Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Κάτι αλλο που είναι για όλους εδώ μέσα .κάντε και καμιά βόλτα ρε παιδιά ,ενημερώστε γενικά και τι γίνεται ..εγώ οπότε μπαίνω να διαβάσω η να γράψω οι ίδιοι 3-5 πάντα είναι στη γύρα ..και εγώ δεν γράφω κάθε μέρα αλλά μίνιμουμ 2 φορές την εβδομάδα κάνω και λίγα περάσματα μπας και υπάρχει καμια καινούρια εξέλιξη
τύπε, μεθαύριο μετά τη δουλειά επειδή σχολαω καλη ωρα για δεδομένα πιάτσας, θα ανφερω τι παίζει, αν και τις προάλλες που περνούσα είδα μια κοντουλα μελαχρινή, πρέπει να ηταν η Έλενα που γαμιοταν έξω απο αμαξι. Την χάρηκα λίγο και εφυγα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Αν εξαιρέσουμε τον Κορωναιο τόσα χρόνια που πιατσάρω από το 2012 με τα πόδια, χωρίς αμάξι που ήμουνα, πάντα είχε κόσμο!
Πιο πολλές θα βρεις στις 10 φίλε παρά αυτή την ώρα και εγώ την ίδια μαλάκια έκανα πριν καιρό και γυρνούσα αργά να βρω ,με το ζόρι εμφανίζεται κάτι που κα που . καθημερινή είναι πολύ δυσκολα .εδώ τα παιδιά με ενημέρωσαν και εμένα ότι δεν συνιστάται η ώρα μετά της 12-1..
Καμιά φορά άμα κάνεις πολλές γυρες όλο και κάτι μπορεί να ξεφορτωθεί που είναι σε καβατζα με κανένα πελάτη

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πιο πολλές θα βρεις στις 10 φίλε παρά αυτή την ώρα και εγώ την ίδια μαλάκια έκανα πριν καιρό και γυρνούσα αργά να βρω ,με το ζόρι εμφανίζεται κάτι που κα που . καθημερινή είναι πολύ δυσκολα .εδώ τα παιδιά με ενημέρωσαν και εμένα ότι δεν συνιστάται η ώρα μετά της 12-1..
Καμιά φορά άμα κάνεις πολλές γυρες όλο και κάτι μπορεί να ξεφορτωθεί που είναι σε καβατζα με κανένα πελάτη
Το ξέρω αδερφέ έτσι γνώρισα κάποιες που σπάνια βγαίνουν ( όπως γ παράδειγμα Χρυσα όταν έχει ανάγκη) αλλά το ξέρω πια το σενάριο. Κι μου κάνει τρομερή εντύπωση που πάντα είναι οι ίδιες. Αλβανίδα, λίγο πιο πίσω της απέναντι στο σελ η τσιγγάνα η Μαρία , δυο τρεις βουργαρες γνωστές , η Ρουμάνα στη στάση στη eurobank και πέντε έξι μαύρες! Πλας τραβελια. Που σκατα είναι όλες οι άλλες ρε πούστη μου! Κάτι έξαλλα μωρά εποχης που έβγαιναν σε καθημερινή βάση και μέχρι τις δυο τρεις πάντα!!! Μου λείπουν αυτά τα χρόνια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Το ξέρω αδερφέ έτσι γνώρισα κάποιες που σπάνια βγαίνουν ( όπως γ παράδειγμα Χρυσα όταν έχει ανάγκη) αλλά το ξέρω πια το σενάριο. Κι μου κάνει τρομερή εντύπωση που πάντα είναι οι ίδιες. Αλβανίδα, λίγο πιο πίσω της απέναντι στο σελ η τσιγγάνα η Μαρία , δυο τρεις βουργαρες γνωστές , η Ρουμάνα στη στάση στη eurobank και πέντε έξι μαύρες! Πλας τραβελια. Που σκατα είναι όλες οι άλλες ρε πούστη μου! Κάτι έξαλλα μωρά εποχης που έβγαιναν σε καθημερινή βάση και μέχρι τις δυο τρεις πάντα!!! Μου λείπουν αυτά τα χρόνια
Τα καλα ήταν εποχιακά .
Όπως και με την κατσαρίδα που είχε γίνει ντόρος και μέχρι και Σίτυ τουρ έφτασε να κάνει από πόλη σε πόλη ..τελευταία εγώ την πέτυχα να δουλεύει και φιβερ .
Εγώ προσωπικά δεν ήμουν πελάτης της πάντως

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Λειπουν ολους μας...εχεις δικιο...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Τώρα που λέτε για παλιές ,μια Βικτώρια που έκανε πιατσα καμία δεκαετία που είναι αυτή ? Ένα απόγευμα βγαίνω από ψώνια από το one salonica πριν καμία 3 χρόνια και ήταν με ήλιο ακόμα πιάτσα και είχε ανεβάσει το μίνι και έδειχνε τον κωλο της στα αυτοκίνητα που περνούσαν

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επειδή το περίμενα αυτό κ καλά κανεις κ το λες, οι εν λόγω κοπέλες (που πήρα τη μια) είναι γκεστ σταρ. Στην αρχή με τις νέες ξεκινάς έτσι κ μετά το αλλάζεις σιγά σιγά. Για να δουν ότι είσαι νορμαλ κ να σε εμπιστευτούν. Το ίδιο έκανε κ η καβλα Αλβανίδα ξεπέτα! Με τριάντα είχα ξεκινήσει γ όσους ξέρουν
Φιλε μου αν μαθει καποια ετσι πιστευω μετα δυσκολα αλλαζει. (Ριξιμο ταριφας) Να δινω δηλαδη περισσοτερα για να μ εμπιστευτει καποια που βγηκε στην πιατσα; Δεν νομιζω. Φιλικα παντα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Φιλε μου αν μαθει καποια ετσι πιστευω μετα δυσκολα αλλαζει. (Ριξιμο ταριφας) Να δινω δηλαδη περισσοτερα για να μ εμπιστευτει καποια που βγηκε στην πιατσα; Δεν νομιζω. Φιλικα παντα.
Σωστά έτσι είναι ..άμα είναι να δίνεις από 30 και πάνω πας για στούντιο γιατί να πας πιάτσα να γαμας στα όρθια ;η να λερώνεις το αυτοκίνητο .
Η πιάτσα πρέπει να είναι σε πιο χαμηλό κόστος πάντα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Με το αυτοκίνητο το ανέφερα γιατί θέλει προσοχή παιδιά .
Με έχει αφήσει πουτανα το περιτύλιγμα από Καποτα πάνω στο ταμπλό και μια άλλη στο πατάκι και μωρομαντιλο .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Με έχει αφήσει πουτανα το περιτύλιγμα από Καποτα πάνω στο ταμπλό και μια άλλη στο πατάκι και μωρομαντιλο .
Τα καλα ήταν εποχιακά .
Όπως και με την κατσαρίδα που είχε γίνει ντόρος και μέχρι και Σίτυ τουρ έφτασε να κάνει από πόλη σε πόλη ..τελευταία εγώ την πέτυχα να δουλεύει και φιβερ .
Εγώ προσωπικά δεν ήμουν πελάτης της πάντως
Ποια λες κατσαρίδα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε άσε! Άπειρες φορές να αγχώνομαι και να τριπλό τσεκάρω τα πάντα πριν φτάσω σπίτι, μην μπει η κυρα το πρωί και με αποπληρώσει !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Ποια λες κατσαρίδα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε άσε! Άπειρες φορές να αγχώνομαι και να τριπλό τσεκάρω τα πάντα πριν φτάσω σπίτι, μην μπει η κυρα το πρωί και με αποπληρώσει !
Είναι από τις πιο γνωστές της πιάτσας άμα γυρίσεις πίσω προ κοβιντ εποχή θα βαρεθεις να διαβάζεις για αυτήν ..
Ήταν το θέμα της ημέρας ,ενώ την θεωρούσαν και πολλοί για ξεπετα ..τέλος πάντων κακός αναφέρθηκε αφού δεν πρέπει να κυκλοφορεί πλέον ,εγώ τουλάχιστον δεν την έχω πετύχει ..
Αλλά για να μην τα ξανά λέμε απλά γυρνά πιο πίσω σελίδες και θα καταλάβεις

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ένα μέρος της κατσιμιδη ανήκει τουμπα-τριανδρια κ αλο κεντρο... 7 χρονών είσαι τώρα βγηκες στους δρόμους?
To μυαλο σου ειναι 7 χρονων επειδη ειναι δημος Θεσσαλονικης δε σημαινει οτι ειναι κεντρο

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Μην μας πρηζετε άλλο με την Κατσιμίδη κάντε πμ. Στα του θέματος έδωσα μια πίπα χθες μια μαυρουλς κατά τις 3+ απτά τουντει..ε δεν άξιζε και φουλ ήταν μη και μη ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.855
Πόντοι
3.796
Μην μας πρηζετε άλλο με την Κατσιμίδη κάντε πμ. Στα του θέματος έδωσα μια πίπα χθες μια μαυρουλς κατά τις 3+ απτά τουντει..ε δεν άξιζε και φουλ ήταν μη και μη ..
Μην πετάς τα λεφτά σου στις μαύρες .όλοι περάσαμε αυτή την μαλακια .σαν φιλική συμβουλή σου το λέω ..
Όσες φορές και να πας την ίδια απογοήτευση θα πάρεις ..
Μέχρι να σου πάρουν τα λεφτά από τα χέρια είναι όλο χαμόγελα και μετά ξαφνικά αλλάζουν πρόσωπο και αγριευουν λες και κάτι τις έκανες .μας μισούν δεν ξέρω .
Ακόμα και σε μπουρδέλα που είχε κάποτε στο Βαρδάρη έτσι ήταν ο χαρακτήρας τους

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Μην πετάς τα λεφτά σου στις μαύρες .όλοι περάσαμε αυτή την μαλακια .σαν φιλική συμβουλή σου το λέω ..
Όσες φορές και να πας την ίδια απογοήτευση θα πάρεις ..
Μέχρι να σου πάρουν τα λεφτά από τα χέρια είναι όλο χαμόγελα και μετά ξαφνικά αλλάζουν πρόσωπο και αγριευουν λες και κάτι τις έκανες .μας μισούν δεν ξέρω .
Ακόμα και σε μπουρδέλα που είχε κάποτε στο Βαρδάρη έτσι ήταν ο χαρακτήρας τους
Ισχύει έτσι ακριβώς έγινε

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Στάζει καυλα αυτή η Ντανιέλα η μιλφαρα.. Δε προλαβαίνεις να την πάρεις και ορμάει το ενα αυτοκίνητο μπροστά απο το άλλο την προλαβαίνουν κ τη τσιμπανε.. στη διχάλα για ΚΤΕΛ όλα αυτα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Στάζει καυλα αυτή η Ντανιέλα η μιλφαρα.. Δε προλαβαίνεις να την πάρεις και ορμάει το ενα αυτοκίνητο μπροστά απο το άλλο την προλαβαίνουν κ τη τσιμπανε.. στη διχάλα για ΚΤΕΛ όλα αυτα
Ποια λες ρε σύ τη γεμάτουλα την μελαχρινή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom