Επισκέπτης
εδώ μωράκλα μου έχεις παρές 120 κιλά άντρα.αααααα και πιος 8α μας προσεχει σημερα το βραδυ admako μας?
εδώ μωράκλα μου έχεις παρές 120 κιλά άντρα.αααααα και πιος 8α μας προσεχει σημερα το βραδυ admako μας?
αχαχχαχααχαχαχαχχαχααχαχα.....Ευχαριστώ για την προαγωγή αλλά ακόμα είμαι mod-άκος!!! ;)
όντως, psaxnwtrans ήταν ο psaxnw, αλλά αναδιπλώθηκε λόγω των κοινωνικών προκαταλήψεων! Τώρα που τις βρήκες τις trans όμως τι κατάλαβες;;;
εδώ μωράκλα μου έχεις παρές 120 κιλά άντρα.
όπου και να γυρίσει το μάτι σου, τρανς ανακαλύπτειςΑΣΧΕΤΟ:βαλτε μεγκα...εχει ενα εργο με τραβεστι οχι με τρανς αλλα για να κανετε ατμοσφαιρα στην κουβεντα μας!!!
ρε psaxnw στην διαβόητη φώτο τις triades ποια είναι τελικά;
Ευχαριστώ για την προαγωγή αλλά ακόμα είμαι mod-άκος!!! ;)
1,80 και ταύρος αν δεν σου κάνει το ζωόδιο να πάω στο ληξιαρχείο να αλλάξω ημερομηνία γέννησης.με τι υψος ομως εχει συμασια αυτο.....
αααα και ζοδιο παλι...
ελα και σι τορα εκει θα κολλησουμε?
σιγα πια... εμεισ σε θελοθμε admako μας....
βρε ματια μου διαβασε τα ποστ καλυτερααααααααα
Το ίδιο μου λέει και η γυναίκα με τις 2 κόρες!!!! Αύριο πάλι γιατί με έχει πεθάνει και η μέση λόγω προβλήματος.
το χω το προβληματακι μου...χαχαχαχααχαχααόπου και να γυρίσει το μάτι σου, τρανς ανακαλύπτεις
εμενα πιο πολυ μια παλια μου γκομενα που θυμιζει!!!Το διάβασα, απλώς επειδή είμαι δύσπιστος και δεν θυμάμαι καλά πώς είναι η Ηλέκτρα / Νεφέλη, ρωτάω τον psaxnw που είναι μπαρουτοκαπνισμένος βετεράνος των σκοτεινών δρόμων
τα χασατε και δεν ξερετε πια ειμαι τωρα οταν εχετε πει για μενα
Και καλά ρε κορίτσια, αν είστε όντως τρανς, και μάλιστα γνωστές τρανς, γιατί δεν βγαίνετε εξ αρχής με τα ονόματά σας, με τα καλλιτεχνικά σας ψευδώνυμα δηλαδή (όπως κάνει π.χ. η Νάντια στο θρεντ για την Αθήνα) για να ξεκαθαρίσει το πράγμα εξ αρχής; Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!
εσυ μπαγασακο ολο φευγεις φευγεις αλλα ολο εδω τραβας τις μυξες σου....αμ το βλεπω εγω να σε βαζω στο transfun που εχω κανει...το καταστατικο περιμενω κι ειναι ετοιμο!!!Το ίδιο μου λέει και η γυναίκα με τις 2 κόρες!!!! Αύριο πάλι γιατί με έχει πεθάνει και η μέση λόγω προβλήματος.