Εγώ την χοντρή δε την πήρα απ' την πιάτσα όμως αδερφέ...για τη πιάτσα συμφώνησα λόγο της βρώμας...τα κρος κ τρανς της πόλης μας ξέρουμε όλοι τι βρώμα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλο παλιά όπως είπες κ αλο τώρα με τα κοκορέτσια κ τα κοντοσουβλια
Τώρα λες ότι νάνε ,δλδ εσύ πήρες από αγγελία οπότε ήταν καθαρή ενώ στην πιάτσα είναι βρομικες ..και επέμενες ότι γάμησες και ακαποτα ..
Κανένας δεν είναι επιθετικός ,αν μπαίνεις για να συμβουλευτείς η να ενημερώσεις ..αν μπαίνεις και κράζεις το τι γαμαει ο καθένας και όλη την φάση ,δεν χρειάζεται να σου επιτεθούν απλά πρέπει μόνος σου να καταλάβεις ότι πρέπει να αλλάξεις κατηγορία
Πιστεύω πως κ τώρα μπορεί να γίνει αυτό που λες....αλλά δεν το λέω για μένα,γενικά βλέπω τους [παλιούς] να μιλάνε πολύ επιθετικά κ άσχημα κ βρίζοντας εννοείται άτομα τα οποία είναι καινούρια...
Εδώ να σημειώσω ότι κ εγώ παλιός είμαι απλά άλλαξα συσκευές έκανα κάνα 3 με 4 καινούρια προφίλ
Εγώ δεν είδα κανέναν να βρίζει κάποιον καινούριο..δεν ξέρω πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα,αλλά άμα μπαίνεις και τρολαρεις εδώ μέσα καλά κάνουν και θα σου την πούνε
Εγώ δεν είδα κανέναν να βρίζει κάποιον καινούριο..δεν ξέρω πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα,αλλά άμα μπαίνεις και τρολαρεις εδώ μέσα καλά κάνουν και θα σου την πούνε
Τώρα λες ότι νάνε ,δλδ εσύ πήρες από αγγελία οπότε ήταν καθαρή ενώ στην πιάτσα είναι βρομικες ..και επέμενες ότι γάμησες και ακαποτα ..
Κανένας δεν είναι επιθετικός ,αν μπαίνεις για να συμβουλευτείς η να ενημερώσεις ..αν μπαίνεις και κράζεις το τι γαμαει ο καθένας και όλη την φάση ,δεν χρειάζεται να σου επιτεθούν απλά πρέπει μόνος σου να καταλάβεις ότι πρέπει να αλλάξεις κατηγορία
Όχι ποτέ μου δεν είπα κάτι τέτοιο,..ποτέ δεν είπα ότι στις αγγελίες παίζει καθαριότητα...απλά αυτό το μπαχαλο που γίνεται στη πιάτσα είναι αρκετά επίφοβο κ επικίνδυνο...ο νοών νοείτω
Όχι ποτέ μου δεν είπα κάτι τέτοιο,..ποτέ δεν είπα ότι στις αγγελίες παίζει καθαριότητα...απλά αυτό το μπαχαλο που γίνεται στη πιάτσα είναι αρκετά επίφοβο κ επικίνδυνο...ο νοών νοείτω
Τέλος πάντων εγώ απλά θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να παίζουμε μπινελικια κ προσβολές εδώ μέσα ..ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός με διαφορετικές απόψεις κ διαφορετικά πιστεύω...
PEACE AND LOVE μάγκες..
Περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν
Απλα ειναι τα πραγματα ρε σεις..
Σε χωρο εχεις και εχει τη δυνατοτητα για πλυσιμο..
Στη πιατσα..απλα μωρομαντηλα και παμε στον επομενο..
Βεβαια ειναι και θεμα του ατομου πανω απο ολα,
ποση σημασια δινει στην υγιεινη.
Μπορει η αλλη να εχει χωρο και να πλενεται καθε βδομαδα..
Πάντως αδερφέ μου αν θες να πιούμε κ ένα καφέ,να γνωριστούμε γιατί όχι?
Αυτό που είπα για την χοντρή που νομίζει είναι κάμια μουναρα τρανσ που πάει 1 πελάτης στα 2 χρόνια πλέον αποτι βλέπω όντως έγινε αυτό το σκηνικό στο ορκίζομαι ακόμη κ τώρα μετά από καιρο
Ναι όντως είναι λίγες αλλά είναι της πιάτσας
Οσο για το άλλο πού είπες ότι κάποιοι μιλάνε άσχημα σε νέους αν συνεχίσεις να διαβάζεις θα το διαπιστώσεις ότι πολλοί μπαίνουν ρωτάνε παίρνουν την πληροφορία τους κ για σας μετά πάλι όταν θέλουν να ρωτήσουν θα μπουν
Ηταν ένας πιτσιρίκος πριν κανένα μήνα έψαχνε να πηδήξει γύφτισσα μας έκανε τσουρέκια με της ερωτήσεις έμαθε ότι ήθελε κ εξαφανίστηκε δε πάει έτσι έκανες την δουλεία σου μπες ενημέρωσε τη έκανες πως πέρασες όχι μονό ερωτήσεις
Λοιπόν εγώ λέω να το ληξουμε εδώ το θέμα αυτό με τις τρανς ,ποιος γαμαει και τι γαμαει .
Οι τρανς είναι οι ίδιες σχεδόν βάζουν αγγελίες κατά καιρούς βγαίνουν πιάτσα ..χάνονται Αθήνα ξανά γυρνάνε .
Αναφέρομαι στις Ελληνίδες ,δεν μιλάμε ούτε για κοκορέτσια ούτε Βούλγαρο αρπαχτες που λέτε μερικοί .
Η πιάτσα εννοείται ότι δεν έχει ντουζιέρες στις γωνιές και δεν περιμένεις να βρεις κανένα καλογυαλισμένο μουνι η κωλο.
Το αν γαμαει κάποιος τρανς η πουτανες η γκέι η γάτες είναι πρόβλημα του.
Και κάτι ακόμα γιατί κατά καιρούς ακούγονται θέματα για επικυνδινες ,δεν μιλάω για τις πρεζουδες που είναι αυτονόητο,αλλά κάποιος προχθές ανέφερε την Φιόνα τρανς σαν επικυνδινη χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους ,όπως γίνεται πολλές φορές και με άλλες ...
Μην τρομάζετε έτσι τον κόσμο χωρίς να αναφέρετε περιστατικά,ειδικά ένας νέος όπως λέτε τι θα σκεφτεί με αυτά που διαβάζει;
Η πιάτσα τα τελευταία χρόνια έχει 10 μουνια και 5 κώλους ,για αυτό βάζεις εννοείται σε όλα καποτα ,άμα πας ακαποτα και για πίπα ακόμα ,είναι σαν να πας και με τις άλλες ,αυτός που τον εχωνε στην τρανς μετά πήγε να τον καθαρίσει στο στόμα της πουτανας η το αντίθετο.
Το ίδιο και οι αγγελίες φίλε velop3 ,οπότε μην ψάχνετε τι και πώς και γιατί ..
Αν σας αρέσει η πιάτσα βγητε ενημερώστε,πάρτε πληροφορίες και το αντίθετο και δεν χρειάζεται να κάνουμε κουμάντο ο καθένας στο βρακί του άλλου .
Απλα ειναι τα πραγματα ρε σεις..
Σε χωρο εχεις και εχει τη δυνατοτητα για πλυσιμο..
Στη πιατσα..απλα μωρομαντηλα και παμε στον επομενο..
Βεβαια ειναι και θεμα του ατομου πανω απο ολα,
ποση σημασια δινει στην υγιεινη.
Μπορει η αλλη να εχει χωρο και να πλενεται καθε βδομαδα..
Ναι όντως είναι λίγες αλλά είναι της πιάτσας
Οσο για το άλλο πού είπες ότι κάποιοι μιλάνε άσχημα σε νέους αν συνεχίσεις να διαβάζεις θα το διαπιστώσεις ότι πολλοί μπαίνουν ρωτάνε παίρνουν την πληροφορία τους κ για σας μετά πάλι όταν θέλουν να ρωτήσουν θα μπουν
Ηταν ένας πιτσιρίκος πριν κανένα μήνα έψαχνε να πηδήξει γύφτισσα μας έκανε τσουρέκια με της ερωτήσεις έμαθε ότι ήθελε κ εξαφανίστηκε δε πάει έτσι έκανες την δουλεία σου μπες ενημέρωσε τη έκανες πως πέρασες όχι μονό ερωτήσεις
Λοιπόν εγώ λέω να το ληξουμε εδώ το θέμα αυτό με τις τρανς ,ποιος γαμαει και τι γαμαει .
Οι τρανς είναι οι ίδιες σχεδόν βάζουν αγγελίες κατά καιρούς βγαίνουν πιάτσα ..χάνονται Αθήνα ξανά γυρνάνε .
Αναφέρομαι στις Ελληνίδες ,δεν μιλάμε ούτε για κοκορέτσια ούτε Βούλγαρο αρπαχτες που λέτε μερικοί .
Η πιάτσα εννοείται ότι δεν έχει ντουζιέρες στις γωνιές και δεν περιμένεις να βρεις κανένα καλογυαλισμένο μουνι η κωλο.
Το αν γαμαει κάποιος τρανς η πουτανες η γκέι η γάτες είναι πρόβλημα του.
Και κάτι ακόμα γιατί κατά καιρούς ακούγονται θέματα για επικυνδινες ,δεν μιλάω για τις πρεζουδες που είναι αυτονόητο,αλλά κάποιος προχθές ανέφερε την Φιόνα τρανς σαν επικυνδινη χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους ,όπως γίνεται πολλές φορές και με άλλες ...
Μην τρομάζετε έτσι τον κόσμο χωρίς να αναφέρετε περιστατικά,ειδικά ένας νέος όπως λέτε τι θα σκεφτεί με αυτά που διαβάζει;
Η πιάτσα τα τελευταία χρόνια έχει 10 μουνια και 5 κώλους ,για αυτό βάζεις εννοείται σε όλα καποτα ,άμα πας ακαποτα και για πίπα ακόμα ,είναι σαν να πας και με τις άλλες ,αυτός που τον εχωνε στην τρανς μετά πήγε να τον καθαρίσει στο στόμα της πουτανας η το αντίθετο.
Το ίδιο και οι αγγελίες φίλε velop3 ,οπότε μην ψάχνετε τι και πώς και γιατί ..
Αν σας αρέσει η πιάτσα βγητε ενημερώστε,πάρτε πληροφορίες και το αντίθετο και δεν χρειάζεται να κάνουμε κουμάντο ο καθένας στο βρακί του άλλου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό φίλε! Κάθε βδομάδα ..χαχαχα..για μερικές μερικούς τραγική αλήθεια
Την Σονια την ψιλή κ την Σουλα την τσιγγάνα που καθεται μαζι της, τις περνει κάνεις;; 2 φορες βόλτα κ για αρκετή ώρα, σταματούσαν κ φευγαν η τους διωχναν. Ρίζες θα βγάλουν 5 ώρες στο ίδιο σημείο. Ασε που η Σουλα έχει βλέμμα ντίβας, διαλεγη κιόλας το βλήμα, ζήτημα αν βγάζει πάνω από 30 ευρω. Κ αυτη η Σονια πρέπει να έχει κάψει πολύ φλαντζα. Εχει κ τον νραβατζακο της που το παίζει κ πολυ μούρη κ μάτσο με τον κουβά που οδηγαει
Την Σονια την ψιλή κ την Σουλα την τσιγγάνα που καθεται μαζι της, τις περνει κάνεις;; 2 φορες βόλτα κ για αρκετή ώρα, σταματούσαν κ φευγαν η τους διωχναν. Ρίζες θα βγάλουν 5 ώρες στο ίδιο σημείο. Ασε που η Σουλα έχει βλέμμα ντίβας, διαλεγη κιόλας το βλήμα, ζήτημα αν βγάζει πάνω από 30 ευρω. Κ αυτη η Σονια πρέπει να έχει κάψει πολύ φλαντζα. Εχει κ τον νραβατζακο της που το παίζει κ πολυ μούρη κ μάτσο με τον κουβά που οδηγαει
Της τα δωσα μια φορά τα τριάντα της Σουλαρας και αν της φερθείς εντάξει κ δει ότι καβλωνεις το πάει μια χαρά. Πέρσι που έβγαινε απέναντι από το one στη στάση στο πόστο της Άννα-περούκες την είχα πάρει. Μου είχε δώσει και τηλ και την ειχα πάρει μια δυο. Το σήκωνε ένας «κύριος» λέγοντας πως η «Μαρία» (σουλα) τα έχει κόψει αυτά και να σπάσω γιατί ζηλεύει και θα γίνει χαμός
Προφανώς ή θα χώρισε ή της ήρθε πολύ το αέριο-ΔΕΗ
Σούλα είναι στο 30αρι γι αυτό τους βλέπεις να φεύγουν. αν είσαι εξηγημένος θα βγάλεις άκρη μαζί της, ομιλητική και γενικός καλή ψυχή. Επί του αγώνα πίπα μέτρια και στο σεξ όχι κάτι το ιδιαίτερο. δε παίρνει πρωτοβουλίες. Ακολουθεί όμως τον ρυθμό με φιλότιμες προσπάθειες. αν σε γουστάρει καυλώνει και η ίδια της. επίσης φοράει φορεματάκια τα οποία δε τα βγάζει τελείως την ώρα του αγώνα. Στα συν επίσης ότι ειναι καθαρή (όσο καθαρή μπορεί να είναι δλδ. κάποια της πιάτσας). μείον ότι δυσανασχετεί οταν αργείς πολύ, πάντα όμως μετά τον αγώνα ποτέ κατά τη διάρκεια.
Όσο για Σόνια είναι τρελοκομείο, θέλει να πας με τα νερά της για να περάσεις καλά. διαφορετικά άστο. έχει χαβαλέ, και επίσης πόδια να χορταίνει το το μάτι και το χέρι σου. πίπα πολύ μέτρια, επί του αγώνα ανοίγει τις ποδάρες της πιάνοντας όλο το ταμπλό. (και μετά σου λέει η άλλη η 1.50 δε χωράμε στο αμάξι ). ωραία αίσθηση στο μουνάκι και ωραία μουνόχιλα, χωρίς να δυσανασχετεί σε γρήγορους ρυθμούς δείχνοντας να το απολαμβάνει. Επίσης κάτι που δε της φαίνεται, έχει καλούτσικο πάτο. Τέλος αφήνει πάντα την υπογραφή της κατουρώντας μετά τον αγώνα. Αυτά σε γενικές.