Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Φιλοξενούμενε έχεις δίκιο και είμαι 100% μαζί σου στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά για όνομα του θεού, μην αρχίσετε τις κόντρες και σ' αυτό το θρεντ! Εγώ δεν σχολιάζω για να μην ξεφύγει το θέμα
ρε προεδρε να κραταμε ενα επιπεδο. ρωταει την αλλη αν θελει να κραταει το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΔΟΤΥΠΟΥ της!!!! κανει το ΙΔΙΟ σε ολα τα θρεντ . δε συνεχιζω για να μη χαλασω το κλιμα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
αυριο στην πιατσα 11 με2

Πολύ συγκεκριμένες ώρες έχεις. Και ένα άλλο κακό είναι ότι στις πιάτσες δεν μπορεί κανείς να σας πετύχει πάντα. Περνάει και δεν σας βρίσκει. Και επιπλέον, σε ποιο σημείο βγαίνεις συνήθως για να σε βρω;

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και οποιος λεει οτι η φωτο ειναι μαιμου ελα να με δεις και θα την εχω μαζι μου

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ρε προεδρε να κραταμε ενα επιπεδο. ρωταει την αλλη αν θελει να κραταει το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΔΟΤΥΠΟΥ της!!!! κανει το ΙΔΙΟ σε ολα τα θρεντ . δε συνεχιζω για να μη χαλασω το κλιμα

Ότι και να πεις δίκιο έχεις, κι εγώ κάνω τρελές προσπάθειες αυτοσυγκράτησης για να το αγνοήσω και να μην μου ξεφύγει καμία κακία!
Και πες μου επιτέλους τι θα πει Grobari! Σε έχω ρωτήσει σε πόσα θρεντ! :)

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μην το βλέπεις έτσι! Θα μου πεις στο κάτω-κάτω εσύ ξέρεις καλύτερα τι προτιμάς, αλλά μου φαίνεται πιο εύλογη η μέθοδος που προτείνω εγώ. Αφού στο εξωτερικό λειτουργεί μια χαρά

αστα προεδρε ειμουν και london. δουλεψα και στο eros.com
τα ειδα τα χαιρια τους και εκει
πηναααααααααααααα
και των γονεων....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ότι και να πεις δίκιο έχεις, κι εγώ κάνω τρελές προσπάθειες αυτοσυγκράτησης για να το αγνοήσω και να μην μου ξεφύγει καμία κακία!
Και πες μου επιτέλους τι θα πει Grobari! Σε έχω ρωτήσει σε πόσα θρεντ! :)
ψαχνω προεδρε, δεν σε αποφευγω

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
αστα προεδρε ειμουν και london. δουλεψα και στο eros.com
τα ειδα τα χαιρια τους και εκει
πηναααααααααααααα
και των γονεων....

χωρίς πλάκα, ήσουν και στο eroslondon.com;;; Το τσέκαρα πολύ τακτικά για ένα διάστημα και μου φάνηκε πολύ οργανωμένο! Γιατί θεωρείς ότι είναι μούφα αυτή η μέθοδος; Θα σε πείραζε να μου πεις ποια είσαι; Μου έχεις κινήσει το ενδιαφέρον

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
βγαινω στην 26 πιο κατω στην πρωτη αναστροφη διπλα στην κατια κοκκινομαλα και στην αντιγονη την αληθηνη οχι την ψευτικη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε psaxnw, άσε κι εσύ τα Σωκρατικά και γίνε πιο σαφής!!! :)
ναι βρε καλιαρντα ειναι...
οσο για τιν φοτο τις τριαρες δεν εχει  photoshop....
εδω βρε η κοπελα ροτουσε για upload τις φωτο της μεσα στο site εσει μιλατε για photoshop?
Το ξαναλεω...Εγω δεν διαφωνω οτι στην φωτο ειναι η τριαρες οντως απλα εγω αυτη την μορφη δεν την εχω δει ποτε στις πιατσες η μπορει να την εχω δει και να μην μου θυμιζει κατι τωρα....

Αρριων πρωτον ξεκκολλα μην το γαμησεις κι αυτο το θρεντ και δευτερον την πιο οριτζιναλ φωτο την εχει η tsou_li

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ψαχνω προεδρε, δεν σε αποφευγω

Σόρυ filoxenoumene! Δεν ήθελα να σε πρίξω. Δεν είχα είχα καταλάβει ότι δεν ήξερες. Νόμιζα από το άβατάρ σου ότι ήσουν κανένας πολύ πορωμένος παρτιζάνος

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
βγαινω στην 26 πιο κατω στην πρωτη αναστροφη διπλα στην κατια κοκκινομαλα και στην αντιγονη την αληθηνη οχι την ψευτικη

Τώρα με έχεις καταμπερδέψει... Κατάλαβα σε πιο σημείο λες αλλά δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι άλλες που αναφέρεις. Δεν βγαίνεις με αμάξι ώστε να μου πεις με τι αμάξι βγαίνεις;

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και αν ερθεις και μου πεις εισαι ο προεδρς θα σου κανω τα καλυτερα μονο για σενα στειλε μου μια λεξη κλειδι σε πρωσοπηκο μηνυμα

Επισκέπτης
Το ξαναλεω...Εγω δεν διαφωνω οτι στην φωτο ειναι η τριαρες οντως απλα εγω αυτη την μορφη δεν την εχω δει ποτε στις πιατσες η μπορει να την εχω δει και να μην μου θυμιζει κατι τωρα....

Αρριων πρωτον ξεκκολλα μην το γαμησεις κι αυτο το θρεντ και δευτερον την πιο οριτζιναλ φωτο την εχει η tsou_li
αυτό δεν είπα και εγώ ότι το τσουλί έχει την ποιο ορίτζιναλ φώτο?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Filoxenoumenos, δεν πειράζει, το τσέκαρα. Grobari σημαίνει νεκροθάφτες και είναι το παρατσούκλι των παρτιζάνων επειδή φοράνε κυρίως μαύρες φανέλες
(πώς κατάφερα να βάλω και αθλητικά μέσα στο παρόν θρεντ ούτε εγώ το κατάλαβα...)  :huh:

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
θα με καταλαβεις οταν με δεις προεδρε οχι δεν βγαινω με αμαξι

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χωρίς πλάκα, ήσουν και στο eroslondon.com;;; Το τσέκαρα πολύ τακτικά για ένα διάστημα και μου φάνηκε πολύ οργανωμένο! Γιατί θεωρείς ότι είναι μούφα αυτή η μέθοδος; Θα σε πείραζε να μου πεις ποια είσαι; Μου έχεις κινήσει το ενδιαφέρον

οργανομενο το site ναι..
αλλα in flesh πρεδρε !!!!
no comment!!!!!!!
να εισαι οπως λες και δυσπιστος μην το επιχιρεισ κα8ολου
εκει ειναι ολεs με master  στο photoshop....
ιδικα κατι latin και asian...  μακρια πρεδρεεεεεεεεεεεεε
ναφελη λοθιζα βαρδαρησς και ξερο ψωμι.
lol

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom