Moonwalker19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Ας ενημερώσει καποιος τι παίζει σήμερα απο πιάτσα; Μαρία Αλβανιδα; Έλενα, συλβια, τζενιφερ; είναι καμια τους; ;
Όλες εκεί θα είναι φίλε μου..αλλά και εμείς δεν έχουμε μαγαζί στη πιάτσα να ήμαστε κάθε μέρα για ενημέρωσηΑς ενημερώσει καποιος τι παίζει σήμερα απο πιάτσα; Μαρία Αλβανιδα; Έλενα, συλβια, τζενιφερ; είναι καμια τους; ;
Γεια σου χημικε!!!
Δεν πρεπει να βγαινουνε αλλο!!
Από αυτά που διαβάζω και από αυτά που βλέπω όταν κάνω γύρα........έχεις απόλυτο δίκιο!!Γεια σου χημικε!!!
Δεν πρεπει να βγαινουνε αλλο!!
Αύριο σειρά σου να ενημερώσειςΑς ενημερώσει καποιος τι παίζει σήμερα απο πιάτσα; Μαρία Αλβανιδα; Έλενα, συλβια, τζενιφερ; είναι καμια τους; ;
Πως είναι αυτή;πηγα εδωσα μια πιπα μια αννα αννυ κατι τετοιο ..νταξει τυπικα πραγματα αλλα κομπλε..ξερει κανεις τπτ για αυτην?
ψηλολιγνη , μαυρο μαλλι , φαινεται εντυπωσιακη απο μακρια απο κοντα νταξει καλουτσικη , μαλλι κοτσο καθοταν απεναντι απτο βενζιναδικο το shell τι ειναιΠως είναι αυτή;
Πιο πολύ για Μαρία αλβανίδα θυμίζει αυτή που περιέγραψες και το σημείο ,αλλά Άννα η Άννυ δεν μου έρχεται κάποια εκεί ,εκτός αν είναι ένα άλλο που έχω πετύχει κάποιες φορές εκεί ,καλό φαίνεται αλλά κάποιος ανέφερε ότι ζητούσε 30ρια .ψηλολιγνη , μαυρο μαλλι , φαινεται εντυπωσιακη απο μακρια απο κοντα νταξει καλουτσικη , μαλλι κοτσο καθοταν απεναντι απτο βενζιναδικο το shell τι ειναι
μπορει να ειναι και αυτη η μαρια η αλβανιδα ..ναι 30αρι ζητησε στην αρχη για φουλ.. αυτη η μαρια η αλβανιδα πως ειναι ?Πιο πολύ για Μαρία αλβανίδα θυμίζει αυτή που περιέγραψες και το σημείο ,αλλά Άννα η Άννυ δεν μου έρχεται κάποια εκεί ,εκτός αν είναι ένα άλλο που έχω πετύχει κάποιες φορές εκεί ,καλό φαίνεται αλλά κάποιος ανέφερε ότι ζητούσε 30ρια .
Την πέτυχα κάνα δυο φορές ακριβώς μετά την αλβανίδα αλλά δεν τα είχε πιασμένα τα μαλλιά
Αυτή θα ήταν και σου είπε άλλο όνομα .μπορει να ειναι και αυτη η μαρια η αλβανιδα ..ναι 30αρι ζητησε στην αρχη για φουλ.. αυτη η μαρια η αλβανιδα πως ειναι ?
ναι μαλλον αυτη θα ηταν ..πηγαμε στο παρκινγκ εκει..νταξει δεν ειναι και τοσο μουναρα οσο λενε καποιοι ρε παιδια οκ ..ειναι δυνατη αλλα οχι και υπερμουνο..λιγο χαζοβιολα στην ομιλια επισης προφανωςΑυτή θα ήταν και σου είπε άλλο όνομα .
Όπως την περιέγραψες είναι
Έχει κωλαρα και συνήθως φοράει η τζιν σορτσάκι η μπουζουκοφορεματα
Δεν είναι και μοντέλο ,απλά έχει ωραίο κωλο και μπροστά στα άλλα τέρατα της πιάτσας κάνει την διαφοράναι μαλλον αυτη θα ηταν ..πηγαμε στο παρκινγκ εκει..νταξει δεν ειναι και τοσο μουναρα οσο λενε καποιοι ρε παιδια οκ ..ειναι δυνατη αλλα οχι και υπερμουνο..λιγο χαζοβιολα στην ομιλια επισης προφανως
χαχαχαχ σιγουρα..γαμησε τα ολες οι αλλες για να σε πληρωνουν ειναι ..Δεν είναι και μοντέλο ,απλά έχει ωραίο κωλο και μπροστά στα άλλα τέρατα της πιάτσας κάνει την διαφορά
Εγώ φίλε συνήθως δεν μπορώ να την προλάβω γιατί βγαίνω αργά όταν βολταρω .αλλά τις περισσότερες φορές μένω μόνο με την βόλτα η πάω να ξεκαυλωσω σε μπουρδέλο .έξω είναι πολύ χάλια πλέονχαχαχαχ σιγουρα..γαμησε τα ολες οι αλλες για να σε πληρωνουν ειναι ..
ε εγω πιο πολυ για καμια πιπα με ψηνει πιο πολυ..ισα ισα να φυγουν.. σε στουντιο δεν παιζει τετοιο θεμα λογικαΕγώ φίλε συνήθως δεν μπορώ να την προλάβω γιατί βγαίνω αργά όταν βολταρω .αλλά τις περισσότερες φορές μένω μόνο με την βόλτα η πάω να ξεκαυλωσω σε μπουρδέλο .έξω είναι πολύ χάλια πλέον
Μόνο πίπα όχι .ε εγω πιο πολυ για καμια πιπα με ψηνει πιο πολυ..ισα ισα να φυγουν.. σε στουντιο δεν παιζει τετοιο θεμα λογικα
20ρικο..Μόνο πίπα όχι .
Αυτή πόσο σε πήρε για την πίπα ;
Κορόιδο σε έπιασε .20ρικο..