You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Τι αλλα χαρακτηριστικα εχει;Με τέτοιο πατο και γω λέω αποκλειεται να ναι τραβελι
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Αδύνατη, σχετικά ψηλή με τα τακούνια, μελαχρινή στυλ λατίνα. Δεν μιλούσε σπαστά ελληνικά οπότε το πολύ καμιά Αλβανίδα τη κόβω και γω. Περνούσα προχθές Παρασκευή τυχαία από κει κατά τις 2 το βράδι, ήτανε με το χοντρό το τραβέλι και άλλο ένα που φορούσε ένα ροζ φόρεμα αν θυμάμαι καλά. Είναι σταθερά στο shell ή απέναντι, φυσιολογικός σωματότυπος με έναν πάτο που κοιτούσα καρφωμένος. Τη πρώτη φορά που πέρασα κανονικά για γύρα, με είπε από 30 και 50 σε χώροΤι αλλα χαρακτηριστικα εχει;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Οπως ειπαν κ τα παιδια η Μαρια η Αλβανιδα. Γιατι η αλλη η Μαρια που καθεται ακριβως στην γωνια Αγ.Παντων- Γιαννιτσων ειναι κοντουλα.Αδύνατη, σχετικά ψηλή με τα τακούνια, μελαχρινή στυλ λατίνα. Δεν μιλούσε σπαστά ελληνικά οπότε το πολύ καμιά Αλβανίδα τη κόβω και γω. Περνούσα προχθές Παρασκευή τυχαία από κει κατά τις 2 το βράδι, ήτανε με το χοντρό το τραβέλι και άλλο ένα που φορούσε ένα ροζ φόρεμα αν θυμάμαι καλά. Είναι σταθερά στο shell ή απέναντι, φυσιολογικός σωματότυπος με έναν πάτο που κοιτούσα καρφωμένος. Τη πρώτη φορά που πέρασα κανονικά για γύρα, με είπε από 30 και 50 σε χώρο
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
50 φανταζομαι μια πιστολια. Οχι μισαωρο κ τετοιαΑδύνατη, σχετικά ψηλή με τα τακούνια, μελαχρινή στυλ λατίνα. Δεν μιλούσε σπαστά ελληνικά οπότε το πολύ καμιά Αλβανίδα τη κόβω και γω. Περνούσα προχθές Παρασκευή τυχαία από κει κατά τις 2 το βράδι, ήτανε με το χοντρό το τραβέλι και άλλο ένα που φορούσε ένα ροζ φόρεμα αν θυμάμαι καλά. Είναι σταθερά στο shell ή απέναντι, φυσιολογικός σωματότυπος με έναν πάτο που κοιτούσα καρφωμένος. Τη πρώτη φορά που πέρασα κανονικά για γύρα, με είπε από 30 και 50 σε χώρο
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Ενας φιλος μου γιατρος στην ειδικοτητα που εκανε τον ειχανε Σταυρουπολη ενα διαστημα και μου ελεγε οτι οι τρελοι γαμιουνται αβερτα εκει μεσα. Ο τυπος μαθημενος στην πολυγαμια φαινεται οταν τον αφηνουν τι να κανει τον παιζει να ξελαμπικαρειΓια τον χοντρό λένε που τον αφήνουν από την Σταυρούπολη
Χριστίνα ποια λες μια που έρχεται από Αθήνα ;Πέρασμα χθες γύρω στις 2-3 π.μ... Ακριβός πριν τη διχάλα η Χριστίνα, και μπαίνοντας προς Κτελ Ήρα και Μαριάννα/ Μαριάνθη.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Αυτες φιλος μονο μερα βγαινουν; Γιατι οσες φορες εχω ερθει βραδυ...εκει δεν εχω δει κοπελες. Εκτος απο μια φορα. Μια ξανθουλα καπως αδυνατη αλλα παραπατουσε λιγο.Πέρασμα χθες γύρω στις 2-3 π.μ... Ακριβός πριν τη διχάλα η Χριστίνα, και μπαίνοντας προς Κτελ Ήρα και Μαριάννα/ Μαριάνθη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203491
Επισκέπτης
περασμα σημερα στις 23:30 δεν ειχε ψυχη μονο κατι πολυ χαλια μονο η ντεσυ και η συλβια πιστες στο ποστο τους
Greekbladerz
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
Φίλε, εγώ πέρασα γύρω στης 12.30-1 και γινοταν λίγο χαμός είχε γύρω στα 12-16 κομμάτια!περασμα σημερα στις 23:30 δεν ειχε ψυχη μονο κατι πολυ χαλια μονο η ντεσυ και η συλβια πιστες στο ποστο τους
Πολυ κίνηση από αυτοκίνητα για φορτώματα κλπ
Και στην Γιαννιτσών αλλά και στα ενδιάμεσα στενάκια
Καλή μου φάνηκε η ξανθιά γυφτισα πριν να στρίψεις προς τα δυτικά κάτω αλλά είχε και κάτι ωραίες μαύρες λίγο πριν την μέση της Γιαννιτσών!
Ξέρει κανείς τι παίζει με εκείνες γιατί πάνε πακέτο 3ς 3ς μαζί. Είναι νεαρούλες γύρω στα 25!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.616
- Πόντοι
- 7.095
Διαλέγεις τη μαύρη ή μαυρες που θέλεις και πας σε καβάντζα...Καλή μου φάνηκε η ξανθιά γυφτισα πριν να στρίψεις προς τα δυτικά κάτω αλλά είχε και κάτι ωραίες μαύρες λίγο πριν την μέση της Γιαννιτσών!
Ξέρει κανείς τι παίζει με εκείνες γιατί πάνε πακέτο 3ς 3ς μαζί. Είναι νεαρούλες γύρω στα 25!
Από πάντα, σχεδόν όλες οι μαύρες έχουν μέτρια απόδοση.
Μη δώσεις για σεξ ή πίπα όσα ζητήσουν..κάνε παζάρι.
Ζητάνε 20/15 (σεξ/πιπα) αλλά και με 15/10 κάνεις τη δουλειά σου.
Greekbladerz
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ συνάδελφε!Διαλέγεις τη μαύρη ή μαυρες που θέλεις και πας σε καβάντζα...
Από πάντα, σχεδόν όλες οι μαύρες έχουν μέτρια απόδοση.
Μη δώσεις για σεξ ή πίπα όσα ζητήσουν..κάνε παζάρι.
Ζητάνε 20/15 (σεξ/πιπα) αλλά και με 15/10 κάνεις τη δουλειά σου.
Φάση θα χε καμία τέτοια να χε αγγελία στο κανεσεξ κλπ για να την τεστάρω παραπάνω ?
JohnWayne88
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδιά,η Μπέμπα βγαίνει άλλο η τη χάσαμε;
Καιρό έχω να τη δω
Καιρό έχω να τη δω
περιεγραψε λίγο την Χριστίνα αν σου είναι εύκολο φιλε μου. ΕυχαριστώΠέρασμα χθες γύρω στις 2-3 π.μ... Ακριβός πριν τη διχάλα η Χριστίνα, και μπαίνοντας προς Κτελ Ήρα και Μαριάννα/ Μαριάνθη.
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Τη ξανθιά το πρεζόνι θα εννοείς λογικά που δε μπορεί να σταυρώσει λέξη... Ήρα και Μαριάνθη συνήθως βράδυ τις πετυχαίνω, ή εκεί ή στο στενό πιο κάτω Αγίας Παρασκευής. Χριστίνα συχνάζει απέναντι από τη παιδική χαρά μεσημέρι/ βράδυ, δεν έχει στάνταρ ώρες. 3εις το πρωί όντως πολύ παράξενο όλες μαζί στο ίδιο σημείο, πιο πιθανό να πετύχεις κροκόδειλο.Αυτες φιλος μονο μερα βγαινουν; Γιατι οσες φορες εχω ερθει βραδυ...εκει δεν εχω δει κοπελες. Εκτος απο μια φορα. Μια ξανθουλα καπως αδυνατη αλλα παραπατουσε λιγο.
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
περιεγραψε λίγο την Χριστίνα αν σου είναι εύκολο φιλε μου. Ευχαριστώ
όχι, την πολύ αδύνατη λέω τη πιτσιρίκα, ελαφρός σκουρόχρωμη είχε και αγγελία. Αυτή από Αθήνα εννοείς τη Βουλγάρα λίγο γεμάτη; Αν ναι είχε εμφανιστεί πριν κανένα μήνα στο γνωστό σημείο Χαλκίδος.Χριστίνα ποια λες μια που έρχεται από Αθήνα ;
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Πας και την ρωτάς για περαιτέρω, απλά τα πράγματα. Το site τι το θέλεις;Ευχαριστώ συνάδελφε!
Φάση θα χε καμία τέτοια να χε αγγελία στο κανεσεξ κλπ για να την τεστάρω παραπάνω ?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Χριστινα αδυνατη νεαρη ηλικια μικροκαμωμενη εχω παρει. Ειχε κ το χερι δεμενο απο χτυπημα τοτε. Αν ειναι αυτη εχω αναφερθει. Γυρισα το κεφαλι αλλου γιατι μυριζε παρα πολυ ασχημα.Τη ξανθιά το πρεζόνι θα εννοείς λογικά που δε μπορεί να σταυρώσει λέξη... Ήρα και Μαριάνθη συνήθως βράδυ τις πετυχαίνω, ή εκεί ή στο στενό πιο κάτω Αγίας Παρασκευής. Χριστίνα συχνάζει απέναντι από τη παιδική χαρά μεσημέρι/ βράδυ, δεν έχει στάνταρ ώρες. 3εις το πρωί όντως πολύ παράξενο όλες μαζί στο ίδιο σημείο, πιο πιθανό να πετύχεις κροκόδειλο.