Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλημέρα, πραγματικά χαίρομαι !!! Ρε είναι απίστευτο επιτέλους το θρετ απέκτησε αξιοζήλευτη δυναμική .... και σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει κυρίως με την ΤΡΙΑΡΕΣ καθώς και με την τσου-λι....

ΤΡΙΑΡΕΣ - η φωτογραφία είναι orιginal συνηγορώ και εγώ απλά στην πιάτσα είσαι πολύ πιο εντυπωσιακή, να πώ την αλήθεια μου πήρε λίγο χρόνο να σε καταλάβω...ΑΑΑΑαααα με προσοχή τον ΠΡΟΕΔΡΟ είναι καινούργιος στο άθλημα :) 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Και κάτι ακόμη ρε κορίτσια βοηθήστε λίγο με τα ωράρια σας πχ πέρα απο την ΦΙΟΝΑ που είναι παντός καιρού στάνταρ μετά τις 2.00 στο πόστο της κάποιες απο εσάς έχουν κουλές ώρες .... πέστε μας πάνω κάτω ποιες ώρες δουλεύετε να ξέρουμε, δέστε τη Λουίζα για παράδειγμα. Μέσα απο το εδώ ο Πρόεδρος έκανε την παρθενική ;) επαφή... είναι πιο βολικά στο σπίτι, και δεν έχεις την αίσθηση της ξεπέτας, και λογικό είναι, εκεί δουλεύετε και ιδιαιτέρα σε καλή μέρα εεεε νύχτα θέλω να πώ είναι κατανοητό, για αυτό πραγματικά κάποιους να βολεύουν και απογευματινές ώρες που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά ή νύχτες που δε τολμάς να ξεπορτίσεις από το κρύο ή έχει απαγορευτικό εκ διευθύνσεως ... 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΠΣΑΧΝΩ αν ετοιμάσεις τσάρκα περιμένω PM, ειδικά άμα πάρουμε και τον Πρόεδρο τότε είναι...

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
σε ευχαριτω καστελ για τα καλα σου λογια

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οσο για τα ωραρια ειναι τι βολευει υην καθε μια η διαφορετια πας περνεις καποια απο την πιατσα κανεις μια γνωριμια παιρνεις το τηλ τις και μετα δεν χρειζεται να την ψαχνεις

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εγω εχω καποιους πελατες μονο με το τηλ αλλα ολους τους γνωρισα στην πιατσα πρεπει να εχεις και καποιο εδος εμπιστοσηνης για να δωσεις το τηλ αλοιμονο αν το διναμε σε ολυς

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
guten abend!!!!!!καλησπερα αγορια  μας.......και κοριτσια,,,,,,,,

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
βρε καλως τα παιδια....
βρε τσουλι γιατι αλλαξες παλι την φωτο σου...ασε να σε καμαρωνουμε ρε κουκλα μου....
κι εσυ βρε ξεκολο μηπως ειναι ωρα σιγα σιγα να βαλεις καμια real pic?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα κουκλαααα :boobies:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Κάνουμε τα πάντα από παντού και σε καλές τιμές !!!

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Τριαρες ελα αν θες κουκλα μου λιγο στο chat να τα πουμε. . .

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βρε καλως τα παιδια....
βρε τσουλι γιατι αλλαξες παλι την φωτο σου...ασε να σε καμαρωνουμε ρε κουκλα μου....
κι εσυ βρε ξεκολο μηπως ειναι ωρα σιγα σιγα να βαλεις καμια real pic?

real pic εε?? γιατι  δεν  ερχεσε να  με  δεις  απο  κατω??? Γιαννιτσων μετα  τα Carrefour!!!!!!!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ευχαριστώ τριαρες :) ...  ρε τριάρες άλλαξε φωτογραφία σε αδικεί αυτή πρέπει να είναι από την κάμερα του υπολογιστή...και δεν αποδίδει καλά

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Tsou-li ενδιαφέρεσαι? Άμα είναι για σένα και μόνο για σένα θα κάνω την καλύτερη τιμή ;) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom