You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μετά το one που πας προς δυτικάΠου ρε
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Πανω στη Γιαννιτσων η σε καποια καθετη οδο;Μετά το one που πας προς δυτικά
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Για τον χοντρό λένε που τον αφήνουν από την ΣταυρούποληΠανω στη Γιαννιτσων η σε καποια καθετη οδο;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Δεν τον γνωριζω φιλε μου επειδη μενω σε διπλανη πολη. Επικινδυνος;Για τον χοντρό λένε που τον αφήνουν από την Σταυρούπολη
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Όχι άλλα πρέπει να τον μαζέψει η αστυνομίαΔεν τον γνωριζω φιλε μου επειδη μενω σε διπλανη πολη. Επικινδυνος;
Μιλάμε για τη Μαρίνα την σχετικά ψηλή μακριά ξανθά μαλλιά χωρίς βιζι που έδινε και κολο;Πηρε προαγωγη; Μπραβο το κοριτσι.....
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Εγω οταν την πηρα ηταν καστανα τα μαλλια της. Αλλα μαλλον την ιδια λεμε φιλε μου απ τα υπολοιπα στοιχεια. Ψηλη....χωρις στηθος....Οικονομου- Γιαννιτσων Για κωλο δεν γνωριζω.Μιλάμε για τη Μαρίνα την σχετικά ψηλή μακριά ξανθά μαλλιά χωρίς βιζι που έδινε και κολο;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Κ μιας κ ειπαμε για ψηλη. Ξερει κανεις αν η Σονια η ψηλη εχει χωρο δικο της η αν δεχεται σε ξενοδοχειο;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Τη Μαριαννα λες εσυ μαλλων οχι τη ΜαριναΜιλάμε για τη Μαρίνα την σχετικά ψηλή μακριά ξανθά μαλλιά χωρίς βιζι που έδινε και κολο;
Ναι σωστά φίλε Μαριάννα.Τη Μαριαννα λες εσυ μαλλων οχι τη Μαρινα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
φαν των μαυρων αλλα εχει οεσει πολυ η κατασταση... εχει να προτεινει καποιος κατι τιμιο?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Εκανε καποιος βολτα στην πιατσα; Γυρισαν οι κοριτσαρες ολες;
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Κ γω αλανι που συμπαθω τις μαυρουλες πηγα δυο φορες με Σονια. Νορμαλ φαση αλλα με φτιαχνει το κορμι της.φαν των μαυρων αλλα εχει οεσει πολυ η κατασταση... εχει να προτεινει καποιος κατι τιμιο?
Ntamari
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Χθες βράδυ 10 η ωρα τίποτα κανω δυο τρείς βολτες και βλέπω μια ξανθιά με τατουάζ και γαλάζια μάτια παω φουλ τουπε.
Πρέπει να ήταν Ελληνίδα λέει 20 ευρώ πίπα 30 σεξ λεω 15 πιπα μου λέει κομπλε ,
Μαγκες μου πήρε μια πάρα πολύ καλη πίπα το γούστα δεν το περίμενα αυτο στην πιάτσα με ρωτησε αν με πονάει έπαιξε με τα αρχίδια με αφησε να πιάνω βυζιά Κόλο τα πάντα της έπαιξα και το μουνακι λιγο ηταν αρκετα καθαρή για πιάτσας θα ξανα παω για όλο το πακέτο στάνταρ δεν θυμάμαι όνομα.
αυτα
Μαγκες μου πήρε μια πάρα πολύ καλη πίπα το γούστα δεν το περίμενα αυτο στην πιάτσα με ρωτησε αν με πονάει έπαιξε με τα αρχίδια με αφησε να πιάνω βυζιά Κόλο τα πάντα της έπαιξα και το μουνακι λιγο ηταν αρκετα καθαρή για πιάτσας θα ξανα παω για όλο το πακέτο στάνταρ δεν θυμάμαι όνομα.
αυτα
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 474
- Πόντοι
- 290
Σε ποιο σημειο την σηκωσες συναγωνιστη,για να ξερουμε?Περισσοτερες λεπτομεριες για το παρουσιαστικο της?Χθες βράδυ 10 η ωρα τίποτα κανω δυο τρείς βολτες και βλέπω μια ξανθιά με τατουάζ και γαλάζια μάτια παω φουλ τουπε.
αυτα
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Ακριβώς πάνω στην ευθεία που ξεκινάει η οδός Οικονόμου κάθετα...και οριζόντια Γιαννιτσών φυσικάΣε ποιο σημειο την σηκωσες συναγωνιστη,για να ξερουμε?Περισσοτερες λεπτομεριες για το παρουσιαστικο της?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Τσιχλα κινητο.....να φανταστω;Ακριβώς πάνω στην ευθεία που ξεκινάει η οδός Οικονόμου κάθετα...και οριζόντια Γιαννιτσών φυσικά
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Ποια λεει ρε?Ακριβώς πάνω στην ευθεία που ξεκινάει η οδός Οικονόμου κάθετα...και οριζόντια Γιαννιτσών φυσικά
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Μηπως εννοει Ελενη η Αναστασια φιλος...Ποια λεει ρε?