Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Μπράβο άλλη μία καλή ενημέρωσή ποια είναι η Ελένη με τα 30 πού θα μας πει αυτή αν πηγαίνουμε στην πιάτσα η όχι κ κ πούσε Μη δοκιμάσεις να χούφτωσεις την Στέλλα φιλική συμβουλήΠαλι αποψε ο δρομος μ εβγαλε στην πολη σας. Μετα απο καποιες βολτες στην πιατσα πηρα την Χριστινα. Ρομα κ πολυ πολυ αδυνατη. Δεν ξερω πως μου ρθε. 30 ζητησε με ακα. στοματικο. Μπηκε με 20. Της ειπα ολα με προφυλαξη. Ασχοληθηκε καλουτσικα με το στοματακι της. Δεν ηθελα μεσα στο αυτοκινητο κ ευτυχως οπως αποδειχθηκε. Γιατι αρχισαν να ερχονται μυρωδιες οταν ξεκινησε το σεξ. Γυρισα το κεφαλι αλλου.....σφιχτηκα για να τελειωσω. Συνεχεια στη βολτα. Σχεδον ολες εκτος απ τη Σονια την ψιλη που ηθελα να δοκιμασω. Μοναστηριου βρισκω το διδυμο που εχετε αναφερει (Στελλα) Ελενα η οποια εχει βγαλει τα παντα εξω. Μου λενε μονο παρτουζα. Λεω δεν βγαινω. Προτεινουν διπλη πιπα. Φευγω. Σταματαω στην Ελενη αν κ ηξερα απο την κριτικη του φιλου Σταλονε.... 30. Λεω κοψε κατι.... Μου λεει τοτε γιατι ερχεσαι εδω; Επειδη εισαι ομορφος;;; Φευγω. Μπροστα στο κτηριο την Νισσαν. Μια με μακρυ μαλλι σορτσακι σηκωμενο. Δεν ρωτησα ονομα...αψογα Ελληνικα. 30. Ουτε παζαρι. Γυριζω κ παω στο ντουετο. Πισω καθισμα στη μεση εγω κ πιπα εναλλαξ. Ωραια θα ελεγα σαν εμπειρια. Εις γνωση μου οτι η Στελλα ειναι....Η Ελενα ωραιο μωρακι. Εχουν χωρο κ κανουν τα παντα μου ειπαν. Υ.Γ Αυτη η Μαρια ξεχωριζει παντως. Αυτα φιλοι μου.