Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τι 30 ρε όργιο ,πες της .
130 δεν θα βγάλεις ούτε σε 12 ώρες άμα κάτσεις στην πιάτσα .
Μην δίνετε 30ρια όσο καλό και να είναι ,20 και πολλά είναι ,30 πας στούντιο με κλιματισμό και κρεβατάκι
Εννοείται πως σε στούντιο κατέληξα! :grin:

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Μιλούσε σαν 39 χρόνων γιατί είναι καμιά 30 και την λένε Κατερίνα... επηδει είναι πολύ μινιον δεν πάει να πει ότι είναι και παιδάκι...Δεν χρειάζεται να πίνετε όταν πηγαίνετε στις πιατσες
Αν λέμε την ίδια και σου έχει πει εσένα ότι είναι 30 χρονων και το έφαγες δε ξέρω τι να σου πω. Η κοπέλα δεν είναι απλά μινιόν το σώμα της είναι υποανάπτυκτο και το πρόσωπο της είναι από παιδάκι δημοτικού.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Αν λέμε την ίδια και σου έχει πει εσένα ότι είναι 30 χρονων και το έφαγες δε ξέρω τι να σου πω. Η κοπέλα δεν είναι απλά μινιόν το σώμα της είναι υποανάπτυκτο και το πρόσωπο της είναι από παιδάκι δημοτικού.
Αδερφέ για να κάνουμε λίγο χιούμορ.. έπρεπε πριν λίγα χρόνια να πας στο παιχνίδι με τον Λιάγκα που έπρεπε να μαντέψουν τις ηλικίες....Την χοντρή στην γωνία της Μαζαράκη την ειχες πει 60 χρόνων που δεν είναι ούτε 40 και την Κατερίνα στην διχάλα την είπες 13 χρόνων...ΟΚ περιμένουμε για την επόμενη μαντεψεια σου

• Like
Αντιδράσεις: foxio

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Αδερφέ για να κάνουμε λίγο χιούμορ.. έπρεπε πριν λίγα χρόνια να πας στο παιχνίδι με τον Λιάγκα που έπρεπε να μαντέψουν τις ηλικίες....Την χοντρή στην γωνία της Μαζαράκη την ειχες πει 60 χρόνων που δεν είναι ούτε 40 και την Κατερίνα στην διχάλα την είπες 13 χρόνων...ΟΚ περιμένουμε για την επόμενη μαντεψεια σου
Η μέρα που θα περνώ τις μετρητοίς ονόματα και ηλικίες που λένε οι πουτάνες στην γιαννιτσών θα είναι η μέρα που θα αναρωτηθώ τι πήγε στραβά στη ζωή μου και χάζεψα. Ο μονος τρόπος να δεχτώ ότι εκείνη στην διχάλα είναι πάνω από 15 είναι να μου πεις ότι την βλέπεις πάνω από 5 χρονια και είναι ακριβώς ίδια, εκεί θα δεχτώ απλά ότι έχει θέμα η κοπέλα, δεν είναι εμφάνιση αυτή για γυναικα 30 χρονων, σε κάθε περίπτωση είναι σα να πηγαίνεις με μικρό παιδί.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Η μέρα που θα περνώ τις μετρητοίς ονόματα και ηλικίες που λένε οι πουτάνες στην γιαννιτσών θα είναι η μέρα που θα αναρωτηθώ τι πήγε στραβά στη ζωή μου και χάζεψα. Ο μονος τρόπος να δεχτώ ότι εκείνη στην διχάλα είναι πάνω από 15 είναι να μου πεις ότι την βλέπεις πάνω από 5 χρονια και είναι ακριβώς ίδια, εκεί θα δεχτώ απλά ότι έχει θέμα η κοπέλα, δεν είναι εμφάνιση αυτή για γυναικα 30 χρονων, σε κάθε περίπτωση είναι σα να πηγαίνεις με μικρό παιδί.
Φίλε τελευταία φορά σου απαντάω και ας απαντήσεις τα δικά σου μετά...Η Κατερίνα στην διχάλα είναι άνω των 25 ετών σίγουρα ενήλικη γυναίκα...την έχω πάρει τρεις φορές...Αν θες ξανααπαντα και πες ότι πάει και νηπιαγωγείο... Όσα λεφτά έχω δώσει στις πιάτσες δεν έχουν δώσει όσοι έχουν πάρει 100 call girls Ρωσίδες....

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Φίλε τελευταία φορά σου απαντάω και ας απαντήσεις τα δικά σου μετά...Η Κατερίνα στην διχάλα είναι άνω των 25 ετών σίγουρα ενήλικη γυναίκα...την έχω πάρει τρεις φορές...Αν θες ξανααπαντα και πες ότι πάει και νηπιαγωγείο... Όσα λεφτά έχω δώσει στις πιάτσες δεν έχουν δώσει όσοι έχουν πάρει 100 call girls Ρωσίδες....
Τουλάχιστον ανησυχητικος.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Τι 30 ρε όργιο ,πες της .
130 δεν θα βγάλεις ούτε σε 12 ώρες άμα κάτσεις στην πιάτσα .
Μην δίνετε 30ρια όσο καλό και να είναι ,20 και πολλά είναι ,30 πας στούντιο με κλιματισμό και κρεβατάκι
Εχει δικιο!!
Μην δινετε 30αρια... μην τισ καλομαθενετε. Πιατσα ειναι....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Πέρασα προχθές, ήταν 2 μελαχρινες ( τώρα αγοράκια ήταν;;; Κοριτσάκια;;; Δεν ξέρω)και αυτό το αξιομαμητο ξανθό πίσω από ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Μου συστήθηκε ως Μιράντα από Αλβανία και εκείνη την στιγμή έσκασαν 2 μηχανές της αστυνομίας και αυτες μπήκαν εκεί στο στενό........ξανά πέρασα μετά από 1 τέταρτο,αλλά τίποτα. Ήθελα να μάθω τι παίζει,κάθε πότε βγαίνει,αν αξίζει να ξανά περάσω, καθότι από επαρχία και δεν βολεύει
Μία σπασαρχιδο απλά το έχω ξαναπεί

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Δεν είσαι ο μόνος
Από τα 21 μου που πήγαινα με τα πόδια στην πιάτσα μέχρι τώρα στα 31 έχω φάει αμέτρητα χρήματα

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Γεια σας μια ερώτηση .ξέρει κανείς καμία Νάντια η Νάνσυ δεν θυμάμαι καλά .ξανθιά με μεγάλο στήθος κανονικό εργαλείο .έκανε βόλτες και στο σινεμά λαικον

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Γεια σας μια ερώτηση .ξέρει κανείς καμία Νάντια η Νάνσυ δεν θυμάμαι καλά .ξανθιά με μεγάλο στήθος κανονικό εργαλείο .έκανε βόλτες και στο σινεμά λαικον
Είσαι σίγουρος πως ήταν κανονικό

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα σας. Είναι κανένας ενημερωμένος για την ξανθιά που δεν βγαίνει πολύ καιρό(σχετικά καινούρια. ) Στο τελείωμα της Γιαννιτσών δίπλα hotelπριν διχάλα μαζί με την Βουλγάρα την γεματουλα. Eυχαριστω!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σας. Είναι κανένας ενημερωμένος για την ξανθιά που δεν βγαίνει πολύ καιρό(σχετικά καινούρια. ) Στο τελείωμα της Γιαννιτσών δίπλα hotelπριν διχάλα μαζί με την Βουλγάρα την γεματουλα. Eυχαριστω!
Μάλλον λες την αννιλια κάποιος αναφέρθηκε σ αυτήν Άν δε βαριέσαι ψάξε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Η συγκεκριμένη δεν είναι καινούργια απλά βγαίνει με τους καιρούς της. Δυσκολίες στην συνεννόηση συνήθως ρωτάει άλλες τι να κάνει, αλλά αρκετά καλή για πιάτσα

Youngster

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα συμπολεμιστές για μια κοκκινομάλλα θέλω να ρωτήσω ψιλομιλφ προς τζιλφ στα στενά πίσω από τον onesalonica αράζει.. καμία πληροφορία κάνειs?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom