Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0
Ότι δεν ακούγεσαι γενικά από κανέναν εδώ εκτός από τον εαυτό σου .
Έχεις αγγελία η κάτι τέτοιο;
Καταρχάς οι πελάτες που έχω δεν γράφουν ποτέ κριτικές απλά διαβάζουν
Δεν νομίζω υπάρχει πρόβλημα που μιλάω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Καταρχάς οι πελάτες που έχω δεν γράφουν ποτέ κριτικές απλά διαβάζουν
Δεν νομίζω υπάρχει πρόβλημα που μιλάω
Κανένα πρόβλημα .
Αλλά δεν έχεις κάποιο προφίλ .δλδ πως σε βρίσκει κάποιος ;
Πως σε βλέπει πριν σε καλέσει ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ότι δεν ακούγεσαι γενικά από κανέναν εδώ εκτός από τον εαυτό σου .
Έχεις αγγελία η κάτι τέτοιο;
Μπορείς να ψάξεις στα μηνύματα της να δεις τι τζερτζελο είχε γίνει πριν κάτι μέρες στο Αναζητήσεις call girls Θεσσαλονίκης..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μπορείς να ψάξεις στα μηνύματα της να δεις τι τζερτζελο είχε γίνει πριν κάτι μέρες στο Αναζητήσεις call girls Θεσσαλονίκης..
Που μάλωναν ;τα είδα ..
Δεν είναι μάλλον ευπρόσδεκτη εκεί .
Για αυτό γίνεται αυτό εδώ

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0
Που μάλωναν ;τα είδα ..
Δεν είναι μάλλον ευπρόσδεκτη εκεί .
Για αυτό γίνεται αυτό εδώ
Δεν νομίζω κάνω κάτι κακο που που Και που μιλάω και υπερασπίζομαι τον εαυτό μου

ntavel21@gmail.com

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει κανένα μήνα που έχω βρει το forum εδώ πέρα. Έχω δοκιμάσει Νταίζη (όχι αυτή της μοναστηριού),ελενα που ήταν με ένα τραβελι παλιοτερα και μια ξανθια που έβγαινε στη στροφή προς φιβερ η καλύτερη από όλες ήταν η Νταίζη. Κάτι ακόμα εχθές κατά τις 3-4 μάλωναν στη διχάλα κοντά στα κτελ αυτό το τραβελι της Έλενας που είναι βουλγαρακι αλλά δεν φαίνεται τοσο και ένα άλλο τραβελι το οποίο είχε βγάλει την περούκα του με μια ξανθιά κοπελα (μιραντα την φωναξε κάποιος) και οι βουλγαρες εκεί οι γνωστές απλά βλέπανε.Ηταν σταματημένα δύο αυτοκίνητα στο ένα ήταν αυτή η ξανθιά και μιλούσε με κάποιους και στο άλλο το τραβελι της ελενας και την εβριζε και έλεγε πως θα την δειρει μετά από λίγο που ξαναπέρασα τα αμάξια στο τραβελι είχαν γίνει δυο και η άλλη έτρεχε να κρυφτεί ξέρεις κανείς τι έχει παιχτεί γιατί δεν ήθελα να κάτσω εκεί μην με πάρει η μπαλα και έχω μεγάλη απορία να μάθω. Ελπίζω να μην θεωρήσετε κουτσομπολη

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Από νωρίς ήταν μόνη στην μοναστηριού ,μετά ήρθε η ψιλή .οπότε άλλη φορά αμα την πετύχω μόνη θα την παζαρεψω ,χθες δεν είχαν δουλειά και προσπαθούσαν να φορτώσουν παρτουζα .
Αυτές πάντως είναι καλές παρουσίες για πιάτσα ..έπρεπε να στέκονται κοντά στο πόστο της Αλβανίδας για να μην χρειάζεται να κάνουμε τσάμπα δρομολόγια μοναστηριού
Με ομορφο τροπο 20ρικακι φιλος. Οπως λεει κ ο Σεβασμιοτατος.

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0
Ναι καλέ
Απλά το ωκεανις είναι κοντά σε εμένα Και τό Ανδρομέδα
Τα άλλα είναι μοναστηριου ξέρω που είναι απλά θα κάνω περισσότερη ώρα να έρθω λόγω διαδρομή

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Παιδιά προσωπικά προτιμώ πιάτσα γιατί δεν είναι θέμα μόνο καβλας.
Είναι θέμα ανανέωσης, βόλτας, κοινωνικοποίησης, νουαρ κατάστασης και φυσικά ΚΑΙ καβλας.
Δηλαδή πολλές φορές περνάω από εκεί για να πάρω το μάτι μου, για να ξεχαστώ & να δω τι παιζει. Άλλες φορές πηγαίνω γιατί εννοείταιείμαι καβλωμενος. Και προφανώς άλλες που θέλω κάτι σπέσιαλ ή είμαι πολύ καβλωμενος κ έχω γκαφρα, κανονίζω εσκορτακι αγγελίας. Ανάλογα παντα δλδ.
Τώρα, όσο αφορά την Έλενα τα έχω ξαναπεί. Κορίτσι που ήρθε από Κοζάνη πριν δυο χρόνια κ έχει φίλη ένα τραβελι. Για αυτούς που την έχουν δει κ την ξέρουν από τις πρώτες της μέρες, τότε που έκανε δειλά πιάτσα μπροστά από το carglass επι της μοναστηριού, ήταν πάντα με ένα πουστακι και το έπαιρνε μαζί της όταν έβγαινε πάντα. Ποτε μόνη τότε.
Έχω λοιπόν την υπόνοια ότι αυτό το πουστακι είναι το τραβελακι! Που έχει αγκαζέ δλδ.
Dew, δε ξέρω αν ειναι η πρώτη φορά που πήρες την Αλβα, αλλά μπράβο! Και σε ευχαριστώ γ την αναφορά και την υλοποίηση, αλάνι! Όντως είναι μαρκιζομουνο, γι αυτό τη γαμαμε και καβλωνουμε. Αν θελουμε κάτι παραπάνω ας πάρουν βίζιτα με 100€.
Δλδ ρε θηρίο πήρες δυο χθες; Είχες τόσο απόθεμα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Παιδιά προσωπικά προτιμώ πιάτσα γιατί δεν είναι θέμα μόνο καβλας.
Είναι θέμα ανανέωσης, βόλτας, κοινωνικοποίησης, νουαρ κατάστασης και φυσικά ΚΑΙ καβλας.
Δηλαδή πολλές φορές περνάω από εκεί για να πάρω το μάτι μου, για να ξεχαστώ & να δω τι παιζει. Άλλες φορές πηγαίνω γιατί εννοείταιείμαι καβλωμενος. Και προφανώς άλλες που θέλω κάτι σπέσιαλ ή είμαι πολύ καβλωμενος κ έχω γκαφρα, κανονίζω εσκορτακι αγγελίας. Ανάλογα παντα δλδ.
Τώρα, όσο αφορά την Έλενα τα έχω ξαναπεί. Κορίτσι που ήρθε από Κοζάνη πριν δυο χρόνια κ έχει φίλη ένα τραβελι. Για αυτούς που την έχουν δει κ την ξέρουν από τις πρώτες της μέρες, τότε που έκανε δειλά πιάτσα μπροστά από το carglass επι της μοναστηριού, ήταν πάντα με ένα πουστακι και το έπαιρνε μαζί της όταν έβγαινε πάντα. Ποτε μόνη τότε.
Έχω λοιπόν την υπόνοια ότι αυτό το πουστακι είναι το τραβελακι! Που έχει αγκαζέ δλδ.
Dew, δε ξέρω αν ειναι η πρώτη φορά που πήρες την Αλβα, αλλά μπράβο! Και σε ευχαριστώ γ την αναφορά και την υλοποίηση, αλάνι! Όντως είναι μαρκιζομουνο, γι αυτό τη γαμαμε και καβλωνουμε. Αν θελουμε κάτι παραπάνω ας πάρουν βίζιτα με 100€.
Δλδ ρε θηρίο πήρες δυο χθες; Είχες τόσο απόθεμα;
Ναι φίλε βγήκα πολύ αποφασισμένος!
Δεν την έβρισκα από νωρίς και πήρα πρώτα την Σύλβια ,μετά έκανα μια γύρα δεν έπαιζε τίποτα ..πετάχτηκα χτύπησα μια μπύρα στα γρήγορα και σε κανένα μισάωρο με το που πιάνω Γιαννιτσών την βρίσκω μπροστά μου!
Μόλις είδα και τα ψιλοτακουνα φόρτωμα κατευθείαν ..φοβερή παταρα!
Το ευχαριστήθηκα,πραγματικά και το είχα τάξει!χαχαχα

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.264
Πόντοι
361
Αυτήν στο αμάξι την παίρνετε η πάει και σε ξενοδοχείο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αυτήν στο αμάξι την παίρνετε η πάει και σε ξενοδοχείο
Στα όρθια εξω από το αμάξι ..άμα φτάνεις με τα τακούνια
Πάει και ξενοδοχείο αλλά λόγο ότι αναφέρεται ξεπετα δεν το προτείνω ,εκτός άμα βγει κάποιος που έχει πάει να μας πει εντυπώσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom