Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Πέρασμα Παρασκευής μιάμιση με δύο κάτι, απένταντι απο τον Μπαζάκα μια ξανθιά με σγουρό μαλλί μεγάλα βυζιά ίσως τρανς δεν ξέρω, στο μάρκετ ένα σκιάχτρο, πιο κάτω μια λίγο γεμάτη "λατίνα" με πολλά τατού και ροζ φόρεμα, στο στενό προς media markt αρκετές τρανς, μοναστηρίου και γιαννιτσών αρκετές μαύρες και στην μοναστηρίου δεν θυμάμαι ύψος μια ξανθιά πολύ αδύνατη είχε πιασει κουβέντα με μια μαύρη. Στο city-gate είδα και κάτι πολύ σκούρες τρανς/κρος. Επίσης μετά το city gate πάνω στην γιαννιτσών είδα και μια ώριμη με μεγάλα. Εγώ τελικά προτίμησα την μαύρη με τα μεγαλύτερα βυζιά για ισπανικό με 10.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Πέρασμα Παρασκευής μιάμιση με δύο κάτι, απένταντι απο τον Μπαζάκα μια ξανθιά με σγουρό μαλλί μεγάλα βυζιά ίσως τρανς δεν ξέρω, στο μάρκετ ένα σκιάχτρο, πιο κάτω μια λίγο γεμάτη "λατίνα" με πολλά τατού και ροζ φόρεμα, στο στενό προς media markt αρκετές τρανς, μοναστηρίου και γιαννιτσών αρκετές μαύρες και στην μοναστηρίου δεν θυμάμαι ύψος μια ξανθιά πολύ αδύνατη είχε πιασει κουβέντα με μια μαύρη. Στο city-gate είδα και κάτι πολύ σκούρες τρανς/κρος. Επίσης μετά το city gate πάνω στην γιαννιτσών είδα και μια ώριμη με μεγάλα. Εγώ τελικά προτίμησα την μαύρη με τα μεγαλύτερα βυζιά για ισπανικό με 10.
Ξανθιά σγουρό μαλλί =Φιόνα τρανς
Λατίνα τατού=Βουλγάρα
Αδύνατη ξανθιά μοναστηριού=σκιννυ γυφτοκατι δεν μπορώ να προσδιορίσω .
Ωραίος φίλε ,αλλά είναι τα κλασικά κάθε μέρα τίποτα καινούργιο.αυτα θα δεις και σήμερα και αύριο . δυστυχώς.
Πιο νωρίς θα βρεις περισσότερες επιλογές αλλά όχι πολλά πράγματα

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Το σίγουρο είναι ότι η πιάτσα σήμερα είναι τριτοκοσμική σε σχέση με 2013-14....εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Το σίγουρο είναι ότι η πιάτσα σήμερα είναι τριτοκοσμική σε σχέση με 2013-14....εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.καμια
Το σίγουρο είναι ότι η πιάτσα σήμερα είναι τριτοκοσμική σε σχέση με 2013-14....εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Καμία σχέση με τις θρυλικές εκείνες εποχές! Είχες τουλάχιστον εικοσι επιλογές τη μέρα με μπόνους εκπλήξεις μέσα στη βδομάδα! Τώρα βλέπω αναβαθμίζεται η Γιαννιτσων. Λέτε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Ξανθιά σγουρό μαλλί =Φιόνα τρανς
Λατίνα τατού=Βουλγάρα
Αδύνατη ξανθιά μοναστηριού=σκιννυ γυφτοκατι δεν μπορώ να προσδιορίσω .
Ωραίος φίλε ,αλλά είναι τα κλασικά κάθε μέρα τίποτα καινούργιο.αυτα θα δεις και σήμερα και αύριο . δυστυχώς.
Πιο νωρίς θα βρεις περισσότερες επιλογές αλλά όχι πολλά πράγματας
Σωστά. Άντε και καμία Αλβανίδα κομοδίνο, άντε καμία Χρυσά που και που και τίποτα άλλο αχχχχ πως καταντήσαμε

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Είναι κρίμα αλλά πλέον αν κάποιος δεν έχει αρκετά χρήματα η δεν θέλει να πάει με τρανς έχει μόνη επιλογή τις μαύρες. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι βλέπεις τα κορίτσια και αποφασίζεις χωρίς να σε πιέζει/κράζει η τσα2 και ότι είναι πιο κοντά.

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καμία σχέση με τις θρυλικές εκείνες εποχές! Είχες τουλάχιστον εικοσι επιλογές τη μέρα με μπόνους εκπλήξεις μέσα στη βδομάδα! Τώρα βλέπω αναβαθμίζεται η Γιαννιτσων. Λέτε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές;
Θυμάμαι λορυ μαζί με την νύφη της(δεν θυμάμαι με πιο όνομα εβγαινε) Ρουμάνες μπιμπελό.μετα το έντονο κυνήγι από την αστυνομία τότε πήγαν Ιταλία. Και πόσες άλλες. Άλλη ποιότητα τοτε.Εύχομαι να ξανάρθουν τέτοιες μέρες.

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Γεια χαρά σ όλους! Αν κι γυρνάω πολλά χρόνια δεν πολυεγραφα . Αλλά τώρα πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το κάνω μπας κι το δει κανένας κι την γλυτώσει(είχα αποφασίσει να μην το γράψω αλλά είναι λάθος). Πήρα κανένα δυο φορές μια με φτιαχτά μαλλιά σγουρά(Κοντούλα ) από μοναστηριού 121 με 123 περίπου. Στάνταρ πράγματα χωρίς βιασύνη σχετικά καλά. Την δεύτερη φορά έσπασε το προφυλακτικό και μετά χρειάστηκαν αντιβιωσεις και αλοιφές(βακτήρια μύκητες γενικά...). Τυχερός . !!!!! Δεν γράφω ονόμα για ευνόητους λόγους. Όποιος ασχολείται με την πιάτσα γνωρίζει!!!!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Γεια χαρά σ όλους! Αν κι γυρνάω πολλά χρόνια δεν πολυεγραφα . Αλλά τώρα πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το κάνω μπας κι το δει κανένας κι την γλυτώσει(είχα αποφασίσει να μην το γράψω αλλά είναι λάθος). Πήρα κανένα δυο φορές μια με φτιαχτά μαλλιά σγουρά(Κοντούλα ) από μοναστηριού 121 με 123 περίπου. Στάνταρ πράγματα χωρίς βιασύνη σχετικά καλά. Την δεύτερη φορά έσπασε το προφυλακτικό και μετά χρειάστηκαν αντιβιωσεις και αλοιφές(βακτήρια μύκητες γενικά...). Τυχερός . !!!!! Δεν γράφω ονόμα για ευνόητους λόγους. Όποιος ασχολείται με την πιάτσα γνωρίζει!!!!
Ποια ρε σύ; Μοναστηριού είναι η Ρουμάνα η ξανθιά, η άλλη η μελαχρινή η αδύνατη κατά περιόδους και περιστασιακά η Βάσια!

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Περαστικά φίλε. Γενικά θέλει μια γύρα εξετάσεων μετά απο τέτοια σκηνικά ακόμα και κανένα σύμπτωμα να μην είχες. Έχω μεγάλος άγχος με τα ΣΜΝ, είναι ο κύριος λόγος που δεν πάω συχνά.

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Ευχαριστώ. Απλώς προσοχή σε όλους. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία για οποία ευχαρίστηση.

vasilis40

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2022
Like
2
Πόντοι
0
περαστικα φιλε, εχω περασει απο αναλογη φαση κ γω

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Περατσαδα χτες μετά της 2, ντανιελα Άφαντη δυστυχώς - (μαλλον την ειχε πάρει ήδη άλλος), λιγες ρομάβουλγαρες, πολλες μαυρες, ακομα περισσοτερα τραβελια, Πήρα μια γεματη ρομαβουλγαρα που λεει οτι την Λενε Ελενα(Ελενη? εχει συστηθει και ως Μαρια, Χριστινα κλπ) στη Γιαννιτσβν στο δρομακι που είναι το Φίβερ, 20ε χωρίς βιασύνη και με φρι πιασίματα.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
951
Πόντοι
96
Περατσαδα χτες μετά της 2, ντανιελα Άφαντη δυστυχώς - (μαλλον την ειχε πάρει ήδη άλλος), λιγες ρομάβουλγαρες, πολλες μαυρες, ακομα περισσοτερα τραβελια, Πήρα μια γεματη ρομαβουλγαρα που λεει οτι την Λενε Ελενα(Ελενη? εχει συστηθει και ως Μαρια, Χριστινα κλπ) στη Γιαννιτσβν στο δρομακι που είναι το Φίβερ, 20ε χωρίς βιασύνη και με φρι πιασίματα.
Νομίζω είναι αργά για να βρεις την Ντανιέλα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Τώρα στη Γιαννιτσών στο ύψος της στροφής της τράπεζας Πειραιώς 1 καινούργια εν ονόματι Μαρία μελαχρινή με κωλάρα ταρίφα 30 € εγώ πρώτη φορά τη βλέπω και μου συστήθηκε σαν νέα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Τώρα στη Γιαννιτσών στο ύψος της στροφής της τράπεζας Πειραιώς 1 καινούργια εν ονόματι Μαρία μελαχρινή με κωλάρα ταρίφα 30 € εγώ πρώτη φορά τη βλέπω και μου συστήθηκε σαν νέα
Τι εθνικότητας είναι ;καλό γενικά ;
Μήπως είναι η γνωστή που έχει αναφερθεί η αλβανίδα ;
Γιατί ένα βράδυ που την πέτυχα κατά τις 11-12 απέναντι απ' το σελ πολύ ύφακι μου φάνηκε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Τι εθνικότητας είναι ;καλό γενικά ;
Μήπως είναι η γνωστή που έχει αναφερθεί η αλβανίδα ;
Γιατί ένα βράδυ που την πέτυχα κατά τις 11-12 απέναντι απ' το σελ πολύ ύφακι μου φάνηκε
Όχι ρε συ η αλβανίδα βγαίνει μόνο εννιά με 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom