Δεν εχω ξαναγραψει ποτε κατι, θα γραψω τωρα για να σωσω εστω εναν. Περασα κατα τις 11 μιση απο πιατσα, στον επομενο δρομο μετα το ερειπιο προς το one, μια λεπτουλα λιγο ψηλη, σορτσακι που ηταν πρακτικα βρακι, και μπλουζακι μου ηταν πρακτικα σουτιεν, ροζ και τα δυο. Ξανθια, βυζι μικρο, κωλο πεταχτο μικρο στητο, δε ρωταω ποτε ονομα γιατι δε με ενδιαφερει, απο θεσσαλονικη ειπε οτι ειναι αλλα αμφιβαλω, προφορα δε καταλαβα να ειναι ξενη, και να ειναι ειναι απο μικρη Ελλαδα, ηλικια αν επρεπε να μαντεψω, απο την φατσα θα ελεγα 27-28 απο το σωμα και την φωνη θα ελεγα 19. 20 ευρο πιπα μου ειπε, ειχε περιοδο ειπε.
Ενα θα σας πω, αν η μαρια η αλβανιδα που λετε ειναι ξεπετα μια (την εχω παρει, ειναι χειροτερη απο οτι την περιγραφετε εδω), αυτη ειναι δεκα. Κυριολεκτικα τον εβαλε στο στομα 5 δευτερα και μετα μου λεει, αντε πεξτον κιεσυ λιγο. Στο λεπτο ειχε φυγει. Πολυ καλος κωλος αλλα αν την δειτε μην περασετε ουτε απο κοντα, κλειστε τα ματια αν μπορειτε μην σας δελεασει και την μαζεψετε.
Ενα θα σας πω, αν η μαρια η αλβανιδα που λετε ειναι ξεπετα μια (την εχω παρει, ειναι χειροτερη απο οτι την περιγραφετε εδω), αυτη ειναι δεκα. Κυριολεκτικα τον εβαλε στο στομα 5 δευτερα και μετα μου λεει, αντε πεξτον κιεσυ λιγο. Στο λεπτο ειχε φυγει. Πολυ καλος κωλος αλλα αν την δειτε μην περασετε ουτε απο κοντα, κλειστε τα ματια αν μπορειτε μην σας δελεασει και την μαζεψετε.