Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
και συμφωνω με το ξεκωλο οι θεσσαλονικιες δεν εχουν αναγκη το ιντερνετ για να παρουν πελατες

Δεν είπα ότι το έχετε ανάγκη. Ωστόσο με το ίντερνετ γίνονται πιο επαγγελματικά και πολιτισμένα τα πράγματα απ ότι στις πιάτσες. Στο εξωτερικό πώς έχουν site και κανονίζουν ραντεβού μέσω ίντερνετ όλες οι τρανς; Μην ζείτε στην λίθινη εποχή! Καλύτερα δεν είναι και για εσάς και για εμάς να έχετε το site σας και να παίρνουμε τηλέφωνο να κλείνουμε ραντεβουδάκι από το να κυκλοφορούμε στις πιάτσες τα χαράματα σαν τους βρυκόλακες; Γλιτώνετε και το κρύο και τον κίνδυνο

Επισκέπτης
απ ότι έχω διαπιστώσει το ξέκωλο έχει την ποιο ορίτζιναλ φώτο,

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οχι θα μου πεις και εγω μπαινω στο σαιτ ειμαι ο ταδε και παλι αν θες μου λες και ναι θα σου πω ειμαι η τριαρες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
να αναλάβω γραμματέας σου μωρό μου να σου οργανώσω το γραφείο πηδοτύπου?
ρε μεγαλε εχω warning γιατι σε ενα αλλο θρεντ σε απεκαλεσα μπουφο. τι βλακειες ειναι αυτες που γραφεις??? 52 χρονων ανθρωπος!!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειπα οτι δεν εισαι ειπα οτι δεν μου θυμιζεις κατι...

tsou_li δεν μου απαντησες αν ειναι κωδικας δικη σας επικοινονιας...

ναι βρε καλιαρντα ειναι...
οσο για τιν φοτο τις τριαρες δεν εχει  photoshop....
εδω βρε η κοπελα ροτουσε για upload τις φωτο της μεσα στο site εσει μιλατε για photoshop?

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και θα καθομαστε ολη την ημερα μπροστα στον υπολογιστη και ενα τηλ στο χερι και θα περιμενουμε ποτε θα ρθητε

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
οχι θα μου πεις και εγω μπαινω στο σαιτ ειμαι ο ταδε και παλι αν θες μου λες και ναι θα σου πω ειμαι η τριαρες

ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω όταν ξαναβρεθώ στις πιάτσες

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ρε μεγαλε εχω warning γιατι σε ενα αλλο θρεντ σε απεκαλεσα μπουφο. τι βλακειες ειναι αυτες που γραφεις??? 52 χρονων ανθρωπος!!!

Φιλοξενούμενε έχεις δίκιο και είμαι 100% μαζί σου στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά για όνομα του θεού, μην αρχίσετε τις κόντρες και σ' αυτό το θρεντ! Εγώ δεν σχολιάζω για να μην ξεφύγει το θέμα

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
απλα το νετ ειναι λιγο ανωνυμο.....
ο προεδρος JohnWoo   εχει δικιο...!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή αν πάω τώρα να βρω την ηλέκτρα / νεφέλη θα είσαι εσύ; Και αν της πω "τι γίνεται, κυκλοφορούμε ως triades τελευταία;" θα χαμογελάσει με νόημα ή θα με περάσει για κανέναν τρελό μαστούρη;
Πες  βρε tsou_li!!!!!!ΜΙΡΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
και θα καθομαστε ολη την ημερα μπροστα στον υπολογιστη και ενα τηλ στο χερι και θα περιμενουμε ποτε θα ρθητε

μην το βλέπεις έτσι! Θα μου πεις στο κάτω-κάτω εσύ ξέρεις καλύτερα τι προτιμάς, αλλά μου φαίνεται πιο εύλογη η μέθοδος που προτείνω εγώ. Αφού στο εξωτερικό λειτουργεί μια χαρά

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
καλυτερα τρεις ωρες στην πιατσα τραβεστι παρα ολη την μερα μπροστα στον υπολογιστη.τελειο ποιημα χαχαχαχαχαχαχαχ

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τριάρες, δεν κλείνουμε ένα ραντεβουδάκι μέσω νετ όμορφα και ωραία σαν πολιτισμένοι άνθρωποι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom