καλως ηρθα και εγω...1ο μυν και βλεπετε που το βαζω(στηριζουμε την πολη μας γιατι θα πεσει να μας πλακωσει)...πανω απο χρονο αναγνωστης και το σαιτ ειναι και γαμω......λοιπον τι παιχτηκε εδω?που πηγε ολος ο κοσμος?ολοι για διακοπες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
φιλε ειναι η Αννα η τρανς για την οποια γινεται λογος σε προηγουμενες σελιδες στο θρεντ. καλος ανθρωπος η αννα. παλια δουλευε εξω και με αγγελιες για μασαζκαλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!
αν καποιος εχει παρει η ξερει κατι σχετικο με την annabellair απο το fatsa.gr(εχει κ φωτο)ας ενημερωσει γιατι ψηνομαι τρελλα να δοκιμασω!
τελευταια εβγαινε με μια μερσεντες;φιλε ειναι η Αννα η τρανς για την οποια γινεται λογος σε προηγουμενες σελιδες στο θρεντ. καλος ανθρωπος η αννα. παλια δουλευε εξω και με αγγελιες για μασαζ
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μα πόσα site θα βγουν για γνωριμίες πια... Αν και απ΄οτι βλέπω, αυτό είναι παλιό...
Καλήσπέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία...
Καλήσπέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία...
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Τι λέει που πήγαν τα κορίτσια?? Κατά τα λοιπά συνέβαλαν ουσιαστικά στην ποιότητα του θρεντ.. Και ούτε μια ευχή δεν έστειλαν.. Την τσέπη τους κοιτάνε μόνο (κωλοτσέπη για την ακρίβεια) και την αποκατάσταση του ονόματός τους! Χρόνια πολλά ρε παιδιά. Να είμαστε καλά.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Xρονια πολλα ρε fun!!!!!!!!Μας την ειπες? Κακο παιδι εισαι DavidΤι λέει που πήγαν τα κορίτσια?? Κατά τα λοιπά συνέβαλαν ουσιαστικά στην ποιότητα του θρεντ.. Και ούτε μια ευχή δεν έστειλαν.. Την τσέπη τους κοιτάνε μόνο (κωλοτσέπη για την ακρίβεια) και την αποκατάσταση του ονόματός τους! Χρόνια πολλά ρε παιδιά. Να είμαστε καλά.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδες come back!!!Xρονια πολλα σε ολους,υγεια......!!!!!
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
merry christmas και χαρουμενο το Happy New yearsr!!!!!!!Παιδες come back!!!Xρονια πολλα σε ολους,υγεια......!!!!!
κοριτσια και αγορια............................
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Χρόνια πολλά! Να είστε γερές, ευτυχισμένες, να ενωθείτε, να διαβάζετε προσεκτικά και να γίνετε περισσότερες!!
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Το θρεντ πάει κατά διάολου και δεν μας βλέπω καλά! Τι πάθατε όλοι?
Δεν έκανε κανείς καμία βόλτα για να μας πει τις εντυπώσεις του για τα κορίτσια? Ρε ξεκολλάτε, μην μασάτε επειδή εισέβαλαν στο θρεντ τέσσερις τρανς. Και τι να λέει αυτό? Την δουλειά τους κάνουν αυτές, μυρίστηκαν τι παίζει, μπήκαν, περνάει ευχάριστα η ώρα τους και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους, επειδή ασχολούμαστε εμείς μαζί τους. Ε και? Άποψή μου (επειδη είμαι νέος στο θρεντ και αλλωνών σε κάθε περίπτωση μετράει περισσότερο η άποψή τους, αλλά ξέρω πολλά από τρανς) θα μιλάνε όλοι κανονικά για όποια κοπέλα θέλουν, που την βρήκαν και αν πέρασαν καλά. Για τα πιο προσωπικά, τιμές-γούστα κ.λ.π. μπορούμε να τα λέμε με προσ.μην. Γιατί θα βγάλουν γκρίνια και θα γίνει πάλι εδώ μέσα πανηγύρι..
Δεν έκανε κανείς καμία βόλτα για να μας πει τις εντυπώσεις του για τα κορίτσια? Ρε ξεκολλάτε, μην μασάτε επειδή εισέβαλαν στο θρεντ τέσσερις τρανς. Και τι να λέει αυτό? Την δουλειά τους κάνουν αυτές, μυρίστηκαν τι παίζει, μπήκαν, περνάει ευχάριστα η ώρα τους και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους, επειδή ασχολούμαστε εμείς μαζί τους. Ε και? Άποψή μου (επειδη είμαι νέος στο θρεντ και αλλωνών σε κάθε περίπτωση μετράει περισσότερο η άποψή τους, αλλά ξέρω πολλά από τρανς) θα μιλάνε όλοι κανονικά για όποια κοπέλα θέλουν, που την βρήκαν και αν πέρασαν καλά. Για τα πιο προσωπικά, τιμές-γούστα κ.λ.π. μπορούμε να τα λέμε με προσ.μην. Γιατί θα βγάλουν γκρίνια και θα γίνει πάλι εδώ μέσα πανηγύρι..
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
Φιλε DAVID εχεις δικιο, αλλα θα πρεπει να θυμασαι πως ο "κοπελες" απειλησαν πως θα πουν την γνωμη τους για τους πελάτες. Η αποψη μου ειναι πως αυτο ειτε τους ξενερωσε ειτε τους φοβησε τους περισσοτερους. Και το αντικτυπο που ειχε στο θρεντ η "γκρίνια" τους ελπιζω να μην συνεχιστεί για πολυ καιρο. Η δουλεια στην πιατσα νομιζω πως πρεπει να διεπεται απο την διακρητικοτητα και την εχεμυθεια. Αν "σπασουν" αυτα τα στοιχεια νομιζω πως οι "κοπελες" θα διαπιστωσουν μειωμενη κινηση. Και αυτο θα ηταν κριμα, αφου οι περισσοτεροι εδω μεσα γουσταρουν, και ειναι ευχαριστιμενοι με αυτες.
δεν νομιζω καποιος να φοβηθηκε φιλαρακι μου αν και ισως να χεις δικιο...παντως νομιζω οτι δεν συμφερει τις κοπελες να προκαλεσουν με τυχων αποκαλυψεις μιας και πολυ απλα εκτεθιμενες ειναι αυτες στο δρομο κι οχι καποιος πελατης!!
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και πού θα γίνουν οι αποκαλύψεις? Εδώ μέσα που βαδίζουμε όλοι στα ίδια βήματα και προσπαθούμε για τον ίδιο σκοπό; Δώρον-άδωρον θα ήταν.
μην χανομαστε ναι αλλα μην περιμενεις να γραψω και αναφορα απ τις πιατσες θεσνικης τωρα που ειμαι αθηνα ε?Συμπολεμιστη david εχεις απολυτο δικιο...και εσεις οι παλιοτεροι αυτου του θρεντ μην χανεσται,καταλαβενω ειναι γιορτες και ολοι λιγο πολυ εχουμε τα δικα μας...παντως τα κοριτσια δεν νομιζω να αφησουν κανεναν παραπονεμενο!!!!!
μπουχααχχααχχα
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
φιλε psaxnw αυτο ειναι το θεμα. εαν παρω καποια trans θα πρεπει προσεξω πολυ να μην δει κατι που μπορει να φανερωσουν την "ταυτοτητα" μου (π.χ. πινακιδες). Και που να ξερω εγω οταν θα εμφανιστει καποιος μαλακας στο θρεντ και τις προκαλεσει, αυτες δεν θα "ξερασουν" οτι μπορει να θυμηθουν. Και εφοσον αυτες ειναι πλεον εκτεθιμενες οπως λες, μεγαλυτερο θα ειναι το κοστος να εκθεσουν καποιους πελατες. οι οποιοι μπορει να ειναι και καποιοι απο εδω μεσα.
δεν καταλαβαινω τι θες να πεις...εννοειτε οτι θα δει τις πινακιδες σου..θελει κι αυτη την δικη της ασφαλεια.που να ξερει τι ειναι ο καθενας που τις φορτωνει..οταν λεω εκτεθιμενες αυτες δεν εννοω οτι απλα ειναι φατσα φορα στην πιατσα,εννοω εκτεθιμενες στην πιατσα ετσι ωστα καποιανου που θα του κανουν κακο με το να τον αποκαλυψουν μπορει να του την δωσει και να παει αυτος να την βρει και να της κανει κακο...ειπαμε,κανεις δεν ξερει τι ειναι ο καθε ενας!!!φιλε psaxnw αυτο ειναι το θεμα. εαν παρω καποια trans θα πρεπει προσεξω πολυ να μην δει κατι που μπορει να φανερωσουν την "ταυτοτητα" μου (π.χ. πινακιδες). Και που να ξερω εγω οταν θα εμφανιστει καποιος μαλακας στο θρεντ και τις προκαλεσει, αυτες δεν θα "ξερασουν" οτι μπορει να θυμηθουν. Και εφοσον αυτες ειναι πλεον εκτεθιμενες οπως λες, μεγαλυτερο θα ειναι το κοστος να εκθεσουν καποιους πελατες. οι οποιοι μπορει να ειναι και καποιοι απο εδω μεσα.