sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Εγω κατάλαβα ότι μιλάει για μαυρουλα.Μάλλον την Μιλένα την Βουλγάρα πήρες φίλε... μόνο αυτή πάει εκεί μέσα βραδινές ώρες..
Εγω κατάλαβα ότι μιλάει για μαυρουλα.Μάλλον την Μιλένα την Βουλγάρα πήρες φίλε... μόνο αυτή πάει εκεί μέσα βραδινές ώρες..
Έχεις δίκιο ,δικό μου λάθος μετά το είδα γιατί είπε εγκαταλελειμμένο λέω για αυτή θα λέει... μαύρη αδύνατη η μόνη είναι η Σόνια οι υπόλοιπες είναι φακλανες άρα αυτή θα πήρε..Εγω κατάλαβα ότι μιλάει για μαυρουλα.
Ναι φιλε Σονια την λενε. Νομιζα εγραψα πριν τ ονομα της.Έχεις δίκιο ,δικό μου λάθος μετά το είδα γιατί είπε εγκαταλελειμμένο λέω για αυτή θα λέει... μαύρη αδύνατη η μόνη είναι η Σόνια οι υπόλοιπες είναι φακλανες άρα αυτή θα πήρε..
Ωραίος στις αναφορές σου και βοηθητικός. Κάθε φορά όμως νομίζω ότι διαβάζω μυθιστόρημα... Περιττές λεπτομέρειες και αφηγήσεις... ενώ μπορείς σε λίγες μόλις σειρές να πεις αυτό που θέλεις, το πας μέσω Λαμίας. Κουράζει και αυτόν που το διαβάζει να μπει στο νόημα και σίγουρα εσένα που τα γράφεις. Συνέχισε έτσι βοηθάς κόσμο, απλά επικεντρώσου στα βασικά. (πάντα καλοπροαίρετα).Φευγωντας απο Εβελινα γυρω στις 23:30 περασμα για την καθιερωμενη πλεον βολτα στην πιατσα. Η Λια λιγο μετα τα φαναρια αριστερα οπως ανεβαινουμε την Κωλεττη. Φευγω Οικονομου. Η Μαρινα με σορτσακι κ απεναντι η Ελενη. Στριβω ενας μαυρος με μια ξανθια με ολοσωμο φορεμα στην Οικ κ Αλιακμωνος. Τρ. μου φανηκε απ το λιγο που ειδα. Γυριζω. Οι μαυρουλες στην θεση τους. Πριν το Today σορτσακι μαζεμενο μαλλι αλλα οχι κοτσο μου φανηκε σαν την Αννα η Μαρια που υπηρχαν διχογνωμιες την προηγουμενη φορα. Συνεχιζω. Λεω θα μπω κ Μοναστηριου να δω κ τι γινεται για πρωτη φορα στην σταση εξω απο την Eur. Μονο η ξανθια κοπελα λιγο παραδιπλα. Συνεχιζω. Αρκετες μαυρουλες. Στριβω βγαινω Γιαν. κ φευγω προς Κτελ. Αριστερα διχαλα. Βλεπω καποια στιγμη ενα Σμαρτακι κ απο πισω ενα αλλο αυτοκινητο. Δεν δινω βαση. Γυριζω στις γραμμες κ οταν φτανω ξανα τα ειχαν παρκαρει κ απ το Σμαρτ κατεβαινει μια ξανθια νομιζω με ασπρο σορτς κ τατου. Ωραια φανηκε απ το λιγο που ειδα. Γιαν. παλι. Στριβω Μον. στη σταση καθεται κ Ντεζυ. Πρωτη φορα που την εβλεπα. Κανω δυο τρεις φορες τον κυκλο κ λεω θα την παρω. Κ οπως φευγω για να γυρισω μεσα στις τοσες μαυρουλες βλεπω κ μια....με ασπρο ολοσωμο φορεμα μετριο προς κοντο αναστημα αλλα κορμακι φοβερο. Οχι απ τις μπαμπατσικες. Μου κανει σταματα κ ενω λεω θα φυγω κανω 10 μετρα κ σταματαω. Ερχεται. Μου λεει 20 πιπα σεξ. Λεω δεν θα βιαζεσαι. Ενταξει μου λεει. Κ την βαζω μεσα. Την ρωταω που; Μου λεει προχωρα. Στριβω δεξια σ ενα στενο κ εχει ενα εγκαταλελειμμενο. Μου λεει παρκαρε κ κατεβα. Λεω σοβαρα μιλας; Μου λεει μην φοβασαι. Της παμε αλλου. Εδω μου λεει ερχομαι. Τελος παντων παμε μεσα. Μια αηδια......Μου λεει χαλαρωσε. Απο μεσα μου λεω φυγε....Αλλα εκατσα. Κατεβαζω. Περναει καποτα. Αρχιζει την πιπα. Τον επαιρνε κανονικα. Της ελεγα πιο ηρεμα πιο γρηγορα κ ανταποκρινοταν. Σηκωνω το φορεμα της να χουφτωσω οπως ηταν στο πλαι. Πετρα ο κωλος. Αφου τον πηρε ακομη λιγο της λεω γυρνα. Γυριζει κατεβαζει το στρινγκ. Νομιζω απ τους καλυτερους κωλους....φοβερο σχημα κ πετρα. Παρα το αγχος μου με αυτο το θεαμα ξεκινησα απολα κ μετα δυνατα. Καποια στιγμη σταματαω γιατι ηρθαν δυο πιτσιρικια αλανακια με μουσικουλα κ καθισαν εξω χωρις να δουν οτι ειμαστε μεσα. Κ αρχιζει αυτη να κουνιεται μπρος πισω. Εγω κοιταω εξω κ ακουω τον εναν να λεει...γαμιουνται μεσα....Την πιανω απ τη μεση κ αρχιζω δυνατα. Ζεστη κ εκει μεσα ακομη χειροτερα. Λεω απο μεσα μου βαλε τα δυνατα σου να φευγουμε απο δω μεσα. Ενταση οσο πηγαινε. Κ ετσι ηρθε το τελος. Ενα 15 ισως κ παραπανω. Γεια σου....γεια. Βολιδα εξω δεν αντεχα αλλο εκει μεσα κ ουτε προκειται να ξαναγινει. Δεν το μετανιωνω αλλα το μυαλο μου ηταν γιατι δεν πηγα στην Ντεζυ. Ολα καλα ομως. Υ.Γ. Για το ντουετο που ειχα ρωτησει επειδη η Μαρινα ηταν μονη δεν σταματησα. Αυτα τα λιγα παιδες.
Ναι φιλος θα το διορθωσω. Ειναι οι πρωτες επισκεψεις....κ γενικα ειμαι λιγο μπλα μπλας. Στην επομενη θα κοψω κατι της. Τα σεβη μου!Ωραίος στις αναφορές σου και βοηθητικός. Κάθε φορά όμως νομίζω ότι διαβάζω μυθιστόρημα... Περιττές λεπτομέρειες και αφηγήσεις... ενώ μπορείς σε λίγες μόλις σειρές να πεις αυτό που θέλεις, το πας μέσω Λαμίας. Κουράζει και αυτόν που το διαβάζει να μπει στο νόημα και σίγουρα εσένα που τα γράφεις. Συνέχισε έτσι βοηθάς κόσμο, απλά επικεντρώσου στα βασικά. (πάντα καλοπροαίρετα).
Συμφωνώ. την πέτυχα πρόσφατα μετά τη διχάλα. Τιμήθηκε, αλλά στα χαμένα τελείως.Πετυχα μετα απο καιρο να τρυγυρναει στην πιατσα την Ηρα. Την ρωσοποντια. Την εβλεπα κ επι καραντινα που κ που αλλα κ πριν κανα μηνα εκει μετα την διχαλαα προς κτελ, αλλά δεν σταματησα καμια φορα. Χρονια στην πιατσα κ αυτη αλλα δεν εβγαινε κ καθε μερα. Εχθες προφανες τα σημαδια της χρησης κοντεψε να την πατηση κ καποιος. Δεν την εχω δει ποτε ετσι στα τοσα χρονια που την βλέπω. Παει κ αυτη.
Η Άννα η Βουλγάρα στο 50ρικο.Κωλαρα με ωραίο σώμα, κάποτε φορούσε καπέλο, τώρα όποτε περνάω φοράει περούκες σε διάφορα χρώματαΤελικα παιδες υπαρχει καποια που να δινει κ κωλο;
Ακολούθησα όμως τον κανόνα της πιάτσας που λένε εδώ οι πιο παλιοί,ότι δεν δίνουμε πάνω από 20 στην πιάτσα κ δεν την πήρα κώλο.Ζητουσε 25 για πίπα σεξ κ την φόρτωσα με ένα 20ρικο.Η Άννα η Βουλγάρα στο 50ρικο.Κωλαρα με ωραίο σώμα, κάποτε φορούσε καπέλο, τώρα όποτε περνάω φοράει περούκες σε διάφορα χρώματα
Σωστος!Ακολούθησα όμως τον κανόνα της πιάτσας που λένε εδώ οι πιο παλιοί,ότι δεν δίνουμε πάνω από 20 στην πιάτσα κ δεν την πήρα κώλο.Ζητουσε 25 για πίπα σεξ κ την φόρτωσα με ένα 20ρικο.
Την Σόνια που την βρίσκουμε;Επισκεψη στην πιατσα. Νωρις...λιγες κοπελες. Πολλες βολτες μιλαω στην ψηλη που ειχα αναφερει παλιοτερα οτι εκλαιγε. Σονια ονομα. Στεκει καλα η κοπελα;;; Πρωτη καταθεση Ντεζυ. Ωραια πιπα...καθαρη ευγενικη. Αγιων Π. με Γιαν. γωνια μια κοντουλα. Μαρια με το μαλλι πλεξουδα. Με τραβηξε κατι στον τροπο επικοινωνιας. Καβαντζα με 3-4 αμαξια να πηδανε τραβελια. Πιπα ελαχιστη. Ξεκιναω...κοσμος εμπαινε εβγαινε. Λεω μπες στο αυτοκινητο. Κ την ωρα που βγαινω κοκκινος ο σκουφος. Κοιτα της λεω......Αχχχχ ποτε μου ηρθε κ χαζα. Λεω κ γω πως θα χυσω; Λυπαμαι μου λεει αλλα δεν γινεται. 5 λεπτα ειχαμε. Λεω μπες να φυγουμε. Μου ζητησε συγγνωμη αλλα απ οτι ειδα εμεινε στο ποστο της. Φευγω βρισκω Σονια μαυρουλα. Της λεω 20 λεπτα συμφωνια. Ενταξει λεει. Το ευχαριστηθηκα. Κ νορμαλ κ δυνατα κ αλλαγη στασης. Αυτα. Υ.Γ. 1 Γνωρισα κ την Μαρια την Αλβ. γιατι ηρθε διπλα με καποιον. Υ.Γ. 2 Φιλε Σταλονε τα πηγα καλυτερα;;;
Κ τις δυο φορες την πηρα απο γωνια Χαλκιδος-Μοναστηριου. Αλλαζει κιολας. Αλλα συνηθως ειναι εκει επι της Μοναστηριου. Αν την παρεις να της πεις να σε παει σ αλλη καβαντζα. Οχι εκει στο εγκαταλελειμμενο....εκτος αν δεν εχεις θεμα.Την Σόνια που την βρίσκουμε;
Αν θες δώσε μια περιγραφή εμφανισιακά,είναι μια ξανθιά;Κ τις δυο φορες την πηρα απο γωνια Χαλκιδος-Μοναστηριου. Αλλαζει κιολας. Αλλα συνηθως ειναι εκει επι της Μοναστηριου. Αν την παρεις να της πεις να σε παει σ αλλη καβαντζα. Οχι εκει στο εγκαταλελειμμενο....εκτος αν δεν εχεις θεμα.
Οχι. Μαυρο μακρι μαλλι...μετριο αναστημα....καλουτσικο προσωπακι κ κορμι πολυ καλο. Αδυνατουλα κ σφιχτη. Ο κωλος της ολα τα λεφτα. Επισης την μια φορα φορουσε ολοσωμο λευκο φορεμα κ χθες ολοσωμο κοκκινο. Μιλαει κ πολυ καλα ΕλληνικαΑν θες δώσε μια περιγραφή εμφανισιακά,είναι μια ξανθιά;
Κ για να μην μπερδευτουμε μιλαμε για την Σονια την μαυρουλα ετσι;Αν θες δώσε μια περιγραφή εμφανισιακά,είναι μια ξανθιά;
Και με 40 το δινειΗ Άννα η Βουλγάρα στο 50ρικο.Κωλαρα με ωραίο σώμα, κάποτε φορούσε καπέλο, τώρα όποτε περνάω φοράει περούκες σε διάφορα χρώματα