Βόλτα σήμερα από νωρίς .δεν πέτυχα κανένα πετιτ ,ούτε Μιμή ούτε την άλλη στις λαμαρίνες .
Από νωρίς γύρω στις 9:30 μέχρι 23:00 ήμουν στη γύρα .
Πριν την διχάλα κλασικά η αννυλια με την μαυρομαλλα .
Ακριβώς στη διχάλα μια πρεζου αδιάφορη .
Στη στροφή για την καβατζα η ξανθιά νταρντανοβουλγαρα με τα τατουάζ που στέκεται όλη μέρα εκεί .
Σόρρυ για τα ονόματα αλλά δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όλα .
Μοναστηριού η Σύλβια,σήμερα την πήρα έτσι για την εμπειρία,δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας,αλλά για πιάτσα ήταν καλά .
Συμφωνία στο 20ρικο και πάμε στην καβατζα απέναντι στο στενάκι από την πάνω μεριά της μοναστηριού..δεν σταμάτησε να λέει πόσο καλή είναι στη δουλειά της και έχει στάνταρ πελάτες και ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι .
Ξανθιά σκιννυ σώμα ,αρκετά αδύνατη μπορώ να πω ,καλό τσιμπούκι ,είχε δίκιο σε αυτό και στο γαμησι κάνει ότι μπορεί ,κυρίως μιλάει όπως αναφέρθηκε για να σε καυλώνει ,τίμια συναλλαγή μπορώ να πω αλλά μόνο για τα χοντρά και το καλό χωρίς βιασύνες του τύπου να τελειώσεις και πέρασε η ώρα...
Αμέσως μετά οι δύο μαυρομαλες με τον τουπε και τα τατουάζ .δεν μπορώ να πω ωραία μουνάκια και τα δύο αλλά ζητάει 30 ακατεβατα η 40 δήθεν παρτουζα και με τις δύο .πέρασα 2 φορές μπας και ρίξουν τιμή αλλά τίποτα .αξίζει να σημειωθεί ότι 2 ώρες που γυρνούσα βόλτες δεν πήραν ούτε ένα πελάτη ,άλλαξαν πέντε φορές σημείο στη μοναστηριού και όσο και μουνια να είναι δεν τα φορτωνε κανένας.
Γιαννιτσών πάλι στο φορ όλ τρεις κοπέλες κατά την γνώμη μου αδιάφορες και μεγαλοκοπελες .
Στο στενό πριν το τουντει η ξανθιά μιλφ που κάθεται μονίμως στο πεζούλι και μια μικρή μαζί της ξανθιά αλλά πολύ ταλαιπωρη .
Κατά τις 22:00 άρχισαν να εμφανίζονται και οι μαύρες κλασικά .
Μια πάλι καινούρια εμφάνιση ήταν πριν την αννυλια,μια μέτρια γκόμενα με ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι ,πρώτη φορά την είδα αλλά και αυτή φαινόταν ταλαιπωρημένη..
Τέλος ,επειδή μου ζητήθηκε χάρη και το υποσχέθηκα ,πήρα για τον φίλο μου τον alfie την Μαρία την αλβανίδα,μου ζήτησε να την ρίξω ένα για πάρτη του .
Στα 20 ευρώ η συμφωνία στη γνωστή καβατζα .
Φορούσε ένα σορτσάκι και ένα κοντό μπλουζάκι άσπρα γεμάτα στρας και βαμμένη φουλ ..η γκόμενα ήταν για να την πας για ποτό εκείνη την ώρα έτοιμη ..
Πίπα πολύ αέρα ίσα ίσα να σηκωθεί ..πολύ λίγο σοσιαλ στην αρχή και στο γαμηση τίποτα απλά στήνεται και γαμας μέσα στην απάθεια.
Η κοπέλα απλά κοιτάει ποτε θα χύσεις να φεύγει ..εμένα δεν με χάλασε καθόλου βέβαια γιατί η κωλαρα της είναι καύλα και μια χαρά την γάμησα χωρίς να γκρινιαξει καθόλου ,όσο και να είναι απαθής καυλώνεις μόνο από τον κωλο της και όλο το αλβανικό στυλακι ..πολύ μπαμ αλβανίδα ..έχυσα την πήγα στη θέση της και έφυγα .
Δεν συνησταται για κοντούς ,σήμερα φορούσε και ψηλοτάκουνα το άλογο και με το ζόρι την έφτανα ,είμαι και 1,80.
Σαν να γαμουσα κανένα μουνακι στο πάρκινγκ του μαρκίζ ένιωθα