Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0
θες το βράδυ να περάσω να σε πάρω να πάμε μία βόλτα στην πιάτσα να δεις τι έχει
Έτσι για να σου φύγουν οι απορίες
Έχω περίοδο Και Πεθενω
Αλλά ναι Δεν έχω θέμα Είμαι περίεργη

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Humax

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
30 η 20 σε πήρε η Νταίζη;

Η Χρύσα το ίδιο όπως ήτανε ;η άλλαξε κάτι ;γιατί τελευταία έκανε κάτι περίεργα ..το είπα και πιο παλιά την πέτυχα δύο φορές και καθόταν μέσα σε ένα αμάξι κοντά στο σημείο της και λίγο ότι νάνε
Η Νταίζη 20 πήρε η χρυσά κάθεται σε έκεινο το αμάξι με τον νταβά της αν πας κοντά και σταματήσεις θα βγει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η Νταίζη 20 πήρε η χρυσά κάθεται σε έκεινο το αμάξι με τον νταβά της αν πας κοντά και σταματήσεις θα βγει
Ευχαριστώ,
Την νταιζη ψηθηκα και εγώ να την πάρω αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί της γιατί απαντούσε η άλλη ,Έλενα νομίζω ,και επέμενε για παρτουζα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Επειδή αναφέρθηκε η αλβανίδα σε μια συνομιλία που είχα με ένα φίλο, να γράψω για την μια και μοναδική φορά που την πήρα πριν πολύ καιρό πάνω από χρόνο.

Πρέπει να ήταν αρκετά αργά το βράδυ δε θυμάμαι ώρα ακριβώς, την φορτώνω, και η τύπισσα επιτόπου βγάζει φακό με το κινητό και με φωτίζει στα μούτρα μέχρι να την πάω στην καβατζα, της λέω τι κάνεις? Μην ανχωνεσε μου λέει, τέλος πάντων επειδή είχα γκαβλες και η καβατζα της είναι 30 δεύτερα από εκεί που κάθεται το κατάπια. Το θέμα είναι ότι και αφού φτάσαμε με φωτιζε με το φακό και με κοιτούσε στα μάτια σα τρελή λες και ψάχνει να δει κάτι.

Με τα πολλά αρχίζει πίπα, στο λεπτό αρχίζει να τον παίζει και να λέει τελειώνεις, αλλά εγώ τόσο που με φρικαρε ούτε να τον παίξω δε μπορούσα είχε πέσει τελείως. Για να μη το τραβήξω πολύ ήταν η πρώτη και τελευταία φορά μέχρι σήμερα που είπα ψέματα ότι έχυσα για να σηκωθεί να φύγει πουτανα από το αμάξι μου. Α και ξέχασα να πω ότι σε κάποια φάση έκοψε την πίπα και άρχισε να μιλάει με κάποιον στο κινητό αλβανικά, πως δε την έδωσα κάνα κλωτσο αντί απλά να της πω βγες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Επειδή αναφέρθηκε η αλβανίδα σε μια συνομιλία που είχα με ένα φίλο, να γράψω για την μια και μοναδική φορά που την πήρα πριν πολύ καιρό πάνω από χρόνο.

Πρέπει να ήταν αρκετά αργά το βράδυ δε θυμάμαι ώρα ακριβώς, την φορτώνω, και η τύπισσα επιτόπου βγάζει φακό με το κινητό και με φωτίζει στα μούτρα μέχρι να την πάω στην καβατζα, της λέω τι κάνεις? Μην ανχωνεσε μου λέει, τέλος πάντων επειδή είχα γκαβλες και η καβατζα της είναι 30 δεύτερα από εκεί που κάθεται το κατάπια. Το θέμα είναι ότι και αφού φτάσαμε με φωτιζε με το φακό και με κοιτούσε στα μάτια σα τρελή λες και ψάχνει να δει κάτι.

Με τα πολλά αρχίζει πίπα, στο λεπτό αρχίζει να τον παίζει και να λέει τελειώνεις, αλλά εγώ τόσο που με φρικαρε ούτε να τον παίξω δε μπορούσα είχε πέσει τελείως. Για να μη το τραβήξω πολύ ήταν η πρώτη και τελευταία φορά μέχρι σήμερα που είπα ψέματα ότι έχυσα για να σηκωθεί να φύγει πουτανα από το αμάξι μου. Α και ξέχασα να πω ότι σε κάποια φάση έκοψε την πίπα και άρχισε να μιλάει με κάποιον στο κινητό αλβανικά, πως δε την έδωσα κάνα κλωτσο αντί απλά να της πω βγες.
Ακόμα γελάω μόνο που σκέφτομαι να σε φωτίζει με τον φακό στα μούτρα ,να ρωτάς τι κάνεις ;...και να απαντάει μην αγχώνεσαι...

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Ακόμα γελάω μόνο που σκέφτομαι να σε φωτίζει με τον φακό στα μούτρα ,να ρωτάς τι κάνεις ;...και να απαντάει μην αγχώνεσαι...
Φιλε αισθανομουν σαν να την κυνηγούσε κάποιος και να νόμιζε ότι είμαι εγώ, τρέλα πράγματα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Φιλε αισθανομουν σαν να την κυνηγούσε κάποιος και να νόμιζε ότι είμαι εγώ, τρέλα πράγματα.
Μπορεί να σε είχε βιντεοκλήση να σε βλέπει ο Αλβανός να τον παίξει..χαχαχαχα...αματερ τσόντα φάση

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356

Κ εγώ την πήρα το έχω αναφέρει παλιά κ την έδιωξα γιατί ρωτούσε συνέχεια αν τελειώνω κ επειδή σπάστηκε πού την έδιωξα διέδιδε ότι την ζητησα πίσω τα λεφτά το φρικιό απορώ πως την παίρνεται την σπασίκλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κ εγώ την πήρα το έχω αναφέρει παλιά κ την έδιωξα γιατί ρωτούσε συνέχεια αν τελειώνω κ επειδή σπάστηκε πού την έδιωξα διέδιδε ότι την ζητησα πίσω τα λεφτά το φρικιό απορώ πως την παίρνεται την σπασίκλα
Φίλε ,αυτό και εχθές ήθελα να σε ρωτήσω και ξέχασα μετά .
Όταν λες διέδιδε πως το έκανε;
Περνούσες με το αμάξι και σε έδειχνε και έλεγε αυτός με ζήτησε πίσω τα λεφτά ;
Πάντως έχω ακούσει πολλά στραβά για αυτήν απλα σαν παρουσία δεν έχει πολλά στην πιάτσα οπότε όταν την βλέπεις την πατάς και την παίρνεις ,κυρίως οι άπειροι,εμείς ξέρουμε πού πάμε ,δεν την πήρα εν άγνοια μου

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Πίπα ποτέ με την Αλβανίδα, μόνο όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο άφησα να μου κάνει...στην καβατζα μόνο στήσιμο και ανελέητο κάρφωμα :zfuck: ... Αλλά έχω να την πάρω καιρό είχα κολλήσει με άλλα στανταρακια δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πίπα ποτέ με την Αλβανίδα, μόνο όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο άφησα να μου κάνει...στην καβατζα μόνο στήσιμο και ανελέητο κάρφωμα :zfuck: ... Αλλά έχω να την πάρω καιρό είχα κολλήσει με άλλα στανταρακια δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι
Την πήρες ξενοδοχείο;
Που είσαι από χθες και ψάχνουμε κάποιον να μας πει εντυπώσεις ,ρωτούσε και ένας εδώ που θέλει να την πάρει

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Την πήρες ξενοδοχείο;
Που είσαι από χθες και ψάχνουμε κάποιον να μας πει εντυπώσεις ,ρωτούσε και ένας εδώ που θέλει να την πάρει
Έχει πολύ καιρό σχεδόν 2.5 χρόνια τώρα δεν την παίρνω..αν και μιλάμε όταν περνάω από εκεί.. ήταν για καιρό στανταρακι μου ..Για ξενοδοχείο τζάμπα λεφτά μην την πάρει κάνεις .. άσε που την γύρισα για ιεραποστολικό και ήταν εντελώς αξύριστο το τέτοιο της και ξενέρωσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Έχει πολύ καιρό σχεδόν 2.5 χρόνια τώρα δεν την παίρνω..αν και μιλάμε όταν περνάω από εκεί.. ήταν για καιρό στανταρακι μου ..Για ξενοδοχείο τζάμπα λεφτά μην την πάρει κάνεις .. άσε που την γύρισα για ιεραποστολικό και ήταν εντελώς αξύριστο το τέτοιο της και ξενέρωσα
Τζάμπα λεφτά δλδ,για αυτό δεν κάνω τέτοιες απόπειρες από πιάτσα ,καλύτερα στα όρθια ..
Τούφα κανονικά ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Τζάμπα λεφτά δλδ,για αυτό δεν κάνω τέτοιες απόπειρες από πιάτσα ,καλύτερα στα όρθια ..
Τούφα κανονικά ;
Ποια τούφα όλο το δάσος του Αμαζονίου μαζεμένο αδερφέ κανονικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom