Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Είδες φίλε τελικά σου βγήκε σε καλό !
Καλή φάση ,γαμουσες την Έλενα και έπαιρνες μάτι την αλβανίδα!
Το πουτανακι η Μιμή εμφανίστηκε ;ήθελα να το ξεσκίσω ένα βράδυ έτσι που ήταν με το κολλητο τζιν και δεν μου έριχνε την τιμή από 30 στα 20 γιατί είχε δουλειά.
Όσο για την άλλη την Ιουλία έτσι κάνει κάποιους τους παίρνει και κάποιους τους διώχνει δεν ξέρω τι φάση με αυτήν .
Μια μέρα βαριόμουν να περάσω και μαζεύτηκαν όλα γαμω την τύχη μου
Κ πε
Είδες φίλε τελικά σου βγήκε σε καλό !
Καλή φάση ,γαμουσες την Έλενα και έπαιρνες μάτι την αλβανίδα!
Το πουτανακι η Μιμή εμφανίστηκε ;ήθελα να το ξεσκίσω ένα βράδυ έτσι που ήταν με το κολλητο τζιν και δεν μου έριχνε την τιμή από 30 στα 20 γιατί είχε δουλειά.
Όσο για την άλλη την Ιουλία έτσι κάνει κάποιους τους παίρνει και κάποιους τους διώχνει δεν ξέρω τι φάση με αυτήν .
Μια μέρα βαριόμουν να περάσω και μαζεύτηκαν όλα γαμω την τύχη μου
Κ περυσι θυμαμαι πρωτη φορα που πηγα κ πηρα την Μαρινα οταν πηγαμε ηταν εκει η Μαρια αλλα στο τελειωμα. Χθες ηταν στα 2 μετρα. Αληθεια αυτη η Μαρινα που χαθηκε; Δουλευε στους οικους κ ηθελα να την παρω ετσι για την εμπειρια. Νομιζω κ με αλλο ονομα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Κάτι άλλο ,επειδή όλο και όλο δύο πετιτ έχει η πιάτσα και όλο γίνεται μπέρδεμα .
Άλλη είναι η Μιμή - Ιουλία δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά τα ονόματα ..και άλλη αυτή στις λαμαρίνες ..τις έχω δει και τις δύο από κοντά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.
Αυτή η Μιμή έχει πιασμένο μαλλί και φάτσα κλασικής γυφτοβουλγαρας .
Η άλλη έχει μαύρο ακατάστατο μαλλί ,μαυριδερη και απλά φοράει ένα σορτσάκι και μια μπλούζα
Μιμη μου ειπε. Κ απο Ελληνικα μονο τα βασικα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μιμη μου ειπε. Κ απο Ελληνικα μονο τα βασικα.
Ναι αυτή είναι που δεν έπεφτε στα παζάρια μου .
Έχει το άλλο γυφτάκι που δεν πρέπει να είναι από Βουλγαρία,εκείνο είναι πάντα στις λαμαρίνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κ πε
Κ περυσι θυμαμαι πρωτη φορα που πηγα κ πηρα την Μαρινα οταν πηγαμε ηταν εκει η Μαρια αλλα στο τελειωμα. Χθες ηταν στα 2 μετρα. Αληθεια αυτη η Μαρινα που χαθηκε; Δουλευε στους οικους κ ηθελα να την παρω ετσι για την εμπειρια. Νομιζω κ με αλλο ονομα.
Αυτήν έχω να την δω σίγουρα πριν την καραντίνα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αν μπει ο Alfie ίσως θυμάται όνομα από αυτή στις λαμαρίνες ,εκείνος είχε σταματήσει κάποιες φορές

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Κ πε
Την μαρίνα την έπαιρνα σπίτι της έδιωχνε τον Αλβανό με την bmw κ πήγαινα σε 2/3 σπίτια πού είχε αλλάξει αλλά μέσα στον κορώνα την έχασα κ το τηλ δε λειτουργεί

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Την μαρίνα την έπαιρνα σπίτι της έδιωχνε τον Αλβανό με την bmw κ πήγαινα σε 2/3 σπίτια πού είχε αλλάξει αλλά μέσα στον κορώνα την έχασα κ το τηλ δε λειτουργεί
Δεν ξερω γιατι αλλα θα θελα πολυ να την πετυχω παλι...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Αν μπει ο Alfie ίσως θυμάται όνομα από αυτή στις λαμαρίνες ,εκείνος είχε σταματήσει κάποιες φορές
Μία διευκρίνιση κ εγώ θα την ήθελα γιατί ίσως βλέπω την Μιμή κ την περνάω για την Ιουλία κ δε σταματάω καν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τον χαρτσιλικονε κιόλας να πάει να πιει καμία κρύα σοκολάτα κανένα μισάωρο ;..χαχαχαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μία διευκρίνιση κ εγώ θα την ήθελα γιατί ίσως βλέπω την Μιμή κ την περνάω για την Ιουλία κ δε σταματάω καν
Με έχουν μπερδέψει ,εκείνο το μικρό στις λαμαρίνες αλήθεια δεν ξέρω πως λέγεται ..γιατί και την Μιμή την αναφέρουν σαν Ιουλία κάποιοι .
Αλλά σίγουρα δεν είναι η ίδια

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Μίμη κυριοι οχι Μιμή. Γιατι οταν της ειπα απ το Δημητρα; Με κοιταξε κ μου εκανε δεν καταλαβαινω. Της λεω Μίμη η Μιμή....κ λεει Μίμη!!!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Ναι τζινακι φορουσε τσαντακι μικρο στην πλατη. Μου συστηθηκε ως Μίμη. Αυτη με τα ασπρα ηταν η Αννιλια τελικα; Σχετικα ομορφη για δεδομενα πιατσας. Οσο για τις καβαντζες η Ελενα ηθελε στο παλιοσπιτο εκει στριβοντας απ τη Μοναστηριου για Γιαννιτσων. Της ειπα δεν παω εκει κ να παμε απεναντι απ το Φιβερ. Οσο για την φιλη της επειδη καναμε λιγη κουβεντα με την Ελενα για τραβεστι κ τα σχετικα μου λεει η αλλη εγω εχω μουνακι....κ τραβαει το κυλοτακι κ μου το δειχνει. Στο ιδια κυβικα πανω κατω με την Ελενα. Προς ξανθο το μαλλι αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι ειχε παρει τα συμπληρωματα της! Της τα πιασα αλλα λιγο πανω απ το μπλουζακι ( Επρεπε να τα βγαλω ναι). Κ με την αλλη στην ιδια καβαντζα.
Την Ελένη που βγαίνει μοναστηριου με την Ντεζη λες κ απεναντι η Συλβια;; ξανθια με την Έλενα πρώτη φορά ακούω. Τι φορούσε αυτή η ξανθιά;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Την Ελένη που βγαίνει μοναστηριου με την Ντεζη λες κ απεναντι η Συλβια;; ξανθια με την Έλενα πρώτη φορά ακούω. Τι φορούσε αυτή η ξανθιά;
Ναι φιλος. Την γνωστη Ελενα. Μια κοντη αερατη φουστιτσα που σηκωνοταν ευκολα. Οχι εντονα ξανθια προς ξανθο. Στο μποι της Ελενας κι αυτη.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ναι φιλος. Την γνωστη Ελενα. Μια κοντη αερατη φουστιτσα που σηκωνοταν ευκολα. Οχι εντονα ξανθια προς ξανθο. Στο μποι της Ελενας κι αυτη.
Μήπως λες μια αδυνατουλα που βγαίνει στην Μοναστηρίου μιλάει λίγο περίεργα και έχει έναν Πακιστανό νταβα?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Μήπως λες μια αδυνατουλα που βγαίνει στην Μοναστηρίου μιλάει λίγο περίεργα και έχει έναν Πακιστανό νταβα?
Δεν ξερω φιλος. Παντως εχω την εντυπωση οτι την εχω ξαναδει στη Γιαννιτσων κ Οικονομου γωνια που μαζευονται μερικες παρεα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Δεν ξερω φιλος. Παντως εχω την εντυπωση οτι την εχω ξαναδει στη Γιαννιτσων κ Οικονομου γωνια που μαζευονται μερικες παρεα.
Μας έχεις μπερδέψει λίγο τώρα... Γιατί τελευταία μόνο με την Νταίζη την Βουλγάρα βγαίνει σαν δίδυμο... μάλλον θα μάλωσε με το ξωτικό την αλβανίδα την Σύλβια η Νταίζη δεν τις έχω ξαναδεί μαζί..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Μας έχεις μπερδέψει λίγο τώρα... Γιατί τελευταία μόνο με την Νταίζη την Βουλγάρα βγαίνει σαν δίδυμο... μάλλον θα μάλωσε με το ξωτικό την αλβανίδα την Σύλβια η Νταίζη δεν τις έχω ξαναδεί μαζί..
Κ με την βάσια κάνει παρέα πού κάθεται στην μοναστηριού πάνω στις σκάλες κάπου ανάμεσα στο πλυντήριο κ την αγίων πάντων το Βουλγαρακι το κοντό με την μπάντανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom