You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.736
- Πόντοι
- 736
Η Αλβανίδα βγήκε σήμερα ρε? Μια άλλη ήταν στη θέση της ξεκωλο αλλά πιο τσουπωτη. Πέρασα 22.00-23.00
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Αυτή εδώ τι περιπτωση ήταν; Σε κάποιο site διάβασα ότι απεβίωσε από τα πολλά παράσιμα
Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα του "Παπαγεωργίου" τρανς γυναίκα που πέθανε - Η οικογένειά της δεν αναλαμβάνει την ταφή
Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα του 'Παπαγεωργίου' τρανς γυναίκα που πέθανε - Η οικογένειά της δεν αναλαμβάνει την ταφή
Η παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθεί λύση για την ταφή της τρανς γυναίκας.
bit.do
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.460
- Πόντοι
- 34.538
Τα σοβαρα προβληματα υγειας δεν ειναι απαραιτητα παρασημα.Αυτή εδώ τι περιπτωση ήταν; Σε κάποιο site διάβασα ότι απεβίωσε από τα πολλά παράσιμα
Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα του "Παπαγεωργίου" τρανς γυναίκα που πέθανε - Η οικογένειά της δεν αναλαμβάνει την ταφή
Θεσσαλονίκη: Στα αζήτητα του 'Παπαγεωργίου' τρανς γυναίκα που πέθανε - Η οικογένειά της δεν αναλαμβάνει την ταφή
Η παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθεί λύση για την ταφή της τρανς γυναίκας.bit.do
Αλλωστε η κοπελα στη φωτο φσινεται υπερβαρη,
οποτε αλλα προβληματα απο αυτα που υπαινισεσαι θα ειχε.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Πολύ πιθανόν. Αλλά τι δουλειά εχει η Θετική Φωνή να βγάζει ανακοινώσεις; Εκτός αν ασχολούνται και με άλλα θέματα.Τα σοβαρα προβληματα υγειας δεν ειναι απαραιτητα παρασημα.
Αλλωστε η κοπελα στη φωτο φσινεται υπερβαρη,
οποτε αλλα προβληματα απο αυτα που υπαινισεσαι θα ειχε.
Κάπου διάβασα για λευχαιμία αλλά κάτι δεν μας λένε.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Καταρχάς ,γράφουν ήδη για καρκίνο σε ειδήσεις του ίντερνετ και κατά δεύτερον τι το γράφεις εδώ για να δημιουργήσεις απλά συζήτηση 5 σελίδων σχετικά με παράσημα;
Εννοείται ότι από την στιγμή που είναι πιάτσα του δρόμου θα υπάρχουν και κίνδυνοι νοσημάτων ..αλλά αυτό που ανέβασες δεν έχει καμία σχέση με το νήμα .
Εννοείται ότι από την στιγμή που είναι πιάτσα του δρόμου θα υπάρχουν και κίνδυνοι νοσημάτων ..αλλά αυτό που ανέβασες δεν έχει καμία σχέση με το νήμα .
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Εσύ τι ζόρι τραβάς. Αν δεν γράψουμε εδώ μέσα για παράσημα που θα το γράψουμε; Στην Φωνή της Εκκλησίας; Αφού μιλάμε για πιιάσες καλό είναι όσοι είχαν πάρε δώσε να κάνουν έναν έλεγχο αν θέλουν να μην έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες τους ή τις γκόμενες τους. Στο κάτω κάτω συζήτηση για τέτοια θέματα ει5 το site για καπότες και την θαυματουργή fantaΚαταρχάς ,γράφουν ήδη για καρκίνο σε ειδήσεις του ίντερνετ και κατά δεύτερον τι το γράφεις εδώ για να δημιουργήσεις απλά συζήτηση 5 σελίδων σχετικά με παράσημα;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Τι εγώ τι ζόρι τραβάω;Εσύ τι ζόρι τραβάς. Αν δεν γράψουμε εδώ μέσα για παράσημα που θα το γράψουμε; Στην Φωνή της Εκκλησίας; Αφού μιλάμε για πιιάσες καλό είναι όσοι είχαν πάρε δώσε να κάνουν έναν έλεγχο αν θέλουν να μην έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες τους ή τις γκόμενες τους. Στο κάτω κάτω συζήτηση για τέτοια θέματα ει5 το site για καπότες και την θαυματουργή fanta
Κάθεσαι και μιλάς για παράσημα ,ενώ εκτός από εσένα αυτό δεν αναφέρεται πουθενά ! Ούτε σε ειδήσεις ούτε από κανένα άλλο και επιμένεις .εσύ τι ζόρι τραβάς γενικά ;
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.345
- Πόντοι
- 1.056
παράσημα = hiv ?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Οτιδήποτε όχι μόνο hiv,όλες οι αρρώστιες ..παράσημα = hiv ?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Εχθές αργά στις 3 βόλτα ένα πέρασμα ,τίποτα στην περιοχή εκτός από τις μαύρες που όπως είπα έχουν χωριστεί ώστε να πιάνουν κάθε στενό από δεξιά ..σε λίγο θα φτάνουν μεχρι τα ΚΤΕΛ ..αλλά και πάλι τίποτα δεν αξίζει ..τίποτα το ιδιαίτερο .. φεύγοντας απέναντι από το ροτόντα στην τράπεζα κοντά ήταν μια που δεν φαινόταν καλά ,φορούσε άσπρο φόρεμα αν είδα καλά και κοντό μαλλί σχεδον αγορε .την είδε κανείς η δεν είναι της πιάτσας ..γιατί και τέτοια ώρα κάπως περίεργο για εκεί
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Αρχίζει πάλι η περιοχή να γεμίζει με Βούλγαρους,γύφτους και περίεργους γενικά και εχθές και προχθές καμία 10 μαζεμένοι στο τουντει και κάνουν χαβαλε πίνοντας ..προσοχή σε κάποιους που βλέπω γυρνάτε με τα πόδια εκεί
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Καπου πρέπει να αράζουν οι νταβαδες συζηγοι κ τα φιλαράκια τους. Ειτε είναι εκτος η πάνω στην υπηρεσία.Αρχίζει πάλι η περιοχή να γεμίζει με Βούλγαρους,γύφτους και περίεργους γενικά και εχθές και προχθές καμία 10 μαζεμένοι στο τουντει και κάνουν χαβαλε πίνοντας ..προσοχή σε κάποιους που βλέπω γυρνάτε με τα πόδια εκεί
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Κ σε μενα γτ το λες σαν απάντηση σε σχόλιο μου;;;;Προσοχή σε μια βουλγαρογύφτισα ξεπέτα που φορούσε πράσινο φόρεμα περασε απο μπροστά μου και βρωμοκόπησε ο τόπος!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Δεν ξέρω αν το λες για μένα αλλά ούτε νέος είμαι στην πιάτσα ούτε γενικά ,απλά ανέφερα ότι γέμισε όλη η περιοχή διάφορους όπως γινόταν και παλιά στο τουντει .Ώρες ώρες μερικοί νομίζω η ζητε σε άλλο κοσμο η είστε πάρα πολύ νέοι στην πιατσα (και ηλικιακα) κ ετσι σας δικαιολγο. Φιλικά τα λέω. Μην μου αρχίστε τις αντιπαραθεσεις κ τα πιατσομετρα κ πόσο μεγάλη την έχετε.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.911
- Πόντοι
- 3.796
Άστο ..οκ από τα παραπάνω κατάλαβα..Ώρες ώρες μερικοί νομίζω η ζητε σε άλλο κοσμο η είστε πάρα πολύ νέοι στην πιατσα (και ηλικιακα) κ ετσι σας δικαιολγο. Φιλικά τα λέω. Μην μου αρχίστε τις αντιπαραθεσεις κ τα πιατσομετρα κ πόσο μεγάλη την έχετε.
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Έτσι ήταν πριν 20 χρονια, πριν 10,πριν 5,προ κορωνας, έτσι θα είναι κ τώρα μετά κορωνας. Απλα τώρα φαίνεται έντονα γτ υπάρχει το εν λόγο μαγαζί και το οπαπ κ δεν μαζεύονται στα παγκάκια στα στενά η στο εμπορικό από έξω η μέσα ή στην ταράτσα που έχει τραπέζια.και δεν υπάρχει κ καραντινα κ ωράριο κυκλοφοριας
Neapoliths
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Περνώντας τυχαία από το σημείο αρκετά νωρίς εθεάθη να κόβει βολτες μικρο κοντό ξανθό με μαλλιά πιασμένα πίσω. Φωσφορίζε ρούχα και τατουάζ στη σπονδυλική στήλη πάνω απ το κωλο. Ξέρουμε ποια είναι αυτή? Αν και δεν είμαι της πιάτσας ομολογώ ότι μου άρεσε