Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ok συμφωνω. δεν ειχα κατανοησει την δευτερη εννοια της "εκθεσης" τους. Και εφοσον θα δουν τις πινακιδες σου για την ασφαλεια τους, τοτε θα πρεπει το χρησιμοποιησουν μονο γι'αυτο τον λογο. (για την ασφαλεια τους)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Παιδιά χαλαρώστε με το θέμα των πινακίδων. Οι κοπέλες αν διακρίνονται για κάτι (οχι οι συγκεκριμένες, αλλά όλες οι τρανς) είναι για την εχεμύθεια και διακριτικότητά τους. Ζουν και αυτές με τα προβλήματά τους και δεν πρόκειται να προβούν σε ακραίες ενέργειες. Είναι ακραίο και τελείως πούστικο να κάνουν κάτι τέτοιο. Καμία που δεν έχει βλήμα στον εγκέφαλο δεν θα έκανε κάτι παρόμοιο.
Άλλωστε όταν τρως από τον πελάτη, τον πηδάς μόνο αν στο ζητήσει..

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μην χανομαστε ναι αλλα μην περιμενεις να γραψω και αναφορα απ τις πιατσες θεσνικης τωρα που ειμαι αθηνα ε?
μπουχααχχααχχα

οχι φιλε psaxnw δεν περιμενω αναφορα απο σαλονικα τωρα που εισαι αθηνα αλλα μπορεις να στειλεις απο αθηνα!!! :dancing:μπουχαχαχαχα :rockon:
σωστος ο david για ακομη μια φορα :rockon:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Φιλε DAVID εχεις δικιο, αλλα θα πρεπει να θυμασαι πως ο "κοπελες" απειλησαν πως θα πουν την γνωμη τους για τους πελάτες.

Κοίτα φίλος άλλο γνώμη και άλλο προσωπικά δεδομένα και πινακίδες. Ας την πουν την γνώμη τους. Μακάρι. Όλοι μάτια είμαστε να την διαβάσουμε. Τι σε νοιάζει? Γενική και αόριστη θα είναι. Τι νομίζεις θα πουν? Ο Μιχάλης, ο γιος του Αποστόλη με το μπλε άουντι και τις πινακίδες ...... που δουλεύει βοηθός πιστολάκι κομμώτρια είναι λούγκρα μεγάλη, γιατί δεν του σηκώνεται το μικρό πουλάκι του?? Εδώ όμως που τα λέμε αρκετοί από εδώ της εξώθησαν σε αυτό, γιατί ήταν υπερβολικοί αναφορικά με την γνώμη τους για κάποιες, για τη συμπεριφορά τους  στο σεξ εννοώ. Αν ρε αδερφέ ο άλλος μιλάει ή κουνιέται και βρωμοκοπάει, είναι χοντρός, φαλακρός και άσχημος τι περιμένει από την άλλη? Να του  ρουφάει τη γλώσσα, να καυλώσει ή να του πιει το σπέρμα? Κατά την άποψή μου η κάθε κοπέλα συμπεριφέρεται στον εκάστοτε πελάτη διαφορετικά και πάντα ανάλογα με την εμφάνιση του. Διάβασα σχόλια περί ξεπέτας και περί ντιβας, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Άρα για να συνέβη αυτό κάτι έφταιγε. Όλες οι τρανς κάνουν γκόμενους, που ήταν πελάτες τους. Όλες! Τέλοσπάντων. Άποψή μου η παραπάνω. Γουστάρω αυτό το θρεντ, είναι πρωτοποριακό και γίνεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή των τρανς. Που ξέρεις αργότερα μπορεί να έχουμε και άλλες εξελίξεις. Ούτε αυτές ξέρουν τι θα κάνουν. Και κάτι τελευταίο μεγάλοι μάγκες όσοι λένε ότι η τάδε και η άλλη είναι βρωμιάρες. Να τα λέμε όλοι αυτά. Φυσικά. Και οι άλλες να τα διαβάζετε για να προσέχετε πως βγαίνετε.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Διάβασα σχόλια περί ξεπέτας και περί ντιβας, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Άρα για να συνέβη αυτό κάτι έφταιγε. Όλες οι τρανς κάνουν γκόμενους, που ήταν πελάτες τους. Όλες!
  για να καταλαβω δηλαδη, οι πιθανοτητες ειναι δυο;
1.πας με μια τρανς  και την βγαζεις γκομενα
2.δεν την βγαζεις γκομενα=ξεπετα.
Χωρις να θελω να ειμαι και εγω υπερβολικος, οπως γραφτηκε απο καποιους (πληρωνω, οποτε και απλυτος θα ειμαι και κακη συμπεριφορα θα εχω και και και...)
μηπως  και η δικη σου γνωμη ειναι λιγο υπερβολικη και εκτος πραγματικοτητας.
δηλαδη  στα city tours που γραφουν, οσοι δοκιμασαν ,για κοπελες που στο ραντεβου εχουν π.χ. συμπεριφορα gfe τιεννοουν;οτι ΟΛΟΥΣ αυτους  τους γουσταρε τοσο  η κοπελα που ειχε με ολους την ιδια συμπεριφορα;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους και ολες

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
  για να καταλαβω δηλαδη, οι πιθανοτητες ειναι δυο;
1.πας με μια τρανς  και την βγαζεις γκομενα
2.δεν την βγαζεις γκομενα=ξεπετα.

Φίλε pakara δεν έγραψα στο κατάλληλο σημείο το όλες οι τρανς βγάζουν γκόμενους πελάτες τους. Σε άλλο θέμα έπρπε να γραφεί. Αυτό είναι ένα δεδομένο (υπάρχουν βέβαια και άλλες πιο σπάνιες περιπτώσεις που γνωρίζονται και έξω). Ήταν υπερβολική η άποψή μου έτσι όπως την έθεσα, απλά ήθελα να τονίσω ότι κάθε τρανς συμπεριφέρεται στον πελάτη, ανάλογα με την εμφάνισή του τελευταίου, τους τρόπους του και την καθαριότητά του. Και το ανέφερα εμπειρικά και όχι έτσι στο φλου.
Αναφορικά με την συμπεριφορά των κοριτσιών στα city tours εκεί άστο καλύτερα, μην μπερδεύεσαι..Είναι τελείως διαφορετική περίπτωση.
1. Δεν πληρώνεις ούτε 40, ούτε 50, ούτε 60, ούτε 100 ευρώ.
2. Δεν πηδάς σε γκαρσονιέρα στο Βαρδάρη (τυχαίο το παράδειγμα)
3. Δεν πηδάς μέσα σε αυτοκίνητο.
4. Στα city tours υπάρχει ολόκληρη οργάνωση και βιομηχανία του σεξ από πίσω.
5. Οι κοπέλες έρχονται από άλλα κράτη και αυτός που τα σκάει πλένεται τρεις φορές με μάνικα πυροσβεστικού οχήματος.
6. Τα προγράμματα είναι προκαθορισμένα για ΟΛΟΥΣ. Δες σε σχετικά σάιτ τι περιλαμβάνουν κάποια προγράμματα (π.χ. φιλί με γλώσσα, ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο στόμα κ.λ.π.)

Kαλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία σε όλους και σε αυτούς που αγαπάτε.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Οι κοπέλες αν διακρίνονται για κάτι (οχι οι συγκεκριμένες, αλλά όλες οι τρανς) είναι για την εχεμύθεια και διακριτικότητά τους.
φιλε εχεις τεραστια φαντασια...
ειδικα για το εχεμυθεια.
καποιος ειχε ρωτησει τι κανουν οι μπατσοι που σταματανε στην πιατσα με τα περιπολικα...
σκεψου λιγο. καποια πραγματα ειναι διαχρονικα γνωστα. αλλωστε η ανδρικη πορνεια ειναι εντελως παρανομη για να ειναι τοσο απροκαλυπτη.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Aν τις πειράξεις θα σε πειράξουν. Αυτή είναι η απάντησή μου και ό,τι κατάλαβες κατάλαβες, φίλε μου.

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
περι ξεπετας.κατα την γνωμη μου λαθος μεγαλο.αν θελουν να κανουν ξεπετες ας ανοικσουν μπουρδελο(οι καλυτερες και νομιμοτερες ξεπετες για πουτανα)σωστος?αν παλι δεν γουσταρουν βρομιαρηδες,χοντρους κτλ.ασ κρατησουν 10,20,30 μονιμους πελατες που γνωριζουν και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι.απο την στιγμη που βγαινει καποια στην πιατσα θα παει με ολους!γιατι για να βγαινει καποια στην πιατσα προφανος θα ξερει καλα με τι εχει να κανει.αν δεν τις πειραξεις δεν σε πειραζουν ειναι πολυ σωστο και αποδεδειγμενο αρκετες φορες(απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον)ο filoxenoumenos ειπε κατι για τους μπατσους.δλδ θες να πεις οτι σε δινουν στεγνα στους μπατσους το ποιος εισαι??δεν νομιζω να ενδιαφερει τον καθε μπατσακο ποιος εισαι εσυ(και ο καθενας μας απο εδω μεσα)που γουσταρει να πηδαει τρανς.προσωπικη αποψη παντα. :rockon:καλη χρονια να εχουμε  :rockon:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
περι ξεπετας.κατα την γνωμη μου λαθος μεγαλο.αν θελουν να κανουν ξεπετες ας ανοικσουν μπουρδελο(οι καλυτερες και νομιμοτερες ξεπετες για πουτανα)σωστος?αν παλι δεν γουσταρουν βρομιαρηδες,χοντρους κτλ.ασ κρατησουν 10,20,30 μονιμους πελατες που γνωριζουν και ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι.απο την στιγμη που βγαινει καποια στην πιατσα θα παει με ολους!γιατι για να βγαινει καποια στην πιατσα προφανος θα ξερει καλα με τι εχει να κανει.αν δεν τις πειραξεις δεν σε πειραζουν ειναι πολυ σωστο και αποδεδειγμενο αρκετές φορες(απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον)ο filoxenoumenos ειπε κατι για τους μπατσους.δλδ θες να πεις οτι σε δινουν στεγνα στους μπατσους το ποιος εισαι??δεν νομιζω να ενδιαφερει τον καθε μπατσακο ποιος εισαι εσυ(και ο καθενας μας απο εδω μεσα)που γουσταρει να πηδαει τρανς.προσωπικη αποψη παντα. :rockon:καλη χρονια να εχουμε  :rockon:
αλλο ειπα. δεν εννοουσα οτι δινουν πληροφοριες για τον καθε πελατη. αλλα ειναι γνωστο τοις πασοι οτι μερικες (αρκετες) ειναι πληροφοριοδοτες.
david γιατι θιχτηκες τοσο πολυ?

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οκ τοτε δεν το καταλαβα εγω καλα αυτο που ηθελες να πεις.μπορεις να μου πεις τι ενοουσες?

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους

Είδε κανείς κάποιο τροχαίο στην Γιαννιτσών την Πέμπτη το Βράδυ? Έχασα ένα φιλαράκι..Μήπως έτυχε να περνούσε κανείς από εκεί?

kapsouris

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε halias καλη χρονια!και να εισαι γερός να τον θυμάσαι!εγω οταν εγινε αυτο μετα απο 5 λεπτα περασα και σταμάτησα!!

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χάλια, λυπάμαι φίλε. Πραγματικά κρίμα.

Μήπως το παληκάρι δούλευε στο Se7en Ευόσμου;

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλη χρονια παιδια!!! θελω να ρωτησω αν αυτες τις ημερες εμφανιστηκε η κλασικη ψηλη και αδυνατη ρωσιδα που αραζει με τα πρεζονια εκει στην πιατσα,την ψαχνω καιρο και δεν την βλεπω αν την εχει δει κανεις ας μου πει την ωρα για να κατεβω... παντως παιδια εγινε τρελη σκουπα τελευταια και οι περισοτερες ειναι μεσα για αποφασεις που εκρεμουσαν σε βαρος τους...παντος για την συγκεκριμενη ειρηνη την λενε ας μου πει καποιος ακομα και με pm παρακαλω, παντως χθες κατα τις 2΄30 με 3΄20 μονο 2 τραβελια σε ενα smart ηταν στην πιατσα και αργοτερα μια πρεζου κατεβηκε για δουλεια αλλα πολυ χαλια κομματι,επισης πριν 5-6 μερες πηρα την κοπελα που αραζει στην ταβερνα ο παλιος σταθμος 50ευρω στο αμαξι αλλα δεν τρελαθηκα κιολλας χωρια με το που πηγαμε στην καβατζα ανοιξε την πορτα και κατεβηκε και αρχισε να κατουραει μπροστα μου πολυ ξενερα η γυναικα

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
[pre]
Ευχαριστω ρε μαγκες..Δεν δουλευε στο se7en ο δικος μου δεν ξερω οι αλλοι..ο δικος μου ηταν φανταρος...ειδε κανεις που ακριβως εγινε?Μας ειπαν πως χωθηκε σε μια παρκαρισμενη νταλικα
[/pre]​

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
[pre]
Ευχαριστω ρε μαγκες..Δεν δουλευε στο se7en ο δικος μου δεν ξερω οι αλλοι..ο δικος μου ηταν φανταρος...ειδε κανεις που ακριβως εγινε?Μας ειπαν πως χωθηκε σε μια παρκαρισμενη νταλικα
[/pre]​
καλε μου φιλε και συγνωμη αν κανω λαθος αλλα ενα τροχαιο εγινε με φορτηγο επι της γιαννητσων 100μ μετα την δαφνης με μετωπο προς τα κτελ αν πας θα δεις και το ασπρο φορτηγακι ακομα εκει τρακαρισμενο...αλλα δεν γνωριζω αν εχει σχεση με το δικο σου γιατι δεν ημουν παρων,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom