Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς έχω περίοδο αυτές τις ημέρες
Διαθέσιμη με το καλό Πέμπτη Παρασκευή
Βάλε ταμπόν κ θα βρεθεί λύσηΔυστυχώς έχω περίοδο αυτές τις ημέρες
Παρτουζα παίρνεις?Δυστυχώς έχω περίοδο αυτές τις ημέρες
Φιλος γυρω στις δεκα παρα ηταν μαζι με την κοπελα αυτη που σταματησα. Αρκετα αργοτερα που συνεχισα τις βολτες ηταν απο την απεναντι πλευρα του δρομου με την Ντεζη κ η Συλβια στο ποστο της.Μας έχεις μπερδέψει λίγο τώρα... Γιατί τελευταία μόνο με την Νταίζη την Βουλγάρα βγαίνει σαν δίδυμο... μάλλον θα μάλωσε με το ξωτικό την αλβανίδα την Σύλβια η Νταίζη δεν τις έχω ξαναδεί μαζί..
Χαχαχα προφανώς
Στην ωρα δυο εκτονωσεις εχεις με 80 ευρω;Για την παρτουζα πάει
Οχι.Για παρτουζα λες
Πολυ ωραια.Το κανονικό Ναι καλέ
80 ευρώ η ώρα είναι 2 φορές
Μπορείς να γράψεις προγράμματα να ανεβάσεις τηλ καμιά φωτό ή αγγελία που να τα περιέχει; Ευχαριστώ!Το κανονικό Ναι καλέ
80 ευρώ η ώρα είναι 2 φορές
Πολλα ζητάς και συ. Εγω ποσο καιρό της λεω να φτιάξει νημα να τα εχει ολα μαζεμένα εκει μεσα.Μπορείς να γράψεις προγράμματα να ανεβάσεις τηλ καμιά φωτό ή αγγελία που να τα περιέχει; Ευχαριστώ!
Αυτο με το ξενοδοχειο ισως να το ξαναδεις λιγο. Να γινεις πιο διαθεσιμη κ για αλλα γιατι καποιους μας βολευει.2 ωρες 160 ευρώ
Προτιμώ να πηγαίνω στο Ανδρομέδα και το ωκεανις το ξενοδοχείο
Αν μένεις Καλαμαριά Η κέντρο Μπορώ να έρθωΑυτο με το ξενοδοχειο ισως να το ξαναδεις λιγο. Να γινεις πιο διαθεσιμη κ για αλλα γιατι καποιους μας βολευει.
Δυστυχως θα σε αφησω στα χερια των αλλων συναγωνιστων!!Αν μένεις Καλαμαριά Η κέντρο Μπορώ να έρθω
Αλλιώς δεν γίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορώ και σε αλλα αρκεί να είναι κέντρο
Βασικά όπως λέει το παλικάρι και πιο πάνω πρέπει να ανοίξεις δικό σου νήμα... έτσι δουλειά δεν γίνεται...να βάλεις και κάποιες εικόνες σου να ξέρει ο καθένας και να βγάλει συμπέρασμαΑν μένεις Καλαμαριά Η κέντρο Μπορώ να έρθω
Αλλιώς δεν γίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορώ και σε αλλα αρκεί να είναι κέντρο