Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Μπα δε νομιζωΜηπως εννοει Ελενη η Αναστασια φιλος...
Μπα δε νομιζωΜηπως εννοει Ελενη η Αναστασια φιλος...
Αυτή λέει έβαλε φακούς επαφήςΜπα δε νομιζω
Εκει με τατου...30αρι....μιλαει Ελληνικα....αυτη ταιριαζειΜπα δε νομιζω
καλα ποτε αποκτησε καλες υπηρεσιες αυτη?Αυτή λέει έβαλε φακούς επαφής
Μια πιπα εκανε.....ας κραταμε μικρο καλαθι.καλα ποτε αποκτησε καλες υπηρεσιες αυτη?
Θα μας πει ο τύπος που την πήρεκαλα ποτε αποκτησε καλες υπηρεσιες αυτη?
Και η πιπα της σκατα ηταν μετα αυτην ποτε αρχισε να αφηνει να τη βαζουν χερι?Μια πιπα εκανε.....ας κραταμε μικρο καλαθι.
Οπως ειπε κ το παλικαρι απο πανω ας μας πει το παιδι που την πηρεΚαι η πιπα της σκατα ηταν μετα αυτην ποτε αρχισε να αφηνει να τη βαζουν χερι?
Αυτη ειναι φιλε. Καποιος συναγωνιστης μεσα σε ολα την ειπε κ αγενη. Το διαπιστωσα κ γω προσωπικα. Αυτο το τουπε που λες να μην το πω αλλιως. Κ οταν μια κοπελα που για 10 λεπτα δεν σεβεται τον πελατη που γι αυτον μπορει να ειναι το μεροκαματο του....τοτε για μενα κοκκινη καρτα.Λοιπόν ξανθιά ελληνικά όχι σπαστά τατού αρκετά γαλάζια ματια καλή πίπα αρκετό τουπε δεν θυμάμαι όνομα .
Μετα τα σελ πάνω στην διασταύρωση πριν το one Salonika
Παλιά θυμάμαι ηταν Πίο αδύνατη τωρα εβαλε λίγα κοίλα
Μαγκες δεν ξερω για πιατσα η πίπα της ήταν ακραία σε φαση πνιγόταν το προσπάθησε πολύ και τις έκανα παζάρια με 15 ευρώ λες και ηταν γκόμενα μου την πήρε πρώτη φορά τέτοια φαση στην πιάτσα
Αυτη παίζει να ειχε και αγγελία στο κανε σεξ παλιά γενικά με το τουπε που είχε δεν περίμενα τέτοια περίπτωση δεν ξερω τι φαση παίζει απλα να γουσταρε τι να πω αυτα δεν ξερω κάτι άλλο .
γενικά στην πιάτσα πολύ Σαντ τα πράγματα όμως
Τι να τον κανει η Αστυνομια?Όχι άλλα πρέπει να τον μαζέψει η αστυνομία
Με καρέ μαύρο μαλλί?Στο Shell, μαζί με τη χοντρή ξανθιά την αντιπαθέστατη, είναι ένα μελαχρινό δυνατό. Ο πάτος της είναι όλα τα λεφτά. Την έχει δοκιμασει κάνεις; Τραβελος είναι;
τραβελος τεφαρικι αδερφεΣτο Shell, μαζί με τη χοντρή ξανθιά την αντιπαθέστατη, είναι ένα μελαχρινό δυνατό. Ο πάτος της είναι όλα τα λεφτά. Την έχει δοκιμασει κάνεις; Τραβελος είναι;
Αν εννοεις με τον χοντρο ξανθο τραβελο(νανση) στο shell που καθεται ενας διμετρος με μαυρο καρέ μαλλί (περουκα) ναι τραβελος. Αν εννοεις μια μελαχρινή αδυνατη τσιγγανα (μαρια) μετρια πραγματα κ ψιλο ξεπέτα. Καμια φορα καθεται κ στην απεναντι γωνια με το που κατέβεις απο Αγ. ΠαντωνΣτο Shell, μαζί με τη χοντρή ξανθιά την αντιπαθέστατη, είναι ένα μελαχρινό δυνατό. Ο πάτος της είναι όλα τα λεφτά. Την έχει δοκιμασει κάνεις; Τραβελος είναι;
Στην Αγ. Παντων γωνια την κοντουλα (Μαρια) την εχω παρει κ εχω αναφερθει παλιοτερα. Καβλωτικο μπλα μπλα ναζι....κ ξεπετα κ μου παιξε πουστια. Κοκκινη καρτα.Αν εννοεις με τον χοντρο ξανθο τραβελο(νανση) στο shell που καθεται ενας διμετρος με μαυρο καρέ μαλλί (περουκα) ναι τραβελος. Αν εννοεις μια μελαχρινή αδυνατη τσιγγανα (μαρια) μετρια πραγματα κ ψιλο ξεπέτα. Καμια φορα καθεται κ στην απεναντι γωνια με το που κατέβεις απο Αγ. Παντων
Λίγο δύσκολο να λέει εκείνο το γομάρι η κανένα άλλο τραβελι λέει η την Μαρία την Άλβανιδα πού την έχω πετύχει κ εγώ πολλές φορές εκεί γιατί το παίζει κ προστάτης τρομάρα του ο Μόσχαρος ο μπενυ χιλ μου το έχουν πει κοπέλεςΑν εννοεις με τον χοντρο ξανθο τραβελο(νανση) στο shell που καθεται ενας διμετρος με μαυρο καρέ μαλλί (περουκα) ναι τραβελος. Αν εννοεις μια μελαχρινή αδυνατη τσιγγανα (μαρια) μετρια πραγματα κ ψιλο ξεπέτα. Καμια φορα καθεται κ στην απεναντι γωνια με το που κατέβεις απο Αγ. Παντων
Από την φωνή δεν μου φάνηκε για τραβελι πάντως. Φοράει ένα μινι τζιν, απ ότι έχω δει 2-3 φορές που περασαΛίγο δύσκολο να λέει εκείνο το γομάρι η κανένα άλλο τραβελι λέει η την Μαρία την Άλβανιδα πού την έχω πετύχει κ εγώ πολλές φορές εκεί γιατί το παίζει κ προστάτης τρομάρα του ο Μόσχαρος ο μπενυ χιλ μου το έχουν πει κοπέλες