You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Αυτό εδώ για το τμήμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος που λες το δέχομαι ως επιχείρημα. Αλλά το να μου λες ότι είναι πιο βολικές οι πιάτσες από το να λειτουργείς μέσω ίντερνετ δεν το δέχομαι. Για μένα τον πελάτη πάντως αν είχε σάιτ θα ήταν πολύ πιο βολικό!
Αυτή την cindy που είχε ενθουσιάσει τον περίεργο γνωστό μου την ήξερες εσύ;
σου εξηγω οτι ειναι αδυνατον να δουλευουμαι στο νετ...
οπιες το δικιμασαν το πληροσαν ακριβα...
σου εξηγω οτι ειναι αδυνατον να δουλευουμαι στο νετ...
ε αν το λες με τόση σιγουριά τότε πάω πάσο. Δηλαδή αν κάποια από εσάς έκλεινε ένα ραντεβού από εδώ θα πείραζε τόσο πολύ; Κάποιοι συνάδελφοι αρέσκονται να κάνουν κύκλους στις πιάτσες στις μικρές ώρες αλλά προσωπικά με βολεύει καλύτερα το να κάνω τις σεξοδουλειές μου με το φως της ημέρας
απαντησε μου σε παρακαλω σ αυτο που ρωτησα για την αστυνομια γιατι εχω πετυχει το μπατσικο να μιλαει με τρανς και μετα να φευγει...καζουρα κανουν απλα, ή σας την πεφτουν και μετα στη μπουζου?σου εξηγω οτι ειναι αδυνατον να δουλευουμαι στο νετ...
εμενα παντως προεδρε μου αρσει η τσαρκα...στη βραση κολαει το σιδερο...βγαινεις φορτονεις και περνας καλα...αν ειναι να κλεισω ραντεβου απο το νετ και οταν ερθει εκεινη η ωρα μπορει να μην γουσταρω...χεσε μεσα...οχοχοχοχοχοχοε αν το λες με τόση σιγουριά τότε πάω πάσο. Δηλαδή αν κάποια από εσάς έκλεινε ένα ραντεβού από εδώ θα πείραζε τόσο πολύ; Κάποιοι συνάδελφοι αρέσκονται να κάνουν κύκλους στις πιάτσες στις μικρές ώρες αλλά προσωπικά με βολεύει καλύτερα το να κάνω τις σεξοδουλειές μου με το φως της ημέρας
απαντησε μου σε παρακαλω σ αυτο που ρωτησα για την αστυνομια γιατι εχω πετυχει το μπατσικο να μιλαει με τρανς και μετα να φευγει...καζουρα κανουν απλα, ή σας την πεφτουν και μετα στη μπουζου?
ας το αφησουμε λιγο αυτο το ζητημα παιδια...
ειναι πολυ λεπτο για μσς...
οκ σεβαστον!ας το αφησουμε λιγο αυτο το ζητημα παιδια...
ειναι πολυ λεπτο για μσς...
εμενα παντως προεδρε μου αρσει η τσαρκα...στη βραση κολαει το σιδερο...βγαινεις φορτονεις και περνας καλα...αν ειναι να κλεισω ραντεβου απο το νετ και οταν ερθει εκεινη η ωρα μπορει να μην γουσταρω...χεσε μεσα...οχοχοχοχοχοχο
εσένα εννοούσα και τον πάκαρα κυρίως, όταν αναφερόμουν στους συναδέλφους που είναι φαν της τσάρκας. Δέχομαι την προσέγγιση σας. Μάλλον είναι θέμα προτίμησης. Εγώ όσες φορές βρέθηκα να κάνω κύκλους βραδιάτικα και να μην βρίσκω τίποτα βαρέθηκα την ζωή μου
Επισκέπτης
εγκυκλοπαιδικά να σας πω ότι στην Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε το πρώτο σύστημα φιλτραρίσματος παρακολούθησης email κινητών και σταθερών τηλεφώνων και ιντερνετ.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
εσένα εννοούσα και τον πάκαρα κυρίως, όταν αναφερόμουν στους συναδέλφους που είναι φαν της τσάρκας. Δέχομαι την προσέγγιση σας. Μάλλον είναι θέμα προτίμησης. Εγώ όσες φορές βρέθηκα να κάνω κύκλους βραδιάτικα και να μην βρίσκω τίποτα βαρέθηκα την ζωή μου
Ρε JohnWoo αφησες τις ταινιες και το εριξες στις πουτανες?
Πουτανιαρη σκηνοθετη....
θα παμε παρεα κανα βραδυ να μην βαριεσαι..θα σου λεω διαφορες μαλακιες να περνα η ωραεσένα εννοούσα και τον πάκαρα κυρίως, όταν αναφερόμουν στους συναδέλφους που είναι φαν της τσάρκας. Δέχομαι την προσέγγιση σας. Μάλλον είναι θέμα προτίμησης. Εγώ όσες φορές βρέθηκα να κάνω κύκλους βραδιάτικα και να μην βρίσκω τίποτα βαρέθηκα την ζωή μου
λοιπον προεδρε και κοριτσια εντος πενταλεπτου την πεφτω για υπνο...
να στε καλα για την επικοδομιτικη κουβεντα αποψε...
την καληνυχτα μου!!
budtiming προεδρε...
good luck or the next time....
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
budtiming προεδρε...
Ρε συ εγραψες λαθος το nick σου.
Eπρεπε να το γραψεις "Chou Lee" (Η πορνη ξαδερφη του Bruce Lee)
θα παμε παρεα κανα βραδυ να μην βαριεσαι..θα σου λεω διαφορες μαλακιες να περνα η ωρα
λοιπον προεδρε και κοριτσια εντος πενταλεπτου την πεφτω για υπνο...
να στε καλα για την επικοδομιτικη κουβεντα αποψε...
την καληνυχτα μου!!
Τσάρκα με παρέα, psaxnw; Ωραίο ακούγεται. Πλάκα θα είχε, αλλά δεν θα μας έπαιρναν στα σοβαρά τα κορίτσια αν είμαστε 2 άτομα. Τέλος πάντων. Θα καληνυχτίσω κι εγώ την παρέα μου φαίνεται. Πρώτη φορά από τότε που έσκασαν μύτη όλες οι τρανς στο θρεντ μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι γίνεται
budtiming προεδρε...
ας ελπίσουμε ότι ήταν όντως κακό timing. Θα δούμε. Θα ξανακάνω μια επίσκεψη με την πρώτη ευκαιρία
εγκυκλοπαιδικά να σας πω ότι στην Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε το πρώτο σύστημα φιλτραρίσματος παρακολούθησης email κινητών και σταθερών τηλεφώνων και ιντερνετ.
Το πρώτο στην Ελλάδα εννοείς;
Δεν ήξερα κάτι τέτοιο, αλλά ελπίζω ότι δεν επηρεάζει απλούς χρήστες του νετ όπως εμείς
εχεις δικιο αλλα τσαρκα θα κανουμε αδερφε δεν θα γαμησουμε....εεχεχχεεχχεΤσάρκα με παρέα, psaxnw; Ωραίο ακούγεται. Πλάκα θα είχε, αλλά δεν θα μας έπαιρναν στα σοβαρά τα κορίτσια αν είμαστε 2 άτομα. Τέλος πάντων. Θα καληνυχτίσω κι εγώ την παρέα μου φαίνεται. Πρώτη φορά από τότε που έσκασαν μύτη όλες οι τρανς στο θρεντ μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι γίνεται
αντε καληνυχτα!
εχεις δικιο αλλα τσαρκα θα κανουμε αδερφε δεν θα γαμησουμε....εεχεχχεεχχε
αντε καληνυχτα!
Σωστός. Θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή τότε. Καληνύχτα σε όλους και όλες
Επισκέπτης
είναι γενικό απλά ανάλογα τι θέλουν να εντοπίσουν κωδικοποιούν το πρόγραμμα τους με μερικές λέξεις και δουλεύει περίπου σαν το γκουγκλ αλλά σε πραγματικό χρόνο.Το πρώτο στην Ελλάδα εννοείς;
Δεν ήξερα κάτι τέτοιο, αλλά ελπίζω ότι δεν επηρεάζει απλούς χρήστες του νετ όπως εμείς
Σωστός. Θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή τότε. Καληνύχτα σε όλους και όλες
καληνυχτα προεδρουκο!!!!!!!!