Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Αυτήν την ζουμπουρλού ή την αδερφή της μάλλον λέει ο φίλος όντως, και το μαγαζί που ανέφερε εννοεί το SOL το παλιό! Ας μας πει όταν μπει
SOL ήταν το όνομα αν δεν κάνω λάθος. Και ναι καθόταν όπως είπαν κάποιοι άλλοι.
Πρεζάκι πάντως η συγκεκριμένη δε μου φάνηκε, ή τουλάχιστον δεν ήταν εκείνη την ώρα.
Επιπέδου σούμο που λέει καποιος παραπάνω επίσης δεν είναι αλήθεια, εκτός αν ο φίλος είναι 1.60 και 55 κιλά.

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Να ρωτησω κατι ρε παιδια
Η μαρια η αλβανιδα καθεται στο shell γιαννιτων λιγο προν απο την εθνικη; Δλδ απο one salonica προς κεντρο ;
Στην πλευρα του shell η άπεναντι. Θα βγω τσαρκα. Θα ενημερωσω. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως καθεται. Διαβαςα πιο πισω αλλα επειδη λογικα ολοι ξερουν δεν γραφουν ακριβες σημειο
Ευχαριστω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.852
Πόντοι
34.538
Να ρωτησω κατι ρε παιδια
Η μαρια η αλβανιδα καθεται στο shell γιαννιτων λιγο προν απο την εθνικη; Δλδ απο one salonica προς κεντρο ;
Στην πλευρα του shell η άπεναντι. Θα βγω τσαρκα. Θα ενημερωσω. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως καθεται. Διαβαςα πιο πισω αλλα επειδη λογικα ολοι ξερουν δεν γραφουν ακριβες σημειο
Ευχαριστω
Δεν ειναι βιδωμενη στην ασφαλτο ρε φιλε..
Και στις δυο πλευρες του δρομου και 50 μετρα στη μια και στην αλλη πλευρα.
Σε εκεινη τη περιοχη παντως γυροφερνει...

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Δεν ειναι βιδωμενη στην ασφαλτο ρε φιλε..
Και στις δυο πλευρες του δρομου και 50 μετρα στη μια και στην αλλη πλευρα.
Σε εκεινη τη περιοχη παντως γυροφερνει...
Αρα εκει γυρω απο το shell.
Λεω μηπως καταλαβα λαθος.
Δεν ξερω καλα την περιοχη και τα στεκια
Δεν ειπα οτι ειναι βιδωμενη.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Αρα εκει γυρω απο το shell.
Λεω μηπως καταλαβα λαθος.
Δεν ξερω καλα την περιοχη και τα στεκια
Δεν ειπα οτι ειναι βιδωμενη.
Οπως ειπε κ ο Φακιρης σουλατσαρει. Συνηθως απεναντι απο το περιπτερο κ λιγα μετρα με κατευθυνση προς το one.

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Απέναντι από αυτές η Ελληνίδα που επερνε 30 έχω ξεχάσει το ονομα της,λίγο τρελή που σε παρατουσε κ έφευγε, εχει παχύνει αλλά το αγελαδισιο βλέμμα παραμένει.
Αρχηγέ αναφέρεσαι στην Νίνα με τον ωραίο τον κώλο;; Ξέρει κανείς τι απέγινε αυτή; Έχω πολύ καιρό να την πετύχω

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Γιώτα μπέμπα είναι το όνομά της αδύνατη κ περπατάει σαν βάρκα σε τρικυμία
Πολύ σοσιαλ πριν μπει στο αμάξι κ μετά σπασίκλακι
Κ καλά δε μπορεί πριν καν της τον βάλεις
Μετά την πιάτσα δούλεψε για λίγο στο καραμέλα το μπαρ πάνω στην μοναστηριού
Παλιότερα παιδιά πριν αρχίσει την πιάτσα δούλευε σε μαγαζί στην Βαλαωρίτου. Κατευθείαν μου είχε δώσει το τηλέφωνο της αλλά δεν φάνηκε πότε... Από τότε έκανε τρίπλες

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Περασασμα χθες απο ποατσα κατα της 23:30 η μονη που ξεχωρισε ξανα ηταν η μαρια η αλβανιδα και ειπα να την δοκιμασω ξεροντας οτι ειναι ξεπετα. Παιδια 20ρικακι εδωσα νομιζω οτι αξιζει για μενα μια στο τοσο για να λεω "πω ρε φιλε τι μουνι ειναι αυτο" σκεφτομαι να προτεινω κανα ξενοδοχειο μηπως και ειναι καλυτερη. Εχει κανεις καποιον τροπο επικοινωνιας μαζι της να με βοηθησει να κλεισω κανενα ραντεβου;
Δεν δίνει τηλέφωνο, περνάς από εκεί και πάτε επιτόπου στο Ρεξ. Άσχετα το τι λένε οι περισσότεροι εγώ όσες φορές πήγα ικανοποιηθηκα

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά σκέφτομαι να πάω στην μελαχρινή την ψιλή στην Eurobank (Νταίζη αν κατάλαβα) την βλέπω κάθε φορά και ένας θεός ξέρει πως κρατιέται. Αξίζει;;

Επίσης τη κοντή την skinny η φίλη της θέλω να την καρφώσω άγρια αλλά κάθε φορά που την μιλάω κάτι με απωθεί. Γενικά αυτές εκεί με μια ακόμη μελαχρινή που κάποιες φορές την βλέπω φαίνονται καλά αλλά όταν τις μιλάω κάτι με απωθεί. Εκτός από την ψιλή που το μόνο που με κρατάει είναι ότι είναι άψυχη και φοβάμαι μην είναι έτσι και στο σεξ. Έχει κάποιος εμπειρία με αυτές στην Eurobank ;;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Παιδιά σκέφτομαι να πάω στην μελαχρινή την ψιλή στην Eurobank (Νταίζη αν κατάλαβα) την βλέπω κάθε φορά και ένας θεός ξέρει πως κρατιέται. Αξίζει;;

Επίσης τη κοντή την skinny η φίλη της θέλω να την καρφώσω άγρια αλλά κάθε φορά που την μιλάω κάτι με απωθεί. Γενικά αυτές εκεί με μια ακόμη μελαχρινή που κάποιες φορές την βλέπω φαίνονται καλά αλλά όταν τις μιλάω κάτι με απωθεί. Εκτός από την ψιλή που το μόνο που με κρατάει είναι ότι είναι άψυχη και φοβάμαι μην είναι έτσι και στο σεξ. Έχει κάποιος εμπειρία με αυτές στην Eurobank ;;
Με την Ντεζη-Νταιζη που καθεται στην σταση μια φορα που πηγα: Καθαρη ευγενικη χαμογελαστη. Ηπιων τονων η φαση. Η καβαντζα λιγο δυσκολευει την φαση (Για μενα)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χθες αργά το βράδυ πέρασμα ,μετά τις 2 ,ήταν κλασικά οι μαύρες .σταμάτησα στη Μιράντα να δω επιτέλους τι ρόλο βαράει ,20 ευρώ είπε ,αλλά όπως την είδα φάτσα από κοντά δεν πολύ ψηθηκα .
Οι χοντρές ξανθιά και μελαχρινή κλασικά στο πόστο τους και η χοντρή ξανθιά που αράζει κοντά στα 4 all . Η πιο ωραία εκείνη την στιγμή ήταν η τρανς με το άσπρο φόρεμα που ήταν στην στροφή για φιβερ εκεί που στέκεται καμιά φορά η Φιόνα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Με την Ντεζη-Νταιζη που καθεται στην σταση μια φορα που πηγα: Καθαρη ευγενικη χαμογελαστη. Ηπιων τονων η φαση. Η καβαντζα λιγο δυσκολευει την φαση (Για μενα)
Η καβατζα τους που είναι ;απέναντι στη μοναστηριού που πάνε και οι μαύρες ; παράλληλα με τις γραμμές ;

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0

Αν εννοείς την Σύλβια την πήρα πρώτη φορά τώρα πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά. Από τις λίγες αν όχι η μόνη που έχω πάρει από πιάτσα που δεν παλεύει να μην την γαμησεις, και πολύ καθαρή. Μιλάει πολύ όμως , αλλά το καλό είναι ότι μιλάει και όταν την γαμας δε κάθεται σα κολόνα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Η καβατζα τους που είναι ;απέναντι στη μοναστηριού που πάνε και οι μαύρες ; παράλληλα με τις γραμμές ;
Στριβεις οπως ειναι η σταση απ τη Μοναστηριου αριστερα ανεβαινεις ξανα αριστερα κ κανα δυο στενακια ξανα αριστερα που βγαζει ξανα Μοναστηριου. Αν καταλαβες τι σου λεω.......Αν περασει αυτοκινητο εισαι στα δυο μετρα απ το δρομο.

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
πέρασμα απο πιάτσα Πέμπτη 7/7 ωρα 12 παρά μετά απο κανα μισάωρο βόλτας και αναμονής γτ εχει πάει και η βενζινη 2,50 ευρω, εθεάθη η τζενιφερ που ειχα να την δω καιρό δεν σκέφτηκα στιγμή, την πήρα και ξεκινάει πιπα-γαμησι 25 ευρώ και αρχιζω να γελάω, λεω Εντάξει πάμε απο την αρχη μ λεει do you speak english της λέω εγω στο Κορδελιό μεγάλωσα δεν τα ξέρω αυτα, δεν κατάλαβε Χριστό οπότε προχωράμε μπαίνει δτο αμαξι με με πιπα στα 10. της λεω δεν θα αργήσουμε πολύ πάμε ενα στενό πιο εκεί στη καβατζα, φοβερό βυζι με ρωγα τούμπανο, το κωλαράκι στην υφή για όσους την εχουν πάρει ξέρουν οτι ειναι όνειρο, δεκτική αλλα λίγο βιαστική κλασικά σαν ολες τις μαύρες μέχρι να μπουν στο αμαξι σου. Γενικά δεν είχε τίποτα αξιόλογο εκτός απο μια ξανθιά με λάδι φόρεμα που την είδα στο trilogy rooms απέναντι αλλα πρώτη φορά τη βλέπω, ίσως δεν πιατσαρε κιόλας. Καλές βόλτες και καλό σκ σε όλους

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Αν εννοείς την Σύλβια την πήρα πρώτη φορά τώρα πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά. Από τις λίγες αν όχι η μόνη που έχω πάρει από πιάτσα που δεν παλεύει να μην την γαμησεις, και πολύ καθαρή. Μιλάει πολύ όμως , αλλά το καλό είναι ότι μιλάει και όταν την γαμας δε κάθεται σα κολόνα.
Για πιπα και κάρφωμα 15 ευρώ μου έπαιρνε στη καβατζα μοναστηριού. Καυλιαρα το μιλφακι, για 15 καλά είναι. Η αλλη η νταιζυ η βουλγαρα όπως λέει, καλη είναι αλλά και λιγο ψυχρή. Απ οτι θυμάμαι την έπαιρνα στη καβατζα πάνω σε ένα σαραβαλάκι για 20 ευρω. Εκανε και ακαποτη πιπα για + 20. Εγώ δεν πήρα για τόσα πολλά το θεωρώ κοροϊδία

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Η Μιμή ποια είναι ; Έχει δει κανείς τελευταία την σβεντα που βγαίνει πρωινά εκεί στο ερειπωμένο με 15 ευρώ ήταν καλή επιλογη
Αν λέμε για την ίδια Μιμή όπου έβγαινε Γιαννιτσίου στην στάση έξω από το κόκκινο τελευταία φορά που τη είδα την μάζευαν οι μπάτσοι από τότε δεν την ξανά είδα.

L3fos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2020
Like
44
Πόντοι
0
πέρασμα απο πιάτσα Πέμπτη 7/7 ωρα 12 παρά μετά απο κανα μισάωρο βόλτας και αναμονής γτ εχει πάει και η βενζινη 2,50 ευρω, εθεάθη η τζενιφερ που ειχα να την δω καιρό δεν σκέφτηκα στιγμή, την πήρα και ξεκινάει πιπα-γαμησι 25 ευρώ και αρχιζω να γελάω, λεω Εντάξει πάμε απο την αρχη μ λεει do you speak english της λέω εγω στο Κορδελιό μεγάλωσα δεν τα ξέρω αυτα, δεν κατάλαβε Χριστό οπότε προχωράμε μπαίνει δτο αμαξι με με πιπα στα 10. της λεω δεν θα αργήσουμε πολύ πάμε ενα στενό πιο εκεί στη καβατζα, φοβερό βυζι με ρωγα τούμπανο, το κωλαράκι στην υφή για όσους την εχουν πάρει ξέρουν οτι ειναι όνειρο, δεκτική αλλα λίγο βιαστική κλασικά σαν ολες τις μαύρες μέχρι να μπουν στο αμαξι σου. Γενικά δεν είχε τίποτα αξιόλογο εκτός απο μια ξανθιά με λάδι φόρεμα που την είδα στο trilogy rooms απέναντι αλλα πρώτη φορά τη βλέπω, ίσως δεν πιατσαρε κιόλας. Καλές βόλτες και καλό σκ σε όλους
Θυμάμαι μια μαύρη Τζένιφερ που είχα πάρει παλιότερα από Γκάνα ήταν, λεπτή με μικρό αλλά ωραίο βυζί. Πρόκειται για την ίδια;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μια με μαύρο μαλλί που στέκεται με την Μιράντα στη στροφή για ΚΤΕΛ τελικά τρανς είναι ; Σήμερα ήταν μόνη της αλλά είχε πολύ φορτωμα από αμάξια και άρχισα να έχω αμφιβολίες ..μήπως δεν βλέπω καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom