You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
δεν ειπα οτιδεν σε πιστευω βρε....απλα τωρα πηρα γραμμη....ψυχραιμια βλεπω και μπαλα παραλληλα...
αντε παλι με την μπαλα...........
βρε εχει κοπελες κατω.....
ξεκινηστε
η νυχτα 8ελει ερωτα......
κανει και κρυο....
δεν εχει και πολλους στο chat
το βρηκα βρε συ?αντε παλι με την μπαλα...........
βρε εχει κοπελες κατω.....
ξεκινηστε
η νυχτα 8ελει ερωτα......
κανει και κρυο....
δεν εχει και πολλους στο chat
αυτη με τσι γουνες δεν ειναι?ηλεκτρα νομιζω?δεν κραταω ονοματα ποτε...μονο το δικο σου θυμαμαι..μου χε κανει εντυπωση...
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιοργιααααααααααααα στα παλιουργιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Οχι η αλλη με την χλενη!!!!!!!!!!
ειμαι αθηνα για λιγες μερες, κανονισε μη βρεθουμε πουθενα στην αχαρνωνοκ μαν........παντα με τον προεδρο...κι ο πακαρα καλοδεχουμενος!!!
Γιοργιααααααααααααα στα παλιουργιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Οχι η αλλη με την χλενη!!!!!!!!!!
μονο πιστοποιητικο γεννησης δεν ειπες βρε!!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
E δω εβαλε φωτο και δεν θυμοσουν να πηγες,να βγαλουμε ακρη απο την καρνταρομπα και οχι απο τι φατσα!!!!!!!δηλαδη ομως......................εσυ ρε τρανς ολο τσιριζεις.....
πως βγαζεις νοημα μ αυτα που γραφεις?E δω εβαλε φωτο και δεν θυμοσουν να πηγες,να βγαλουμε ακρη απο την καρνταρομπα και οχι απο τι φατσα!!!!!!!δηλαδη ομως......................
ναι.....πασχω με θυμηθηκες τελικα
να ρωτησω κατι...μηπως τελευταια το χετε ριξει πολυ στο σαιτ,και παραμελειτε λιγο την εργασια?
μην μου πεις οτι εχεις κανα palmtop κι εισαι στην πιατσα τωρα γιατι θα πηδηξω απ τον......ημιοροφο!!!
ναι.....
να ρωτησω κατι...μηπως τελευταια το χετε ριξει πολυ στο σαιτ,και παραμελειτε λιγο την εργασια?
μην μου πεις οτι εχεις κανα palmtop κι εισαι στην πιατσα τωρα γιατι θα πηδηξω απ τον......ημιοροφο!!!
Γιατί ρε? Μερικοί δήμοι έχουν free wifi στο κέντρο!!! ;)
κατι ακουσα που ελεγε ο ψωμιαδης οτι θα το κανει αλλα δεν ειμουν σιγουρος αν το εχει εγκαταστησει ηδη..Γιατί ρε? Μερικοί δήμοι έχουν free wifi στο κέντρο!!! ;)
μπουχααχχαχααχα
κατι ακουσα που ελεγε ο ψωμιαδης οτι θα το κανει αλλα δεν ειμουν σιγουρος αν το εχει εγκαταστησει ηδη..
μπουχααχχαχααχα
Πρέπει να ρωτήσει τον Άνθιμο πρώτα αν είναι 100% Χριστιανικό ;)
ο ανθιμος ειναι κοντα στους νεους και τις επιλογες τους...γι αυτο και επιτρεπει να πηγαινω παραφυσιν με τρανς...εχω παρει ειδικη αδεια!!!Πρέπει να ρωτήσει τον Άνθιμο πρώτα αν είναι 100% Χριστιανικό ;)
μια χαρα!!!!οχι απλα δουλευω και μερα εχω καποιους πελατες αλωστε πολυ κρυο
μια χαρα!!!!
εσεις τι πα8ατε πια?
γιατι δεν λετε για τις βολτες σας πια?
δεν βγενετε εξω πια?