Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείςΠοτε δεν ξέρεις !
Αλήθεια δεν βλέπω κανέναν να γράφει όμως τι ωραία περάσατε ,ούτε περαιτέρω λεπτομέρειες για σένα .
Σίγουρα δεν μας τρολαρεις όλους ;
Τι εννοείςΠοτε δεν ξέρεις !
Αλήθεια δεν βλέπω κανέναν να γράφει όμως τι ωραία περάσατε ,ούτε περαιτέρω λεπτομέρειες για σένα .
Σίγουρα δεν μας τρολαρεις όλους ;
Ότι δεν ακούγεσαι γενικά από κανέναν εδώ εκτός από τον εαυτό σου .Τι εννοείς
Ναι καλέΕδώ δυτικά Ροτόντα, Filoxenia
μπορείς να έρθεις.? Βασικά άνοιξε ένα δικό σου νήμα... αμαρτία να τα γράφουμε εδώ πέρα ..θα φάμε κράξιμο
Καταρχάς οι πελάτες που έχω δεν γράφουν ποτέ κριτικές απλά διαβάζουνΌτι δεν ακούγεσαι γενικά από κανέναν εδώ εκτός από τον εαυτό σου .
Έχεις αγγελία η κάτι τέτοιο;
Κανένα πρόβλημα .Καταρχάς οι πελάτες που έχω δεν γράφουν ποτέ κριτικές απλά διαβάζουν
Δεν νομίζω υπάρχει πρόβλημα που μιλάω
Μπορείς να ψάξεις στα μηνύματα της να δεις τι τζερτζελο είχε γίνει πριν κάτι μέρες στο Αναζητήσεις call girls Θεσσαλονίκης..Ότι δεν ακούγεσαι γενικά από κανέναν εδώ εκτός από τον εαυτό σου .
Έχεις αγγελία η κάτι τέτοιο;
Θα κάνω δικό μου νημαΚανένα πρόβλημα .
Αλλά δεν έχεις κάποιο προφίλ .δλδ πως σε βρίσκει κάποιος ;
Πως σε βλέπει πριν σε καλέσει ;
Που μάλωναν ;τα είδα ..Μπορείς να ψάξεις στα μηνύματα της να δεις τι τζερτζελο είχε γίνει πριν κάτι μέρες στο Αναζητήσεις call girls Θεσσαλονίκης..
Δεν νομίζω κάνω κάτι κακο που που Και που μιλάω και υπερασπίζομαι τον εαυτό μουΠου μάλωναν ;τα είδα ..
Δεν είναι μάλλον ευπρόσδεκτη εκεί .
Για αυτό γίνεται αυτό εδώ
Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και να δώσεις και περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σουΘα κάνω δικό μου νημα
Χθες βρε τρελοκομειο ειπες τα δυο που προτιμας κ μονο κεντρο. Σιγουρα μπορεις σε αυτα που ειπε ο φιλος πιο πανω;Ναι καλέ
Έρχομαι τα ξέρω
Με ομορφο τροπο 20ρικακι φιλος. Οπως λεει κ ο Σεβασμιοτατος.Από νωρίς ήταν μόνη στην μοναστηριού ,μετά ήρθε η ψιλή .οπότε άλλη φορά αμα την πετύχω μόνη θα την παζαρεψω ,χθες δεν είχαν δουλειά και προσπαθούσαν να φορτώσουν παρτουζα .
Αυτές πάντως είναι καλές παρουσίες για πιάτσα ..έπρεπε να στέκονται κοντά στο πόστο της Αλβανίδας για να μην χρειάζεται να κάνουμε τσάμπα δρομολόγια μοναστηριού
Τωρα συμφωνουμε!!!!Ναι καλέ
Απλά το ωκεανις είναι κοντά σε εμένα Και τό Ανδρομέδα
Τα άλλα είναι μοναστηριου ξέρω που είναι απλά θα κάνω περισσότερη ώρα να έρθω λόγω διαδρομή
Ναι φίλε βγήκα πολύ αποφασισμένος!Παιδιά προσωπικά προτιμώ πιάτσα γιατί δεν είναι θέμα μόνο καβλας.
Είναι θέμα ανανέωσης, βόλτας, κοινωνικοποίησης, νουαρ κατάστασης και φυσικά ΚΑΙ καβλας.
Δηλαδή πολλές φορές περνάω από εκεί για να πάρω το μάτι μου, για να ξεχαστώ & να δω τι παιζει. Άλλες φορές πηγαίνω γιατί εννοείταιείμαι καβλωμενος. Και προφανώς άλλες που θέλω κάτι σπέσιαλ ή είμαι πολύ καβλωμενος κ έχω γκαφρα, κανονίζω εσκορτακι αγγελίας. Ανάλογα παντα δλδ.
Τώρα, όσο αφορά την Έλενα τα έχω ξαναπεί. Κορίτσι που ήρθε από Κοζάνη πριν δυο χρόνια κ έχει φίλη ένα τραβελι. Για αυτούς που την έχουν δει κ την ξέρουν από τις πρώτες της μέρες, τότε που έκανε δειλά πιάτσα μπροστά από το carglass επι της μοναστηριού, ήταν πάντα με ένα πουστακι και το έπαιρνε μαζί της όταν έβγαινε πάντα. Ποτε μόνη τότε.
Έχω λοιπόν την υπόνοια ότι αυτό το πουστακι είναι το τραβελακι! Που έχει αγκαζέ δλδ.
Dew, δε ξέρω αν ειναι η πρώτη φορά που πήρες την Αλβα, αλλά μπράβο! Και σε ευχαριστώ γ την αναφορά και την υλοποίηση, αλάνι! Όντως είναι μαρκιζομουνο, γι αυτό τη γαμαμε και καβλωνουμε. Αν θελουμε κάτι παραπάνω ας πάρουν βίζιτα με 100€.
Δλδ ρε θηρίο πήρες δυο χθες; Είχες τόσο απόθεμα;
Στα όρθια εξω από το αμάξι ..άμα φτάνεις με τα τακούνιαΑυτήν στο αμάξι την παίρνετε η πάει και σε ξενοδοχείο