Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω πει ποτέ για σένα (ή για την Ηλέκτρα / Νεφέλη για να ακριβολογούμε και να γινόμαστε κατανοητοί). Εγώ είμαι σχετικά αρχάριος στο κεφάλαιο τρανς και ξέρω ελάχιστες. Μόνο την Λουίζα έχω γνωρίσει από κοντά και κάποιες άλλες έχω δει στις πιάτσες. Γι αυτό επικαλούμαι και τον psaxnw που έχει διδακτορικό στις τρανς
ναι μεν αλλα δεν συγκρατω ποτε ονοματα φιλε προεδρα πλην ελαχιστον..ασε που σχεδον ποτε δεν ρωταω...και την αντιγονη ετυχε και το θυμαμαι..

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
αμαν βρε με τιν ναντια και με τιν ναντια τις α8ηνας........
τι κολληματα τρως ωρες ωρες? ελεοςςςςςςςςς
βολεξου με τις δικες μας και νακα μπεν........
εεεεε αμν πιααααα

Την Νάντια την αναφέρω ως παράδειγμα τρανς που μπήκε στο σάιτ κανονικά και με το όνομά της και επικοινωνεί με το κοινό της και τους θαυμαστές της προς όφελος και των δύο πλευρών. Και ρωτώ λοιπόν εσείς γιατί τόση μυστικοπάθεια;

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και καλά ρε κορίτσια, αν είστε όντως τρανς, και μάλιστα γνωστές τρανς, γιατί δεν βγαίνετε εξ αρχής με τα ονόματά σας, με τα καλλιτεχνικά σας ψευδώνυμα δηλαδή (όπως κάνει π.χ. η Νάντια στο θρεντ για την Αθήνα) για να ξεκαθαρίσει το πράγμα εξ αρχής; Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!
ναι  γιατι   θελαμε  να  κανουμε  ναζακια.........................και  οχι  να παιρνουμε  βιζετες  ,οπως κανει  η  οποια ????

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσυ μπαγασακο ολο φευγεις φευγεις αλλα ολο εδω τραβας τις μυξες σου....αμ το βλεπω εγω να σε βαζω στο transfun που εχω κανει...το καταστατικο περιμενω κι ειναι ετοιμο!!!

μηπως η φλερταρης την καρεκλα του προεδρου?
για να ρουφιανεπσουμε λιγακι λοιπον

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
διοτη αλλο ηλεκτρα αλλο οπελ βεκτρα

• Like
Αντιδράσεις: paki29

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αμαν βρε με τιν ναντια και με τιν ναντια τις α8ηνας........
τι κολληματα τρως ωρες ωρες? ελεοςςςςςςςςς
βολεξου με τις δικες μας και νακα μπεν........
εεεεε αμν πιααααα
αυτο το νακα μπεν τι ειναι?ειναι απ τα λεγομενα καλιαρντα η πως διαλο λενε τον κατι σαν κοδικα που εχετε μεταξυ σας?

τριαρες μα την παναγια απ την φωτο δεν εχω ιδεα ποια μπορει να εισαι...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
πρεπει να κανουμε οτι κανουν τα κοριτσια στην αθηνα δεν νομιζω

δεν λέω να κάνετε ότι κάνουν στην Αθήνα. Απλά ξαναλέω ότι αν μπαίνετε δηλώνοντας ανοιχτά ποιες είστε και όχι κρύβοντας τα ονόματά σας σαν να πρόκειται για παιδάκια που κάνουν φάρσα, τότε θα ήταν καλύτερα και για εσάς αλλά και για εμάς τους πελάτες και θαυμαστές σας

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την Νάντια την αναφέρω ως παράδειγμα τρανς που μπήκε στο σάιτ κανονικά και με το όνομά της και επικοινωνεί με το κοινό της και τους θαυμαστές της προς όφελος και των δύο πλευρών. Και ρωτώ λοιπόν εσείς γιατί τόση μυστικοπάθεια;

αν δεν εισαι και λιγο secret βρε στην πολη μας ποθ ειμαστε μια χουφτα
το κομμωτηριο θα κλειση αρον αρον....
(αν το καταλαβες και αφτο...)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ναι  γιατι  θελαμε  να  κανουμε  ναζακια.........................και  οχι  να παιρνουμε  βιζετες  ,οπςσ κανει  η  οποια ????

ε εντάξει, αν θέλετε να κάνετε απλά νάζια και πλάκα και συζήτηση τότε κάντε το ελεύθερα. Απλά εμένα τουλάχιστον μου δημιουργείτε απορίες. Αλήθεια, πώς και εμφανιστήκατε όλες μαζί εδώ; Σας σφύριξε κανείς την ύπαρξη του site;

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
λοιπον ελατε να με δειτε απο κοντα ξερετε που θα με βρητε δεν θα λεω τα ιδια εκατο φορες στη φωτο ειμαι εγω

Επισκέπτης
αν δεν εισαι και λιγο secret βρε στην πολη μας ποθ ειμαστε μια χουφτα
το κομμωτηριο θα κλειση αρον αρον....
(αν το καταλαβες και αφτο...)
να αναλάβω γραμματέας σου μωρό μου να σου οργανώσω το γραφείο πηδοτύπου?

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και συμφωνω με το ξεκωλο οι θεσσαλονικιες δεν εχουν αναγκη το ιντερνετ για να παρουν πελατες

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
λοιπον ελατε να με δειτε απο κοντα ξερετε που θα με βρητε δεν θα λεω τα ιδια εκατο φορες στη φωτο ειμαι εγω

δηλαδή αν πάω τώρα να βρω την ηλέκτρα / νεφέλη θα είσαι εσύ; Και αν της πω "τι γίνεται, κυκλοφορούμε ως triades τελευταία;" θα χαμογελάσει με νόημα ή θα με περάσει για κανέναν τρελό μαστούρη;

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οσο για το θερντ το ξερουμε και διαβαζουμε πολυ καιρο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ειπα οτι δεν εισαι ειπα οτι δεν μου θυμιζεις κατι...

tsou_li δεν μου απαντησες αν ειναι κωδικας δικη σας επικοινονιας...

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ε εντάξει, αν θέλετε να κάνετε απλά νάζια και πλάκα και συζήτηση τότε κάντε το ελεύθερα. Απλά εμένα τουλάχιστον μου δημιουργείτε απορίες. Αλήθεια, πώς και εμφανιστήκατε όλες μαζί εδώ; Σας σφύριξε κανείς την ύπαρξη του site;

ααααααααα
καλααααααααααααααα
αλου ξημερομενος αφτος ... πες τρανς???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom