Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Ας ενημερώσει καποιος τι παίζει σήμερα απο πιάτσα; Μαρία Αλβανιδα; Έλενα, συλβια, τζενιφερ; είναι καμια τους; ;

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Οι μαύρες αξίζουν μόνο για την εμπειρία?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ας ενημερώσει καποιος τι παίζει σήμερα απο πιάτσα; Μαρία Αλβανιδα; Έλενα, συλβια, τζενιφερ; είναι καμια τους; ;
Όλες εκεί θα είναι φίλε μου..αλλά και εμείς δεν έχουμε μαγαζί στη πιάτσα να ήμαστε κάθε μέρα για ενημέρωση

Chimikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
πηγα εδωσα μια πιπα μια αννα αννυ κατι τετοιο ..νταξει τυπικα πραγματα αλλα κομπλε..ξερει κανεις τπτ για αυτην?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ψηλολιγνη , μαυρο μαλλι , φαινεται εντυπωσιακη απο μακρια απο κοντα νταξει καλουτσικη , μαλλι κοτσο καθοταν απεναντι απτο βενζιναδικο το shell τι ειναι
Πιο πολύ για Μαρία αλβανίδα θυμίζει αυτή που περιέγραψες και το σημείο ,αλλά Άννα η Άννυ δεν μου έρχεται κάποια εκεί ,εκτός αν είναι ένα άλλο που έχω πετύχει κάποιες φορές εκεί ,καλό φαίνεται αλλά κάποιος ανέφερε ότι ζητούσε 30ρια .
Την πέτυχα κάνα δυο φορές ακριβώς μετά την αλβανίδα αλλά δεν τα είχε πιασμένα τα μαλλιά

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Πιο πολύ για Μαρία αλβανίδα θυμίζει αυτή που περιέγραψες και το σημείο ,αλλά Άννα η Άννυ δεν μου έρχεται κάποια εκεί ,εκτός αν είναι ένα άλλο που έχω πετύχει κάποιες φορές εκεί ,καλό φαίνεται αλλά κάποιος ανέφερε ότι ζητούσε 30ρια .
Την πέτυχα κάνα δυο φορές ακριβώς μετά την αλβανίδα αλλά δεν τα είχε πιασμένα τα μαλλιά
μπορει να ειναι και αυτη η μαρια η αλβανιδα ..ναι 30αρι ζητησε στην αρχη για φουλ.. αυτη η μαρια η αλβανιδα πως ειναι ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
μπορει να ειναι και αυτη η μαρια η αλβανιδα ..ναι 30αρι ζητησε στην αρχη για φουλ.. αυτη η μαρια η αλβανιδα πως ειναι ?
Αυτή θα ήταν και σου είπε άλλο όνομα .
Όπως την περιέγραψες είναι
Έχει κωλαρα και συνήθως φοράει η τζιν σορτσάκι η μπουζουκοφορεματα

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Αυτή θα ήταν και σου είπε άλλο όνομα .
Όπως την περιέγραψες είναι
Έχει κωλαρα και συνήθως φοράει η τζιν σορτσάκι η μπουζουκοφορεματα
ναι μαλλον αυτη θα ηταν ..πηγαμε στο παρκινγκ εκει..νταξει δεν ειναι και τοσο μουναρα οσο λενε καποιοι ρε παιδια οκ ..ειναι δυνατη αλλα οχι και υπερμουνο..λιγο χαζοβιολα στην ομιλια επισης προφανως

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ναι μαλλον αυτη θα ηταν ..πηγαμε στο παρκινγκ εκει..νταξει δεν ειναι και τοσο μουναρα οσο λενε καποιοι ρε παιδια οκ ..ειναι δυνατη αλλα οχι και υπερμουνο..λιγο χαζοβιολα στην ομιλια επισης προφανως
Δεν είναι και μοντέλο ,απλά έχει ωραίο κωλο και μπροστά στα άλλα τέρατα της πιάτσας κάνει την διαφορά

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Δεν είναι και μοντέλο ,απλά έχει ωραίο κωλο και μπροστά στα άλλα τέρατα της πιάτσας κάνει την διαφορά
χαχαχαχ σιγουρα..γαμησε τα ολες οι αλλες για να σε πληρωνουν ειναι ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
χαχαχαχ σιγουρα..γαμησε τα ολες οι αλλες για να σε πληρωνουν ειναι ..
Εγώ φίλε συνήθως δεν μπορώ να την προλάβω γιατί βγαίνω αργά όταν βολταρω .αλλά τις περισσότερες φορές μένω μόνο με την βόλτα η πάω να ξεκαυλωσω σε μπουρδέλο .έξω είναι πολύ χάλια πλέον

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Εγώ φίλε συνήθως δεν μπορώ να την προλάβω γιατί βγαίνω αργά όταν βολταρω .αλλά τις περισσότερες φορές μένω μόνο με την βόλτα η πάω να ξεκαυλωσω σε μπουρδέλο .έξω είναι πολύ χάλια πλέον
ε εγω πιο πολυ για καμια πιπα με ψηνει πιο πολυ..ισα ισα να φυγουν.. σε στουντιο δεν παιζει τετοιο θεμα λογικα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!