβατάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom