Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Κορόιδο σε έπιασε .
Ενώ λέει 30 όλοι την γαμανε με 20 ..άλλη φορά πες της μόνο 10 έχω,θα ερχόταν πάλι μόνο για πίπα
ε νταξει ναι ισχυει απλα δεν ψηνομουν να μπω στη διαδικασια για παζαρια ηθελα να γινει η δουλεια να τελειωνουμε..στη τελικη αμα πας για μασαζ δινεις 20ρικο για μαλακια ..νταξει πιο καυλιαρικη σιγουρα αλλα βγαινει 50αρι το πακετο ..ε λεω δε γαμιεται παρε το 20ρικο μην αρχισουμε τις κουβεντες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ε νταξει ναι ισχυει απλα δεν ψηνομουν να μπω στη διαδικασια για παζαρια ηθελα να γινει η δουλεια να τελειωνουμε..στη τελικη αμα πας για μασαζ δινεις 20ρικο για μαλακια ..νταξει πιο καυλιαρικη σιγουρα αλλα βγαινει 50αρι το πακετο ..ε λεω δε γαμιεται παρε το 20ρικο μην αρχισουμε τις κουβεντες
Δεν θέλει παζάρι αυτή ,άμα έκανες να φύγεις μόνη της θα σου πρότεινε .
Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
πηγα εδωσα μια πιπα μια αννα αννυ κατι τετοιο ..νταξει τυπικα πραγματα αλλα κομπλε..ξερει κανεις τπτ για αυτην?
Τι άλλο είχε στην πιάτσα

Οσο για την Άννα πού λες η Αλβανίδα ξεπετα συστήνεται Τζένη η Μαρία να ευχεσαι να ήταν αυτή αλλιώς ζόρικα τα πράγματά από το σημείο πού την πήρες :think: :tooth: :tooth:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τι άλλο είχε στην πιάτσα

Οσο για την Άννα πού λες η Αλβανίδα ξεπετα συστήνεται Τζένη η Μαρία να ευχεσαι να ήταν αυτή αλλιώς ζόρικα τα πράγματά από το σημείο πού την πήρες :think: :tooth: :tooth:
Πήγε και εμένα το μυαλό μου..αλλά δεν το ανέφερα γιατί πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα φαίνονται !

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Τι άλλο είχε στην πιάτσα

Να με συγχωρησετε σεβασμιοτατε.....κ γω πρωτη φορα οταν ηρθα στην πιατσα κ μιλησα με την Μαρια την Αλβανιδα...Αννα μου ειχε συστηθει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Να με συγχωρησετε σεβασμιοτατε.....κ γω πρωτη φορα οταν ηρθα στην πιατσα κ μιλησα με την Μαρια την Αλβανιδα...Αννα μου ειχε συστηθει.
Θέλει να μπερδεύει κόσμο και νυματα..

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
οχι ρε γυναικα ηταν ....χαχαχαχ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θελω να πιστευω...:2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ααα ρε μαλακες Γαμω τον αντίχριστο μου
Για όσους δεν πέρασαν από πιάτσα σήμερα
Τι φορούσε το υπερμουνο Αλβανίδα πάλι;;!! Ήμουν με τη γυναίκα ρε σείς κ δε μπορούσα να κοιτάω κ πολύ πολύ!
Πάτε αν και όσοι προλαβαίνετε γιατί αυτό που φοράει απόψε το έχω δει πρώτη φορά κ είναι άξιο παχιάς.
Κάτι σαν πάνω κάτω ολόσωμο c through με κορδόνια μαύρα μέσα στη καβλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ααα ρε μαλακες Γαμω τον αντίχριστο μου
Για όσους δεν πέρασαν από πιάτσα σήμερα
Τι φορούσε το υπερμουνο Αλβανίδα πάλι;;!! Ήμουν με τη γυναίκα ρε σείς κ δε μπορούσα να κοιτάω κ πολύ πολύ!
Πάτε αν και όσοι προλαβαίνετε γιατί αυτό που φοράει απόψε το έχω δει πρώτη φορά κ είναι άξιο παχιάς.
Κάτι σαν πάνω κάτω ολόσωμο c through με κορδόνια μαύρα μέσα στη καβλα
Θα ασπρίσει σε λίγες μέρες φίλε μου! Και τα κορδόνια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χθες 7 το απόγευμα μετά το φανάρι του τουντει κατεύθυνση προς ΚΤΕΛ ήταν πάλι το πετιτ γυφτάκι αλλά είχε πολύ κίνηση αδύνατο να σταματήσω για έρευνα .
Αυτή είναι που διώχνει κάποιους πελάτες ανάλογα τα κέφια της .
Μαύρο μαλλί ,πολύ πετιτ και δέρμα πίσσα .
Είναι αυτή που έλεγε ο άλλος ότι είναι ανήλικο αλλά τελικά είναι 30 ;
Και ποιος την έχει πάρει; Έχουμε εντυπώσεις ;
Κάθεται από την μεριά μπροστά στις λαμαρίνες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Χθες 7 το απόγευμα μετά το φανάρι του τουντει κατεύθυνση προς ΚΤΕΛ ήταν πάλι το πετιτ γυφτάκι αλλά είχε πολύ κίνηση αδύνατο να σταματήσω για έρευνα .
Αυτή είναι που διώχνει κάποιους πελάτες ανάλογα τα κέφια της .
Μαύρο μαλλί ,πολύ πετιτ και δέρμα πίσσα .
Είναι αυτή που έλεγε ο άλλος ότι είναι ανήλικο αλλά τελικά είναι 30 ;
Και ποιος την έχει πάρει; Έχουμε εντυπώσεις ;
Κάθεται από την μεριά μπροστά στις λαμαρίνες
Αμα είναι στις λαμαρίνες είναι η Ιουλία από Βουλγαρία ήταν κ πριν 2 χρόνια για καιρό εδώ φίλη της Αντωνιάς-βασιας,
εκατό ονόματά έχουν οι καριολες
Η οποία έμεινε έγκυος πήγε Βουλγαρία γέννησε η το έριξε κ ξαναγύρισε
Ποτέ στέκεται στις λαμαρίνες πότε πριν την δάφνης αριστερά στον δρόμο προς την καβαντζα εκεί πού μαζεύονται οι Πατραβουροχντρες
Κ ναι είναι κοντά στα 25/30 κάπου ανάμεσα
Καλό είναι αλλά αν αργήσεις αρχίζει την γκρίνια για 30 πού ζητάει ούτε λόγος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αμα είναι στις λαμαρίνες είναι η Ιουλία από Βουλγαρία ήταν κ πριν 2 χρόνια για καιρό εδώ φίλη της Αντωνιάς-βασιας,
εκατό ονόματά έχουν οι καριολες
Η οποία έμεινε έγκυος πήγε Βουλγαρία γέννησε η το έριξε κ ξαναγύρισε
Ποτέ στέκεται στις λαμαρίνες πότε πριν την δάφνης αριστερά στον δρόμο προς την καβαντζα εκεί πού μαζεύονται οι Πατραβουροχντρες
Κ ναι είναι κοντά στα 25/30 κάπου ανάμεσα
Καλό είναι αλλά αν αργήσεις αρχίζει την γκρίνια για 30 πού ζητάει ούτε λόγος
Δεν ξέρω πόσα ζητάει ,άμα λέει 30 ούτε για πλάκα εννοείται.
Νομίζω την πέτυχα μια φορά πολύ αργά πριν μήνες ,λίγο πριν την διχάλα των ΚΤΕΛ πάλι από την μεριά που στέκεται .και θυμάμαι ζητούσε 30 ακατεβατα,δεν ξέρω αν είναι η ίδια και εκείνη πετιτ βουλγαρα ήταν αλλά ήταν πιο περιποιημένη στο ντύσιμο και πιασμένο κότσο το μαλλί .
Αυτή στις λαμαρίνες μόνιμος ντύνεται πρόχειρα με ενα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι.
Και συνήθως άσπρο μπλουζάκι οπότε κάνει μπαμ η μαυρίλα .η ίδια είναι ;

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Τετάρτη πήγα στα drive thru τα καινούργια και είπα να περάσω να δω τι γίνεται, δεν έχω ξανά δει τέτοια νεκρα. Σίγουρα κάποιες ήταν φορτωμένες γιατί σε όλη την πιάτσα είδα τις δύο γεμάτες Βουλγάρες που είναι στη θέση τους 25 ώρες τη μερα και μια άλλη κοντουλα στη διχάλα. Παρεμπιπτόντως εκείνη η κοντουλα αν και αρκετά κοντή δεν είναι αυτή που είχα πει ότι είναι κάτω από 15, εκείνη δεν την είχα δει ποτέ πριν και δεν την έχω δει και ξανά, αυτή που είδα ήταν άνω των 30.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τετάρτη πήγα στα drive thru τα καινούργια και είπα να περάσω να δω τι γίνεται, δεν έχω ξανά δει τέτοια νεκρα. Σίγουρα κάποιες ήταν φορτωμένες γιατί σε όλη την πιάτσα είδα τις δύο γεμάτες Βουλγάρες που είναι στη θέση τους 25 ώρες τη μερα και μια άλλη κοντουλα στη διχάλα. Παρεμπιπτόντως εκείνη η κοντουλα αν και αρκετά κοντή δεν είναι αυτή που είχα πει ότι είναι κάτω από 15, εκείνη δεν την είχα δει ποτέ πριν και δεν την έχω δει και ξανά, αυτή που είδα ήταν άνω των 30.
Ταιριάζει με αυτήν που λέμε ;μαύρη πίσσα;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.995
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω πόσα ζητάει ,άμα λέει 30 ούτε για πλάκα εννοείται.
Νομίζω την πέτυχα μια φορά πολύ αργά πριν μήνες ,λίγο πριν την διχάλα των ΚΤΕΛ πάλι από την μεριά που στέκεται .και θυμάμαι ζητούσε 30 ακατεβατα,δεν ξέρω αν είναι η ίδια και εκείνη πετιτ βουλγαρα ήταν αλλά ήταν πιο περιποιημένη στο ντύσιμο και πιασμένο κότσο το μαλλί .
Αυτή στις λαμαρίνες μόνιμος ντύνεται πρόχειρα με ενα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι.
Και συνήθως άσπρο μπλουζάκι οπότε κάνει μπαμ η μαυρίλα .η ίδια είναι ;
Μάλλον η ιδία είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom