iason123
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Μόνο 10-11 περνάω απο την πιάτσα επειδή τότε σχολάω απο δουλειά αρα εκείνη την ώρα την είδα. Σε αυτό το κομάτι του πεζοδρομίου.Πού ακριβώς στέκεται αυτή πού λες κ τι ώρες περίπου
Μόνο 10-11 περνάω απο την πιάτσα επειδή τότε σχολάω απο δουλειά αρα εκείνη την ώρα την είδα. Σε αυτό το κομάτι του πεζοδρομίου.Πού ακριβώς στέκεται αυτή πού λες κ τι ώρες περίπου
Εκεί στέκεται κ η Ιουλία κ οι ώρες ταιριάζουν πριν 2/3 χρόνια είχε μία καλύβα κ πηδιοταν εκεί μέσα μάλλον αυτή είναι αλλά κ πάλι ποτέ δε ξέρειςΜόνο 10-11 περνάω απο την πιάτσα επειδή τότε σχολάω απο δουλειά αρα εκείνη την ώρα την είδα. Σε αυτό το κομάτι του πεζοδρομίου.
Αυτή εκει που έδειξα πρέπει να είναι αυτή που λέτε οτι μικροδείχνει και διώχνει μερικούς, για την αλλη που έλεγα οτι ηταν πάρα πολύ μικρή ρώτησες?Εκεί στέκεται κ η Ιουλία κ οι ώρες ταιριάζουν πριν 2/3 χρόνια είχε μία καλύβα κ πηδιοταν εκεί μέσα μάλλον αυτή είναι αλλά κ πάλι ποτέ δε ξέρεις
Αρά αφού την ξέρεις κ αυτήν δεν είναι η μικρήΑυτή εκει που έδειξα πρέπει να είναι αυτή που λέτε οτι μικροδείχνει και διώχνει μερικούς, για την αλλη που έλεγα οτι ηταν πάρα πολύ μικρή ρώτησες?
Εδω ηταν εκείνη οχι στις λαμαρίνες. Εκείνη την μέρα μου είχε κινησει την περιεργεια ενα αμάξι ακριβώς απέναντι απο την φωτογραφία με δυο άτομα μέσα μια γυναίκα και ενας άντρας πρέπει να ηταν, αλλα πρέπει να το εχω δει εκεί και αλλες φορές δεν είμαι σίγουρος,Αρά αφού την ξέρεις κ αυτήν δεν είναι η μικρή
Ναι για την άλλη ρώτησα πού μικρόδειχνει
Εκεί φίλε μυρίζει κατεβασιά από δεντροποταμο ,η πρεζου θα ήταν η κανένα γυφτάκι να βγάλει μεροκάματο,δύσκολα να σταθεί εκεί κανονική γκόμεναΕδω ηταν εκείνη οχι στις λαμαρίνες. Εκείνη την μέρα μου είχε κινησει την περιεργεια ενα αμάξι ακριβώς απέναντι απο την φωτογραφία με δυο άτομα μέσα μια γυναίκα και ενας άντρας πρέπει να ηταν, αλλα πρέπει να το εχω δει εκεί και αλλες φορές δεν είμαι σίγουρος,
Google maps και screenshot με lightshot ακριβώς το σημείο δεν ειναι κάτι. Εχω δει και μια πρεζού εκεί δεν ηταν αυτή. Σε εκείνο το σημείο κάθεται κάθε καρυδιάς καρύδι ανα καιρούς είναι η αλήθεια. Αλλα και εμένα για κανα πιτσιρίκι που είπε να πάει να τσιμπήσει κανα ψιλό μια φορά μου έκανε, βασικα μόνο και μόνο απο το οτι φορούσε πιτζάμες στυλ ενα μικρο σορτσάκι και ενα τιραντάκι καταλαβαίνεις.Iason 123 , μήπως δουλεύεις με το αμαξάκι της Google maps,πολύ κοντινές είναι οι φωτό ..χαχαχαχα..εκτός άμα πας και τις βγάζεις επιτόπου κάθε φορά που σε ρωτάει ο Humax!
Και εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά μια η αστυνομία μια ο καιρός πάλι σε στούντιο με βλέπω.Θα εχει τιποτα αποψε να επισκεφθουμε την πολη σας η θα ψαχνουμε οπως την προηγουμενη φορα;
Πρωτα απο στουντιο κ μετα απο πιατσα. Να το ευχαριστηθουμε φιλος!!!Και εγώ αυτό σκέφτομαι αλλά μια η αστυνομία μια ο καιρός πάλι σε στούντιο με βλέπω.
Γάμησε τα και εκεί τα καλά όλα θα είναι με ρεπό ,αυτές τις μέρες η χαρά του μπάζου θα είναι
Κάνε το ανάποδο καλύτερα γιατί άμα πας στούντιο μετά ούτε να τις βλέπεις δεν θα θες στην πιάτσα .πάντως χθες τα στάνταρ της πιάτσας ήταν έξω ,σήμερα βλέπουμεΠρωτα απο στουντιο κ μετα απο πιατσα. Να το ευχαριστηθουμε φιλος!!!
Λες να το αλλαξω; Γιατι παντα ετσι εχω την σειρα. Στουντιο-Πιατσα.Κάνε το ανάποδο καλύτερα γιατί άμα πας στούντιο μετά ούτε να τις βλέπεις δεν θα θες στην πιάτσα .πάντως χθες τα στάνταρ της πιάτσας ήταν έξω ,σήμερα βλέπουμε
Πας ανάποδα ,περνά κατά τις 10-11 που σίγουρα θα είναι όλες κάτω κάνε τις γυρες σου και άμα δεν γαμησεις τίποτα από πιάτσα,πας μετά καυλωμένος στούντιο .Λες να το αλλαξω; Γιατι παντα ετσι εχω την σειρα. Στουντιο-Πιατσα.
Σωστός κ εγώ πού πέρασα μία βόλτα είδα το μαύρακι αν φορούσε τζιν παντελόνι είναι η Ιουλία η οποία ήταν 20 πριν πολλά χρόνια προς το τέλος πριν την διχάλα δεξιά η Ντάνιελα με την αννιλια την ξανθιά την οποία φόρτωσανΕπισκεψη τελικα αποψινη κ ειπα να αλλαξω την σειρα οπως ειπε ο φιλος Ντιουαρς. Λιγα πραγματα στην πιατσα. 1) Πρωτη σταση επι της Μοναστηριου. Ελενα με μια ακομη( ονομα δεν...) ντουετο λεει στα 40. Η μια κανει σεξ η αλλη πιπα!!!! Λεω εσενα θελω...της το χρωστουσα...30 αλλα τελικα 20. Καβαντζα οπου την ωρα που παμε να ξεκινησουμε ερχεται κ η Μαρια η Αλβανιδα διπλα. Καλουτσικη πιπα...στησιμο....ωραια αισθηση καλο κωλαρακι κ καταθεση στο 10λεπτο. Βολτες στη συνεχεια. 2) Εκει στις λαμαρινες αν δεν κανω λαθος οπως το λετε....αδυνατουλικο τσιγγανακι....Οσους ειδα σταματουσαν κ εφευγαν. Λεω να δοκιμασω η να παω στους οικους; Τελικα σταματαω. 20 ευρω. Ηλικια της λεω; 20.Ονομα Μιμη. Οκ. Ξανα καβαντζα. ( Πριν αρχισουμε καποια αυτοκινητα στο δρομο για να παρουν ματι!) Πιπα με γρηγορο ρυθμο οπου κ την ηρεμησα εγω...Στησιμο μικρο κωλαρακι κι αυτη καλουτσικη αισθηση...σηκωμα μπλουζας χαλαρο μικρο στηθος. Εκατσε χωρις διαμαρτυριες. Οχι βεβαια κατι το ιδιαιτερο. Υ.Γ. Ελενα: Μιση ωρα χοτελ 60 κ μια ωρα 120 μου ειπε κ το στοματικο με προφυλαξη. Μιμη: Για κωλο 50 ευρω κ χοτελ 50 το μισαωρο. Αυτα παιδες.
Ναι τζινακι φορουσε τσαντακι μικρο στην πλατη. Μου συστηθηκε ως Μίμη. Αυτη με τα ασπρα ηταν η Αννιλια τελικα; Σχετικα ομορφη για δεδομενα πιατσας. Οσο για τις καβαντζες η Ελενα ηθελε στο παλιοσπιτο εκει στριβοντας απ τη Μοναστηριου για Γιαννιτσων. Της ειπα δεν παω εκει κ να παμε απεναντι απ το Φιβερ. Οσο για την φιλη της επειδη καναμε λιγη κουβεντα με την Ελενα για τραβεστι κ τα σχετικα μου λεει η αλλη εγω εχω μουνακι....κ τραβαει το κυλοτακι κ μου το δειχνει. Στο ιδια κυβικα πανω κατω με την Ελενα. Προς ξανθο το μαλλι αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι ειχε παρει τα συμπληρωματα της! Της τα πιασα αλλα λιγο πανω απ το μπλουζακι ( Επρεπε να τα βγαλω ναι). Κ με την αλλη στην ιδια καβαντζα.Σωστός κ εγώ πού πέρασα μία βόλτα είδα το μαύρακι αν φορούσε τζιν παντελόνι είναι η Ιουλία η οποία ήταν 20 πριν πολλά χρόνια προς το τέλος πριν την διχάλα δεξιά η Ντάνιελα με την αννιλια την ξανθιά την οποία φόρτωσαν
Σε ποιες Καβάνζες σε πήγαν
Πως ήταν η άλλη μαζί με την Έλενα γιατί κάνει παρέα με ένα τραβελι γιαυτό κ η μία πίπα κ η άλλη σεξ ίσως
Υγ την μία την έπιασες τα πεσμένα βυζάκια την Έλενα πού έχει βυζαρες δε της τα πέταξες έξω ??
Είδες φίλε τελικά σου βγήκε σε καλό !Επισκεψη τελικα αποψινη κ ειπα να αλλαξω την σειρα οπως ειπε ο φιλος Ντιουαρς. Λιγα πραγματα στην πιατσα. 1) Πρωτη σταση επι της Μοναστηριου. Ελενα με μια ακομη( ονομα δεν...) ντουετο λεει στα 40. Η μια κανει σεξ η αλλη πιπα!!!! Λεω εσενα θελω...της το χρωστουσα...30 αλλα τελικα 20. Καβαντζα οπου την ωρα που παμε να ξεκινησουμε ερχεται κ η Μαρια η Αλβανιδα διπλα. Καλουτσικη πιπα...στησιμο....ωραια αισθηση καλο κωλαρακι κ καταθεση στο 10λεπτο. Βολτες στη συνεχεια. 2) Εκει στις λαμαρινες αν δεν κανω λαθος οπως το λετε....αδυνατουλικο τσιγγανακι....Οσους ειδα σταματουσαν κ εφευγαν. Λεω να δοκιμασω η να παω στους οικους; Τελικα σταματαω. 20 ευρω. Ηλικια της λεω; 20.Ονομα Μιμη. Οκ. Ξανα καβαντζα. ( Πριν αρχισουμε καποια αυτοκινητα στο δρομο για να παρουν ματι!) Πιπα με γρηγορο ρυθμο οπου κ την ηρεμησα εγω...Στησιμο μικρο κωλαρακι κι αυτη καλουτσικη αισθηση...σηκωμα μπλουζας χαλαρο μικρο στηθος. Εκατσε χωρις διαμαρτυριες. Οχι βεβαια κατι το ιδιαιτερο. Υ.Γ. Ελενα: Μιση ωρα χοτελ 60 κ μια ωρα 120 μου ειπε κ το στοματικο με προφυλαξη. Μιμη: Για κωλο 50 ευρω κ χοτελ 50 το μισαωρο. Αυτα παιδες.