Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Βασικά όπως λέει το παλικάρι και πιο πάνω πρέπει να ανοίξεις δικό σου νήμα... έτσι δουλειά δεν γίνεται...να βάλεις και κάποιες εικόνες σου να ξέρει ο καθένας και να βγάλει συμπέρασμα
Σωστά ,δεν κάνεις πιάτσα αλλά κάνεις διαφήμιση εδώ .
Άνοιξε ένα δικό σου θέμα και ενημερωσε για το τι κάνεις και που ..
Μόλις έπεσε λίγο κίνηση στην πιάτσα ,μπήκες να σπαμαρεις

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Είμαι 22 χρονών
80 ευρώ η ώρα είναι 2φορές
20 ευρώ για Κωλο ανάλογα το μέγεθος
Η συνάντηση γίνεται σε ξενοδοχείο
Χυσιμο: πρόσωπο
Στήθος
Προφυλακτικά λιπαντικό Έχω εγώ
Δουλεύω και πρωί και απόγευμα
Τέλεια! Φωτό σου που βρίσκουμε;

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Σωστά ,δεν κάνεις πιάτσα αλλά κάνεις διαφήμιση εδώ .
Άνοιξε ένα δικό σου θέμα και ενημερωσε για το τι κάνεις και που ..
Μόλις έπεσε λίγο κίνηση στην πιάτσα ,μπήκες να σπαμαρεις
Έχεις δίκιο αλλά εμένα δεν με χαλάει δεν την ήξερα καν την κοπέλα! Φωτό όμως δεν βλέπω ούτε κριτικες

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 20210608_162253.jpg
    20210608_162253.jpg
    428,8 KB · Εμφανίσεις: 85

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Έχεις δίκιο αλλά εμένα δεν με χαλάει δεν την ήξερα καν την κοπέλα! Φωτό όμως δεν βλέπω ούτε κριτικες
Δεν της το λέω κακοπροαίρετα...
Απλά μόλις μαζεύτηκαν μια σελίδα πληροφορίες μετά από τόσο καιρό στο θέμα ..
Μπήκε ξαφνικά για μουχαμπετι στις πιάτσες .καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που γράφουμε από χθες για την πιάτσα θα χαθούν..και αύριο πάλι θα μπαίνουν και θα ρωτάνε -τι λέει βγήκε κανένας ;έχουμε καμία πληροφορία;

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 20210608_162307.jpg
    20210608_162307.jpg
    412,6 KB · Εμφανίσεις: 73

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Δεν της το λέω κακοπροαίρετα...
Απλά μόλις μαζεύτηκαν μια σελίδα πληροφορίες μετά από τόσο καιρό στο θέμα ..
Μπήκε ξαφνικά για μουχαμπετι στις πιάτσες .καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που γράφουμε από χθες για την πιάτσα θα χαθούν..και αύριο πάλι θα μπαίνουν και θα ρωτάνε -τι λέει βγήκε κανένας ;έχουμε καμία πληροφορία;
Έχεις δίκιο απόλυτο.. Δεν καταλαβαίνουν ότι το μπου έχει δύναμη ακόμα και η μια φωτό που ανέβασε δεν μου λέει κάτι! Δεν ξέρουν να προμοταρουν τον εαυτό τους..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Έχεις δίκιο απόλυτο.. Δεν καταλαβαίνουν ότι το μπου έχει δύναμη ακόμα και η μια φωτό που ανέβασε δεν μου λέει κάτι! Δεν ξέρουν να προμοταρουν τον εαυτό τους..
Ανέβασε απλά μια φωτό από οποιαδήποτε ..το θέμα είναι να ανεβαίνουν σε δικό της θέμα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Αν μπει ο Alfie ίσως θυμάται όνομα από αυτή στις λαμαρίνες ,εκείνος είχε σταματήσει κάποιες φορές
Dew δε θυμάμαι ειλικρινά αν είχα καν ρωτήσει! Λες αυτή που μια σε παίρνει μια δε σ μιλάει καν;

Τελευταία τροποποίηση:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ναι αυτή ! Πάντως δεν είναι σίγουρα η Μιμή σωστά ;
Δε νομίζω
Θα έχετε απάντηση στα κοντά. Είμαι εκτός, γυρνάω Πέμπτη. Αν δεν έχετε απάντηση μέχρι τότε αφήστε το πάνω μου

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πέρασμα χθές μετά από αρκετά χρόνια από την Γιαννιτσών και γενικά της περιοχής.
Εχω να δηλώσω ότι η πιάτσα έχει αναβαθμιστεί αριθμητικά από την προηγούμενη φορά που πέρασα πριν χρόνια(αλλά όχι ποιοτικά).
Πολλές μαύρες, άλλες χοντρές, άλλες λεπτές, και επίσης γιούφτσες προς το τέλος της Γιαννιτσών.
Παρεμπιπτόντως είχε ένα καλό, αλλά προφανώς φοβήθηκα να το πάρω μην χάσω λεφτά κινητό, αυτοκίνητο και κανένα νεφρό ή αρχίδι.
Μου έκανε το κλικ μια μελαχρινή Ελληνίδα ονόματι Μαρία, στα όρια του chubby με βυζάρες που τις μόστραρε, η οποία καθόταν μπροστά σε ένα παλιό στριπτιτζάδικο (δε θυμάμαι όνομα από τα φοιτητικά μου χρόνια), 2 τετράγωνα μετά το One Salonica.
15 ευρώ τσιμπούκι-μουνάκι ή 20 τσιμπούκι-κωλαράκι. Εν τέλει τη φόρτωσα. Ενέδωσα
Με οδήγησε σε ένα αδιέξοδο 2 στενά πιο πέρα, που οφείλω να ομολογήσω ότι χέστηκα πάνω μου προς στιγμήν μην μουθ την πέσουν τπτ Ρομά, αλλά ευτυχώς όλα καλά.
Τσιμπούκωμα και μετά από κώλο ενώ έσκυβε πάνω στο καπό. Αν εξαιρέσεις ότι μύριζε αλκοόλ και μάλλον ούζο συγκεκριμένα, το 20αρικο το τίμησε.
Και μενα αυτό με κρατάει και δεν έχω φορτώσει ακομα από πιάτσα! Μην με κάνουν κανα πέσιμο και μην πάρω κανα παράσημο! Αλλιώς για ένα 20αρικακι είδα κανα δυο καλά εμφανισιακά τουλάχιστον που άξιζαν για ένα γρήγορο άδειασμα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Την άλλη φορά που θα την δεις κοίτα ένα κόκκινο αμάξι μπροστά της καπου, δικό της είναι την έχω δει να φτάνει στην πιάτσα με αυτό. Απλά όταν περνάω αν δε δω αυτήν δε βλέπω και το αμάξι, ανάθεμα αν την φορτώνουν πανω από 5 όλη νύχτα.
5 από ένα δεκάρικο νατο το 50αρι!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ρε παιδιά, ειμαι νέος εδώ. Καλώς σας βρήκα. Πως βρίσκουμε τηλέφωνα από κοριτσια;;;;; μια ζωή 50αρα στη Θεσσαλονίκη πως μπορώ να τη βρω;;;
Έχει δικό της νιμα! Γράψε ζωή 50αρα και θα την βρεις

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
30 ευρώ και βυζί θα δεις μόνο στο ξενοδοχείο;;έχουν χαζεψει από την ζέστη ..και μόλις είπε Τρι..... Κακός δεν πάτησες γκάζι
Και γώ έτσι πιστεύω! 30 είσαι για μπουρδελακι κάτι καλό θα βρεις!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Όσοι παίρνετε κρος και τρανς σε πιάτσα και αγγελίες αυτοκτονηστε, να χαρούμε λιγο.... τουλάχιστον μην τα γράφετε δημοσια..
Κι όμως φίλε έχω δει μπαμπαρδια με μερσεντικο και γαρίφαλο στο πέτο του σακακιού να φορτωνουν τραβελακια!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κι όμως φίλε έχω δει μπαμπαρδια με μερσεντικο και γαρίφαλο στο πέτο του σακακιού να φορτωνουν τραβελακια!
Αυτοί φίλε είναι μερακλήδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα είμαι πιάτσα ,θα γράψω μετά ...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Βόλτα σήμερα από νωρίς .δεν πέτυχα κανένα πετιτ ,ούτε Μιμή ούτε την άλλη στις λαμαρίνες .
Από νωρίς γύρω στις 9:30 μέχρι 23:00 ήμουν στη γύρα .
Πριν την διχάλα κλασικά η αννυλια με την μαυρομαλλα .

Ακριβώς στη διχάλα μια πρεζου αδιάφορη .

Στη στροφή για την καβατζα η ξανθιά νταρντανοβουλγαρα με τα τατουάζ που στέκεται όλη μέρα εκεί .
Σόρρυ για τα ονόματα αλλά δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όλα .
Μοναστηριού η Σύλβια,σήμερα την πήρα έτσι για την εμπειρία,δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας,αλλά για πιάτσα ήταν καλά .
Συμφωνία στο 20ρικο και πάμε στην καβατζα απέναντι στο στενάκι από την πάνω μεριά της μοναστηριού..δεν σταμάτησε να λέει πόσο καλή είναι στη δουλειά της και έχει στάνταρ πελάτες και ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι .
Ξανθιά σκιννυ σώμα ,αρκετά αδύνατη μπορώ να πω ,καλό τσιμπούκι ,είχε δίκιο σε αυτό και στο γαμησι κάνει ότι μπορεί ,κυρίως μιλάει όπως αναφέρθηκε για να σε καυλώνει ,τίμια συναλλαγή μπορώ να πω αλλά μόνο για τα χοντρά και το καλό χωρίς βιασύνες του τύπου να τελειώσεις και πέρασε η ώρα...

Αμέσως μετά οι δύο μαυρομαλες με τον τουπε και τα τατουάζ .δεν μπορώ να πω ωραία μουνάκια και τα δύο αλλά ζητάει 30 ακατεβατα η 40 δήθεν παρτουζα και με τις δύο .πέρασα 2 φορές μπας και ρίξουν τιμή αλλά τίποτα .αξίζει να σημειωθεί ότι 2 ώρες που γυρνούσα βόλτες δεν πήραν ούτε ένα πελάτη ,άλλαξαν πέντε φορές σημείο στη μοναστηριού και όσο και μουνια να είναι δεν τα φορτωνε κανένας.

Γιαννιτσών πάλι στο φορ όλ τρεις κοπέλες κατά την γνώμη μου αδιάφορες και μεγαλοκοπελες .

Στο στενό πριν το τουντει η ξανθιά μιλφ που κάθεται μονίμως στο πεζούλι και μια μικρή μαζί της ξανθιά αλλά πολύ ταλαιπωρη .

Κατά τις 22:00 άρχισαν να εμφανίζονται και οι μαύρες κλασικά .

Μια πάλι καινούρια εμφάνιση ήταν πριν την αννυλια,μια μέτρια γκόμενα με ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι ,πρώτη φορά την είδα αλλά και αυτή φαινόταν ταλαιπωρημένη..

Τέλος ,επειδή μου ζητήθηκε χάρη και το υποσχέθηκα ,πήρα για τον φίλο μου τον alfie την Μαρία την αλβανίδα,μου ζήτησε να την ρίξω ένα για πάρτη του .
Στα 20 ευρώ η συμφωνία στη γνωστή καβατζα .
Φορούσε ένα σορτσάκι και ένα κοντό μπλουζάκι άσπρα γεμάτα στρας και βαμμένη φουλ ..η γκόμενα ήταν για να την πας για ποτό εκείνη την ώρα έτοιμη ..
Πίπα πολύ αέρα ίσα ίσα να σηκωθεί ..πολύ λίγο σοσιαλ στην αρχή και στο γαμηση τίποτα απλά στήνεται και γαμας μέσα στην απάθεια.
Η κοπέλα απλά κοιτάει ποτε θα χύσεις να φεύγει ..εμένα δεν με χάλασε καθόλου βέβαια γιατί η κωλαρα της είναι καύλα και μια χαρά την γάμησα χωρίς να γκρινιαξει καθόλου ,όσο και να είναι απαθής καυλώνεις μόνο από τον κωλο της και όλο το αλβανικό στυλακι ..πολύ μπαμ αλβανίδα ..έχυσα την πήγα στη θέση της και έφυγα .
Δεν συνησταται για κοντούς ,σήμερα φορούσε και ψηλοτάκουνα το άλογο και με το ζόρι την έφτανα ,είμαι και 1,80.
Σαν να γαμουσα κανένα μουνακι στο πάρκινγκ του μαρκίζ ένιωθα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Βόλτα σήμερα από νωρίς .δεν πέτυχα κανένα πετιτ ,ούτε Μιμή ούτε την άλλη στις λαμαρίνες .
Από νωρίς γύρω στις 9:30 μέχρι 23:00 ήμουν στη γύρα .
Πριν την διχάλα κλασικά η αννυλια με την μαυρομαλλα .

Ακριβώς στη διχάλα μια πρεζου αδιάφορη .

Στη στροφή για την καβατζα η ξανθιά νταρντανοβουλγαρα με τα τατουάζ που στέκεται όλη μέρα εκεί .
Σόρρυ για τα ονόματα αλλά δεν μπορώ να τα συγκρατήσω όλα .
Μοναστηριού η Σύλβια,σήμερα την πήρα έτσι για την εμπειρία,δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας,αλλά για πιάτσα ήταν καλά .
Συμφωνία στο 20ρικο και πάμε στην καβατζα απέναντι στο στενάκι από την πάνω μεριά της μοναστηριού..δεν σταμάτησε να λέει πόσο καλή είναι στη δουλειά της και έχει στάνταρ πελάτες και ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι .
Ξανθιά σκιννυ σώμα ,αρκετά αδύνατη μπορώ να πω ,καλό τσιμπούκι ,είχε δίκιο σε αυτό και στο γαμησι κάνει ότι μπορεί ,κυρίως μιλάει όπως αναφέρθηκε για να σε καυλώνει ,τίμια συναλλαγή μπορώ να πω αλλά μόνο για τα χοντρά και το καλό χωρίς βιασύνες του τύπου να τελειώσεις και πέρασε η ώρα...

Αμέσως μετά οι δύο μαυρομαλες με τον τουπε και τα τατουάζ .δεν μπορώ να πω ωραία μουνάκια και τα δύο αλλά ζητάει 30 ακατεβατα η 40 δήθεν παρτουζα και με τις δύο .πέρασα 2 φορές μπας και ρίξουν τιμή αλλά τίποτα .αξίζει να σημειωθεί ότι 2 ώρες που γυρνούσα βόλτες δεν πήραν ούτε ένα πελάτη ,άλλαξαν πέντε φορές σημείο στη μοναστηριού και όσο και μουνια να είναι δεν τα φορτωνε κανένας.

Γιαννιτσών πάλι στο φορ όλ τρεις κοπέλες κατά την γνώμη μου αδιάφορες και μεγαλοκοπελες .

Στο στενό πριν το τουντει η ξανθιά μιλφ που κάθεται μονίμως στο πεζούλι και μια μικρή μαζί της ξανθιά αλλά πολύ ταλαιπωρη .

Κατά τις 22:00 άρχισαν να εμφανίζονται και οι μαύρες κλασικά .

Μια πάλι καινούρια εμφάνιση ήταν πριν την αννυλια,μια μέτρια γκόμενα με ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι ,πρώτη φορά την είδα αλλά και αυτή φαινόταν ταλαιπωρημένη..

Τέλος ,επειδή μου ζητήθηκε χάρη και το υποσχέθηκα ,πήρα για τον φίλο μου τον alfie την Μαρία την αλβανίδα,μου ζήτησε να την ρίξω ένα για πάρτη του .
Στα 20 ευρώ η συμφωνία στη γνωστή καβατζα .
Φορούσε ένα σορτσάκι και ένα κοντό μπλουζάκι άσπρα γεμάτα στρας και βαμμένη φουλ ..η γκόμενα ήταν για να την πας για ποτό εκείνη την ώρα έτοιμη ..
Πίπα πολύ αέρα ίσα ίσα να σηκωθεί ..πολύ λίγο σοσιαλ στην αρχή και στο γαμηση τίποτα απλά στήνεται και γαμας μέσα στην απάθεια.
Η κοπέλα απλά κοιτάει ποτε θα χύσεις να φεύγει ..εμένα δεν με χάλασε καθόλου βέβαια γιατί η κωλαρα της είναι καύλα και μια χαρά την γάμησα χωρίς να γκρινιαξει καθόλου ,όσο και να είναι απαθής καυλώνεις μόνο από τον κωλο της και όλο το αλβανικό στυλακι ..πολύ μπαμ αλβανίδα ..έχυσα την πήγα στη θέση της και έφυγα .
Δεν συνησταται για κοντούς ,σήμερα φορούσε και ψηλοτάκουνα το άλογο και με το ζόρι την έφτανα ,είμαι και 1,80.
Σαν να γαμουσα κανένα μουνακι στο πάρκινγκ του μαρκίζ ένιωθα
Η Έλενα κ η νταιζη είναι οι 2 μαυρομάλες στην μοναστηριού με τα 30 ακατέβατα
Την Έλενα όχι με τα τατου την άλλη την παίρνω με 20 έχε το νου σου την επομένη φορά
Την ίδια ώρα κάναμε γύρα περίπου τίποτε το διαφορετικό χθες πολύ ησυχία αλλά πολλά αμάξια αφού για να κάνω αναστροφή περίμενα 4/5 από την μία κ αλλά τόσα από την άλλη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η Έλενα κ η νταιζη είναι οι 2 μαυρομάλες στην μοναστηριού με τα 30 ακατέβατα
Την Έλενα όχι με τα τατου την άλλη την παίρνω με 20 έχε το νου σου την επομένη φορά
Την ίδια ώρα κάναμε γύρα περίπου τίποτε το διαφορετικό χθες πολύ ησυχία αλλά πολλά αμάξια αφού για να κάνω αναστροφή περίμενα 4/5 από την μία κ αλλά τόσα από την άλλη
Γάμησε τα ,χθες φοβερή κίνηση .και εγώ το ίδιο για να σταματήσω σε πουτανα έπρεπε να περάσω 3 φορές .
Η Έλενα είναι η ψιλή με το μακρύ μαλλί η αδύνατη;
Γιατί τον τουπε η άλλη τον είχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom