Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τώρα με έχεις καταμπερδέψει... Κατάλαβα σε πιο σημείο λες αλλά δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι άλλες που αναφέρεις. Δεν βγαίνεις με αμάξι ώστε να μου πεις με τι αμάξι βγαίνεις;
προεδρε η αντιγονη ειναι η τσουλι και ειναι μια κουκλαρα μεσα σε ενα νισαν μικρα μπλε...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
και αν ερθεις και μου πεις εισαι ο προεδρς θα σου κανω τα καλυτερα μονο για σενα στειλε μου μια λεξη κλειδι σε πρωσοπηκο μηνυμα

Θα σου πω μία φράση κλειδί αν είναι που σου την στέλνω σε ΡΜ. Ωστόσο το πρόβλημά μου είναι πώς θα σε καταλάβω! Μου αρκεί η φώτο για να σε καταλάβω μέσα στα σκοτάδια;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
θα με καταλαβεις οταν με δεις προεδρε οχι δεν βγαινω με αμαξι

Εντάξει τότε. Το αφήνουμε εδώ για να μην το κουράσουμε. Ελπίζω να με βολέψει να περάσω και να σε πετύχω για να γνωριστούμε κι από κοντά. Σήμερα έχεις ρεπό και κάθεσαι στον υπολογιστή;

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μπραβο πσαχνω και εγω βγαινω διπλα τις

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
προεδρε η αντιγονη ειναι η τσουλι και ειναι μια κουκλαρα μεσα σε ενα νισαν μικρα μπλε...

άρα ψάχνω την ξανθιά που είναι δίπλα στην κουκλάρα με το μπλε μίκρα και δίπλα στην κοκκινομάλλα. Πω, λες και ζητάω οδηγίες για να βρω την τράπεζα σε καμια ξένη χώρα νιώθω, αλλά τέλος πάντων, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Φαντάζεσαι όμως να σκάσω μύτη στην πιάτσα και να έχει απόλυτη νέκρα...;  :grin:

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
η οποια λεγετε ηλεκτρα η νεφελη ναι ειμαι ξανθια και θα με δεις  κοντα στη φιλη μου αντιγονη

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
στειλε ενα μυνημα την μερα που θα κατεβεις για να σε ενημερωσω αλωστε μπαινω καθε μερα ανεξαρτητος ρεπου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτό δεν είπα και εγώ ότι το τσουλί έχει την ποιο ορίτζιναλ φώτο?
η ξεκολο ειπες...
αριων σε παρακαλω μεσα απ την καρδια μου μην αρχισεις τις γνωστες βλακεις και χαλασεις τα παντα εδω τωρα που παει να βγει μια ακρη..σε παρακαλω

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
οργανομενο το site ναι..
αλλα in flesh πρεδρε !!!!
no comment!!!!!!!
να εισαι οπως λες και δυσπιστος μην το επιχιρεισ κα8ολου
εκει ειναι ολεs με master  στο photoshop....
ιδικα κατι latin και asian...  μακρια πρεδρεεεεεεεεεεεεε
ναφελη λοθιζα βαρδαρησς και ξερο ψωμι.
lol

Αν το λες σε εμπιστεύομαι, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια. Πάντως όταν ήμουν London είχα έναν γνωστό που ήταν τρελός φαν των τρανς (εγώ τότε ήμουν πιο συντηρητικός) και αυτός μου έδειξε το σάιτ. Αυτός είχε δοκιμάσει την cindy sins, δεν ξέρω αν την έχεις δει. Αυτή είχε (και λογικά θα έχει ακόμη) και δικό της site αλλά είχε και καταχώρηση στο eroslondon. Πολύ εντυπωσιακή και όμορφη φαινόταν, και το παλικάρι μου είπε ότι και από κοντά ήταν εξίσου εντυπωσιακή και όμορφη η cindy και μάλιστα είχε και προσόντα πολύ μεγαλύτερα από τα δικά του (και φαντάσου ότι ο τύπος τον είχε μεγάλο απ ότι έλεγε). Δεν έμαθα περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το παλικάρι μου δημιούργησε μία πολύ καλή εικόνα για το eroslondon αλλά και όλες τις τρανς του εξωτερικού

Επισκέπτης
η ξεκολο ειπες...
αριων σε παρακαλω μεσα απ την καρδια μου μην αρχισεις τις γνωστες βλακεις και χαλασεις τα παντα εδω τωρα που παει να βγει μια ακρη..σε παρακαλω
λάθος  έκανα ρε γαμώτο της μπέρδεπσα.

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
σας καληνυχτο και σε περιμενο απο κοντα προεδρε καληνυχτα κοριτσια και αγορια

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
βασικά έχουν εμφανιστεί τόσες τρανς εδώ και αλλάζουν άβαταρ πολύ συχνά με αποτέλεσμα να έχω μπερδέψει κι εγώ τα αυγά με τα πασχάλια. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω κάπως τι παίζει και ποια είναι ποια

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν το λες σε εμπιστεύομαι, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια. Πάντως όταν ήμουν London είχα έναν γνωστό που ήταν τρελός φαν των τρανς (εγώ τότε ήμουν πιο συντηρητικός) και αυτός μου έδειξε το σάιτ. Αυτός είχε δοκιμάσει την cindy sins, δεν ξέρω αν την έχεις δει. Αυτή είχε (και λογικά θα έχει ακόμη) και δικό της site αλλά είχε και καταχώρηση στο eroslondon. Πολύ εντυπωσιακή και όμορφη φαινόταν, και το παλικάρι μου είπε ότι και από κοντά ήταν εξίσου εντυπωσιακή και όμορφη η cindy και μάλιστα είχε και προσόντα πολύ μεγαλύτερα από τα δικά του (και φαντάσου ότι ο τύπος τον είχε μεγάλο απ ότι έλεγε). Δεν έμαθα περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το παλικάρι μου δημιούργησε μία πολύ καλή εικόνα για το eroslondon αλλά και όλες τις τρανς του εξωτερικού

τορα πια προεδρε η ελλαδα μας δεν εχει να ζυλεψη τπτ απο το εξωτερικο..
εκτος απο το τμημα ηλεκρονικου εγκλξματος που μας κυνηγαει .. και μας αφηνη σε χλωρο κλαρι....
ετσι να σου λυ8η η απορια για το ιντερνετ και μας..

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
οπότε τελικά, για να βγάλουμε και μία άκρη εδώ μέσα, τι έχουμε διαπιστώσει:
ότι η τριάρες είναι η ηλέκτρα a.k.a. νεφέλη
η τσου_λι είναι η αντιγόνη η ορίτζιναλ (δεν το έπιασα αυτό, κυκλοφορεί και ιμιτασιόν;)
η trans!!! μας έχει πει ποια είναι;
υπάρχει και κάποια άλλη που γράφει στο θρεντ και έχει αποκαλύψει ποια είναι;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τορα πια προεδρε η ελλαδα μας δεν εχει να ζυλεψη τπτ απο το εξωτερικο..
εκτος απο το τμημα ηλεκρονικου εγκλξματος που μας κυνηγαει .. και μας αφηνη σε χλωρο κλαρι....
ετσι να σου λυ8η η απορια για το ιντερνετ και μας..

Αυτό εδώ για το τμήμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος που λες το δέχομαι ως επιχείρημα. Αλλά το να μου λες ότι είναι πιο βολικές οι πιάτσες από το να λειτουργείς μέσω ίντερνετ δεν το δέχομαι. Για μένα τον πελάτη πάντως αν είχε σάιτ θα ήταν πολύ πιο βολικό!
Αυτή την cindy που είχε ενθουσιάσει τον περίεργο γνωστό μου την ήξερες εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom