Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.946
Πόντοι
456
Θα βγω σημερα βραδακι νωρις σχετικα. Αν βρω κάτι καλο θα ενημερώσω λιγο μετα τις 8.30-9 πιστευω με την ζεστη αυτή όλο κ κατι θα πετύχω. Ψάχνω να βρω κανα μικροκαμομένο κ αδυνατο. Εχω βαρεθει μα βλέπω χοντρες ή μαύρες ή χοντρές μαύρες! Κανα πιτσιρικι ρε γμτ...καποτε έβγαινες και δεν ήξερες που να δωσεις τα λεφτά σου...

τυπε βγες για ποτο καλυτερα...! του μουνιου το πανηγυρι γινεται :dancing:
επειδη σε βλεπω αποφασισμενο ομως..:cool2:
χθες κατεβηκα βολτα κατα τις 2 παρα χωρις λεφτα,ετσι για την καλτιλα,διοτι ειχα κατι δουλειες πιο πριν:cool2:

μονο ξαδερφες του Εντιαγε και του Μαζικου εβλεπα:tooth: ,μεχρι το στενο απεναντι απο το ερειπιο!

--> Γιαννιτσων κατευθυνση προς δυτικα ,δυο-τρια στενα (στο δεξι σου χερι) πριν τη διχαλα για ΚΤΕΛ

εκει λοιπον εντοπιστηκε ενα καστανο αλογο με καλη κορμοστασια και κοκκινο- φουξ ?? μινι φορεμα
στην πρωτη αναστροφη που εκανα,ειχε εξαφανιστει.
μιλαμε για το ιδιο στενο που περιμενει συνηθως η κουγκαρ στο αμαξι με αναμμενα τα φωτα θεσεως !

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
άσχετο αλλα τωρα που αναφερθηκε, αυτή η κουγκαρ ρε παιδια πόσα χρόνια βγαίνει εκεί? την εχει πάρει ποτε κανας μύστης μερακλής? βλέπω συχνα αυτο το μπλε αμαξακι και αυτη να κοιτάει λιγο περιεργα απο μέσα και λεω τί φάση...

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
712
Πόντοι
81
ρε μαγκες τι μπλε αμαξακια και κοκκινα φορεματα σε αλογα? σε αλλο πλανητη πηγα εγω?! θα ξαναπερασω και θα ειμαι πιο προσεκτικος αλλιως τι να πω.. μια φορα βγηκα και ηταν ολες φορτωμενες (οι αξιολογες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
τυπε βγες για ποτο καλυτερα...! του μουνιου το πανηγυρι γινεται :dancing:
επειδη σε βλεπω αποφασισμενο ομως..:cool2:
χθες κατεβηκα βολτα κατα τις 2 παρα χωρις λεφτα,ετσι για την καλτιλα,διοτι ειχα κατι δουλειες πιο πριν:cool2:

μονο ξαδερφες του Εντιαγε και του Μαζικου εβλεπα:tooth: ,μεχρι το στενο απεναντι απο το ερειπιο!

--> Γιαννιτσων κατευθυνση προς δυτικα ,δυο-τρια στενα (στο δεξι σου χερι) πριν τη διχαλα για ΚΤΕΛ

εκει λοιπον εντοπιστηκε ενα καστανο αλογο με καλη κορμοστασια και κοκκινο- φουξ ?? μινι φορεμα
στην πρωτη αναστροφη που εκανα,ειχε εξαφανιστει.
μιλαμε για το ιδιο στενο που περιμενει συνηθως η κουγκαρ στο αμαξι με αναμμενα τα φωτα θεσεως !
Καλά έκανε και εξαφανίστηκε φίλε μου,είναι η κρος η ντροπαλή που οπότε περνάς η κρύβεται η σου γυρνάει πλάτη να βλέπεις μόνο τον κωλο της .
Αυτή φοράει αυτό το φόρεμα που λες και ταιριάζει σε χρώμα και ύψος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Νωρίτερα εθεάθει η Χρύσα αν δεν κάνω λάθος... Στην γωνία με Δάφνης κλασσικά
Την Χρύσα την είδα και εγώ πριν λίγες μέρες αλλά δεν σταμάτησα ..ήταν παρέα με τρεις ακόμα που κάθονταν απέναντι στο σκαλοπάτι του κινεζικού ,δεν έδινε πολύ σημασία στα αυτοκίνητα ποιο πολύ κάνανε χαβαλε με αυτούς ,δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά περίεργες φάτσες που αράζουν κάθε νύχτα Γιαννιτσών .
Νταβαδες αγαπητικοι η οτιδήποτε θα μπορούσαν να είναι πιο διακριτικοι..
Το έχω γράψει και παλιότερα για την Μαρία αλβανίδα,ένα βράδυ προσπαθούσα να την φορτωσω και ήταν ένας μαζί της κολιτσιδα μόνο δεν την κρατούσε από το χέρι έκανα πόσες γυρες και δεν έφευγε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
άσχετο αλλα τωρα που αναφερθηκε, αυτή η κουγκαρ ρε παιδια πόσα χρόνια βγαίνει εκεί? την εχει πάρει ποτε κανας μύστης μερακλής? βλέπω συχνα αυτο το μπλε αμαξακι και αυτη να κοιτάει λιγο περιεργα απο μέσα και λεω τί φάση...
Ναι φίλος. 50 plus. Βγαίνει συγκεκριμένες μέρες που συνήθως συμπεριλαμβάνουν παρασκευές και τρίτες. Πλησιάζεις και κοιτάς. Τα υπόλοιπα αστα πάνω της. 30 συνήθως για πιπα γαμησι, 20 πιπα (αν το εχεις και ακα). Το πάτε κομβοι στην καβάτζα και μπαίνεις πάντα στο αμάξι της

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Ποια είναι η Χρύσα πού εθεάθη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ποια είναι η Χρύσα πού εθεάθη
Είναι από τις πιο παλιές της πιάτσας ,που βγαίνει αργά συνήθως.λιγο πριν το τουντει.
Χάνεται για αρκετό διάστημα και από ότι λένε όταν έχει ζόρια εμφανίζεται

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ίσως ότι καλύτερο στην πιάτσα όταν βγαίνει, σε συνδυασμό υπηρεσιών και εμφάνισης (για να μην πέσουν να με φάνε οι αγαπούληδες της Μαρίας της ξεπέτας!)
Συμφωνώ μαζί σου φίλε ,απλά είναι να την πετύχεις .εκεί που την βλέπεις 2-3 μέρες συνεχόμενα μετά εξαφανίζεται 1 μήνα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σήμερα Σάββατο,οποίος πιατσαρει θα δει και τον ΓΑΜΑΘ! τον μαλακα ,περνάς με το αμάξι και φωνάζει ,έλα να σου δώσω 30 ευρώ να σου πάρω πίπα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ίσως ότι καλύτερο στην πιάτσα όταν βγαίνει, σε συνδυασμό υπηρεσιών και εμφάνισης (για να μην πέσουν να με φάνε οι αγαπούληδες της Μαρίας της ξεπέτας!)
Εμφανισιακά η Αλβανίδα δεν έχει αντίπαλο στις πιάτσες φίλε...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ναι φίλος. 50 plus. Βγαίνει συγκεκριμένες μέρες που συνήθως συμπεριλαμβάνουν παρασκευές και τρίτες. Πλησιάζεις και κοιτάς. Τα υπόλοιπα αστα πάνω της. 30 συνήθως για πιπα γαμησι, 20 πιπα (αν το εχεις και ακα). Το πάτε κομβοι στην καβάτζα και μπαίνεις πάντα στο αμάξι της
Βίκυ νομίζω την λένε . Πίπα δύο φορές έξω από το αμάξι της , είναι και οικολογα,δε σε αφήνει να πετάξεις τίποτα κάτω και κρατάει τα ρολά χαρτιά που έχει να τα πετάξει για ανακύκλωση! Ορεξατη πάντως και ομιλιτικη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χαρακτηριστικά κ πού στέκεται μπορείς να μου πεις να δω αν την έχω πετύχει η όχι
Μαύρο μαλλί ,έντονο βάψιμο ,πετιτ ,συνήθως ντυμένη στα μαύρα και έχει χαρακτηριστικό βάψιμο στο μάτι το οποίο το κάνει να φαίνεται σχιστό.ηλικια 30

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Βίκυ νομίζω την λένε . Πίπα δύο φορές έξω από το αμάξι της , είναι και οικολογα,δε σε αφήνει να πετάξεις τίποτα κάτω και κρατάει τα ρολά χαρτιά που έχει να τα πετάξει για ανακύκλωση! Ορεξατη πάντως και ομιλιτικη
Το κωλοχαρτο απαγορεύεται να το ρίχνει στην ανακύκλωση να την ενημερώσεις άλλη φορά ..
Πλέον πίνουμε και καφέ από ανακυκλώσιμα καλαμάκια

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Χαρακτηριστικά κ πού στέκεται μπορείς να μου πεις να δω αν την έχω πετύχει η όχι
Στην Χαλκίδος ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο... μόλις βγαίνει φαίνεται από πίσω ένα ωραίο κωλαρακι... λέω εδώ είμαστε... μόλις πάω να πλησιάσω κάνει κάτι σπαστικες κινήσεις και ξαναμπαίνει μέσα.... Ήμουν έτοιμος να πάω να τους κατουρήσω αλλά τα κράτησα για σπίτι... Καθόταν εκεί μέσα πόση ώρα....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Στην Χαλκίδος ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο... μόλις βγαίνει φαίνεται από πίσω ένα ωραίο κωλαρακι... λέω εδώ είμαστε... μόλις πάω να πλησιάσω κάνει κάτι σπαστικες κινήσεις και ξαναμπαίνει μέσα.... Ήμουν έτοιμος να πάω να τους κατουρήσω αλλά τα κράτησα για σπίτι... Καθόταν εκεί μέσα πόση ώρα....
Αυτό αν έγινε προχθές το είδα και εγώ το σκηνικό ,ήταν την ημέρα που μετά καθόταν με τους 3 στα σκαλοπάτια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom