Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Πέρασμα από 12:30 μέχρι και τώρα .χαμός κάτω πολύ πράμα σήμερα ,τώρα που έφευγα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπιο και θα μείνουν τα κλασικά βραδινά ..
Στο σελ 3-5 βουλγαροτραβελακια μικρά ωραία σε εμφάνιση ,χωρευαν και κουνούσαν κωλο στα αυτοκίνητα που περνάν .
Ακριβώς απέναντι η Μαρία αλβανίδα αν λέμε αυτή ,έτοιμη για μπουζούκια με φόρεμα στρας..μαύρες παντού διάσπαρτες δύο δυο ,σαν ομάδες .κάθε διασταύρωση και στενό έχει από δύο ..
Αλλά τρία τρανς ακριβώς μετά ένα μεγάλο και δύο μικρά .
Αρκετοί γκέι στην περιοχή ..μάλλον για τα τρανς δεν ξέρω να σας πω.
Στο τουντει δύο Βουλγάρες που περπατάνε πάνω κάτω ,όχι κάτι αξιόλογο..
Ακριβώς μετά η γεματουλα με τα μαύρα που είναι κάθε βράδυ εκεί άλλες δύο Βουλγάρες από απέναντι η μία είναι η χοντρή που αναφέρθηκε πιο πάνω ..
Ξέχασα να πω άλλα δύο Βουλγαρίας στη στροφή για φιβερ η μία είναι κάθε μέρα εκεί .μπαμπατσικη με τατού .
Και κάνα δυο πρεζουδες .
Από μοναστηριού..η σκινι αλβανίδα που ξέχασα όνομα είναι μέχρι και τώρα εκεί και πιο κάτω ο γκει- τρανς τέλος πάντων αυτός με το καρέ μαλλί εκεί στο ροτόντα ο οποίος πλέον έβαλε και φουστανακι ,τέρμα τα σορτσάκια και έχει και ουρά αμάξια γαμωτο έχει κίνηση το άτομο .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336
Πέρασμα από 12:30 μέχρι και τώρα .χαμός κάτω πολύ πράμα σήμερα ,τώρα που έφευγα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπιο και θα μείνουν τα κλασικά βραδινά ..
Στο σελ 3-5 βουλγαροτραβελακια μικρά ωραία σε εμφάνιση ,χωρευαν και κουνούσαν κωλο στα αυτοκίνητα που περνάν .
Ακριβώς απέναντι η Μαρία αλβανίδα αν λέμε αυτή ,έτοιμη για μπουζούκια με φόρεμα στρας..μαύρες παντού διάσπαρτες δύο δυο ,σαν ομάδες .κάθε διασταύρωση και στενό έχει από δύο ..
Αλλά τρία τρανς ακριβώς μετά ένα μεγάλο και δύο μικρά .
Αρκετοί γκέι στην περιοχή ..μάλλον για τα τρανς δεν ξέρω να σας πω.
Στο τουντει δύο Βουλγάρες που περπατάνε πάνω κάτω ,όχι κάτι αξιόλογο..
Ακριβώς μετά η γεματουλα με τα μαύρα που είναι κάθε βράδυ εκεί άλλες δύο Βουλγάρες από απέναντι η μία είναι η χοντρή που αναφέρθηκε πιο πάνω ..
Ξέχασα να πω άλλα δύο Βουλγαρίας στη στροφή για φιβερ η μία είναι κάθε μέρα εκεί .μπαμπατσικη με τατού .
Και κάνα δυο πρεζουδες .
Από μοναστηριού..η σκινι αλβανίδα που ξέχασα όνομα είναι μέχρι και τώρα εκεί και πιο κάτω ο γκει- τρανς τέλος πάντων αυτός με το καρέ μαλλί εκεί στο ροτόντα ο οποίος πλέον έβαλε και φουστανακι ,τέρμα τα σορτσάκια και έχει και ουρά αμάξια γαμωτο έχει κίνηση το άτομο .
Όχι αυτή είναι η γύφτο τσιγγάνα. Λίγο πιο κάτω είναι η Αλβανίδα. Οι τρανς δεν ειναι απαραίτητα για τους γκει μόνο. Στο μεγάλο στενό πριν το today ήταν και η Χρυσα με το ωραίο κωλαρακι που αν κανεις παζάρι παιρνει πιπα ακα. Δν την πήρα γιατί είχε ένα τεράστιο καβλοσπυρο δόξα πατρι και μ ξινησε. Συνήθως βγαίνει αργά μισή και είναι πάντα εκεί. Η χοντρή που λες είναι πάντα στη γωνία. Μια φορά που προτιμήθηκε παλιά έχω να αναφέρω πως είναι ίσως το ποο μεγάλο βυζι που έχω πιάσει. Τεράστιο και πολύ βαρύ. Περίεργο τυπακι με περισια αυτοπεποίθηση. Μια μαύρη την έσκιζα απόψε με κωλαρα.
Εν τελει αφου δε βρηκα (γιατί θα σκάσω) εκείνο το δίδυμο με την καβλα κ την άσχημη έφυγα και τον έπαιξα σπίτι μου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Όχι αυτή είναι η γύφτο τσιγγάνα. Λίγο πιο κάτω είναι η Αλβανίδα. Οι τρανς δεν ειναι απαραίτητα για τους γκει μόνο. Στο μεγάλο στενό πριν το today ήταν και η Χρυσα με το ωραίο κωλαρακι που αν κανεις παζάρι παιρνει πιπα ακα. Δν την πήρα γιατί είχε ένα τεράστιο καβλοσπυρο δόξα πατρι και μ ξινησε. Συνήθως βγαίνει αργά μισή και είναι πάντα εκεί. Η χοντρή που λες είναι πάντα στη γωνία. Μια φορά που προτιμήθηκε παλιά έχω να αναφέρω πως είναι ίσως το ποο μεγάλο βυζι που έχω πιάσει. Τεράστιο και πολύ βαρύ. Περίεργο τυπακι με περισια αυτοπεποίθηση. Μια μαύρη την έσκιζα απόψε με κωλαρα.
Εν τελει αφου δε βρηκα (γιατί θα σκάσω) εκείνο το δίδυμο με την καβλα κ την άσχημη έφυγα και τον έπαιξα σπίτι μου
Δεν είπα ότι οι τρανς είναι για τους γκέι .
Είπα ότι είχε αρκετούς γκέι που γυρνούσαν με αυτοκίνητα και πόδια
Μάλλον οι γκέι πήγαν για τους τρανς η για κανένα μερακλή συνάδερφο .
Αυτό εννοούσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Για την Χρύσα όταν λες παζάρι θα εννοείς σίγουρα να δώσεις λεφτά παραπάνω ,αλλιώς τι παζάρι να κάνεις ;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Απολαυστική κατάθεση στην Βάσια χτες μετά τα μεσάνυχτα (δεν ήθελε πολλά αγγιγματα αλλά ηταν χαλαρή με τον χρονο) , αν και παλι δεν κατάφερα να πάρω την Ντανιέλα που πιατσαρε μπροστά στα καινούργια δωματιάκια στη διχάλα και ηταν ντυμένη τοταλ μπλακ. ΕΧει παντα 3 με 4 αμάξια ουρά και δεν την πετυχαίνεις ελεύθερη..

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Απολαυστική κατάθεση στην Βάσια χτες μετά τα μεσάνυχτα (δεν ήθελε πολλά αγγιγματα αλλά ηταν χαλαρή με τον χρονο) , αν και παλι δεν κατάφερα να πάρω την Ντανιέλα που πιατσαρε μπροστά στα καινούργια δωματιάκια στη διχάλα και ηταν ντυμένη τοταλ μπλακ. ΕΧει παντα 3 με 4 αμάξια ουρά και δεν την πετυχαίνεις ελεύθερη..
Βάσια μια ξανθιά λες;

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Σιγά την βουλγαρογυφτισσα ρε τυπε, μην την κάνετε φίρμα την κιτρινοδοντα βρωμιάρα ελεος. Έχει μεγάλα βυζιά και μέχρι εκεί , τέλος. Την έπαιρνα για πίπες πριν χρόνια , μέτρια ήταν τουλάχιστον περίμενε να τελειώσεις και μετά έφευγε όση ώρα και να έπαιρνε . Έχει τύχει και 20λεπτο για πίπα και να γκρινιάζει . Πάντως κατευθείαν αρχίζει τα πάμε χοτελ. Πιο παλιά είχε αναφερθεί ότι δεν κάνει καλό γαμησι, τώρα δεν ξέρω αν βελτιώθηκε .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Σιγά την βουλγαρογυφτισσα ρε τυπε, μην την κάνετε φίρμα την κιτρινοδοντα βρωμιάρα ελεος. Έχει μεγάλα βυζιά και μέχρι εκεί , τέλος. Την έπαιρνα για πίπες πριν χρόνια , μέτρια ήταν τουλάχιστον περίμενε να τελειώσεις και μετά έφευγε όση ώρα και να έπαιρνε . Έχει τύχει και 20λεπτο για πίπα και να γκρινιάζει . Πάντως κατευθείαν αρχίζει τα πάμε χοτελ. Πιο παλιά είχε αναφερθεί ότι δεν κάνει καλό γαμησι, τώρα δεν ξέρω αν βελτιώθηκε .
Αυτό με την υγιεινή της όντως το γράφουν και αλλοι στο νήμα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
Ποια ντανιέλα στην διχαλα;;;!

Για δωστε τα φωτα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.717
Πόντοι
2.356

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Εμεις που θέλουμε να μας πηδηξουν αλυπητα που παμε;Χωρίς ν κάνουμε πιατσα για οσους βιαστουν να απαντησουν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.784
Πόντοι
34.538
Εμεις που θέλουμε να μας πηδηξουν αλυπητα που παμε;Χωρίς ν κάνουμε πιατσα για οσους βιαστουν να απαντησουν
Τοτε εισαι εκτος θεματος..
Μονο για πιατσα γραφουν εδω...

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Αρχικα:
Ενημερωση σημερινη βραδυνη, 2 πιτσιρίκια αλβανιδες, η μια κοντουλα καστανο μαλλι μετριου υψους κ φορουσα ενα ολοσωμο παντελονι-μπλουζα με λουλουδια κ μια ψηλη καστονοξανθι αδυνατη με κατι σαν τζιν σορτσακι κ δυχτιοτο καλσον. Τις πηρα χαμπαρι κατα της 9.30 να περπατανε απο τα κτελ κ τις πετυχα κ στο today αφου καναν την διαδρομη ποδαρατες. Στην αρχη ειπα "λες;;) Κ ομως τις πετυχα ξανα της 11.30 καθοντουσαν στην γωνια γιαννιτσων εκει που φτιάχνεται το white με τα δωματια. Η καστανομαλλα μιλουσα καλα ελληνικα, η αλλη σπαστα. Αλλα αλβανικα μεταξύ τους. Λεσβιες δηλωνουν. Συννενοηση καλη, η ξανθια λιγο πιο αποτομη στην ομηλια αλλα οκ. Αν κ το σκεφτομουν αρκετα, ειπα δεν γαμιεται καιρο εχω να κανω με 2,κ ας ειχα τις σκεψεις περι φολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο ζουμι:
Σαν αβγαλτες, ζητουσαν απο 30 ευρω για παρτουζα, 25 κ καλα για εκπτωση, κ 20 η καθε μια μονο πιπα. Κουτοπονηρες κ χαζες αντι να κοιταξουν να κανουν πελατες, όταν τις πηρα για πιπα, δλδη απο 20 ευρω, ξεκινάει η καστανομαλλα πιπα χωρις προφηλακτικο κ η αλλη αμετοχη. Κ μου λεει εγω πιπα κανω η φιλη μου μονο σεξ. Οκ λεω αντε ας κανει η φιλη σου πιπα (ξανθια) κ συ σεξ (ηθελα πιο πολυ να σκισω την καστανομαλλα) κ μοτ λεει οχι σημερα δεν κανω σεξ. Το προσπερνάω αυτο γτ δεν ηθελα να αρχισω να τα περνω κρανιο. Απο χρονο μπορω να πω κανα μισαωρω τις ειχα, γ
Η καστανη με πιπωνε χωρις σταματημο, κ ρουφηγμα γληψιμο αρχιδια (θελει δουλειά βέβαια, αλλα μια χαρα μεσα στα ματια σε κοιταει κ σε καβλωνει) την αλλη την δαχτηλωνα κ την ετριβα το μουνακι της που ηταν αρκετα στενο κ το γουσταρε αν πολλες φορες με σταματουσε γτ καβλωνε κ σαν να μην ηθελε να τελειώσει. Κάποια φαση μετα απο αρκετη ωρα μου λεει ελα χωστο στην φιλη μου τωρα. Περινενω προφηλακτικο να βγαλουν, αλλα δεν ειχαν, μου λεει δεν πειραζει γαμα την ετσι κ χυσε εξω, τις την ειπα κ τις 2 κ κραξιμο!!!!
Ταχα τελειωσαν πριν λιγο κ δεν πηραμε γτ μας πειρες κ τετοια. Εχυσε με πιπα τελικα, αλλα δεν με αφησε στο στομα. Ότι ναναι. Χρονος συνολικα κανα μισαωρο σιγουρα. Αν κ γουσταρα πιπα μαζι να κανουν αλλα τεσπα. Το κακο ειναι οτι πανε πακετο μαζι κ δεν κανουν χωριστα. Ισως να το αλλαξουν αυτο γτ η καστανη ειναι καλο καυλακι. Η ξανθια αβυζι αλλα με καλο κορμακι κ κολαρακι αδυνατο. Η καστανη πιο καλο κορμι. Ισως... να δοκιμασω να δω απο σεξ τι λενε. Αλλα με 20 κ με μια. Παντος λεσβιες δηλωσαν κ η καστανομαλλα απο λαρισα η αλλη θεσσαλονικη μενει
Συνάδελφε εγώ στην θέση σου δεδομένου πως γράφεις για ακά τσιμπούκι θα είχα τρομάξει, είσαι όμως πιο έμπειρος και ξέρεις καλύτερα.

Μα να μην έχουν καν μαζί τους; Ντάξει είπαμε εγώ είμαι μπεταντινάκιας αλλά και αυτές το τερματίσανε! :skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Στην οδό αφροδίτης στα τσοντάδικα/sex shop. Yπάρχει και κατηγορία στο φόρουμ. Πλιζ μην γράφετε σε άσχετα θέματα, ευχαριστώ.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
172
Πόντοι
1
Πέρασα σήμερα 10 και κάτι και μάλλον μετά τα μεσάνυχτα έχει κίνηση πιο πριν τίποτα.

Πριν το 4all μια πολύ αδυνάτη ξανθιά με μια γεμάτη μελαχρινή. Κάτι πολύ σκούρες αλλά όχι μαύρες απέναντι και μια γνωστή μαύρη στην μοναστηρίου.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
951
Πόντοι
96
Πέρασα σήμερα 10 και κάτι και μάλλον μετά τα μεσάνυχτα έχει κίνηση πιο πριν τίποτα.

Πριν το 4all μια πολύ αδυνάτη ξανθιά με μια γεμάτη μελαχρινή. Κάτι πολύ σκούρες αλλά όχι μαύρες απέναντι και μια γνωστή μαύρη στην μοναστηρίου.
Την καλύτερη ώρα πέρασες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.717
Πόντοι
2.356

Προφανώς θυμάσαι τα ωραία χρονιά προ κορώνα πάνε αυτά τώρα έχει μόνο ότι είδες
Αν πας πάλι αργά όπως είπες μόνο εσύ κ οι μαύρες θα είστε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.802
Πόντοι
1.336