Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Είναι η γνωστή πού στέκεται πριν το today κ ξεκινάει από 30
Από νωρίς ήταν μαζί με την ψηλή την κόρη της ξανθιάς εκεί πού είπε ο φίλος με άσπρο παντελόνι

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.736
Πόντοι
736
Η Αλβανίδα βγήκε σήμερα ρε? Μια άλλη ήταν στη θέση της ξεκωλο αλλά πιο τσουπωτη. Πέρασα 22.00-23.00

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αυτή εδώ τι περιπτωση ήταν; Σε κάποιο site διάβασα ότι απεβίωσε από τα πολλά παράσιμα

Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα του "Παπαγεωργίου" τρανς γυναίκα που πέθανε - Η οικογένειά της δεν αναλαμβάνει την ταφή​

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Αυτή εδώ τι περιπτωση ήταν; Σε κάποιο site διάβασα ότι απεβίωσε από τα πολλά παράσιμα

Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα του "Παπαγεωργίου" τρανς γυναίκα που πέθανε - Η οικογένειά της δεν αναλαμβάνει την ταφή​

Τα σοβαρα προβληματα υγειας δεν ειναι απαραιτητα παρασημα.
Αλλωστε η κοπελα στη φωτο φσινεται υπερβαρη,
οποτε αλλα προβληματα απο αυτα που υπαινισεσαι θα ειχε.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τα σοβαρα προβληματα υγειας δεν ειναι απαραιτητα παρασημα.
Αλλωστε η κοπελα στη φωτο φσινεται υπερβαρη,
οποτε αλλα προβληματα απο αυτα που υπαινισεσαι θα ειχε.
Πολύ πιθανόν. Αλλά τι δουλειά εχει η Θετική Φωνή να βγάζει ανακοινώσεις; Εκτός αν ασχολούνται και με άλλα θέματα.
Κάπου διάβασα για λευχαιμία αλλά κάτι δεν μας λένε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Έχει ανοιχτεί αντίστοιχο νήμα μην τα γράφετε εδώ πέρα... κάποιος administrator αν γίνεται να μεταφέρει τα παραπάνω στο άλλο νήμα...δεν έχει να κάνει το γεγονός με τις πιάτσες ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Καταρχάς ,γράφουν ήδη για καρκίνο σε ειδήσεις του ίντερνετ και κατά δεύτερον τι το γράφεις εδώ για να δημιουργήσεις απλά συζήτηση 5 σελίδων σχετικά με παράσημα;
Εννοείται ότι από την στιγμή που είναι πιάτσα του δρόμου θα υπάρχουν και κίνδυνοι νοσημάτων ..αλλά αυτό που ανέβασες δεν έχει καμία σχέση με το νήμα .

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Καταρχάς ,γράφουν ήδη για καρκίνο σε ειδήσεις του ίντερνετ και κατά δεύτερον τι το γράφεις εδώ για να δημιουργήσεις απλά συζήτηση 5 σελίδων σχετικά με παράσημα;
Εννοείται ότι από την στιγμή που είναι πιάτσα του δρόμου θα υπάρχουν και κίνδυνοι νοσημάτων ..αλλά αυτό που ανέβασες δεν έχει καμία σχέση με το νήμα .
Εσύ τι ζόρι τραβάς. Αν δεν γράψουμε εδώ μέσα για παράσημα που θα το γράψουμε; Στην Φωνή της Εκκλησίας; Αφού μιλάμε για πιιάσες καλό είναι όσοι είχαν πάρε δώσε να κάνουν έναν έλεγχο αν θέλουν να μην έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες τους ή τις γκόμενες τους. Στο κάτω κάτω συζήτηση για τέτοια θέματα ει5 το site για καπότες και την θαυματουργή fanta

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Εσύ τι ζόρι τραβάς. Αν δεν γράψουμε εδώ μέσα για παράσημα που θα το γράψουμε; Στην Φωνή της Εκκλησίας; Αφού μιλάμε για πιιάσες καλό είναι όσοι είχαν πάρε δώσε να κάνουν έναν έλεγχο αν θέλουν να μην έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες τους ή τις γκόμενες τους. Στο κάτω κάτω συζήτηση για τέτοια θέματα ει5 το site για καπότες και την θαυματουργή fanta
Τι εγώ τι ζόρι τραβάω;
Κάθεσαι και μιλάς για παράσημα ,ενώ εκτός από εσένα αυτό δεν αναφέρεται πουθενά ! Ούτε σε ειδήσεις ούτε από κανένα άλλο και επιμένεις .εσύ τι ζόρι τραβάς γενικά ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Εχθές αργά στις 3 βόλτα ένα πέρασμα ,τίποτα στην περιοχή εκτός από τις μαύρες που όπως είπα έχουν χωριστεί ώστε να πιάνουν κάθε στενό από δεξιά ..σε λίγο θα φτάνουν μεχρι τα ΚΤΕΛ ..αλλά και πάλι τίποτα δεν αξίζει ..τίποτα το ιδιαίτερο .. φεύγοντας απέναντι από το ροτόντα στην τράπεζα κοντά ήταν μια που δεν φαινόταν καλά ,φορούσε άσπρο φόρεμα αν είδα καλά και κοντό μαλλί σχεδον αγορε .την είδε κανείς η δεν είναι της πιάτσας ..γιατί και τέτοια ώρα κάπως περίεργο για εκεί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Αρχίζει πάλι η περιοχή να γεμίζει με Βούλγαρους,γύφτους και περίεργους γενικά και εχθές και προχθές καμία 10 μαζεμένοι στο τουντει και κάνουν χαβαλε πίνοντας ..προσοχή σε κάποιους που βλέπω γυρνάτε με τα πόδια εκεί

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Αρχίζει πάλι η περιοχή να γεμίζει με Βούλγαρους,γύφτους και περίεργους γενικά και εχθές και προχθές καμία 10 μαζεμένοι στο τουντει και κάνουν χαβαλε πίνοντας ..προσοχή σε κάποιους που βλέπω γυρνάτε με τα πόδια εκεί
Καπου πρέπει να αράζουν οι νταβαδες συζηγοι κ τα φιλαράκια τους. Ειτε είναι εκτος η πάνω στην υπηρεσία.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ώρες ώρες μερικοί νομίζω η ζητε σε άλλο κοσμο η είστε πάρα πολύ νέοι στην πιατσα (και ηλικιακα) κ ετσι σας δικαιολγο. Φιλικά τα λέω. Μην μου αρχίστε τις αντιπαραθεσεις κ τα πιατσομετρα κ πόσο μεγάλη την έχετε.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Ώρες ώρες μερικοί νομίζω η ζητε σε άλλο κοσμο η είστε πάρα πολύ νέοι στην πιατσα (και ηλικιακα) κ ετσι σας δικαιολγο. Φιλικά τα λέω. Μην μου αρχίστε τις αντιπαραθεσεις κ τα πιατσομετρα κ πόσο μεγάλη την έχετε.
Δεν ξέρω αν το λες για μένα αλλά ούτε νέος είμαι στην πιάτσα ούτε γενικά ,απλά ανέφερα ότι γέμισε όλη η περιοχή διάφορους όπως γινόταν και παλιά στο τουντει .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Άστο ..οκ από τα παραπάνω κατάλαβα..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Έτσι ήταν πριν 20 χρονια, πριν 10,πριν 5,προ κορωνας, έτσι θα είναι κ τώρα μετά κορωνας. Απλα τώρα φαίνεται έντονα γτ υπάρχει το εν λόγο μαγαζί και το οπαπ κ δεν μαζεύονται στα παγκάκια στα στενά η στο εμπορικό από έξω η μέσα ή στην ταράτσα που έχει τραπέζια.και δεν υπάρχει κ καραντινα κ ωράριο κυκλοφοριας

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Περνώντας τυχαία από το σημείο αρκετά νωρίς εθεάθη να κόβει βολτες μικρο κοντό ξανθό με μαλλιά πιασμένα πίσω. Φωσφορίζε ρούχα και τατουάζ στη σπονδυλική στήλη πάνω απ το κωλο. Ξέρουμε ποια είναι αυτή? Αν και δεν είμαι της πιάτσας ομολογώ ότι μου άρεσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom