Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Αυτό με τις τρίχες το περνάω και εγώΠοια τούφα όλο το δάσος του Αμαζονίου μαζεμένο αδερφέ κανονικά
Αγόρια ξυριστητε λίγο
Αυτό με τις τρίχες το περνάω και εγώΠοια τούφα όλο το δάσος του Αμαζονίου μαζεμένο αδερφέ κανονικά
Είναι παραδοσιακό το κορίτσι,παλιάς κοπής ..Ποια τούφα όλο το δάσος του Αμαζονίου μαζεμένο αδερφέ κανονικά
Γυναίκα είμαι χαχαχαΑλεξία είσαι σιγουρα call girl ή έχεις και τρίτο πόδι και φτιαχνεσαι εδω μεσα;
Κρίμα άδικα χάρηκε το παλικάριΓυναίκα είμαι χαχαχα
Κλειστέ ένα ραντεβού κ ελάτε μετά να μας πείτε τι πού ποιος ποιονΜπα απλά η συμπεριφορά της δεν μοιάζει καθολου με γυναίκας
Αυτό θα έλεγα και εγώΚλειστέ ένα ραντεβού κ ελάτε μετά να μας πείτε τι πού ποιος ποιον
Και οσο είσαι ο μόνος που την υπερασπιζεται γίνεται και πιο υποπτο.Κλειστέ ένα ραντεβού κ ελάτε μετά να μας πείτε τι πού ποιος ποιον
Για αυτό εμένα όταν με βρήκες ξυρισμένο, δε τα εβγαζες απο το στομα σουΑυτό με τις τρίχες το περνάω και εγώ
Αγόρια ξυριστητε λίγο
Γιατί να είναι ύποπτος ο άνθρωπος χαχαΚαι οσο είσαι ο μόνος που την υπερασπιζεται γίνεται και πιο υποπτο.
Ενώ πχ για την Ευα ολοι έχουν αποψη
ρε συ αλεξια στο εχουμε πει 326 φορεςΑυτό θα έλεγα και εγώ
Από το στόμα μου το πήρες χαχα
Κολλητός μου είναι ιδία σειρά ήμαστανΚαι οσο είσαι ο μόνος που την υπερασπιζεται γίνεται και πιο υποπτο.
Μπορεί απλά η κοπέλα να μη το έχει με το λέγειν και να γράφει κάποιος για αυτήν γιατί νομίζω έχουν γράψει γνώμες κάποιοι.Και οσο είσαι ο μόνος που την υπερασπιζεται γίνεται και πιο υποπτο.
Θέλω να βγάλω και καιρνουριο φωτογραφίεςρε συ αλεξια στο εχουμε πει 326 φορες
γιατι δεν ανοιγεις ενα δικο σου νημα να τα λες εκει με τον λαο? αυτα τα νηματα που ποσταρεις ειναι για ενημερωση λεμε την οποια εσυ θαβεις
Τι εγώ γράφωΜπορεί απλά η κοπέλα να μη το έχει με το λέγειν και να γράφει κάποιος για αυτήν γιατί νομίζω έχουν γράψει γνώμες κάποιοι.
Εννοείς τρίχες στο επίμαχο σημείο ή στο πρόσωπο...Όταν θα βρεθούμε θα μου πεις ακριβώςΑυτό με τις τρίχες το περνάω και εγώ
Αγόρια ξυριστητε λίγο
Οταν λεμε να ανοιξεις νημα δεν χρειάζεται να κανεις κατι εξτριμ. Μπορεις και απο το κρεβάτι του πονου. Και οι φωτογραφίες ανεβαίνουν και μετα. Φτιαξτο να μην εισαι σαν την άστεγη, απο νημα σε νημαΘέλω να βγάλω και καιρνουριο φωτογραφίες
Αλλά λόγω περιόδου Δεν μπορώ δυστυχώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εγώ γράφω
Μόνη δουλεύω Επίσης
Μακρυά ούτε για σκέψη την Αλβανίδα για ξενοδοχείο μόνο εκεί στην καβατζα τηςΕίναι παραδοσιακό το κορίτσι,παλιάς κοπής ..
Από υπηρεσίες έκανε τίποτα παραπάνω η απλά στέκεται όπου την ακουμπήσεις στο κρεβάτι ;
Στο επίμαχο σημείο εννοώΕννοείς τρίχες στο επίμαχο σημείο ή στο πρόσωπο...Όταν θα βρεθούμε θα μου πεις ακριβώς